Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Ez altalaban igaz minden melee karakterre 😄 ... kar hogy nem tetszenek az animacioi, biztos kezdenek egyet 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
En senkit sem beszekek ra semmire 😄 O akar 3 kulonbozo healert, es szeretne tudni melyikkel tud jobban haladni BG-k mellett. Szerintme DoK-kal konnyebb, mert ha kicsit le is marad, vagy ha nem ugyan akkor jatszunk, azzal tud jatszani... shamannal viszont ugyan annyira tud solozni mint zealottal 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
oki 😊

este állok rendelkezésedre... 😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

még a zealotot se húzta fel, de már rábeszélted a DOK-ra?😄

QuippeR
a disciple jó, csak el kell érni vele az ellenfélig. sokszor nem sikerül. 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Strahd_
ez a resze engem hidegen hagy 😛 en olyan healer karit keresek ami segitsegevel a BG-k jobban tudnak fejlodni, ergo visznek engem partyba 😛

en csak party hianyban szenvedek ez az en bajom. egyedul minden game unalmas.

celom amugy is 3 healert felhuzni 😛

Szaruman
Tegnap azgalon kb 3-4 WB destro volt kaldrinban. Order max 2 wbt tudott kiállítani, és szegényeknek nem sok esélyük volt (gyk farmoltuk a warcampet).

Ez az, ami hiányzott az order oldalról, max 1-2 wbt tudtunk kiizzadni, azt is 3 allyból. Nálunk 1 allyból ment az egész, úgyh a kommunikáció meg volt oldva.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
Az az igazsag hogy nem is tudtam hogy ennyire "imba" a DoK... gondoltam kicsi mdps, kicsi healer, de egyikben sem nagy szam. Erre kiderul hogy egesz jol healel es neha igazi mdps karaktereket is megszegyenitoen tud utni :o

Nem is csoda hogy ilyen sok gyiklovas nubelfet latni mindenhol. Sorcik, DoKok, Witch elfek... egyik sem nevezheto szarnak, sot.

Strahd_
genya, meg nem tudom csak gondolkozok mivel jarnanak jobban a black guardok 😊

BEAST
csak nem? <#idiota>

Strahd_
Wildor valakinek ez jon be valakinek meg a masik 😊 szerintem komolytalan ezen vitatkozni.

s0n1c
Nem szidja itt senki a wowot, warhammerrel sincs semmi baj, tökéletesen hozza azt, amire szánták, wow klón, csak én már ettõl egy picit többre (másra) vágyom. A beszámolót pedig köszönjük szépen, bár én konkrétan leszarom.
Lazarus
31-ig
jóvanna, pisz, nem akartam zavarni köreiteket, mea culpa ésatöbbi 😊
csak beleolvastam ebéd elött a topic-ba, s ez ragadta meg a figyelmemet 😊

de mentem is vissza wow-ozni, szidhatják felõlem, amennyire csak akarjátok, de akkor is qrvajó lett a gamma. beszarás, hogy milyen szépek lettek a tájak (pedig én se hittem volna, hogy ebbõl a motorból még lehet újat kihozni, de lehet), milyen szinten ötletesek lettek az új questek a beépített extra opcióknak köszönhetõen, egy dekát se kell farmolni, ellentétben azzal, amit itt hiresztel mindenki, fantasztikus jók és élvezetesek az új insták, ötletesek a bossfightok, a sztori páratlan, az új phasing technológián csak lesek, az új pvp zónáról eddig mindenki csak szuperlativuszokban beszélt, akit kérdeztem (már 3 hete fut a game, de én még el se jutottam oda, még mindig a storyline questeket csinálgatom) és még sorolhatnám sokáig az új feature-öket, de tutom, titeket ez úgyse érdekel, a renown és scenario farm izgalmasabb és szórakoztatóbb <#idiota>

na pá <#wave>

Felgolos
kösz

Strahd_
van itt valaki aki mar jatszott DOK al lenne par kerdesem pm ben

BEAST
Itt olvashato egy kisebb Test eredmenye. Az US PTR 1.06b serveren kiserletezgetett a srac, ugyan azokat a mobokat utotte, ugyan akkora szinten, ugyan olyan felszerelessel rendelkezo karakterekkel. Igaz nem teljesen pontos, es reszletes... hisz a kulonbozo kasztok egyedi mechanikajuknak koszonhetoen ilyen egyszeru "ussukafarkasokat" modszerel nem itelhetok meg teljesen. Viszont eleg erdekes lett a vegeredmeny.

Barátom kérésére, kinek még 24 óráig nem lehet ide kommentelnie a fórum szabályai szerint. A felelõsséget természetesen vállalom 😊 -->

Sziasztok!

