Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eladó acc vki again? nagyon szivesen kipróbálnám a gamet,de nincs 12k-m z újra 😞

Strahd_
El lehet adni jo marketingel 😊
Hogy a dulo bhaboru meg magasabb fokozatba lepjen 2 nagy szerver osszeolvasztunk es berakunk egy pusztisd el a masikat eventet... stb

😉 neked tok mindegy hogy hivjak a szervered 😊 de irtelen high high lenne a populacio.. a lenyeg

egesz oldalt kell mozgatni masik szerver nevhez 😉 de ami meg jobb ne valtoztass nevet...

legyen karak dron a neve de aki beloginol az mind mondjuk Karak Azgalra lep be 😛 ennyi

karag dron megszûnt??

Crokin
Paptárs, hol jár Hited? Kigyúrjuk magunkat aztán összetörünk mindenkit 2-3 RP-el a seggünkben 😄

Repatarurgyán

Jericho19
Tényleg jó lenne ha kikukáznának pár szervert,mert felesleges ilyen sok hogyha a legtöbb Low-Low.

For the Empire!

sztem semilyen büntetés nem jár ösztönzõ erõvel és csak a jelenlegi különbségeket mélyíti. Véleményem szerint a 2 oldal egyensúlyát kellene vhogy optimalizálni, mert addig semilyen orvr nem fog mûködni kitalálhatnak akármilyen brilliáns koncepciót.
Az a baj, ez a különbség minden mmoban fenn áll, csak itt komoly megoldást is kívánna ahol az egész end game content a PVPre épül...itt ha az egyik frakció jelentõs létszám fölényben van akkor onnatól az egész játszhatatlan...nekem erre egyféle megoldás jut eszembe insta szerûvé kell tenni az orvrt limitált létszámokkal...ezzel persze fel lenne rúgva az egész elképzelés de én nemigen látok más megoldást.

s0n1c
Azért nem játszanak már vele (bár még most is van kb. 4 ezer player összesen us-eu szervereken), mert közel 7 éves, eljárt felette az idõ. Senki nem mondta, hogy a daoc vagy az l2 tökéletes, pl. fejlõdni mind a kettõben szopás volt (xp grind), de az rvr rendszere zseniális.
Az emberek pedig azért csalódottak, mert a war rvr ehhez képest visszafejlõdés.

Milyen nagy büntetésekrõl beszélsz?

Szerver összevonásra nem hinném, hogy sor kerül, mert egy 2-3 hónapos mmo-nál ez a lépés egy kurva szar marketing és azért az EA-nál sem hülyék ülnek.
Ez hihetetlen, kikerültek az uj xp bonuszok...Karag Dron sehol...karakter transzferben sem szerepeltünk...ez vicc mintha minden a legnagyobb rendben lenne rajta.
tegnap este 20h populáció low-low...ja hogy ha egyeltalán vannak rajta az már jó?

mondjuk ez az emlékszem milyen jó volt l2 meg hasonló megjegyzések elég furák, akkor miért nem azzal játszol?...idõvel minden emlék megszépül, nyilván emlékszel 1-1 fsza csatára...csak esetleg elfelejted melette a több órás szart...sztem
A másik, azt hallom daoc igy daoc ugy...mégse azzal játszatok akkor nem lehet akkora fasza...
A nagy büntetések amiket irtatok, meg sztem csak tovább rontanák a helyzetet...nyilván nem azért van minden destro kézen, mert az order oldal béna...hanem kevésbé vonzó mindenki csúnya nagy gonosz akar lenni...ezáltal joval többen vannak...nálunk elindul vmi rvr kb. fél órán belül 2x annyi destros jelenik meg...aztán kb. ennyi. Ezzen a büntetések pont anyit fognak változtatni, hogy még ennyi esélyünk se lesz mint most. Sztem az elsõ megoldás az kéne legyen, hogy szépen kiütnek 3-4 szervert, mert tök felesleges és estleg a maradékon lesz akkora népesség, hogy legyen értelme rvrzni. Azt ha kialakult vmi normális egyensuly, akkor jöhetnek a nagy reformok.

