Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Black Guard nak nem teruletre kellene sebeznie , kb nem ez a kulonbsege?

amit en varok a Black Guradtol, gyors mozgekony vedo egyseg feladata hogy egyszerre maga elott nagyobb teruleten sebezze a tamadokat, es mobe bebujva a casterek vedelemet elvezzenek 😊 en igy kepzelem oket.

mert ha jol lattam akkor nem pajzsos osztag...

Black orc feladata hogy a tomegevel es testevel vigye elore a frontvonalat 😊 en igy kepzelem

kérdésedre válaszolván az egyetlen gondom a 2h sword... bár amik miatt nem tetszik az nagyjából kiküszöbölhetõ lenne egy kis design váltással de erre nem sok esélyt látok... mindegy biztos reroll lesz, csak még találjam ki mire... a zealotot is felhúztam 31ig bár az annyiból már jó, hogy t4es területekre tudok menni helpelni ha kell heal, de amíg nem csinálnak azzal is valamit inkább csak Resser lesz...sajna... nah akkor marad a marauderem vagy a bitchelfem... ámen

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

s0n1c
Koncepció beli különbségek vannak a két játék pvpje között, ezért teljesen más egy wow warrior, mint egy warhammer tank. Chosen itt egyfajta field commander szerepet töltene be, egy support tank, szigorúan support. Nekem bejön, ezt vártam, ilyen is lett. Van még mit javítani rajta ofkorz. 2handre is lehet specelni, lehet azzal is eredményesen játszani, természetesen akkor nem az elsõ sorban vitézkedsz, hanem véded a castereket, de ebben az esetben sem szabad elfelejteni, hogy tank vagy és nem primary dmg dealer, arra ott van a marauder és a witch elf. Nem tudom, hogy a black guard-tól mit vársz, de az is egy tank 😊 Sokkal nagyobb dmg-et azzal sem fogsz tolni.
Strahd_
😊 Shrek Rulez 😛

jo en meg azt hittem tap lesz a healer healben 😊 tuneti kezelesben jo 😊 de azert kicsit keves a healer 😊

De ha toros szeru valamit akarsz Witch Elf nem jon be neked?

vagy csak lehet hiányoznak az insták? már a fene se tudja... optimalizálás kéne:S

noob noob... bejött a páncélja meg, hogy nem egy buta zöld shrek rohangál a képernyõmön... de majd megnézzük még a black guardot...

Strahd_
hame noob vagy 😊 bar nem tudom a chosen milyen de en ilyen nagy pancelban rohangalo ussetek tipusu kari aki buta, lassu de orakig lehet pufolni 😊 bar a Black orc is ilyen 😛

hat jah lehet az a bajom, hogy túl sokat vártam a tanktól:S a tõrös meg Bitch elf kevés ruhával... rossz hasonlítás de vmi oasmi warrit vártam mint wowba volt:S

BEAST
1 ora kornyeken fog valtani, nem tudom mi lesz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
😊 tudom aki meg nukeolni is tud 😛

nekem jo ha a healerreddel josz az is mindegy nekem 😊 a tarsasagot kedvelem. Egyedul unalmas a jatek.

mainem még nincs. az majd ha jön a 2 új kari akkor lesz😊 de lehet addig csinálok egy rugót ;D igazából gõzöm sincs mihez lenne kedvem;D õõ egy heavy armoros rugó jó lenne pl.

Strahd_
😊 inkabb a maineddel gyere 😊 mint tegnap pl zuzdaval mentuk 1 picit piszok jol fejlodtem 😛

Mi a mai kuldi amit le kell tolni? mert nem tudom mennyi idom van ra es mikor valt?

ha gondolod tudok menni veled farmolni a papommal;DD

Strahd_
valaki tudja pontosan mi kell a teruletek lockolasara? 😊 vagy mar utana nezett?

ez tényleg jó volt 😊)
a zenét meg már 2x hallgatom meg, igy kora reggel eléggé lelazító hatása van itt melóban 😊

Sorry bugos volt,es azt hittem nem ment el..😄.

Jimi Hendrix

3000ft elado acc.titkoskerdes,jelszovaltozatast stb.. msn-en [email protected]
(pest) atutalva is okes,telon msn-en adatokat cserelunk..

Jimi Hendrix

Off: acc: 3K. [email protected]
Olcsobban eladom a war accom (anyagi okok miatt): 3000ft. csak accom van van,onnan lelehet tolteni a gamet,titkos kerdes,jelszovaltoztatas stb..akar nalam is lehet.vagy atutalva,es msn,telon adatokat cserelunk...reszletek msn-en.

