Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
valaki árulja el nekem milyen költsége van kb a 2ik név felvételének (elvileg 4g körül) és ami leginkább érdekel megoldható-e, hogyha késõbb törölni akarom és maradjon csak az 1lsõ név és ez mennyibe fáj?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Neked még mindig nem indul?...eu klienst leszedhetsz a war-europe.com-ról is..downloads/download client.

s0n1c
marauder viszont med armros, ha jól tudom, valszeg a choppa is az lesz
Jockey
közepes damage-t arra értettem, hogy pl we és wh-hez képest azért kissebb damaget-t tolnak mint melee dps..

KurtVampire
elõször csinálják meg, hogy mindenkinél normálisan fusson😛

Halottvagy [eR] Arijuen

s0n1c
Ez a fejlesztés egy kiegben elférne 😄
Most visszaolvasva egy kicsit ködösen írtam. Szóval úgy lehetne a meglévõ zónák körül +1-1 zóna hozzájuk kapcsolva, ahogy most is van tier4 középsõ zónáinál (thunder mountain+cinderfall, dragonwake+isle of the dead, praag+west praag). Kicsit át kéne alakítani ugyan a meglévõ zónákat is, hogy ezekrõl a hozzájuk kapcsolt újakról is át lehessen menni a meglévõ rvr területekre, ill. az új zónákba is berakni újakat. Pl. Chaos wastestõl nyugatra lenne a destro-skaven, keletre az order skaven és mindenki be tudna menni mindkét másik párosítás rvr területére. Vagy lehetne csak plusz egy zóna mindegyik meglévõ mellett, ami tartalmazná az új frakció pve részét és a zóna többi, legnagyobb része rvr terület lenne mindhárom frakció részére. Mindjárt elküldöm az ötleteket a mythicnek egy szép kövér számla mögé mellékelve. 😄

BEAST
3. oldalnak nagyon orulnek, sokkal izgalmasabbak lennenek a mar amugy is eleg jo rvr harcok. Mindig meglenne az a kis plusz ami miatt a hatad moge kell nezdned neha 😄 De nem hinnem hogy a nagyon tavoli jovo elottre terveznenek ilyesmit, kulonben mar elkezdtek volna reklamozni :p Viszont par nap es kezdodik a Heavy Metal event :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
marauder miért közepes dmg? 😄 Egyébként jah, melee dps light tank, choppa dualwieldes. Slayer szerintem 2handes lesz és tuti, hogy lesz valami berserk szerû skillje, sõt lehet, hogy az egész gimmickje erre fog épülni.
Jockey
choppa az ilyen marauder féleség ugye? félpapír armour és közepes damage?
slayer is hasonló nem?
hogy kell ezeket elképzelni?

3 fele szétosztani népet?:S akkor a wownak csõdöt kéne jelentenie😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

s0n1c
Pontosan ezért, mert a jelenlegi 2 faction párhuzamosan "fut" a zónákban, emellé elég nehéz berakni egy harmadikat. Esetleg skavenek jöhetnének szóba, mert õk a föld alatt mászkálnak 😊
Amúgy így belegondolva nem is lenne megoldhatatlan, minden tier mellett lehetne úgy +1-1 zóna, mint ahogy tier4 középsõinél is van és innen mehetne be 3. frakció a meglévõ rvr területekre, ill. ki lehetne õket terjeszteni ezekre az újakra is. Simán beleférne és tekergõzhetne a harmadik is a meglévõ kettõ körül.

Nem tudom milyen a többi faj amúgy, de miért lenne kivitelezhetetlen? Ennél egyszerûbb dolog szerintem nem is lenne, legyártanak még egy pairingot és beraknak 1-1 új fajt destro és order oldalra. A klasszikus 3 frakciós megoldás tényleg jobb lenne, de az a jelenlegi zónákkal tényleg nehezen megoldható.

<#kuss>

vmi UD 2h axe-al?😊))) lehet diabloból ragadt rám ez :S

Hát hazudtam én neked valaha is? 😄

s0n1c
Naja, slayer akkora ziccer, hogy balgaság lenne kihagyni. Fajok közül én szívesen látnám a Vampire Counts, Tomb Kings, Skaven valamelyikét. Igazából jót tenne egy 3. faction behozatala is a gamenak, de jelenlegi zónák felépítése miatt ez kivitelezhetetlen.
Strahd_
😊 Trollslayer marpedig kell mert 😊 egyszeruen tokeletesen beleillik a jatekba 😛 es nem is gondoltam volna hogy enelkul kiadjak...

