Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek a saját gépemrõl be tudok lépni haverom jelszavával a war-ba? Nem lesz itthon 1 hétig, de szeretné csinálni a Hevay Metalt, szóval naponta be tudnék lépni és megcsinálni neki a napi questet. Csak nem akarom, hogy letiltás legyen a vége, ha azt látják, hogy egy géprõl ketten is játszanak (persze nem egyszerre).

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Dopti
Megoldódott, csak alma volt a gyerek, és rosszul regelt gc-t vagy én nemtom /facepalm

Magh
Mostanában altozgattok vagy a mainnel is lehet haladni? Hányan vannak a két fõ magyar szerveren?

Solid Snake
Ha beindul a szerver, benézek <#buck> egy wp-vel.
Szia ha már order oldalon vagy (gondolom WH = Witch Hunter), nincs kedved inkább átjönni a Dragonback Mountains szerverre? Az Eltharionon a magyarok "hivatalosan" a destruction oldalon vannak, míg az order oldal a Dragonback Mountains szerveren tömörül. Persze nem kötelezõ, csak itt találsz magyar guildet (Fist of Sigmar) is 😊

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Dopti
Más.
Haver megvette a játékot, feltöltötte GC vel, és a patcher azt írja ki hogy: UNKSTR
Nézegettem külföldi fórumon, de nem tudtam segíteni neki 😞

Dopti
Nekem is így volt sokáig, aztán egyszer csak beadta sc n...

Elég sok embert elszipkázott a lich king, na meg a nagy gépigény.
Csak abban bizhatunk, hogy annak is megkopik a varázsa...na meg sokan kapnak karácsonyra normális vasat 😊

Hyder
Igen, tegnap nekem is "aktivizálódott" igaz, nem tudom mitõl

Steam: [HUN]Feriggno

hát nekem minden trükk nélkül sikerült megcsinálnom tegnap az altommal is

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Néhányan biztos kihasználják a sok tankot egy healer alt/rerollhoz😛

BEAST
Azert remelem lesznek mas kasztok is 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mókásak lesznek a 12 tank vs 12 tank scenariok 😄
BEAST
Szerencsere, bar a ket uj kaszt miatt tuti beindulnak az alacsonyabb szintu scenariok is minden serveren. 😊 Tenyleg, te merre jarsz most, szintben meg ilyenek? 😄

MrStokes
Mondjuk Azgal-on szepen folyamatosan lehetett vegig scenariozni mar T1-tol kezdve, szoval azzal nem volt gond.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En nem reg koltoztem Dron-rol Azgal-ra, de ott is eleg uresek a T1-T2 teruletek, de gondolom ez az miatt van, amit mar a tobbiek leirtak, hogy mindenki tolja a main karijat es mar T3-T4-ben mokaznak.

Most leptem at T3-ra Azgal-on, es egybol feltunt, hogy sokkal nagyobb az aktivitas, mint az eddigi teruleteken, szoval csak kitartas. T1-T2-ben nem nagyon lattam RvR open party-kat, de T3-ba erve egybol egy Keep ostrom szervezese fogadott.

Jelenleg sorcival tolom, es vele eleg jol lehet haladni egyedul is, de sok szerencset a healereknek a szintezeshez egyedul...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

T1/2 ben elég szépen van élet Eltharionon, ott eventezek egy WH-val 😊 Pont azért mert igen elég tisztes ott a populáció. Aztán gogo BG😄

Jericho19
Nem csak te érzed úgy.Én is a Karak dron-on játszom,tier 2-be vagyok,de általában rajtam kívûl nincs senki,legalábis nem igazán találkozok másik játékossal.Azon gondolkodom hogy a következõ karakteremet(KoBS) az Eltharion-on indítom majd és érdeklõdni szeretnék azoktól akik azon a szerveren játszanak hogy ott is ilyen üresek a területek(playereket tekintve) vagy azért valamivel nagyobb a tömeg?

Arra viszont kiváncsi leszek hogy a kedves fejlesztõ urak, hogy fogják megoldani azt hogy a játékosok számát tekintve ne legyenek ennyire üresek a kezdõ területek(tier1,tier2).Igaz nem vagyok egy hardcore MMO player(csak egy Rank 13 Dwarf Ironbreaker-em van)de kicsit szomorú hogy az RVR területeken szinte nem is tudok játszani mert általában nincs rajtam kívül senki,még ellenséges játékos se.A scenariok eleinte jók voltak de mostanában nagyon ritka ha bekerülök egybe.A Reickland factory-ba be se kerültem még 2-3 óra várakozás után se.Egyébként tetszene a játék csak ezek a dolgok egyre jobban bántják a csõröm.

For the Empire!

rezes
Sajnos a Karak Dron Low/Low ugyhogy ne csodalkozz.A tobbseg abbahagyta vagy rerollolt mas szerverre.
A magyar community meg itt van es imadkozik hogy valami normalis megoldas legyen a koltozesre/merge-re.

Fonok.Ki az a corporation?

gondolom a többség felnött t3, vagy t4-be és ott mennek a harcok...passz nem azon a szerveren vagyok

Pari
dammit, osszeomlott a szero zone lock alatt,vagy mi?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

BEAST
Miota Fritz a GoAnal takarit egyre surubbek ezek a balesetek :d

Csak egy gyors kérdés: csak én érzem úgy hogy a Karag Dronon kevesebb lett a játékos, vagy csak lemaradtam? (Tier 2-ben vagyok még). De néhány hete még sokkal gyakrabban kerültem be scenarióba is, és hétvégén szinte tuti volt egy-két hatalmas keep ostrom, és egyéb RvR. Most meg sehol senki. Legalábbis nem nagyon.
nem fix, de szerintem arról már lekéstél

Hyder
Skacok, ma kezdtem el nyomatni az event -et és a 2.-es és 3.-t meg is csinálta, de az 1.-t valamiért nem hajlandó elfogadni...pedig részben ua mint a 3.-as

van valami trükk vagy egyéb ötlet?

