Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
ezmiez :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hoppá 😊

mármint albumot. és persze a számot is hiszen az album elsõ száma. na mindegy reggel van azt sem tudom mit irok xD

Én lélekben elkezdtem felkészülni BG érkezésére folyamatosan az Indestructible címû számot hallgatom😊

Kojiro

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Jaja és van ám egy csomó jó hírünk is azoknak, akik még mindig nem tudják, akarnak-e a legnagyobb magyar Orderes ORvR guildjében játszani, vagy sem.
A Dragonback Mountains szerver Order élete felpezsdülõben van. Hatalmas guild-migrációk vannak folyamatban. A legnagyobb guildekbõl 15-20 aktiv ember van hajnali 2-kor minden hétköznap.
A legprogresszívebb destro guildje a -RUScorp- (fõnök, ki az a corporation?) igazán jó ellenfél. Nem unatkozunk. Ha akarjuk napi 10 órát tudunk keepet foglalni, mert annyian vannak és olyan hamar visszavesznek mindent, hogy egy perc nyugalmat nem hagynak 😊. És ez csak nekünk jó. Teher alatt nõ a pálma.
Mindezek ellenére nem vagyunk HC guild. Ami szerintem inkább jó hír, mint rossz.

Kojiro ergo sum.

BEAST
Egy erdekes gondolat warhammer alliance forumrol 😄

"The fantasy setting of Warhammer can only be equated with the Dark ages or Middle Ages.
During this period, battles were decided by infantry and cavalry charging into melee combat and taking the field. Missile weapons would slow the enemy down but were never a deciding factor except for a couple battles.
The deciding factor was usually one infantry formation pushing another back, at which point cavalry were given the signal to overrun the enemy archers, and encircle the remaining forces (this is called flanking.)

Warhammer Online, however, is more like World War I.
To win a battle in World War I, one side had to charge accross no man's land to reach the enemy's trench - taking huge losses from their machine guns, rifles, machine guns, flamethrowers, and artillery along the way.
Most of the soldiers charging were actually killed before they even got to the other side, but the ones that made it accross would easily stab the defenders to death with their bayonettes in a matter of seconds, and would thereby take the trench."

"Everything is correct up to the point where they stab with their bayonets... because before you got to grips with them in the trenches you had to run through the minefield in front of the trench and be shot up as you got caught in the barbed wire before dying to massed rifle fire..."

<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

adsz...csak a sör+a bor
Akkor most mit adzs el ha meg kell venni az alapjátékot mellé...
Ez rejtély--én eddig szinte minden percét élveztem...rég volt ilyen..azért csak szinte mert volt némi idõ amit szólóban töltöttem el...no, ez a játék nem a szólózásról szól.

Általában így van ez mmokban...letelik az elsõ 1-2 hónap és sokan abbahagyják ilyen-olyan okok miatt...ez nem jelent semmit.

Sztem a játék jó..és úgy néz ki az új peccsekkel egyre jobb lesz.

*4ert elado war acc,lejart.Doboz nelkuli verzio.(penzhiany miatt), (pest). msn: [email protected]

Jimi Hendrix

Én nem megyek sehova😊

KurtVampire
miért hagyja mindenki ott a játékot?

Halottvagy [eR] Arijuen

Hy eladó warhammer online játék, nov 18-án jár le , de ahhoz hogy játssz, úgy is meg kell venned az alapjátékot. Egy 15ös WE van rajta az eltharion serveren. Ha érdekel , akkor pm, és írd le te mennyit adnál érte...

Jeffjohnson
Ha mégis ORvR és Order oldal a választásod akkor Dragonback Mountain-en a Fist of Sigmar nevü magyar guild "bárkit" szívesen lát.

oRvR szerveren bárhol lehetet ütni a másik felet nem csak RvR zónában, de core-on is 2 click flaggelni magad ha azt akarod hogy legankeljenek, illetve t4ben a terulet 80%a RvR zóna. Cserébe oRvR szerveren csak egyel alacsonyabb tierbe mehetsz vissza különben csirke leszel. (Coreon már 1el alacsonyabb tierben is csirke leszel de csak RvR területen, tehát nyugodtan vissza lehet menni felfedezni etc)

Nagyjából ennyi. Tudtommal a magyarok többsége core-on játszik.(azgal destro és dron order)

látom ez megmaradt 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
meg ilyesmi :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

aoc mivel az nem az enyém volt, így ahhoz nem tudok secret q/a-t, csak a who-hoz... ill aztis bném😊 nah hát majd este, kösz mindenkinek az együttVérzést meg iesmi...<#boxer>

KurtVampire
Ja és lenne még egy kérdésem, totalwarhammeren nem találtam játékleírást, és nézem szervereket, mi az hogy CORE vagy ORVR?