😊 sot remelem kesobb az osszes faj osszes egyebb classat is berakjak 😊
Bretonnia,Lizardok,Ogrek,Skavenek,Vampirok,Mumiak es gagyi Wood elfeket is 😛

Strahd_
😊 mert BO helyett en szivesebben tolnam majd Choppa val 😊 ellensulyozni akarom a mostani damage nek nem nevezheto valamit 😛

s0n1c
Dwarf Hammerer helyett pedig valószínûleg slayer lesz az új karrier.
Strahd_
tudod miert ilyen egedekeny mert o is black guardot akar 😊

s0n1c
Nem voltak megelégedve az akkori állapotával, így inkább félkészen nem rakták be, hanem majd egy késõbbi patchben pótolják, mint ahogy a kotbst és a blackguardot.
<#worship> akkor lehet mégse lesz suspend account;D

MrStokes
Köszönöm, este majd megkeresem valamelyikötöket. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Strahd_
Choppa-t miert vettek ki a gamebol?

BEAST
Najo, black guardod meg lehet :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

este le is iszom magam emiatt...😛

komolyan elveszed a kedvem a játéktól;D

BEAST
Ha a te altod akkor tudod a valaszt <#idiota>

m1 veszek másikat...

lehet igazad volt bömöst zsigára😄 de hát megint csak idézet így mulat egy magyar úr😄

alt kari ügyben is?😊))))))))))))))))))))

BEAST
Ingame zaklathatod Krynt, Quigglezt, esetleg engem(Vesgar). <#vigyor4>

MrStokes
Az Infernum klánnak van saját fóruma esetleg? Tagfelvétel ügyben szeretnék érdeklõdni és zaklatni egy officer-t. <#vigyor>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hát igen, az alapvetõ baj talán az, hogy laptopon szeretnéd futtatni. Nekem az elõzõ laptopomon még a wow is csak kicsit butítva futkározott el, mondjuk alapesetben nem is azon akartam játszani, de üzleti utakon a szállodai szobákban néha elégséges kikapcsolódás volt. Ezzel szemben a war gépigényét ismerve feleslegesen egyáltalán kipróbálni is.

Végülis csak egy régebbi verziója volt fent a dx9-nek, mint kiderült. Most viszont, minimum beállításon, ha belépek, akkor elfolyik egy csomó minden és a karimból csak a pajzsát és a kardját látom többi szürkés homály, gombokra nem lehet kattintani... Erre van megoldás?
Egy 27-es black orc-nak mennyi hp-ja van kb.?
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ne valami oldalról tedd fel hanem mstõl😛

Igen, feltettem a dx 9c-t valami oldalról.
Hyder
DirectX 9 van a laptopon?

Steam: [HUN]Feriggno

Hali!
Az új laptopomra felraktam a WO-t, patcheltem, de amikor el akarom indítani a következõ hibaüzenetet kapom: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_34.dll nem található.
Mit lehetne tenni?
Köszi!
KurtVampire
Ja igen ez megvan, csak vmi csatlakozási problémát magyaráz és leáll néha

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
Sry, igen emlékeztem rá, csak nem találtam, sry még1x

Halottvagy [eR] Arijuen

Lazarus
Thx.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

ehmm az egyetlen amit én tudok az az fileplayen az open beta kliens xD

KurtVampire
nem tud vki vmi linket ahonnan le tudnám szedni war-t? mert kiderült us-es verziót szedtem le:S

Halottvagy [eR] Arijuen

Én sem látom sok értelmét a pénznek, meg nem is érdekel, csak úgy gondoltam, hogy az ázsiai piacra való kiterjesztéssel sajnos õk is meg fognak jelenni. De persze ez csúnya általánosítás, inkább örülni kell, mert valószínû megnõ az eladás, mert ez elég jelentõs piac és így nem lesz veszélyben a kedvenc játékom <#vigyor2>