Steam: [HUN]Feriggno

jaja, azt is így van mindenkinek aki bent volt mikor meghalt a szerver 😞

Jockey
de masik szerverre meg nem neged be, mert azt molndja be vagyok logolva..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

mindenkinek

Jockey
azgal csak nalam doglott be vagy mindenki?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Itt az event osszes feladata:

1.)Reikland Factory scenario 0/1
2.)Complete 3 Stages of a Public Quest 0/3
3.)Complete the Scouting Quest that begins in Reikland Factory Scenario 0/1
4.)Visit the Herald in a Capital City 0/1
5.)Find the Sand Castle in the Reikland Factory Scenario 0/1
6.)Visit a Capital City 0/1
7.)Defeat 15 enemy players in OPEN RVR 0/15
8.)Kill 10 Factory Chickens in the Reikland Factory Scenario 0/10
9.)Kill 20 Undead 0/20
10.)Detonate the Steam Tank Ammo in the Reikland Factory Scenario 0/1
11.)Complete 5 Quests 0/5
12.)Throw 5 Gaffer’s Gravybombs at enemy players in the Reikland Factory Scenario 0/5
13.)Complete 3 stages of a Public Quest 0/3
14.)Have your realm eat the Famous Factory Sandwich in the Reikland Factory Scenario 0/1
Strahd_
ebben a formaban nem igaz 😉 szurke mobokat igen is le tudok olni par perc alatt 😄

mondtam én tank rogue-t. nah az faxa lenne, self heallel..;D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

semmi baj a zealottal, csak a solot felejtsd el 😊

Strahd_
Nekem nagyon bejon a Zealot, bar lehet shamannal jobban jartam volna 😊 ennyi.

TDC Geronimo
Miért ne lenne jó. Itt sose fogsz 3ks criteket látni tank classoktól, mint wowba. Jól néz ki BG ,nekem ennyi elég -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes
Ne mar, mi a gond a zealot-tal? Pedig epp azon filoztam, h ha nagyon megunom a sorceress-t, akkor inditok egy zealot-ot, kiprobalni milyen.

Ha jol tudom akkor elvileg a Runepriest destruction oldali megfeleloje, parja. RP-t probalgattam korabban, nem volt rossz.

Strahd_
Nekem tok mindegy mire rellolsz 😉 csak erj utol (bar ez neked par nap csak) es utana huzzal 😛 ennyi 😄

Mit akarsz pontosan Raszti? 😊

hát ezzel csak méginkább mély depresszióba süllyesztesz😄 még a BG se lesz jó hát akkor /uninstall ;D ám a WE most komolyan elgondolkodtatott, lehet felhúzok egyet azzal úgyis gyorsan megy a farm...

BEAST
Valojaban csak a rerollolni vagyok kedvet akarom elvenni 😄

szomorú.... bár legalább nem BG-re kell rerollolnom;D marad a WE😄

BEAST
Az a bajom a Black Guard-dal, hogy jelenleg amit tudunk rola az nem all ossze. Eddig se fule, se farka az egesznek. Elmeletileg a Malice lenne az offensive ag, ketkezes dolgokkal hadonaszni, de messze elmarad az Anguish vagy a Loathing kepessegek mogott (foleg hogy se cc, se semmi). Azt sem teljesen ertem miert kell ennyi fele debuff kepesseg, foleg hogy ilyen alacsony cdn (leginkabb instant, cd nelkul 😄) vannak, rovid ideig maradnak a targeten... a masik hogy sok hasznalhato dologhoz Blockra vagy Shieldre van szukseg (ami egy es ugyan az, de biztos jobban nez ki ha igy irjak 😄)

A jelenlegi kepessegek alapjan szerintem az Anguish/Loathing ami eletkepes lenne, ez viszont 1h+shield... vicc hogy megint raeroltetik az emberekre. A Malice agra nagyon raferne a szeretet. A masik ket ag sem a legjobb, mert hiaba adnak szep dolgokat kulon kulon, eddig meg nem sikerult rajonnom hogy ezeket hogy lehet majd hasznalni, de majd ugyis kiderul.

BEAST
Be kell menni, a bejaratnal van egy npc, felveszel egy scouting questet, es korbe kell rohanni az osszes ponton 😊

Strahd_
ez pontosan mit takar? mennyire nehez a quest vagy csak oda kell szaladni scenario alatt valahova? mert tegnap nem jutottam be pl oda 😊

s0n1c
aoe rootja mindegyik tanknak van, ahogy látom inkább single target debuffjai vannak, azok viszont jók
Ismerjuk a skilleket😊

ittvannak😊

Vannak szépségek, 10 hatenként 3% disrupt taktik , masik tactik ha disruptolsz 30% speed boost 5 secre és 40 ap ajándékba. De van 30 láb aoe rootja, 65 láb cone snareje és hasonló szépségek, meg 3 self heal, ugyan abbol egy mastery skill.

Viszont sajna elég satnyának tûnik a Malice ág a többihez képest, legalábbis igy elsõre. Persze ki kell majd probalni😊

Mai event feladat:
Complete the Scouting Quest that begins in Reikland Factory Scenario - 0/1
s0n1c
Ezt max majd akkor látjuk, ha megismerjük a skilljeit 😊 Az meg, hogy egy tank pajzsos vagy 2handes szerintem csupán játékstílus kérdése.
bujj a csokik mögé hadmûvelet?😄