TDC Geronimo
Várjá még ezzel <#idiota> ha valóban sokat javul akkor lehet örvendezni 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lazarus
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Sáska
nincs energiam megint ujrakezdeni:/

TDC Geronimo
As I expected, some of the performance issues were indeed client-side and the team is readying a patch which we hope will fix a bug which was the major cause of unusually low framerate/lag in large-scale RvR. We hope the patch will go up today and if it does what we expect it to do, it should help in all RvR and not just large scale RvR.

So, that's the quick update.

Mark

Yay! Remélem nem csak üres duma és tényleges teljesítménynövekedést is látunk 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jericho19
Pár nap múlva egy orderessel több lesz.Otthagyom azt az unalmas Karag Dron-t.

For the Empire!

Kojiro
Mi meg úgy jártunk itt Dragonback Mountains szerveren order oldalon, hogy tiszta élvezet a játék. Pont az általad említett dolgok miatt, azazhogy pontosabban amiatt, mert mi pont a másik cipõben járunk. 3x annyi destros van, mint orderes, így rendesen uralnak is mindent, szóval nem unatkozunk. Helyesbitek: kurvajó így, ahogy van!
Soha semmire nem kell 2 percnél többet várni. Belogolok délután 4kor, bejelentkezek SCre és 3 mp alatt behív. Volt hogy várni kell 1 percet.
Keepekkel ugyanez. Összeszedünk pár embert és elmegyünk keepet foglalni, oda ahova csak akarunk, mivel majdnem minden destro kézen van. Mikor elfoglaljuk (simán, mivel nem sok esélye van 3-4 destrosnál többnek odaérnie ezalatt) megyünk a kövire, majd megint a kövire, amíg meg nem unjuk. Mikor a harmadikat is elfoglaltuk, az elsõ már vissza is van véve tõlünk.
3 hete vagyok 40es és nagyon élvezem a játékot.
A vicc az egészben az, hogy lelépett tõlünk vagy 10 ember anno azért destro oldalra, mert hogy milyen szar már hogy kevesebben vagyunk. A te postod is bizonyítja, mennyire nem volt igazuk.

Most meg itt ez a szerver-migráció dolog. Rengeteg új 35-40-es player jött mind2 oldalra, úgyhogy ez még jobban megnövelte a játékkedvet. Tegnap este pl volt egy több mint 4 órás pvp a mezõn Dragonwake orderes flymaster melletti bázison. Az orderesek megtöltöttek két warbandet (48 ember), de a destrosok még többen voltak.
Na szó mi szó, szeretem ezeket a megmozdulásokat.
És az order nálunk olyan most mint az a bizonyos pálma, a destro meg a teher. Hát nem bánjuk <#vigyor2>.

Kojiro ergo sum.

Sáska
tudom, emlekszem rad.
es annak ellenere, hogy nem volt ott ertelme nagyon questelni, a mai napig emlekszem, milyen jo kis fight-ok voltak a teruletekert, meg hogy jo feeling volt, mikor a pvp eloszelekent elnyomtuk a soul/spirit shotokat:-)
Nem latok tobb ertelmet itt a questekben, max annyit, hogy kapsz nemi bonusz xp-t, ha megcsinalod: ugyanugy mobot farmolsz, valamit gyujtesz, vagy elmesz valakivel beszelni. Az hogy milyen gear-ed van, tokmind1, hogy questbol kapod, vagy megveszed.
Nem jatszottam bishoppal, profetam volt, ami azert nem volt olyan messze tole.

nah megvan a heavy metal ladikam😊

Strahd_
ezert az l2 vel nem osszehasonlithato a jatekelmeny amit a war add es az l2 hozza kepest. Az igazi klonok tamadasa jatek, ennek elenere en is sokat jatszottam vele. De itt azert lehet questelni mert van ertelme 😊 csak a healer nem arra valo hogy egyedul menjen, es igaz baromi jol jon ha segitenek az embernek a fejlodesbe amikor healer 😊 de l2 ben probaltal te bishopal egyedul fejlodni? gondolom nem az is ugyanilyen szar csak ott meg questelni se tudtal

Sáska
A postokat olvasva elgondolkoztam, hogy hogyan nez ki az a par ora amit eltoltok a warhammerrel:
1. belogolok
2. jelentkezem scenariora ( ha behiv fel ora utan, akkor megprobalom elkerulni, hogy lavaba lokjenek… mikozben spamelem a healt)
3. vegignezem az osszes keepet a sajat tier-emben – altalaban mind nalunk van, ergo ez felejto (ha megis van valami, odamegyek, s spamelem a healt – tulajdonkeppen a nagyszamu ember miatt nem nagyon kell figyelni)
4. elindulok questelni – legtobbszor levagok x darab vaddisznot, vagy egy adott mobot majd quest lead
5. probalok PQ-t csinalni, de keves az ember, s 28as szinten elegge unalmas grindelni a stage1-et - foleg healerkent.

