Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a dulo bhaboru meg magasabb fokozatba lepjen 2 nagy szerver osszeolvasztunk es berakunk egy pusztisd el a masikat eventet... stb
😉 neked tok mindegy hogy hivjak a szervered 😊 de irtelen high high lenne a populacio.. a lenyeg
egesz oldalt kell mozgatni masik szerver nevhez 😉 de ami meg jobb ne valtoztass nevet...
legyen karak dron a neve de aki beloginol az mind mondjuk Karak Azgalra lep be 😛 ennyi
Repatarurgyán
For the Empire!
Az a baj, ez a különbség minden mmoban fenn áll, csak itt komoly megoldást is kívánna ahol az egész end game content a PVPre épül...itt ha az egyik frakció jelentõs létszám fölényben van akkor onnatól az egész játszhatatlan...nekem erre egyféle megoldás jut eszembe insta szerûvé kell tenni az orvrt limitált létszámokkal...ezzel persze fel lenne rúgva az egész elképzelés de én nemigen látok más megoldást.
Az emberek pedig azért csalódottak, mert a war rvr ehhez képest visszafejlõdés.
Milyen nagy büntetésekrõl beszélsz?
Szerver összevonásra nem hinném, hogy sor kerül, mert egy 2-3 hónapos mmo-nál ez a lépés egy kurva szar marketing és azért az EA-nál sem hülyék ülnek.
tegnap este 20h populáció low-low...ja hogy ha egyeltalán vannak rajta az már jó?
A másik, azt hallom daoc igy daoc ugy...mégse azzal játszatok akkor nem lehet akkora fasza...
A nagy büntetések amiket irtatok, meg sztem csak tovább rontanák a helyzetet...nyilván nem azért van minden destro kézen, mert az order oldal béna...hanem kevésbé vonzó mindenki csúnya nagy gonosz akar lenni...ezáltal joval többen vannak...nálunk elindul vmi rvr kb. fél órán belül 2x annyi destros jelenik meg...aztán kb. ennyi. Ezzen a büntetések pont anyit fognak változtatni, hogy még ennyi esélyünk se lesz mint most. Sztem az elsõ megoldás az kéne legyen, hogy szépen kiütnek 3-4 szervert, mert tök felesleges és estleg a maradékon lesz akkora népesség, hogy legyen értelme rvrzni. Azt ha kialakult vmi normális egyensuly, akkor jöhetnek a nagy reformok.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
So, that's the quick update.
Mark
Yay! Remélem nem csak üres duma és tényleges teljesítménynövekedést is látunk 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Soha semmire nem kell 2 percnél többet várni. Belogolok délután 4kor, bejelentkezek SCre és 3 mp alatt behív. Volt hogy várni kell 1 percet.
Keepekkel ugyanez. Összeszedünk pár embert és elmegyünk keepet foglalni, oda ahova csak akarunk, mivel majdnem minden destro kézen van. Mikor elfoglaljuk (simán, mivel nem sok esélye van 3-4 destrosnál többnek odaérnie ezalatt) megyünk a kövire, majd megint a kövire, amíg meg nem unjuk. Mikor a harmadikat is elfoglaltuk, az elsõ már vissza is van véve tõlünk.
3 hete vagyok 40es és nagyon élvezem a játékot.
A vicc az egészben az, hogy lelépett tõlünk vagy 10 ember anno azért destro oldalra, mert hogy milyen szar már hogy kevesebben vagyunk. A te postod is bizonyítja, mennyire nem volt igazuk.
Most meg itt ez a szerver-migráció dolog. Rengeteg új 35-40-es player jött mind2 oldalra, úgyhogy ez még jobban megnövelte a játékkedvet. Tegnap este pl volt egy több mint 4 órás pvp a mezõn Dragonwake orderes flymaster melletti bázison. Az orderesek megtöltöttek két warbandet (48 ember), de a destrosok még többen voltak.
Na szó mi szó, szeretem ezeket a megmozdulásokat.
És az order nálunk olyan most mint az a bizonyos pálma, a destro meg a teher. Hát nem bánjuk <#vigyor2>#vigyor2>.