Halottvagy [eR] Arijuen

BEAST
Tudtam en hogy te voltal, most megy Rasztah beverni a keped mert atverted? 😄

TDC Geronimo
Jön matek, nem lehet

BEAST
Told fel a keped TSre -.-

TDC Geronimo
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karag Dron (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)

KurtVampire
Na mindjárt kész patch, mostmár akkor érdeklõdnék, hogy melyik szerveren vagytok?

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
De ha megvan a secret question aoc-hoz akkor nem tudsz új jelszót igényelni?

Halottvagy [eR] Arijuen

BEAST
EN kertem volna a war accot! :d

BEAST
Mar egy tucat aoc accountja lehetne ha jo lett volna neki, de neeem, o inkabb elcserelt egy war accot erte 😄

KurtVampire
a hiba, hogy us kliens volt, leszedtem europent, most updatel, azért köszi

Halottvagy [eR] Arijuen

TDC Geronimo
Ketten is felajánlottuk az accunkat és cserébe WARt se kértünk volna, dehát neked ez kellett -.-

Hát bnõmbõl is ki nézek iet, de vszleg én leszek az aki meglátogatja, ha nem sikerül visszaszereznem az aocot vagy a whot... azért volt a csere, merthogy õ nem akar játszani "annyit" 😊 én meg vettem a bátorságot hamár úgyse akar gamelni akkor kipróbálom az aocot:s Isten nem ver bottal:S

Mivel megvan a cime most igy elképzeltem hogy bnöd megjelenik az ajtaja elött egy csatabárddal hogy kéri vissza az accját😄 Amugy nem ugy volt hogy azért cserélted el mert nem akar játszani? De most mégis? Vagy hogyisvanez hogy nem tetszette neki a csere?😄

0Fritz0
Elõbányásszam az aoc kulcsomat? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

meg elég kis fogyi gyerek volt, inkább nem jellemezném;DD m1 bnõmmel jót kacagtunk akkor rajta.. most õ kacag...

hát a f**** se gondolta volna😛 ám még a címét is tudom... szal nem para😉

TDC Geronimo
lol. Mindig is tudtam! <#idiota>

Én voltam. 😄

TDC Geronimo
Kivel cserélted el? Ilyet eleve nem csinálnék olyannal, akit nem ismerek már régóta. Remélem tanulsz ilyenekbõl...

köszi, hát akkor este próbálkozom.:S

Strahd_
Meg is oszthatod velunk a nevet aki csinalta okulaskent.

remelem sikerul elintezned.

Jeffjohnson
Csak azt tudom wowban ,hogy megy de ott amíg megvolt az e-mailed addig akárhányszor vissza tudtad szerezni az accot password reset és csá sokan adták el ugyanazt az accot többször.

Hát elszomorít ez a dolog, igazából az aocra nagyívbe... de nem az enyém volt az acc ugye hanem bnõmé, és én már tegnap láttam az arcán, hogy annyira nem tetszik neki a csere(megjegyezte akkor majd néha játszok a te kariddal😊-ez ari volt😄), de hogy még az AOC se mûxik az már kicsit gáz, fõleg h tegnap este még ki is próbáltam stb... Hát ha este hazaérek akkor írok egy emailt a supportosoknak... NC

Strahd_
gondolom igen. ellenben ha szerencsed van akkor meg a war os accod vissza tudod szerezni...

cseszhetem ha nem tudom a cdkulcsot, de a secret question-t igen?

hmm... érdekes dolog történt, nem is tudom ki reagált az acccserés dolgokra... tegnap történt egy csere who-aoc, a mai nap folyamán már nem tudok bejelentkezni az aoccal... WTF?! megoldás?:S

Strahd_
almodozas nem faj senkinek 😊 es nem is vita 😊

Strahd_
Ilyenek a slayerek 😊

http://www.games-workshop.com/gws/common/xLargeImage.jsp?mURL=/MEDIA_CustomProductCatalog/m470075_99110205128_DwarfSlayerMain_873x627.jpg

Az utónév 4 goldba kerül... a name vendornál....azt viszont, sajna, nem tudom megmondani, hogy mennyiért lehet levenni/változtatni...vagy lehet-e egyáltalán.
Jockey
álmodozzatok csak...:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
beraknak par uj terkepet es ennyi. Nem feltetlen kell semm extra

es persze mindenki vedi a sajat teruletet...
es ami mokas lehet diplomacia 😊 ergo a serveren neha a "kiraly" ugy dont szovetseg stb stb rengeteg lehetoseg van benne csupan a vilag miatt.

ugy is a kulonbozo fajok egymas ellen kuzdenek es neha egymast segitik a masik ellen 😊

es ne felejtsuk el az "alap" fajoknak is megannyi masik class lehetosege van 😊