Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Jah, és ahogy látom jobban is sikerült összerakni 😄
BEAST
Ahogy varhato volt a chosen offenziv testvere lesz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Itt vannak a KOTBS skillek is amúgy annak, akit ezek érdekelnek

Skillek 1
Skillek 2
Skillek 3
Skillek 4
Path of Conquest
Path of Vigilance
Path of Glory
BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Ugyis megnezem majd milyen lesz az uj kaszt, bar mar latom a fenyt az alagut vege hisz javitva lesznek a chosen discord agon levo kepessegei. (legalabbis int helyett str alapuak lesznek) 😄 Viszont mire felhuzok egy Black guardot addigra biztos javitjak a zone lockolasi problemat es az enginen is dolgozhatnak egy kicsit 😄

s0n1c
úgy látom a helyesírásomat ma otthon hagytam...
s0n1c
Mondjuk ebben valami, fõleg, hogy ahogy emlékszem még bétából ib grudge-ot különösebb erõfeszítés nélkül és elég hamar fel lehet tolni 100-ra.

Ha nem javítják a chosen broken skilljeit és az lesz amit te írsz, akkor viszont mehetünk a levesbe kb., mert ugye a chosen a "hivatalosan" is kihirdetett anti-caster tank 😊 De majd most jön a nagy balance patch!!!4 Ahelyett inkább, hogy az orvr koncepción változtatnának egy kurva nagyot, de hát ez már csak privát vélemény...
BEAST
3 PQ staget kell teljesitened, teljesen mindegy melyik tierben, melyik chapter melyik stage.

BEAST
Azert egy tactic ami 100 Hatenel +30% disruptot ad az nem keves, ezzel szemben van a chosennel egy shieldje amit 10 masodpercig tud magan tartani kb az is 30% disruptot ad es silencel ha disruptolsz... kar hogy ez a resze nem mukodik 😊 Szerintem ezzel a sok -magic damage taken, crit es disrupt dolgokkal a BG jobb anti-caster tank lesz 😊

És mi a mai feladat?
s0n1c
Nem tudom mit fenyegetõzik, egyáltalán nem imba skillek, talán az elsõ és az utolsó, de ezekhez meg deep spec kell. Anti-caster tank azt továbbra is a chosen marad imo.
BEAST
Kikerult par BG kepesseg leirasa :d ... vicces hogy egy olyan topicban leltem rajuk ahol egy BW "fenyegetozik" hogy ha ez igy marad o bizony nem marad a jatekban 😄D
01
02
03
04
05
06
07

BEAST
1kor valtott

Amcsiknál mindig délben, GOAéknál nemtudom 😞

jo ok, csak nekem az "eldobott egy oldalra"-ból nem jött le, hogy te nyomtál rá az acc kreation gombra 😊

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Heavy Metal napi feladatai hány órakor indulnak?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Strahd_
a warpatch.exe amivel loginolsz be a jatekba azon van egy account creation gomb 😊 az nem dob az eus oldalra hanem egy masik oldalra.

Strahd_
😊 ezert is valtoztattam meg utana a jelszot az eus oldalon 😉 es secret jelszonak meg mast adtam meg az oldalon 😊

ugye nem adtál meg semmilyen adatot? 😮
ha igen akkor még most változtass jelszót meg amit tudsz...ha még sikerül.
Na meg irts virust!

Egy tanács, ha ilyen átirányítást kap vki azonnal lépjen ki...ilyet a hivatalos oldalak sohasem csinálnak. Ha bármi adatot kérnek max, e-mailben de álltalában linket akkor sem küldenek. fel kell lépni a hivatalos oldalra és bejelentkezni saját accal...az ilyen linkelgetés mindig gyanús!!

mint ahogy quigglez írta minden patch után elõfordulnak crashek, nálam általában elõ szokott fordulni, volt h naponta 10-12xer kivágott stb... az utolsó ien már nagyon régen volt... sztem majd megcsinálják.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

rotflol 😄

Szerintem meghackeltek a kliensedet, és egy ál input oldalra irányítottak, ahol jól elkérték az accountod egyéb adatait is 😊