Kojiro ergo sum.
es annak ellenere, hogy nem volt ott ertelme nagyon questelni, a mai napig emlekszem, milyen jo kis fight-ok voltak a teruletekert, meg hogy jo feeling volt, mikor a pvp eloszelekent elnyomtuk a soul/spirit shotokat:-)
Nem latok tobb ertelmet itt a questekben, max annyit, hogy kapsz nemi bonusz xp-t, ha megcsinalod: ugyanugy mobot farmolsz, valamit gyujtesz, vagy elmesz valakivel beszelni. Az hogy milyen gear-ed van, tokmind1, hogy questbol kapod, vagy megveszed.
Nem jatszottam bishoppal, profetam volt, ami azert nem volt olyan messze tole.
1. belogolok
2. jelentkezem scenariora ( ha behiv fel ora utan, akkor megprobalom elkerulni, hogy lavaba lokjenek… mikozben spamelem a healt)
3. vegignezem az osszes keepet a sajat tier-emben – altalaban mind nalunk van, ergo ez felejto (ha megis van valami, odamegyek, s spamelem a healt – tulajdonkeppen a nagyszamu ember miatt nem nagyon kell figyelni)
4. elindulok questelni – legtobbszor levagok x darab vaddisznot, vagy egy adott mobot majd quest lead
5. probalok PQ-t csinalni, de keves az ember, s 28as szinten elegge unalmas grindelni a stage1-et - foleg healerkent.
Mikor nem questelek, akkor spammelem a healt, mert kb ennyit kell. Nem is kell gondolkozni semmit sem: csak nezem a kepernyo bal oldalat, s dobalom oda a hot-okat ahol fogy a zold csik. Ahol nagyon fogy, oda dobok egy rendes healt is. Az AP-re alig kell figyelni, mert ha el is fogy, 3 sec mulva megint van.
Lehet hogy sok lehetoseg van a jatekban, meg osszetett meg minden, de en nem erzem at, hogy hu mennyivel jobb lenne. Es hogy mennyivel mast csinalnek, mint mondjuk akarmelyik mmo-ban. Remelem 40es szinten mas lesz, csak huzzam ki meg azt a 12 szintet....
Linage2 volt a legjobb szamomra, ahol volt igazi tetje a pvp-nek, hiszen dropolhattal, valamint minden halalnal valamint xp-t vesztettel. Kar hogy a sok bot elrontotta:p
+
ha vki megnezi a faradsagot milyen RAk vannak nos nem is a passziv, hanem a timeres RAk voltak eleg speciek... es az ilyen sztem nagyon hianycikk
anti hero
magas realmszinten egesz durva karikat ill groupokat lehetett csinalni, akik iszonyu fightokat csinaltak mondjuk egymas ellen, vagy 2-3szoros noob ellenseg ellen.. kb ez volt a varazsa
*uj abilityk
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Ami hianyzik a daocbol azok a BG-k. jokjok ezek az sck, de 15 perc oszt kezdheted egy random puggal ujra, kapsz xpt nemi reownt oszt kesz...nagyobb,instancolt, ido es player korlat nelkul bg kellene mert az orvr nem az.
Az orvrben erosen le kene faragni abbol, hogy lehet a zonekat lockolni, mert baromi hosszu...ket(harom) keep , meg az osszes BO begyujtve, mehet tovabb a fortresshez, 3 fortress az ove mehet tovabb a capitolba ha 24 ora alatt nem lehet egy capitolt lesackelni a 0-rol, akkor nincs ertelme, mert beleun mindenki(a victory point meg egy baromsag, szerintem).
+lehetne realm bonus enemy fortress own utan fortress 1, 10% melee dmg, fort2 10% magic dmg, fort 3 10% exp realm wide ha sackelsz egy capitol 24 oran at +20% mindenre mindenhol...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
In DAoC, the end-game is RvR. If an enemy realm has control of your keeps or towers, your mobility is restricted and theirs is enhanced. If you are participating in the end-game, you are directly affected by who holds a given objective. In WAR, you can lose a capitol and it just doesn't matter. I could easily spend an entire week's play time never stepping foot in it. It doesn't even impact my ability to RvR."
Szerintem ez a leglényegesebb különbség.
