Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Ense 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
lehet en vagyok a bena de nem tudtam ebbol kiolvasni 😊 hogy hanyas targyat szedjek szet hogy pla 100 as talizman skillhez jo legyen 😊 bar lehet en vagyok faradt es ezert nem latom ;(

Strahd_
kosz csak mert kivancsi vagyok 😊 gondolom AH ban nem lehet eladni a vackaim 😊 +10 wound 5 napra es tarsait

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
van valahol valami leiras hanyas itembol hanyas talizman skillnek megfeleo cucock jonnek ki? 😊 mar 100 goldot beleoltem de egyenlore meg csak felenel jarok , kicsit draga jatek.

Értem, köszi. Majd próbálgatom. Ezzel azért jól megbonyolították a dolgot...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BEAST
Ha jol emlekszem abban a patchben jott be az az ujitas hogy nem hasznalhatsz magasabb szintu dolgokhoz alacsonyabb szintu uveget. Ez foleg akkor tunik fel ha a guild tavernben levo npctol veszed az alap uvegeket, mert azok alacsonyabb szintuek mint kint barmelyik vendor legmagasabb szintu uvege 😄 Remelem ertheto volt XD

Pár napja nem tudok apothecary skillel italokat gyártani. Rámegyek az ablakra, beteszem a containert, de main ingredientet nem tudom hozzáadni. Ez kb azóta van, mióta a 100 megás patch kijött. Ti nem találkoztatok ezzel a problémával?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

itt van egy, listabol kivalasztod warhammer online pc és mehet is.

Strahd_
valaki legutobb kirakott egy linket ami leellenorzi a geped hogy megfelel e a minium kovetelmenyeknek stb.. meg tudna valaki osztani megint mert nem talalom

Strahd_
nekem is volt ilyen... aztan kiadtak valami javito patchet ami megjavitotta. minden esetre irjal a supprotuknak ingame meg kint is es elobb utobb reagalnak ra.

Okozhatja a cpu/gpu túlmelegedése is.
0Fritz0
Én inkább nagyobbra tenném... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gyongyhalasz
Tényleg le a kalappal elõtte. Kíváncsi lennék milyen programot használt szerkesztésre.

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Lazarus
Hmm... ilyen még soha nem volt senkinek

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
Próbáld meg kikapcsolni a windows pagefilet, feltéve hogy van 2 giga ramod.
Start > Settings > Control Panel > Advanced > Performance Settings > Advanced > Virtual Memory Change > No paging file, mindegyik partícióra
Sziasztok.

Valaki találkozott már olyan problémával,hogy a Game 10-20 percenként minden további nélkül kivág a Windows asztalra?
Elég idegesítõ 10-20 percenként újra belogolni 😞

TDC Geronimo
Holnap Mark ír az elkövetkezendõ ORvR változásokról. Ideje már, remélem sok jó dolog lesz benne, mert ráfér :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magh
Meg sem vettem, de pl. a classom állapota és az általános visszajelzések alapján ez nem volt egy rossz ötlet, bár egyre kevésbé érdkeelnek a fórumok. Az már a release pilanatába látszott, hogy az eddigi hozzáállás nem változik, innentõl nem tud érdekelni.

Lazarus
Jah hardwired nálam is kedvencek között volt, csak nagyon elcsúsztak konzol fanboiba /bookmark deleted
BEAST
:o

nem ismerek senkit, marad a fallout3 munka utani otthoni pihentetos verengzesre...

anti hero

s0n1c
OFF

Ilyeneket elvbõl nem olvasok, mint ahogy nyuszisfaszompöttyöskakaós hardwired-t sem, már jó ideje, izomfikagépek mekkája.

ON
BEAST
Mi megvettuk 😊 de expert szint alatt (legnehezebb) es jo tarsasag nelkul bele sem szabad kezdeni. Reg rohogtem ennyit, az biztos 😄

QuippeR
tudom, Wii-tulaj vagyok 😊

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

erdemes megvenni?

anti hero

BEAST
Nem ertenek hozza <#idiota>

QuippeR
na ezt most belinkelném a leáldozott topikba, kapnád az áldást rendesen 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
En inkabb azt mondanam hogy legegyszerubb/legszorakoztatobb fpse 😄

s0n1c
világ legjobb co-op fpse 😄
miaza left4dead ;o

anti hero

s0n1c
lichking nem gyere be?
BEAST
En meg amikor epp nem warozok akkor Left4deadezek Sonicekkal :d ... de a jatek ugy ahogy eleg szepen halad. Vannak meg hianyossagok, de szerintem (remelem) 1.1-ig a legtobb szepen megoldodik. Ilyen pl meg mindig az hogy par helyen indokolatlanul ugral (zuhan 😄) az fps, es az is hogy embertelenul nehez rvrben lockolni egy egy zonat, de szerencsere mindig akad par szaz ember akik utik egymast. 😄 A pve resze nem igazan erdekel a jateknak, de ahogy neztem/hallottam egesz jo kis instak vannak erdekes bossokkal, csak vegre jo lenne ha eldontenek mit akarnak kezdeni ezekkel a setes wardos dolgokkal 😄