Mikor nem questelek, akkor spammelem a healt, mert kb ennyit kell. Nem is kell gondolkozni semmit sem: csak nezem a kepernyo bal oldalat, s dobalom oda a hot-okat ahol fogy a zold csik. Ahol nagyon fogy, oda dobok egy rendes healt is. Az AP-re alig kell figyelni, mert ha el is fogy, 3 sec mulva megint van.
Lehet hogy sok lehetoseg van a jatekban, meg osszetett meg minden, de en nem erzem at, hogy hu mennyivel jobb lenne. Es hogy mennyivel mast csinalnek, mint mondjuk akarmelyik mmo-ban. Remelem 40es szinten mas lesz, csak huzzam ki meg azt a 12 szintet....
Linage2 volt a legjobb szamomra, ahol volt igazi tetje a pvp-nek, hiszen dropolhattal, valamint minden halalnal valamint xp-t vesztettel. Kar hogy a sok bot elrontotta:p

Strahd_
t4 dragon izeven voltam, 😊 sajna en mar t3 at kinottem 😛 t4 be meg kicsi vagyok 😄

hu hat eleg szarul irtam le de mind1 a lenyeg nem item fejlodes, hanem abilitys

+

ha vki megnezi a faradsagot milyen RAk vannak nos nem is a passziv, hanem a timeres RAk voltak eleg speciek... es az ilyen sztem nagyon hianycikk

anti hero

a legnagyobb kulonbseg az a itemizáció, ami azt jelenti, hgoy craftolhato cuccat meg lehetett csinalni a stat es resist capes rucit es kis tulzassal (mert kiegekben mindig volt 1-2ujitas), de alapjaiban ruci az ugyanaz maradt... vagy egy uj itemmel, ujracsinalhato volt a kiegeszito rucidarabok, es a fejlodes abban nyilvanult meg, hogy uj abilityket* lehetett vasarolni mint itt a RENOWN TRAIN - de WARban erzesem szerint elbasztak, pedig ez lenne a lenyeg...
magas realmszinten egesz durva karikat ill groupokat lehetett csinalni, akik iszonyu fightokat csinaltak mondjuk egymas ellen, vagy 2-3szoros noob ellenseg ellen.. kb ez volt a varazsa

*uj abilityk

anti hero

Pari
hja es kisebb level kulonbsegek, mert ez a +10 rohej...5 lvl kulonbseg pont eleg

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Szerintem:
Ami hianyzik a daocbol azok a BG-k. jokjok ezek az sck, de 15 perc oszt kezdheted egy random puggal ujra, kapsz xpt nemi reownt oszt kesz...nagyobb,instancolt, ido es player korlat nelkul bg kellene mert az orvr nem az.
Az orvrben erosen le kene faragni abbol, hogy lehet a zonekat lockolni, mert baromi hosszu...ket(harom) keep , meg az osszes BO begyujtve, mehet tovabb a fortresshez, 3 fortress az ove mehet tovabb a capitolba ha 24 ora alatt nem lehet egy capitolt lesackelni a 0-rol, akkor nincs ertelme, mert beleun mindenki(a victory point meg egy baromsag, szerintem).
+lehetne realm bonus enemy fortress own utan fortress 1, 10% melee dmg, fort2 10% magic dmg, fort 3 10% exp realm wide ha sackelsz egy capitol 24 oran at +20% mindenre mindenhol...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

MrStokes
Alliance csatorna alatt a /as altal elerheto chat-re gondolsz, vagy ez vmi mas? <#rolleyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
Nem vagyok régi daocos, classic szervereknél kapcsolódtam csak be, de:

In DAoC, the end-game is RvR. If an enemy realm has control of your keeps or towers, your mobility is restricted and theirs is enhanced. If you are participating in the end-game, you are directly affected by who holds a given objective. In WAR, you can lose a capitol and it just doesn't matter. I could easily spend an entire week's play time never stepping foot in it. It doesn't even impact my ability to RvR."

