Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
en csak party hianyban szenvedek ez az en bajom. egyedul minden game unalmas.
celom amugy is 3 healert felhuzni 😛
Ez az, ami hiányzott az order oldalról, max 1-2 wbt tudtunk kiizzadni, azt is 3 allyból. Nálunk 1 allyból ment az egész, úgyh a kommunikáció meg volt oldva.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem is csoda hogy ilyen sok gyiklovas nubelfet latni mindenhol. Sorcik, DoKok, Witch elfek... egyik sem nevezheto szarnak, sot.
csak beleolvastam ebéd elött a topic-ba, s ez ragadta meg a figyelmemet 😊
de mentem is vissza wow-ozni, szidhatják felõlem, amennyire csak akarjátok, de akkor is qrvajó lett a gamma. beszarás, hogy milyen szépek lettek a tájak (pedig én se hittem volna, hogy ebbõl a motorból még lehet újat kihozni, de lehet), milyen szinten ötletesek lettek az új questek a beépített extra opcióknak köszönhetõen, egy dekát se kell farmolni, ellentétben azzal, amit itt hiresztel mindenki, fantasztikus jók és élvezetesek az új insták, ötletesek a bossfightok, a sztori páratlan, az új phasing technológián csak lesek, az új pvp zónáról eddig mindenki csak szuperlativuszokban beszélt, akit kérdeztem (már 3 hete fut a game, de én még el se jutottam oda, még mindig a storyline questeket csinálgatom) és még sorolhatnám sokáig az új feature-öket, de tutom, titeket ez úgyse érdekel, a renown és scenario farm izgalmasabb és szórakoztatóbb <#idiota>#idiota>
na pá <#wave>#wave>
Sziasztok!
Nem értem mi ez a nagy sírás rívás, hogy az ordernek jaj semmi nem megy és nem is fog. Meg hogy alig vannak a serveren..
Elismerem bizonyos idõben, igen kevesen vannak. De játszottál az elmúlt napokban este? Vagy hogy az ordernek soha semmi esélye? Tegnap este Praag teljes order uralom alatt volt és ha volt 1 kis szerencsénk akkor lockolva is lett (ezt már nem vártam meg mert bealudtam)
A magyar ally meg szép lassan beolvad az Aod-ba és egy szépen fejlõdõ, ütõképes guild lesz belõlle.
Guild szinten már tudunk kirakni egy használható warbandet ami képes zónát kékké festeni 😊 várat claimelni és ez nem csak a renow farmolásról szól hanem kellemes kis portyázásokról egy zónában ami kellemes kis renowot hoz. Opsz akkor ez mégis renow farm 😊
Szóval akinek van kedve, várjuk szeretettel Karag Dron-on
(Steve, Warbar, Krisz lehet írni online)
rofl
amúgy van rá addon, ami automatice visszakapcsolja, ha zónázáskor eltûnik.
l2use curse addonbase.
dehogynem.
a mazochisták egyenesen imádják 😊
amúgy meg fura visszalátni igy 1-2 hónap távlatából pont azokat a gondolatokat a problémákról, amiket anno én is felvetettem, csak mindenki lehurrogott miatta.
Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47
Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47
Talizman - Salvage
Buther es a Scavanger meg ezzekhez add + cuccokat ha jol tudom (scavanger tutira)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
csodálkoztam is mert az elején még jóvolt minden.
Köszi😊))!!!
Szakmával kapcsolatba tudsz segiteni?
Na félre a hülyeséggel, ha jol sejtem arra gondolsz hogy eltünik rola a guild heraldry. Ez igen megesik, ráadásul (nálam) teljesen random módon, van amikor egy sima zónázásnál is van amikor több órán kerszsztül mászkálok-utazok- sczek és teljesen jo.
Na de a lényeg: P betû-> köpeny ikonjanak jobb felso rakaban van egy kis checkbox amivel allitod hogy mutassa- e guild heraldryt. Azt kikapcsolod majd vissza es latod is. Persze amikor szazadszor csinalod idegesito, de jobb mint feher kopenyben csaszkalni.😊
Én kb 3 hete játszok a WARron és a játék engem lenyügöz.Az order oldal jön be ezért a Karag Dron serveren kezdtem karaktert lett is egy WH, most lvl-17, de a serveren nem sokan játszotak ezért ki próbáltam Destruction oldalt Eltharion servere mentem, de nem jön be a sötét oldal😊, maradt Dragonback Mountain server és most azon játszok ironbreakert karaktert kezdtem most még lvl-8 szintû.
Sok mindent nem tudok a játékal kapcsolatba és igy kezdõként tennék fel pár kérdést.
Az elsõ és a második egy bug!!!Arról van szó hogy a karakterem feje átlátszó és ez elég idegesítõ tud lenni!A másik pedig a köpenyel kapcsolatos ha be megyek scenarriora akkor a köpenyem fehér szinü lesz és utána is!Mi ilyenkor a tehendõ?Másnak is elõ fordult ez a bug?
A harmadik pedig az hogy a szakmákhoz miket kell kitanulni (pl.:talizmán készitéshez és a potionhoz mi a mellék szakma).
Egyenlõre ennyi lenne a kérdésem!
Elõre is köszönöm a válaszokat!😊
Fist of Sigmar fizetett hírdetését olvashattátok a Dragonback Mountain-röl <#idiota>#idiota>
csak siránkozunk, tegnap az egész nagy magyar szövetségbõl 5 ember volt on-line este 20h-kor 😞