Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mindekinek megvan a problémája, szvsz bw a heal debuffal még mindig elég durva, ha 2-3 assistol nincs ami megálljon elõttök, vagy ki legyen healelve. Persze biztos én vagyok béna és szar a gearem meg rossz a specem,de ez van..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Igazából 40en lesz érdekes ez valami setben meg olyan ágakkal. Mondjuk szerintem ott se fog változni semmi.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Másik meg pug is tud csapatként játszani, csak 0 healerrel elég nehéz.(sõt 2-3 bénával is)
Ez a black orkos dolog meg hülyeség. Pont ma voltam olyan sc-be ahol egymást guardolta 2 és kb egyiket se lehetett szétverni, mert még 3 healer rájuk volt állva . Azthiszem egyik BO 29es volt ráadásul.
Healer-hez meg el se jutottam mert szétcsapott a többi melee/caster ha elõre léptem 80 yardra hozzájuk.
Nem értem minek kellene szociális kapcsolat, mert ugye vagy játszól vagy chatelsz SC közben. Másik meg hiába írsz nekik bármit is.
Nem tudom a karid milyen szintû, de én még ilyet nem láttam t4be patch óta hogy 1 bw vagy 1 sw térdrekényszerítene 1 melee-t is.
Szerinted aki guildben van az nem megy egymaga sczni? Mert én elég sokmindenkit látok guildnévvel, és a guildjébõl más nincs bent.
Egyébként monstrous rendinggel mocsok jol lehet famolni infet😊
Bár BOnál egyelõre gyengébbnek tartom PvEre BG-t. De nagyon élvezem vele a játékot.
Gondolom teged ugy tanitottak uszni, hamar a medenceben vagy akkor csapkodj a ket ugyes kezeddel hameg nem, ugy is megfulladsz.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Ha egy konkrét ügyben kért volna tanácsot, biztos lehetsz benne, már tele lenne hasznos válasszal a fórum. Ahogy látom, senki nem volt hajlandó rá, hogy írjon egy sokoldalas esszét a shaman-ok és ironbraker-ek összesen 6 ágának kimerítõ részletezésével.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az a baj hogy kérem a segitséget, lehet hogy számodra neheztelõen hat rád ,és az a tapasztalatom hogy a nem magyar emberek jobban segitenek nekem és másnak, sajna ez van!Ugy látom hogy kezd ebben az egyre a WoWra hasonlitani!
Basszus ülsz a gép elõtt, olvasol, értelmezel. Ha nem megy, akkor kipróbálod. Popsit is anyu törli ki helyetted?
A válaszokat elõre is köszönöm!😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
orvr ben erdekes volt 😛 teny nem sokat oltunk le
Disciple of Khaine 15
Shaman 20
Ezek gondolom mar atesnek nalad a healer megnevezesen 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"