Szerintem ez a leglényegesebb különbség.

Plusz voltak relicek, amiknek a birtoklása rohadt nagy státusszal bírt. Ott az endgame cucc nagy része player crafted volt (kiv a ToA-s szervereken), rvrért, keep foglalásért realm pontot meg xpt kaptál és ennyi. Realm pontból tudtál képességeket fejleszteni és új skilleket venni. Mi volt a motiváció? Just for fun.
s0n1c
Ezt a célt szolgálná az alliance csatorna.
MrStokes
Regi DAoC-osok, vki irhatna kicsit reszletesebben arrol, hogy DAoC-ban hogy s mint volt az oRvR, miben volt mas, es foleg! mivel motivaltak az embereket 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ha arra a Talabecland-en lefolyo T3 varfoglalasra gondolsz, akkor az tenyleg nem volt rossz, de vedok hianyaban kb 10-15 perc alatt bevertuk az egeszet es utana meg nagyon gyorsan feloszlott az egesz csapat.

Amugy jelenleg lehet valahogy ertesulni adott tier-en beluli oRvR aktivitasrol? Ofc nem csak azon a teruleten, ahol epp tartozkodom, hanem adott tier-be tartozo terulet barmelyiken folyo mokarol? Mert mostanaban semmi ilyesmi ertesitest nem irt ki. Mondjuk lehet azert, mert a legtobben mar t4-ben mokaznak...

s0n1c
Tome of Knowledge-ot kiolvastad már? :F
Strahd_
tegnapi orvr party Karak Azgalon szerintem jo volt 😊 de teny ha mondjuk vedekeznenek es meg tudjak vedeni a keepet addig amig a tamadok feladjak es vege a tamadasnak akkor kapnanak sok rp+xp+loot azzal megerni vedekezni 😊

Strahd_
😊 es akkor gondoljunk az olyan jatekosra is akit a tortenet erdekel mint pl en... engem a gigamegauberbrutal loot nem indit meg 😊 de egy jo quest sorozat, tortenet stb igen 😊

s0n1c
Egész zónás, de inkább realmre ható bonusok kellenének, ahogy mondod, de a flying pont elvesztése is nagy érvágás lenne hidd el 😊 Plusz portalok a keepekbe, hogy könnyen lehessen mozogni rvr lakeekben, esetleg relic szerû itemek t4-es várakba, amiknek a megszerzése giga bonusz az összes tier zónára.
Eltharionon tegnap t1-t2ben mocsoksok ember volt az rvr területen😛

Vedd figyelembe hogy nagyon sokan alton csinálják az eventet. Fõleg aki KotBS/BG-t tervez mainnek.

Durva büntetések szerintem nem lennének jók. Inkább lehetne pl hogy sikeres védekezésen is loot bagek? Mondjuk nem csak fortressen lenne timer hanem keepeken is és ha lejár akkor loot a védõknek? Vagy korábban említett egész zónás bonusok keepbõl?
Lényeg az hogy , ahogy már többen is írtátok, motiválni kell a népet hogy védjék a várakat. Van pár elvetemült mint én aki megy just for fun védeni de az igen kevés...

s0n1c
Kapásból lockolnám pl. annak a factionnek a flying pointját, akinek 1 keep sincs a birtokában az adott zónában.
A tegnapi levelet olvasva nem igazán jó irányba mozdultak a fiuúk. Az ok, hogy beteszünk még pár cuccot amivel eltöltenek az emberek egy kis idõt a játékban, de az rvr-t ez nem javítja meg.

Jelenleg vicces, hogy kb az megy, hogy 1-2wb lenyomja az összes keepet egymás után a loot bagekért...kb semmi ellenállás nincs...majd elmennek scenariózni amíg a másik oldal visszafoglalja az összeset, hogy aztán megint lehessen menni.

Az Eltharionon eddig fasza kis orvr harcok voltak de az utóbbi napokban alig lehet valami harcot találni. Alig sikerült megcsinálniom tegnap a 15 ölést orvrben, pedig egész este keepeket foglalunk...lett jó sok golden loot bagem, fasza cuccokkal..ami jó...de inkább szerettem volna a régi fasza csatákat amik eddig voltak.