Nem értem mi ez a nagy sírás rívás, hogy az ordernek jaj semmi nem megy és nem is fog. Meg hogy alig vannak a serveren..

Elismerem bizonyos idõben, igen kevesen vannak. De játszottál az elmúlt napokban este? Vagy hogy az ordernek soha semmi esélye? Tegnap este Praag teljes order uralom alatt volt és ha volt 1 kis szerencsénk akkor lockolva is lett (ezt már nem vártam meg mert bealudtam)

A magyar ally meg szép lassan beolvad az Aod-ba és egy szépen fejlõdõ, ütõképes guild lesz belõlle.
Guild szinten már tudunk kirakni egy használható warbandet ami képes zónát kékké festeni 😊 várat claimelni és ez nem csak a renow farmolásról szól hanem kellemes kis portyázásokról egy zónában ami kellemes kis renowot hoz. Opsz akkor ez mégis renow farm 😊

Szóval akinek van kedve, várjuk szeretettel Karag Dron-on
(Steve, Warbar, Krisz lehet írni online)
inkább wowozz sztem 😊 itt nyugi volt😉

BEAST
Najo 😄DDD ... mindjart az jon hogy te vagy a kovetkezo Nostradamus. Igaz te, masokkal egyutt, elore vergodtok minden miatt, es ha valamelyik veletlenul igaznak tunik azonnal megjelensz es vered a melled hogy bezzeg te megmondtad. 😄 Hihetetlen.

ezt a köpeny bugot még mindig nem fixálták meg? 😄D
rofl

amúgy van rá addon, ami automatice visszakapcsolja, ha zónázáskor eltûnik.
l2use curse addonbase.

"sztem semilyen büntetés nem jár ösztönzõ erõvel"

dehogynem.
a mazochisták egyenesen imádják 😊
amúgy meg fura visszalátni igy 1-2 hónap távlatából pont azokat a gondolatokat a problémákról, amiket anno én is felvetettem, csak mindenki lehurrogott miatta.

A core szerver és az open rvr szerver viszonya olyan mint a dugás óvszerrel, vagy anélkül. Mindkettõ jó, az utóbbi élesben megy 😊

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Dragonback Mountain szerveren írj rá Keyfire-re, Koji-ra, Iceflower-re, vagy Rudmic-ra és beveszünk a guildbe.

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Strahd_
apothecary - Cultivating
Talizman - Salvage

Buther es a Scavanger meg ezzekhez add + cuccokat ha jol tudom (scavanger tutira)

Strahd_
illetve egy videokartya tiszttas is meg tudja neha oldani a problemat.

90% hogy vmi hûtés probléma...nézed meg meik ventillátorok állnak meg vagy muzsikálnak gyengén.

Sáska
nekem volt ilyen. eloszor csak AOC-nel csinalta, aztan elkezdte mas jatekoknal is, ahol a gep jobban igenybe volt veve. Nagy valoszinuseggel nekem a homerseklet volt az oka, mert megfigyeltem, hogy ha nyitva volt az ablak, es nem volt olyan meleg a szobaban, akkor nem kapcsolt ki sosem. En megoldottam egy haz + alaplap + proci cserevel. Azota nincs ilyen gondom. De ez nalam volt, lehet neked mas okozza.

Valakinek volt már olyan problémája, hogy játék közben mindenféle elõjel nélkül kikapcsol a gép. Csak és kizárólag a WAR közben fordul elõ, de ott is csak kb 1 - 1,5 hete. Már több, mint egy éve játszom vele (zárt béta is) és nem volt gond, most viszont egy pár perc, vagy egy óra warhammerezés után (változó) leáll a gép. Valakinek van ötlete mi lehet, a gépen semmit nem változtattam mostanság. A játék hibája vagy a gépé? Más játéknál nem csinálja AoC, WoW, Fallout3 stb. remekül mennek.
Pari
thaksgiving?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Jockey
mi ez az otvar lag bazki? zajlik az elet de semmi sebzes sebzodes majd egyszerre 10 msp leporog..?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lazarus
Adaptive antialiasing
Felgolos
Ok akkor majd megpróbálkozok vele.
csodálkoztam is mert az elején még jóvolt minden.
Köszi😊))!!!
Szakmával kapcsolatba tudsz segiteni?

nem bug. az ati catalistba kapcsold ki az egyik szûrést és jó lesz...most nem jut esezmbe antiszkoping filtering vagy meik

Felgolos
De már a másik biztos hogy Bug mert minden karakternek átlátszik a feje és a másik playert is ugy látom.

