Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na igen és kik döntik el, hogy mi a bulvár és mi az irodalom vagy mi az igényes és mi a gagyi? azért mert van egy szûk sznob kör akinek nem lehet kielégíteni az igényeit azért a maradék az nyilvánvalóan selejt...ja sok hülye mind szembejön tipikus esete (ha már a hülye mondásoknál tartunk)
Áruld már el milyen érvet irtál amire nekem ellenérveket kelett volna felhoznom? Nem kell felsorolnod miért szar a war nekem is megvan róla a véleményem...ellentétben veled nekem csak véleményem van és nem tudom...mert én egyszerû vagyok.

Ne keverjük már a szezont a faxommal.
Egy a lényeg, a wow nem mercedes, nem magasan átlag feletti minõség és tartalom, hanem épp ellenkezõleg, leegyszerûsített dolog, ami a tömegek által fogyasztható. Ugyanaz mint a tévé, a dzsungel, meg szafari idiotizmus eladható, a bulvárhírek mennek, ezek kellenek a jónépnek, az irodalmi percek, gazdasági hírek meg a kutyát nem érdeklik. Ennek ellenére, hogy ha engem az utóbbiak érdekelnek az esetek 80%-ában, akkor is marad az a 20%, amikor a fejemben hömpölygõ számhalmaz miatt kiégett aggyal hazamegyek, és csak ki akarom mosni vmi konzumidiotizmussal. Egyszóval nem mondom, hogy nem lehet olykor szórakoztató a wow is, csak néhányan többre vágynak.

s0n1c
Nem jelentkeztél msnen! 😊
BEAST
Valami ilyesmi 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
rossz hasonlat mert míg egy nfs-re azt lehet mondani hogy egyszerû addig pl egy gp legends-re nem igazán .

egyébként meg nem tök mindegy ki mivel játszik ? az a lényeg hogy élvezze.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Erõsen kiérzõdik a személyes sértettséged ebbõl, túl kéne már lendülni azon a gyermekded dolgon, hogy ha vki megfogalmazza az empirikusan tapasztalt negatív véleményét, az biztos beképzelt. Értem én, hogy könnyebb ellenérvek hiányában így elütni vmit, csak nem biztos, hogy építõ jellegû rád nézve. Nincs kapcsolat a kettõ között, sokak, akiknek nem a játék az életük tudnak bizonyos dolgokat tárgyilagosan látni és megítélni, bármikor leírom neked azt is, hogy a war egyelõre miért szar.
Errõl jut eszembe, ezzel visszakanyarodva, a fent említett szar is jó, hisz 36 milliárd légy nem tévedhet ugye?

s0n1c
Senki nem vitatta a sikerességét, persze hogy profi csapat a blizzard, de ezt sem vitatta senki 😊
hát akkor te is elég egyszerû lehetsz, hogy 3 évig játszottad...

ez egy nagy baromság, egy mmo sosem egyszerû játék...az egszserû játékok az autoverseny meg az fps...akármennyire fáj a warcraft egy profi csapat profin elkészített játéka...lehet nem szeretni, de aki ezt nem látja be hát az az egyszerû...

s0n1c
Pedig sajnos igaza van.
Én is ezzel bíztatom magam, csak a kérdés, hogy addig kitart-e a maradék lekesedése...

úgy legyen <#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ízlések és pofonok... <#buck>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Már ne is haragudj, de én nem tartok másokat "egyszerûnek" csak mert más az izlésük...neked kéne inkább elgondokodni, azon amiket mondasz azt esetleg rájössz, hogy az a magas ló csak egy hintaló...

Nagyon elbaltázott a hasonlatod. Nem mercedes, sokkal inkább suzuki, de szívesebben hasonlítanám inkább vmi modernkori tiniegyütteshez, de még ez sem kielégítõ hasonlat. A végtelenül gagyi egyszerûségével hódítja meg az egyre egyszerûbb emberi masszát, ráadásul erre még rájön az ezáltal generálódott hype is és megtörténik a tökéletes egymásra találás.

s0n1c
Pont ez a baj, hogy nem próbálták meg az egyedit, maximum annak egy elcseszett wowos formáját.
ebben mondjuk semmi meglepõ nincsen. Értelmes emberek nem a trabantot kezdik el lemásolni, mikor ott a mercédesz is 😊
Nyilván megkövetel a fejlesztés elég sok kompromisszumot, már ha nem olyan játékban gondolkozol, amit mondjuk 100 fanatikus fog játszani 1 év mulva. Megrpobálták a teljesen egyedit...nem jött be...most csippentenek kicsit a wowból...lehet ezért abbahagyoja pár ember, de ha 10x annyi kezdi el akkor leszarják.

s0n1c
Ebben igazad van, ha változatosságra gondoltál armor téren, akkor félreértettelek az elõbb.
BEAST
Akik egyszer meguntak mar a wowozast es uj mmot kerestek, azoknal csak ido kerdese hogy mikor unjak meg ujra, 2 het, egy honap... most mindenki nyaladzik hogy uj kieg, minden mennyire szep meg jo, de hamarosan rajonnek hogy annyira azert megsem :p Remelhetoleg addigra osszeszedi magat a war es amiket 1.1ig igertek azokat tenyleg be is rakjak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a gond az, hogy az összes haverom abbahagyta és visszament wowzni...és nem tudom õket hibáztatni..az a baj én warhammer fanatikus vagyok.