A keepek védelméért is kéne vagy vmi jutalmat kapni, vagy zsákot vagy vmi. Ha meg elveszítesz olyan területeket amik elvileg a tieid...pl reikland order oldalon...vagy Chaos Wastes destru oldalon...pláne ha a fortressed elbukod vagy raidelik a fõvárosod akkor durva büntiket kellen kapnia a legyõzött félnek..ezzel talán lehetne motiválni a népeket orvr-re...persze ebben az is benne van, hogy ha egy odlalon tolódik az egyensúl kb mindenki rerollol.

Most én speciel nem érzem, hogy valamivel is rosszabb lenne ha éppen elfoglalunk egy területet vagy elveszítünk egyet. Ez hülyeség... kb ugyanúgy tudok questelni, pqzni stb..még orvr szerveren is..mert nem nagyion kell tartanom attól,, hogy átjönnek groupok a másik oldalról és jól elkenik a számat...ez sok helyen egyébként is procedúrás...mármint átmenni a másik fél területére t4ben.

remélem, hoyg ezeket hamar fixelik és nem érünk el oda ahol a potbs-ben voltunk, hogy addig szarakodtak a fejlesztõk alap dolgokon, hogy a nép nagy része lelépett.

s0n1c
A mythic jövõbeni orvr fejlesztésérõl volt szó, ezzel kapcsolatban jött szóba a wow, nem azért, mert jobb vagy rosszabb lenne. Csak ezt elég sokan félreértették, vagy rosszul értelmezték, ahogy látom.
Lendüljünk már túl azon a butaságon, hogy "az az mmo vagyok, amit éppen játszom". Nem volt szó war vs wow összehasonlításról.

Strahd_
szerintem pedig a vita tok egyszeru ha a wow tetszik akkor a wownak fentartott forumba oszd meg elmenyedid mas wow rajongoval
ha a warhamemr tetszik akkor meg a warhammer forumon.

enegem magam reszerol nem erdekel ki mit hogzan merre majmol, masol stb.
es nem ide illonek erzem a vitatokat is a semmirol.

Nos ez az a pont, ahol már tényleg értelmetlenné válik ez a beszélgetés. Javaslom az egész újraolvasását.

Strahd_
szerintem baromira nem a healtol fugg a csapat gyozelem 😛

Én kezdem? Hiszem már n db hozzászólás ezzel foglalkozik.
De rendben maradjunk a WHO-nál. Szerintem megcsinálták vele a függõség nélküli MMO-t, ami elsõre (sõt másodikra is) roppant szimpatikus, csak sajnos hosszú távon annyira lesz sikeres mint a nikotin mentes cigaretta. És ez sajnos a szerver populációkon már látszik.
köszi, a választ a gond csak az, hogy pl a war.exe-t nem nyitja meg egyikkel sem:S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

pont ezt akartam mondani

anti hero

s0n1c
És ne kezdjük el a wow vs war vitát, mert baromira nem errõl van szó.
Torzonborz
jájj valóban , bocsesz. ma este pótlom.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
Egyébként ti el is olvassátok, amire reagáltok? 😊
Nyomsz egy ctrl+alt+delt, ott rámész a Folyamatok fülre, jobbgomb a programon és "Affinitás beállítása...".
Amellett, hogy én is war-ozom, wowwal pedig valószínûleg már soha nem fogok játszani, megkérdezném, hogy pontosan mi is az amiben a war annyival összetettebb mint a másik? Nekem nem tûnt még fel. Szerintem butaság elvitatni a wow profizmusát és igényességét akkor is ha már meguntuk.
Pl. az itt sokat fikázott wowos scriptelt bossharcokban jóval több a szellemi termék mint az ,hogy lerakunk egy keep-et, aztán küzdjetek meg érte.
De a pvp harc is jóval egyszerûbb itt szerintem. Ahol jobb a heal kb. az a csapat gyõz scenariókban.
nem ide illõ de azért kérdés: valaki nem tud egy olyan progit ajánlani amiben tudom állítani, hogy a futó alkalmazások hány magot használjanak? (cpu control-on kívül) ty

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"