Felgolos
Kösz ezt nem tudtam.
Mindig tanul az ember valamit!😊)

A köpeny alabol feher xD

Na félre a hülyeséggel, ha jol sejtem arra gondolsz hogy eltünik rola a guild heraldry. Ez igen megesik, ráadásul (nálam) teljesen random módon, van amikor egy sima zónázásnál is van amikor több órán kerszsztül mászkálok-utazok- sczek és teljesen jo.
Na de a lényeg: P betû-> köpeny ikonjanak jobb felso rakaban van egy kis checkbox amivel allitod hogy mutassa- e guild heraldryt. Azt kikapcsolod majd vissza es latod is. Persze amikor szazadszor csinalod idegesito, de jobb mint feher kopenyben csaszkalni.😊

meseljetek mar el orvr szerveren jaccani mi ertelme :p
Felgolos
Hello mindenkinek!😊

Én kb 3 hete játszok a WARron és a játék engem lenyügöz.Az order oldal jön be ezért a Karag Dron serveren kezdtem karaktert lett is egy WH, most lvl-17, de a serveren nem sokan játszotak ezért ki próbáltam Destruction oldalt Eltharion servere mentem, de nem jön be a sötét oldal😊, maradt Dragonback Mountain server és most azon játszok ironbreakert karaktert kezdtem most még lvl-8 szintû.
Sok mindent nem tudok a játékal kapcsolatba és igy kezdõként tennék fel pár kérdést.

Az elsõ és a második egy bug!!!Arról van szó hogy a karakterem feje átlátszó és ez elég idegesítõ tud lenni!A másik pedig a köpenyel kapcsolatos ha be megyek scenarriora akkor a köpenyem fehér szinü lesz és utána is!Mi ilyenkor a tehendõ?Másnak is elõ fordult ez a bug?
A harmadik pedig az hogy a szakmákhoz miket kell kitanulni (pl.:talizmán készitéshez és a potionhoz mi a mellék szakma).
Egyenlõre ennyi lenne a kérdésem!

Elõre is köszönöm a válaszokat!😊

Hanem tényleges 😊
nem szó szerinti bohóckocdás😄

Ebben én teljessen egy véleményen vagyok veled...én mondjuk nem várok egyik számítógépes játéktól sem csodákat. Tetszik nem tetszik a warban ugyan olyan farmolás van mint akármelyik másik mmoban...jelnleg az end game kontent a renown farmolásról szól, ellenben sajnos ott elszarta a myth ezt a részt, hogy nincs elérhetõ cél...sõt elég lehangoló, hogy nézegetheted a csilli villi páncélokat a vendornál, annak tudatában, hogy neked olyan a büdös életbe nem lesz. (kevés kivétellel, de azok nagy elvetemült játékosok leszenek 😊 )

Sáska
egyresz mert egy ido utan minden etel unalmassa valik, masreszt meg mert a sok bot elrontotta. De nem is ez a lenyeg, hanem amit mondani akartam, hogy hiaba van rengeteg lehetoseg a jatekban, meg stb (ahogy azt tobben mondjak), en nagyjabol ugyanazt csinalom mint az altalam eddig jatszott mmok-ban: quest, farm, pvp. Tetszik meg minden, ne ert felre, csak a jatekosok altal kihasznalt content alapjan nem latom, hogy olyan nagyon kulonbozne mondjuk a wow-tol.

Jeffjohnson
Pedig hidd el megérné egy stabil nem HC guildben! Nyugodtan kipróbálhatnál valami újat.... nemsokára jön a KoTBS sokan fognak új karit kezdeni lenne kivel fejlõdni és a társaság is jó. Ahogyan Koji írta SC nagyon durván pörög pláne most ,hogy átköltözött egy rakat ember. Ha még van valamilyen kari amit ki szeretnél próbálni és csatlakozni akarsz egy stabil,dinamikusan fejlõdõ de mégsem HC guildhez akkor itt a soha vissza nem térõ alkalom.

Fist of Sigmar fizetett hírdetését olvashattátok a Dragonback Mountain-röl <#idiota>

Hát ha csak bohóckodni jöttetek át tox,akkor felesleges volt belépni a klánba😊
mi is visszatérünk ám😄 csak nem hagyom ott a cm-t, illetve a 40es wh-mat😊

jövõ héten indul a lovagom, addig már kihúzom 😊 ...nemigen vonz ez a destro dolog 😊

mi azgalon indítottunk alt destrós karit, amíg nem mozgatnak át minket dronról vmi nagyobb szerverre. meg bohóckodásvégett😊

dehogy 😊
csak siránkozunk, tegnap az egész nagy magyar szövetségbõl 5 ember volt on-line este 20h-kor 😞