Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
azt magadnak fested? 😛

Borítékolni tudtam volna, hogy ez lesz rá a reakció. 😄
Nem, az egy teljesen más történet, arra érzékeny vagyok. 😄

vagy rosszabb esetben csak 1 ruha van ott;DDD<#nevetes1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

unalmas monoton...😊) szürke hétköznapok?😄

És egyfajta ruhával van tele a ruhásszekrényed😊

Hát nemtudom, én eddig vagy egyszer festettem át a karit, mert a fehér-rózsaszín tunika vhogy már átvitte az elfogadhatóság ingerküszöbét. 😄 Mondjuk én pont úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy tizeniksz éve ugyanaz a kék háttér van windowsban, a mindenkori telefonon mindig ugyanaz az alapháttér, egy csengõhang, stb.

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

az én karim lvl10 óta Ths Fashionable titulussal mászkál 😄
...a legjobb dolog a játékban 😊

BEAST
A festegetes jo dolog, fontos resze a jateknak! :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

szerencsére bnõm beéri az alapszínekkel még... pedig nõböl van, nem tudom hányszor festette már át a kariját..;D de már az én karimat is pumplálja pénzzel...

Xpkurva vagy...;D

hát az nem feltétlen irreális a festék pigment az iszonyatossan ritka pl. asszony 30as karijának még 1 darab sem esett!

Strahd_
😊 beinditom PQ+XP partyert gyartom a potikat akciot 😛 vagy ha szerintetek jobb a talizman craft 😉 jobban kell akkor atkepzem magam. Magamnak ritkan gyartok potit akkor is csak Will potikat 😊

de tudod xp ert 😛 siman gyartok

*jelzett

irreális árak,bár gondolom idõvel minden lejjebb megy... pl piros festék 20-30g öhm Koppányvezér névvel jelzet magyar kolléga...

<#worship> köszi, hogy gondolsz rám😄 <#eljen><#nevetes1>

Strahd_
Salvaginget erdemes megtanulni akkor ha talizmanozni akarok?

BEAST
Nagyon derek! :d

Strahd_
Igazat megvalva mivel a penznek nem sok ertelme van es jellenleg en ugy is csak dobaltam ki a vack zold targyakat lehet jo lenne nekem 😛 minden esetre en most jellenleg unom a potizast es a gomba keszitest csak kerdes az hogy a main karimmal dobjam el a skilleket es vagy majd az altommal talizmanozzak. nekem nem penz miatt kell hanem majd max a guildemnek akarok craftolgatni es sajat szorakozasbol 😊

MrStokes
Pont ezen gondolkoztam. Annak ellenere, hogy lassu felfejleszteni es munkas dolog, lehet hogy azert megiscsak megeri. Legalabb is tekintve, hogy milyen arakon mennek a jobbfajta talizmanok... :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
Valoban gyorsabb es olcsobb is 😊 ... mondjuk nem tudom hogy a jobb talismanokhoz mennyi es milyen cucc kell, de tuti nagy lesz rajuk ak ereslet :o

MrStokes
Ha nem akarsz penzt kolteni a vendornal kaphato reagensekre, akkor sztem nem erdemes elkezdeni. Egyszeruen nem esik egy adott tier-ben annyi zold targy, hogy azok fedezni tudjak a skill felhuzasahoz szukseges nyersanyag-mennyiseget.

En azt csinaltam, hogy amikor szinteztem a masik 2 altomat, akkor a talalt megfelelo szintu zold targyakat atkuldozgettem a talizman-keszito karimnak, de erzesem szerint meg ez sem volt eleg. Nekem eleg lassan ment a dolog, es meg nagyon messze jarok a max skill-tol.

Potizast sokkal gyorsabban fel lehet huzni szem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Strahd_
poti gyartasbol alapanyagom van sok 😊 csak ami kerdes...
erdemesebb e eldobnom es inkabb talizman makeinget tanulni.