AngeLujo
sajnos énis ezt érzem és hülyén veszi ki magát pont a mythictõl ez. Megcsinálták annó a daocot ugye, ott mûködött hogy nem az übercucc megszerzéséért rvr-eztél hanem az új abilityk miatt. Itt amit rp-bõl megvehetsz az kb lófaszt nem ér, szal marad a cuccok hajszolása amit én már most meguntam. A daoc rvr rendszere attól függetlenül hogy a játék már 6 éves (7?) még mindig 100x jobb mint a WARé. Szimplán azt kellett volna kis csiszolgatással átmenteni ide és mindenki hepi lenne szerintem.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

nem értem a 2nek miért kéne kizárnia egymást. Sztem igen is szükség van új itemekre, azokat az igényeket is ki kell elégíteni akik arra vágynak, hogy a karakterük más cuccokba legyen mint a többiek...itt nem feltétlen arról beszélek, hogy nagy überdurva epikek kellenek, mert ez amugy sem jellemzõ a warra, de igenis KELL alternatíva. Mert engem dühít, hogy a warrior priestem egy béna pongyolában van mert egyszerûen nem tudok neki másik geart szerezni...nyilván hordhatnék 10 szintel kisebb zöldeket és az jól néz ki...de nem hinném, hogy ez kéne legyen az összes választásom.

s0n1c
De miért így állsz hozzá? Nem kell farmolni semmit sem. Haverokkal nem jó csak szimplán szórakozásból cél nélkül rvrezni?
az a baj, hgoy a wowot akarják majmolni és nem a saját elképzeléseik koncepcióik után mennek, persze ez1 üzlet, és a pénz az isten. kel la sok elfizuzó

anti hero

BEAST
Vagy csak te nem jatszottal meg olyan jatekkal ahol ez nem szamitott. L2-ben vagy akar Eve-ben sem aranytaskakert meg epic cuccokert foglalnak teruleteket az emberek. Persze mindket jatekban jarnak dolgok erte, de leginkabb statuszszimbolumok... foleg mert nem 15 perc egy ostrom es nem lesz foglalhato 2 perccel kesobb. Itt is hasonlo rendszert kellene bevezetni egy egyszerubb, gyorsabb VP rendszerrel egyutt. Ha egy guild elfoglal egy varat ne csak annyit jelentsen hogy a terkepen megjelenik a nevuk es a var kozeleben egy standerd bonusait megkapjak... eszmeletlen koltsegek elleneben. Jarjon valami olyan bonus az egyes keepek utan amiert nem csak egy guild, de egy egesz realm kepes orakonat vedeni azt. Gondolok itt +VP-re bizonyos idonkent, vagy hogy a standard bonuszai az egesz zonat lefedjek, mint ahogy az beta idejeben is volt. Es persze ne lehessen azonnal tamadni a keepet, mert igy nem csak az ellenseg szamara lesz fogyoeszkoz egy keep, de a "vedekezo" csapat szamara is, hisz a vedekezesert meg mindig nem kap semmit... mig fel oraval kesobb mar ok tamadhatjak majd a keepet valamiert. Remelhetoleg eszreveszik ezt a mythicesek is, mert itt nem fog mukodni a wow fele nyaladzunk az epic cuccokra es akkor mindenki boldog modszer.

s0n1c
Az az 5 év az most volt 4. Nem köpködök, játszottam vele több, mint 3 évet, de attól még egy rakás szar lett számomra.
akár még ez is megoldás lenne arra, hogy minek farmoljam a renont...mert most az égvilágon semmi értelme.

ja meg köpködhetsz a wowra...de az több mint 5 éve megy...a war meg sajnos ugy néz ki épp döglõdik. (mert én csak 1 halom low pop szervert látok...sajnos, mert én is játszanék ha lehetne 😞 )

És irom ezt én aki nem vette meg a lich kinget mert nem akarok wowzni, mielött kikiáltanak a szószólójának 😊

s0n1c
😊) nincs több kérdésem.
s0n1c
Egyébként milyen változással lennél elégedett? Minden hónapban vagy minden második hónapban rakjanak be a gameba egy újabb armor setet, amit renownból megtudsz venni? Ez egy content neked?
miért itt szerinted mivel lehet fentartani az érdeklõdést fél év után?
Naiv vagy ha azt hiszed, hogy akármilyen pikk pakk várostrom vagy esemény sem váloik kurva unalmassá 20. alkalommal.