Meglevo kari:
ORvR: Eltharion (EN) egy 16os sorci

Jimi Hendrix

BEAST
Tudtommal hasonlo kepessegei vannak mas kasztoknak is :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ITT VAN egy Lost Vale bosstaktika videó annak, aki látni szeretné, milyen bossok vannak ott.
Hjúszton, vmi baj va...

BEAST
Az elobbi 😄

0Fritz0
Most akkor a takarítónõ tényleg kirántotta a karak-azgal tápkábelét, vagy csak én nem tudok belépni? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Nem loverseny :p

BEAST
<#hehe><#eljen>

(miert ma nem? 😄 )

Strahd_
elvileg ez lenne a cel 😊

bar nekem egyszerubb celom van 😛 40 es szeretnek lenni de nem sikerult 1 honap alatt 😞

s0n1c
Kívancsian várom az 1.1-es patchet.

(hétvégén "zombulás" 😄)
BEAST
Ebben teljesen egyetertek... a keep foglalast teljesen at kellene dolgozni, hogy a penzunkert es az erofeszitesekert jarjon is valami, de szerintem ha sikerul megoldaniuk a zone lock problemat akkor ez teljesen meg fog valtozni magatol is. Nem fog tobbet adni egy keep, viszont lesz ertelme megtartani oket, mert meg mindig az ellenseg fovarosanak felegetese a cel 😄

Strahd_
tegnap en is meglepodtem amit t3 ban irogattak a nepek amikor paran segitsegert kiabaltak hogy tartsuk a keepet...

minek foglaljak el mikor visszafoglaljuk lesz 3 arany lootbag....

😊 ez kicsit megoli a hangulatot. Elviekben t4 ben latszodnia kellene ha t3 t2 t1 ben elfoglaltunk minden keepet 😊 legalabb is ezt mondtak anno.

Strahd_
azert remelem a kliens hibamat ma estere megoldjak 😊 inkabb nem heavy metalozok csak jatszani tudjak

s0n1c
Én most atm. azt látom, hogy izomból szeretnének megfelelni a wowos "loot kurva" communitynek (akinek nem inge...) és az ex daocos emberkéknek, ez így nem fog menni, két szék között vannak. Legnagyobb problémám az orvr-el, hogy nincs értelme keepet foglalni és megtartani, nem érzõdik faction szinten, hogy te most befoglaltál 2-3 keepet (arról nem is beszélve, hogy horribilis összeget fizetsz, de minek?), nincs státusza és ezen nem segít a tonna mennyiségû fix gold bag sem, azzal max a lootbuzik száját lehet betömni egy idõre, aki ha nincs elõtte egy irányvonal vagy cél összeszarja magát és lemondja az elõfizetést. Elnézést, ha kicsit nyers voltam.
BEAST
Malavra gondolt, rogton tudtam 😞

BEAST
Szerintem a fejlesztokkel nincs kulonosebb gond, meg :d ... egyelore ugy nez ki tudjak mik a problemak es szep lassan dolgoznak is rajtuk. A community meg olyan mint mindenhol mashol, ami valoban nem tul jo, de nem hiszem hogy ez a kozeljovoben valtozna :c

csak rád...;D

s0n1c
Ofkorz ezt nem a guildre értettem 😊
BEAST
<#wilting>

s0n1c
Dehogy, tetszik a Chosen, a communityvel vannak gondjaim (meg a fejlesztõkkel), nem a classokkal.
Strahd_
fold hivja kryn-t 😊

Pari
reroll?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Gyakrolatilag SW lileath's forgivness-e + heal😊

Strahd_
az nekem huzos lesz....csak mukodjon a progi :/ es remelem segit valaki gyorsan letolni 3 egyszeru pq szintet 😛

BEAST
Very soon. :d

jöhetne már ez az emos Bg... lehet tudni mikor dobják majd ki?!

Fú a 4-es szerintem nagyon durva 1-es morálert.

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Jockey
nem, õ túl büdös..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Beszelgess el Grubdreggel 😄

Jockey
giv theBO-s more love..
mire is jó a black orc? lassan kezdek kételkedni a funkciójában..:-)
ettõl még szerethetõ és tetszik is:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Micsoda megfigyelések 😄

BEAST
Na igen, de majd kiderul milyen lesz a vegleges 😊