Plusz voltak relicek, amiknek a birtoklása rohadt nagy státusszal bírt. Ott az endgame cucc nagy része player crafted volt (kiv a ToA-s szervereken), rvrért, keep foglalásért realm pontot meg xpt kaptál és ennyi. Realm pontból tudtál képességeket fejleszteni és új skilleket venni. Mi volt a motiváció? Just for fun.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amugy jelenleg lehet valahogy ertesulni adott tier-en beluli oRvR aktivitasrol? Ofc nem csak azon a teruleten, ahol epp tartozkodom, hanem adott tier-be tartozo terulet barmelyiken folyo mokarol? Mert mostanaban semmi ilyesmi ertesitest nem irt ki. Mondjuk lehet azert, mert a legtobben mar t4-ben mokaznak...
Vedd figyelembe hogy nagyon sokan alton csinálják az eventet. Fõleg aki KotBS/BG-t tervez mainnek.
Durva büntetések szerintem nem lennének jók. Inkább lehetne pl hogy sikeres védekezésen is loot bagek? Mondjuk nem csak fortressen lenne timer hanem keepeken is és ha lejár akkor loot a védõknek? Vagy korábban említett egész zónás bonusok keepbõl?
Lényeg az hogy , ahogy már többen is írtátok, motiválni kell a népet hogy védjék a várakat. Van pár elvetemült mint én aki megy just for fun védeni de az igen kevés...
Jelenleg vicces, hogy kb az megy, hogy 1-2wb lenyomja az összes keepet egymás után a loot bagekért...kb semmi ellenállás nincs...majd elmennek scenariózni amíg a másik oldal visszafoglalja az összeset, hogy aztán megint lehessen menni.
Az Eltharionon eddig fasza kis orvr harcok voltak de az utóbbi napokban alig lehet valami harcot találni. Alig sikerült megcsinálniom tegnap a 15 ölést orvrben, pedig egész este keepeket foglalunk...lett jó sok golden loot bagem, fasza cuccokkal..ami jó...de inkább szerettem volna a régi fasza csatákat amik eddig voltak.
A keepek védelméért is kéne vagy vmi jutalmat kapni, vagy zsákot vagy vmi. Ha meg elveszítesz olyan területeket amik elvileg a tieid...pl reikland order oldalon...vagy Chaos Wastes destru oldalon...pláne ha a fortressed elbukod vagy raidelik a fõvárosod akkor durva büntiket kellen kapnia a legyõzött félnek..ezzel talán lehetne motiválni a népeket orvr-re...persze ebben az is benne van, hogy ha egy odlalon tolódik az egyensúl kb mindenki rerollol.
Most én speciel nem érzem, hogy valamivel is rosszabb lenne ha éppen elfoglalunk egy területet vagy elveszítünk egyet. Ez hülyeség... kb ugyanúgy tudok questelni, pqzni stb..még orvr szerveren is..mert nem nagyion kell tartanom attól,, hogy átjönnek groupok a másik oldalról és jól elkenik a számat...ez sok helyen egyébként is procedúrás...mármint átmenni a másik fél területére t4ben.
remélem, hoyg ezeket hamar fixelik és nem érünk el oda ahol a potbs-ben voltunk, hogy addig szarakodtak a fejlesztõk alap dolgokon, hogy a nép nagy része lelépett.
ha a warhamemr tetszik akkor meg a warhammer forumon.
enegem magam reszerol nem erdekel ki mit hogzan merre majmol, masol stb.
es nem ide illonek erzem a vitatokat is a semmirol.
De rendben maradjunk a WHO-nál. Szerintem megcsinálták vele a függõség nélküli MMO-t, ami elsõre (sõt másodikra is) roppant szimpatikus, csak sajnos hosszú távon annyira lesz sikeres mint a nikotin mentes cigaretta. És ez sajnos a szerver populációkon már látszik.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Pl. az itt sokat fikázott wowos scriptelt bossharcokban jóval több a szellemi termék mint az ,hogy lerakunk egy keep-et, aztán küzdjetek meg érte.
De a pvp harc is jóval egyszerûbb itt szerintem. Ahol jobb a heal kb. az a csapat gyõz scenariókban.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"