Ha minden igaz meg iden jon az 1.1es patch, esremelhetoleg meg elotte a 2 uj kaszt :p

Magh
És hogyan halad a játék? Így év végén valamit be akarok szerezni, most néha TF2-vel szórakozok meg SupCom, de jó lenne egy MMO is.

MrStokes
Erm, ize, szo nincs semmifele anyafoldrol, hiszen ez ha jol emlekszem high elf terulet, na mind1 ... ^_^"

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszi a valaszokat. Ma este elhagyom az anyafoldet!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

az a furán kékeszöld elf terep az hányinger.
sztem chaos-empire vonal a legjobb 😄

anti hero

BEAST
Nalunk sokan kezdtek altozgatni, de szep lassan mar az altok(uj mainek 😄) is t4 kozeleben jarnak, szoval lehet a mainekkel is haladni 😊

eladó wo accot vennék priv plíz

Nem tudom nekem szólt e a kérdés, de válaszolok 😊

4 magyar szerver van, 2 Core, 2 ORVR, mindket tipusbol egy order, es egy destruction.

A Dragonback Mountains szerveren játszom, arról tudok státusz jelentést adni, idõnként altozunk, de folyik ezerrel a mainek húzása is, scenariozgatunk keepet foglalgatunk.
Utóbbi önerõbõl még sajnos nem megy. Jó volna ha minél több ember aki orderes és szívesen játszana pvp orientált szerveren az ide jönne, mert úgy érzem kissé szétforgácsolódik a magyar közösség. A szerver populációja általában mid, de most 5 szerverrõl özönlik majd a nép át ide a transzfer keretében, szóval lesz esemény bõven.

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

BEAST
Hatoo, en chaos teruleteket favorizaltam, foleg mert szerintem a chaos-empire reszek neznek ki a legjobban 😄 ... de questekben a greenskin-dwarf teruletek a jobbak. Ha meg mindig nem valtoztattak ezen akkor t3/t4 questelesre meg mindig a greenskin teruletek a legjobbak. Elf teruletre csak vegszukseg eseten mentem :d T4et csinaltam meg csak.

MrStokes
Lehet, hogy fogom magam, es atmegyek valamelyik masik faj T3 teruletere.

Meg egyiket sem ismerem destru oldalon, melyikre erdemesebb vajon atmenni? Az nem lenne baj, ha kicsit tobben lennenek, bar van egy olyan erzesem, hogy a 3 faj teruletei kozul pont a dark elfeke a legritkabban lakott... 😊

Áh ezt a WH-t csak eventre tartom😊 Amugy order életem dronon van (volt xD)
Utána meg gogogo black guard, valoszinuleg azgalon.

TDC Geronimo
BEAM II machinima videó. Hát nem gyengén tud a srác videót szerkeszteni 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Ismeros 😊 utaltam az elf teruleteket, amikor lehetett el is kerultem oket messzire 😄

MrStokes
Tutira beindulnak az alacsony szintu PQ-k az uj kasztokkal most, hogy vegigszenvedte az ember egyedul a T1-T2 teruleteket 😄

Jelenleg 21-es vagyok, most kezdtem el a dark elf elso T3-mas teruletet 1-2 napja, ami mellesleg egyedul eleg szivatos, mert iszonyatosan egymas hegyen-hatan vannak a mobok, es mindig sikerul 1-2-ot plusszba behuzni egyik-masik aoe-val...

Az Eltharionon pörög az élet t2/3ban is...t1rõl nem tudok sokat...de a t2es guildtagok majdnem minden nap részt vesznek vmi ostromban. t4en is eléggé pörög a dolog....a sok sírás ellenére a destruction jobban áll...én order oldalon játszom...sajna lockolták praagot, west praagot...és lassan reiklandból is kiszorulunk. Szal az Elthariont tudom ajánlani mindenkinek.
engem az érdekelne open RVRnrk számít-e a scenarió is...mert ha nem, na akkor lesz érdekes 😊

Strahd_
pentek is jo huzos lesz 5 questet befejezni 😛

Strahd_
nah en akkor kezdek tartani az eventol 😛 hogyan szamoljaa 15 enemy player killt, ugy mint a sima questek vagy mint a nevesitett class olo questek...

Tuti nem lesz belõle gondod 😊