Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont kellemes a népsûrûség t1ben. BO-k folyamatosan cserélik gazdájukat😄

sztem a nagy roham már lecsengett, aki akart ugyis megcsinálta az eventet. Csak nagyrészt már a t2ben járhatnak, nálunk is elég sok az egyébb kaszt most t1ben, egyeltalán nincs már az a lovag dominancia mint mult héten.

Ne aggodj ma indul a bg/knight roham masodik felvonas😊

Elõbb a szövegértés képességét sajátítsd el légyszíves, aztán jöhet ez az ostoba arrogancia.

Jockey
mondjuk az igaz, hogy múlt héten sokat találkoztunk sc-be és soxor részt vettem halálodba, bár 1er asszem pont te nyírtál ki..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
az én bo-m meg állandóan cc-be ácsorog és ha csak 3 bw vagy ranged vagy bármi lõvi, meghasal mint a sicc, tank ide vagy oda..:-)
mindekinek megvan a problémája, szvsz bw a heal debuffal még mindig elég durva, ha 2-3 assistol nincs ami megálljon elõttök, vagy ki legyen healelve. Persze biztos én vagyok béna és szar a gearem meg rossz a specem,de ez van..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pro és kontra. Destro oldalon meg kétkezi harcos / tank hiány van. Volt vagy 5-6 scen egymás után, amikor egyszerûen nem tudtunk mit kezdeni az ellennel, mert nem volt, aki üsse / feltartsa õket.
na igen tegnap kaptunk pár zakót, sajos azt kell észrevennem, itt is healer hiány van t1-ben order oldalon. több olyan scenarióba is voltam, amiben 0 healer volt az oldalunkon.

Felgolos
Kösz!!!😊

Papaya jah, hogy te is magyar vagy 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

sztem sehogy ne irjál, ha nem birod felfogni mirõl is volt szó...tudnám miért kell belepofázni vmibe pláne hülyeséget anélkül hogy viszaolvasnál, hogy mire lett irva az a válasz.

Ja, van magyar klán az eltharion-on http://hereticreligion.extra.hu/.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Írjam lassabban, hogy tudj követni? Mit nem értesz az alatt a példa alatt, hogy adott esetben mire jó egy 4-5 healeres felállás?

Akkor most te olyan BW-t szeretnel,aki a palya masik vegerol castol-dotol,de ha 2db WE raugrik meg azt is tulelje es megolje oket? Minimum egy HERO-t kene kerned akkor jatszani. Ket WE-et meg egy IB-se eli tul ha nem supportaljak. Emlekezhetnel,hogy a WOW-ba se elte tul senki a rugot ha shadowbol tudtak kezdeni,nemhogymeg 2db-ot.

Dzsihad tegnap megmérkõztünk egyik scen-en, szegény Harq még gyengének bizonyult. Jó lesz össze össze-csapni, én már várom 😊 Meg persze jertek ventire, úgy az igazi 😊)
Tegnap megalakult a K8P szerveren az új Casus Mortis guild...várunk minden régi és új érdeklõdõt.

a másik kérdésben pedig konkrétan Obernek van igaza...mien segitséget nyujtasz egy ilyen már elnézést de hülye kérdésre. adjak linket wardb-rõl? minek...ott van leirva játékba bazz...ráviszed a kurzort...olyan linket meg sehol nem találsz ahol kifejtik neked minden kasztank az összes mastery ágának elõnyeit hátrányait..max. vmi fórumon, dee ha valószínû ha arra nem vette a fáradságot hogy maga elolvassa és gondolkodjon, akkor egy forumot sem fog végigolvasni.

erre miért kell megin marhaságot irni, mikor baromira nem errõl volt szó. 1 csapatról beszéltünk nem 1 scenarioról...1 csapatba 4-5 healer meg szarra sem jó

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja ez az elmélet. Meg az ellenség is 15 féleképpen le tud kapcsolni, hogy ne tudjak castolni se. Gondolom te is tudod ha felsorolok minden classnak minen ilyen cuccát az nem azt jelenti, hogy azokat lehet spamelni vagy mindig vegyes csapatok vannak és egymás után nyomják el. Normális esetben melee nincs is ott mert destro caster/healereknél tevékenykednek. Nem tudom játszottál-e már casterrel de ha rajtad van melee és az nem 1 db akkor az már majdnem biztos egyenlõ a halállal, de ha WE van rajtad és a társaidnak körülötted CD-n van minden cuccuk akkor reszeltek. Sõt ha 2 vagy több WE van rajtad akkor mind1 mert instant meghal a caster. Nem 1 olyan eset volt, hogy elöttem ölték meg healert és mindenem CD-n volt. Pedig elméletileg nekem is vannak csecsebecséim. + van 1 olyan kis üzenet is destro feje felett, hogy Distrupt.
Igazából 40en lesz érdekes ez valami setben meg olyan ágakkal. Mondjuk szerintem ott se fog változni semmi.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hat vedjenek meg a tarsaid!! Iron lokjon el-priest lokjon el-warrior priest disable-Shadow warrior lassit...ect Legalabb 15 felekeppen letudjak kapcsolni rolad a harcosokat.

Ha a játékot csak Scben töltenéd el lehet úgy látnád mint én. Patch elött melee nem tudott ilyen gyorsan megölni mint most utána, pedig 2 szinttel magasabb vagyok azóta. Ez nekem egyértelmûen azt jelenti, hogy melee erõsebb lett. BW sebzését visszavették így meleet nem nagyon fogja meg BW még a debuffal se, sõt már egyet se tudok megölni.
Másik meg pug is tud csapatként játszani, csak 0 healerrel elég nehéz.(sõt 2-3 bénával is)
Ez a black orkos dolog meg hülyeség. Pont ma voltam olyan sc-be ahol egymást guardolta 2 és kb egyiket se lehetett szétverni, mert még 3 healer rájuk volt állva . Azthiszem egyik BO 29es volt ráadásul.
Healer-hez meg el se jutottam mert szétcsapott a többi melee/caster ha elõre léptem 80 yardra hozzájuk.
Nem értem minek kellene szociális kapcsolat, mert ugye vagy játszól vagy chatelsz SC közben. Másik meg hiába írsz nekik bármit is.
Nem tudom a karid milyen szintû, de én még ilyet nem láttam t4be patch óta hogy 1 bw vagy 1 sw térdrekényszerítene 1 melee-t is.