s0n1c
Lootwhore játéknak ott van a wow, ott lehet farmolni szakadásig.
sztem meg igazából minden mmoban az itemek beszerzése ami vonzová teszi, hogy a karaktered mindig fejlõdjön, más legyen, jobb legyen.
Igen is ez hiányzik jelenleg a warból, itt vagyok a 40es karimmal is nincs a fejlõdésre semmi alternatíva...renown szerzés minek 100 év mulva se lesz annyi, hogy azokat a szép lila páncélokat hordani tudjam. Instába sosem jutok le...ugyhogy kb. ennyi...altozok jelnleg és várom a változást.

s0n1c
te nem swgztél véletlenül, amcsi szerveren?
Ez ugye nem us only? Merthogy war-europeon nincs semmi ilyesmi...

Én is az igazi motivációt hiányolom. A DAoC-os relikviákért megérte izzadni, az viszont nem vonz, hogy bemehetek a fõvárosba instázni és talán esik valami tetves páncéldarab. Baromság.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

TDC Geronimo
You may have already noticed that we have opened up the last 7 events for the Heavy Metal Event so you can take part in them all, at your leisure, over the extended Thanksgiving Holiday. We want everyone to have a chance to unlock the Black Guard and Knight of the Blazing Sun. You can now finish the event and redeem the Heavy Metal Chest from a Herald. When you redeem the chest, it is important that you open (right click) the chest so that you become eligible to play the classes a week earlier than everyone else. If you qualify through the Heavy Metal event, the Black Guard and Knight of the Blazing Sun will become playable next week when we do the 1.0.6 patch.

See you in the WAR!

Óje :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
A wow ota mindenki tudja hogy az epeen hosszabbitas mennyire vonzo ajanlat a kockak szamara 😄

s0n1c
Úgy legyen, ahogy mondod, de a fame system, a reward boost és az influence system bevezetése az rvr területekre nálam két dolgot von maga után 1. e-peen 2. a másik telibe szarása a loot fontossága miatt. Lehet, hogy nagyon pesszimista vagyok, de egy daoc után nem itt kellene tartani szerintem.
BEAST
Meg regebben volt arrol szo hogy 1.1ig szeretnenek megoldani hogy megerje vedeni az rvr teruleteket, szerintem latjak hogy ez a "sok gold bages" dolog sem javitott a helyzeten, es tenyleg elintezik.

s0n1c
Itt a lényeg:

"This is rather disappointing. There's still no particular reason to hold or defend keeps being proposed. The addition of influence and more rewards will likely encourage BO and keep swapping to continue.
As others have pointed out in different threads, there's no sense of ownership for any ORvR BOs or keeps. In DAoC, the end-game is RvR. If an enemy realm has control of your keeps or towers, your mobility is restricted and theirs is enhanced. If you are participating in the end-game, you are directly affected by who holds a given objective. In WAR, you can lose a capitol and it just doesn't matter. I could easily spend an entire week's play time never stepping foot in it. It doesn't even impact my ability to RvR."

Természetesen mjb erre nem válaszolt 😊
TDC Geronimo
Az a baj, hogy erre mozdulnak és nem másra. Szomorú, de ez van.

s0n1c
s0n1c
Nem mondhatnám, hogy le vagyok nyûgözve az új rvr improvementektõl. Megint rewardal akarják megoldani, hogy keepet foglaljanak az emberek ill., hogy pörögjön az rvr.
MrStokes
Erzesem szerint a Bonus Formulas reszen, a Salvaging cimszo alatti resz pont arrol szol, hogy adott skill ertekhez (skill result) milyen szintu zold, kek, lila targyakat kell szetszedjel, hogy a hozza valo cuccokat kapd.

Pl. a te esetedben 100-as skill ertekhez rank 24-28 zold cuccok kellenek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes

We are bringing all servers down at 19:00 CET for an urgent maintenance to resolve a stability issue which has been identified and fixed by Mythic. We expect that the servers will be down for approximately one hour.[\quote]

De cserebe jovairnak 1 napot.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Ha ilyen van elsõ az, hogy felmentek a hivatalos oldalra és megkapjátok a választ :p

Jockey
hmm minden szerver down? mi a pek hanyingee van?😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hober Mallow
Hali!Mi a helyzet a warral?😊Én régebben abbahagytam ,nem volt idõm játszani.De most kicsit felszabadulok,valószínûleg újrakezdem.Most van valami népes destru klán valamelyik szerveren?

Strahd_
ezert se probalkoztam eladni hanem csak elosztogattam 😊 jott valaki segtieni xpyni ahhoz hozzavagtam egy-ket ilyet 😛

Lazarus
én szívesebben veszek 2 woundsos cuccot ami permanens mint olyat ami x nap alatt lejár de 10-et ad... pedig lehet hogy lecserélném a cuccot amibe beleraktam pár óra múlva. De akkor is frászt kapok tõlük, potit se iszok soha.