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Strahd_
hat a tegnapi "jatekom" elvezhetetlen volt 😊 mar mindennel megprobalkoztam. de neha ha csak altam kidobott, terkep valtasnal kidobott. gyakorlatilag ossze vissza kidob 😞

sikerult megcsinalnom 2 SC-t tegnap es vege elkezdett kidobalni utana 5 percenkent.

utana ha elinditottam a progit. eldobott egy oldalra 😊 ahol war os accot kert, reggelesnel valami code ot kert 😊 de a dc kulcsot nem fogadta el reggeleshez 😊

vagy türelmetlen 😉

Strahd_
akkor legyek turelmes? 😊

TDC Geronimo
A szokásos. Új patch, még több CTD. Tudják és javítják elvileg -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Strahd_
van valakinek otlete mi lehet a gaz nalam? miota jot az uj patch azota magatol neha crashel a kliens. irtam gm nek irtam help formon is , de egyenlore semmi reakcio. van valakinek valami otlete mit csinalhatok?

chinaltam full check et
leszedtem minden addont
leszedtem a klienst ujraraktam ujra patcheltem.

de semmi javulas.

Holnapi elvileg az lesz hogy csináld meg egy pq 3 stage-ét. És az is jó ha az elsõ staget megcsinálod háromszor szoval solozhato siman. De mindegy melyik pq tehát visszamehetsz t1be megcsinalni 40es karival is.

Oks,várok még😊köszi

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

BEAST
Tudtommal meg nincs :S

Hát ne haragudjatok de megkérdezném:Van már Trial?
Asszem utoljára 1 hónapja kérdeztem😄,thy

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

BEAST
Meg titok 😄

És az egyéb napi feladatok milyen jellegûek?
BEAST
Az uj SC nagyon jo, olyasmi mint a Battle for Praag sc, vannak egesz jo kis helyek a harcokhoz. Egyetlen problemam hogy egyes reszein elegge leesik az fps az atlag 80rol 30ra :S ... ja meg az hogy az emberek meg mindig inkabb Seprentet eroltetik.

Elsõ benyomások a Heavy metal eventrõl? Milyen az új scenario?

Én még mindig munkahelyen..és csak este tudom majd megnézni..ezért érdekelne, hogy kb mire számítsak.
mire eléred 40-et addigra énis a Bg-vel aztán healelheted a seggem a sok lelki támogatásért😊

Kedvesek vagytok tényleg;DD ígyis necces lesz, valakire rá kéne bíznom egy két napi feladatot😄 pedig Bg kéne ám... mainnek... azon legalább remélem látszani fognak normálisan a trophyk az öven, nem úgy mint chosin:S

BEAST
Nincs, pedig lenne ra kereslet! 😄

Strahd_
olyan akcio nincs ha en minden nap belepek akkor rasztah kesobb kezdhet el csak jatszani a BG vel? 😊

Csokit 😊

Strahd_
tegnap dobtam vegul a skilleket es elkezdtem a salvage+talizman combot 😊 majd elmondom hogy megy. a Salvage az porog 😊 talizman meg nem

Jockey
miért? be kell lépni minden nap? és ha belépek mit kapok?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem a fragment is nyugodtan ott maradhatna😊

MrStokes
Nekem maga a talizmankeszites menete tunt egy kicsit macerasnak. Egy talizmanhoz 5 hozzavalo kell amiket minden egyes darab keszitesekor kezzel ujra be kell huzogatni a megfelelo slot-okba, raadasul egy meghatarozott sorrendben.

Az igaz, hogy talizmanbol valoszinuleg nem fogsz egyszerre 20-30 db-ot legyartani, mint pl. a potikbol, de azert meg igy is eleg kenyelmetlen.

A fragment-et mindig ujra be kell huzni, ertheto modon, hiszen a fragment tipusa donti el a talizman tipusat.

A fragment-eken kivuli hozzavalok azonban nyugodt szivvel "stack-elodhetnenek" az Apothecary-hoz hasonloan, hogy azokat ne kelljen folyton ujra behuzogatni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Este kezdek bele én is, de valszeg nem tudom befejezni, minden nap be kell lépni az elsõ héten...

nekem sajna csak meló után:S

Elvileg most indul a Heavy Metal event, sok sikert mindenkinek 😊

MrStokes
<#vigyor><#nyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Szerintem mindenkepp.