Mivel sczni vagy várostromhoz járok csak, így még olyan sose volt, hogy egymagam legyek. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy healt is szoktam kapni.<#hehe>
Szerinted aki guildben van az nem megy egymaga sczni? Mert én elég sokmindenkit látok guildnévvel, és a guildjébõl más nincs bent.

Mostmár értem, mondjuk én most 37/39 vagyok hála annak, hogy lvl 36tól nincs renown szint megszabás . Igy lehet nyugodtan csak SCzni vagy bármi mást ami renown pontot ad.😊

A hely szelleme tudod.....

Egyébként monstrous rendinggel mocsok jol lehet famolni infet😊
Bár BOnál egyelõre gyengébbnek tartom PvEre BG-t. De nagyon élvezem vele a játékot.

Hober Mallow
jah bár ahoz képest milyen volt ez a forum régen.Elég szépen csúszik lefele😞

Áhh, az SG fórum átlaghoz képest itt nagyon is segítõkész emberek vannak és alig van flame😄

Strahd_
Odairtad volna ocsi hulye a kerdesed de itt van a http://ittmindenlevanirvanezzutanamagad.hu akkor ezzel el is kuldod es meg segitseget is nyujtasz neki merre keresgeljen.
Gondolom teged ugy tanitottak uszni, hamar a medenceben vagy akkor csapkodj a ket ugyes kezeddel hameg nem, ugy is megfulladsz.

Értettem, én viszont a low-low szerver gyönyörûségét szerettem volna érzékeltetni 😊 Persze lehetne low-low mellett is több rp-t elérni, ha lenne az ellenfél között kettõnél több 35+.
Pari
ugy probaltam irni,de lehet nem latszott 1000-(azaz erer minusz) ha rohadt jo vagy akar 700 is ossze johet, de az atlag az valoban 200-500 kozott van.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Lazarus
A gúnyolódás elfogadhatóbb lenne ha a hozzászólás legalább egy linket tartalmazna hogy hol nézzen körül, vagy bármilyen segítséget. De valakit egyszerûen elküldeni az anyjába nem túlzottan kulturált dolog, szerencsésebb ignorálni és hallgatni
Felgolos
Akkor te nagyon ügyes ember lehetsz 😊! irigyellek!XD

Ha te mondod, nyilván így van. Részemrõl tartanám magam ahhoz az állásponthoz, hogy az ember gyerekének van 2 ügyes keze, ha már gép elõtt ül, hát tegye hasznossá.
Ha egy konkrét ügyben kért volna tanácsot, biztos lehetsz benne, már tele lenne hasznos válasszal a fórum. Ahogy látom, senki nem volt hajlandó rá, hogy írjon egy sokoldalas esszét a shaman-ok és ironbraker-ek összesen 6 ágának kimerítõ részletezésével.
Szaruman
Azért elég egyértelmûen le van írva ingame is...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Strahd_
Ne huzd fel magad, csak ha valaki nem tud valamit akkor probalja ironikus seggfejseggel leplezni, mert azt nem birja ki ha nem tud nem akar segiteni akkor ne szoljon be. Sajna ez van meg kell szokni, magyar szokas...

Felgolos
kösz!

Felgolos
Kösz a segítséget több kérdesem nem lesz, csak pár tanácsot akartam kérni hogy a 3 közül melyiket érdemes választani(pl.:a ha sebzésre akarok elõtérbe helyezni).
Az a baj hogy kérem a segitséget, lehet hogy számodra neheztelõen hat rád ,és az a tapasztalatom hogy a nem magyar emberek jobban segitenek nekem és másnak, sajna ez van!Ugy látom hogy kezd ebben az egyre a WoWra hasonlitani!

Valóban, a 4-5 healeres felállásokkal sokat nem lehet elérni, csak kb. olyan 500-0-ás gyõzelmeket.

Mit szólnál, ha kennék neked egy nutellás kenyeret, és meg is enném helyetted? 😉
Basszus ülsz a gép elõtt, olvasol, értelmezel. Ha nem megy, akkor kipróbálod. Popsit is anyu törli ki helyetted?
Felgolos
Hogyan alkalmazam helyesen a mastery path!

Felgolos
A 3 mastery path-bõl melyiket mire lehet használni a shaman és ironbreakernél.Lényegébe egy rövid imertetõ kellene a mastery pathrõl!
A válaszokat elõre is köszönöm!😊

http://tok.blogwarhammer.net/?cat=3

BEAST
Most miert 😄 kifejezetten sokaig tartottuk magunkat, legalabbis amig megerkeztek a tobbiek 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
En nem azt mondtam erdemenyes volt 😛 en azt mondtam ilyen party volt 😛
orvr ben erdekes volt 😛 teny nem sokat oltunk le

Strahd_
Zealot 27
Disciple of Khaine 15
Shaman 20

Ezek gondolom mar atesnek nalad a healer megnevezesen 😊

hát nagy eredményeket nem érhettetek el...hacsak az ellenfél le nem zuhant magasról 😄

Strahd_
jo en sok olyan partyban voltam ahol 1 tank volt es 4-5 healer 😛

ty

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

persze valószínû azok fele nem healer