BEAST
Potigyartas nalam megmaradt AP es HP utanpotlasnak, ez szintezes alatt sokat segitett, mert sok mobot oltem, mindig volt alapanyagom. Rank40en mar joval kevesebb mobot ol az ember, es lenyegesen tobb jatekost... viszont oket mar nem mindig tudja lootolni😄

Strahd_
penzt nem akarok ra kolteni 😉 csak kerdes megeri e vagy maradjak a +will ado potiknal es kesz.

ezé szórom😊 bár tegnapi 2 talizmán amit vettem elvitte most nagyrészét😊

hát magas szinten +19es talizmánokat lehet csinálni, de nekem most a fejlesztése nagyon viszi a pénzt...persze jelenleg a pénznek nincs igazán értéke

Strahd_
Kinek mi a tapasztalata a kulonbozo craft skillekrol?
Most apotecharyt csinalom... de annyira nem vagyok boldog tole 😊 igaz meg csak 110 es a skillem. Talizman making tud valami jo dolgot csinalni? vagy semmi ertelme annak sem?

hát valószínû, hogy nem mostanában

Strahd_
choppa rol van hir hogy kb mikor lesz a jatekban?

BEAST
holnap

ez az europai oldal akkora fos, nem irnak semmit rajta. elindul ma nálunk is a heavy metal event vagy csak az usában?

TDC Geronimo
Combat career patch eltolva 1.0.6ra. Viszont holnap ahogy kijön livera az 1.0.5, rögtön megy testre az 1.0.6 és vele a 2 új class is. Kár, hogy itt az EUba nem testelhetjük õket hamarabb... :s

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sáska
tudom, de questelgetes kozben nezegettem, s feltunt..
a +15% dmg-t ado buff meg lehet jo is, ha mondjuk mage-re teszed<#smile>

0Fritz0
Nem nézegettem, mert sámánként felesleges damage-re menni.
Annyira mindegy, hogy most az 5+K-s HP-ba még belesebzek 50-et, vagy sem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ja, az meg pláne érdekes, hogy nem magyarok. 😊

Jó a guild név <#vigyor2>
Sáska
senki?😞

Sáska
Hello,

Saman kollegaktol kerdeznem, hogy nalatok megfeleloen mukodik-e az osszes skill?
Azt tapasztaltam hogy a Gettin'Smarter (asszem ez a neve) elvileg 51 intellected elvesz a targettol, s azt nekem adja (legalabbis az ikon megjelenik az avatorom alatt), viszont sebzesben ez csak +2 vel jelent tobbet a szamok szerint. Furcsa hogy +51 intellect = +2 spell damage.
Emellett tettem plusz pontot a shield-emre, aminek kovetkezteben nem csak sebzest kene elnyelnie, hanem +15%-os sebzesnovekedest kellene eredmenyeznie amig aktiv. Ezt nem vettem eszre: ha rajtam van a shield, ha nincs, ugyanakkorakat sebzek.

Van aki nezegette ezeket esteleg?

imádom a GOA-t... nah most egy páran már sztem sejtik, h újabb szép levél érkezik a kezeim közül... accot visszakaptuk, semmi levelet nem kaptunk goatol, mythictól stb.. hétvégén még játszottunk a karival (bnõm játszott vele)tegnap már nem engedett be, megnéztem oldalon és furcsa dolgot tapasztaltam, subscription ACTIVE, de mielõtt rákattintottam volna az a "kis gömb" sárga színûvé váltott át... nah wtf?!

Ezt a szépséget tegnap találtam :

Végre megkaptam a CE dobozomat! Csak a megjelenés óta várom...Aki akar még egyébként az angol HMV-tõl lehet venni. Szóval eddig bohóckodtam egy kicsit egy sima accon (ha valakinek kell eladom, van egy 16-os sorc rajta, a mountra való pénzével) Eltharion szerveren van mûködõ guild? Mert a kis sámlimnak szüksége lesz majd rá. Még csak 9-es, de tegnap nagyon jó kis ORvR-ban vett részt:-) Szóval írjátok meg lehet-e valahová jelentkezni!
Ez kurvanagy😄

BEAST
Legjobb <#idiota>

Solid Snake
Megtaláltam <#idiota>
Solid Snake
A talizmánokat hogyan lehet használni?
TDC Geronimo
Blazing Sun animjat nem szedték ki teljesen úgy látszik 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

da a legérdekesebb az egészben, hogy megvan az összes animációja
még az is, mikor hosszu ideig nem csinálsz semmit, akkor megemelgeti a kardot...szval ezen gondolkodtunk. ez most bug vagy feature

Sry elírtam, szóval eladó az alapjáték 😄
Dopti
Vmien sledge, ami hammer nek van írva, nem is értem <#conf>