Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajanlom figyelmedbe meg:
Hivaalos infok
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
nem az hogy szapuljátok, nekem is megvan a véleményem rólatok én ki is mondom, de primitiv nagypofájú hülyegyerekek...a vicc csak ez az állszetség amibe burkoljátok.
csak enyit szerettem volna hozzáfüzni, nemikivánok tovább flamelni a témában....nem irjátok le mekkora paraszt görény faszkalap primitiv hülye vagyok...mert tudom...sirok is emiatt minden este.
Mivel nem ismerlek, nem tudhatom, hogy mégis 10 vagy 50 éves vagy? Hm?
Nem voltam menõ, nem errõl beszéltem, de szépen ráfekszel mások hülyeségére. Ráadásul csapat csak lvl 40 és rr42 után lett.
Ennyit errõl, meg a sztereotípiákról.
Beszélgetést kezdeményeztél, mégis átmegy személyeskedésbe..
azon a wasd-s cuccon jot rohogtem en is..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Talán én vagyok az egyetlen aki mindig megprobálja SP scben a slavage partsokat elvenni vagy hátráltatni a biztos halál tudata mellett.<#hehe>#hehe>Vagy a hajonknál farmol destro<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ezután írod lvl40en mik vannak, persze az nem zavar, hogy én leírtam elözõ postban, hogy lvl37/39rr vagyok. Mivel te voltál a helyi nagymenõ ezért tudod, hogy WEre nem hat fire cage mert 3 sec stun után még 7 secig immunis a varázslatra és ugye fire cage 1 hex. Vamaint Stop,drop and roll 3 seces stunja elött 1 ignite hex kell ami, mivel 7secig nem tudod rárakni ezért stunolni se tudod. Jössz a morál cuccokkal amihez idõ kell és tudod a WE ezt nem várja meg, mert 1, a csata még csak akkor kezdõdik,2 vagy épp futnál vissza a többiekhez halál után és 0 van mindenbõl,3 vagy elkellett lõnöd másra hogy életben maradj és cd-n van. Másik meg combus 100-zal elég gyorsan megölöm magam is. Legtöbb halálomnál harakiri van.
Lehet vadásztak rád, de a sikeredet a csapattársaidnak köszönheted és úgy érzem neked is van még mit tanulni a postod után. Majd probáld pug scket, mert ott lehet fejlödni is...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ahogy egy guildtársam szépen megfogalmazt: it is only a waste of ap to heal some players.
xD
anti hero
Akarsz róla beszélni?
Hogy ha ebben a hsz-edben minden "order" szót kicserélnék "destructionra", és fordítva, a mi szemszögünkbõl nézve "helytálló" véleményt lehetne belõle csinálni. 😊
Ott minden tier minden scenariójában, orvrv-ben van legalább 4-5 healer. Ezek ráadásul elég durván healelnek is. Nekem úgy tûnik, hogy többet is tudnak gyógyítani mint az orderes healerek.
Ez talán a játék hibája..nem tudom. Csak azt látom, hogy a 18as knightommal t2ben igen szopó, hogy alig van healer míg az ellennél van 4-5 + 2-3 jó tank is. Alig tudunk elérni a healerekhez. Ezt tetézi még pesrze az is, hogy order tele van hülyékkel, akik nekiállnak a black orcokat ütni 3an miközben mögötte otta zealot vagy a shaman aki röhögve kihealeli azt amit kap. Hiába mondhja az ember nekik, hogy bazzeg ne a tankot, hanem a mellette álló castert vagy healer üssed..nem számít. Hála istennek guild groupban azért ez nem így van..csak hát nem mindig sikerül összehozni a kiscsapatot mert nálunk a csapat nagy része 2-3 alton dolgozik...mert 40en unják az életet...
No, amit mondani akarok, az csak annyi, hogy szerintem okosabb a népesség eloszlása a destru oldalon. Valahogy jobban sikerült azokat a karikat megcsinálni. Gondolom destrusok majd elmondják, hogy õk hogy látják.
Még egy fontos dolog van...nálunk a számarány kezd nagyon bedõlni. Rengeteg 40+os destru van. Összerakunk 1-2 full warbanded és jön szembe 3-5 full. Már csak a számok miatta fele csapat crashel, egy részének diavetítés, így kb leriohannak minket...ez fõidõben szokott így alakulni. Egy idõ után egy kicst unalmas, hogy egy kurva keepet sem tudunk visszafoglalni mert elkezdjük, megjelenik 50-60 destru és lerohannak. Ráadásul nálunk egyfolytában fortress siege van..azt még tartjuk az iszonyú lag miatt...meg azért mert kb mindig elszáll a szerver és resetel az egész..néhe még reiklandot is visszalockolja ordernek😊)...a destrusok meg ezért hisztiznek...hadd tegyem hozzá teljes joggal.
We témában: vicces egy bwtõl hallani, h a we op... inkább egy normális kaszt, ami képes ellátni a feladatát. Hülyék mellett persze kifingik ugyanúgy, mint bármelyik squishy.
Fidel, neked annyit kellene tenni, h nem a csapatodtól 80-100 ftre mászkálni, és akkor nem leszel primary célpont. Nálam abszolút KoS vagy egyébként (igen, én is WE vagyok) 😊
Egyébként túl egy 40esen mind2 táborból vhogy azt kell mondanom, h a destro karival/kal sokkal jobb játszani. Mind hangulat szempontjából, mind népesség-balance szempontjából. Ami ugye késõbb komoly problémákhoz fog vezetni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Addig meg majd integetek nektek scen-en 😊
Dreamlady WE / Mhorczosh Sorc
Jockey: mondanivalómnak az lett volna a lényege, hogy ténylegesen vadásztak rám (már csak a legtöbb RP miatt is)scenario-kon. Egy ilyen helyzetben lévõ BW lehetõségeti akartam elmesélni Fidelnek. Hogy te azt a szót ragadtad ki, lelked rajta. A többit mások leírták.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szal árnyékra vetõdtél😄
Tûzmester te meg kezdj újat az 8peaksen és csatlakozz a Casushoz😄
te se mész szerénységért a szomszédba..:-)
Mondták vagy mesélték?😊
assault+ dot buff elég ütõsre sikeredett😊
LVL 40-en van minimum 3 módod, hogy megállítsd az ellent, fire cage, stun 3 sec, 2 moral stun - hopp ez már 4 😊
Jó szórakozást, BW a legjobbak egyike, remélem hamarosan átraknak valami telített szerverre, és újra tudok majd vele pusztítani.
amugy ha wowos példát hozol, a rugó akármelyik caster megbaszta ugy hogy köpni se tudtak...icemagnek lehetett minimális esélye, ha arugó nem volt elég türelmes.
Nekem pont ezért tetszik a WHO, a WE is elnyúlik ám hamar, ha nem kap támogatást.
Ebbõl kiindulva az új szerverünkön kezdtem is egyet, Dzsihad: Dreamlady a neve, lehet szeretni majd 😊
Melee elöl van hátul meg caster/healer van SCken. Na most caster/heler is destro felé néz, különben nem is tudja õket lõni vagy sajátot healni. WE meg hátulról jön vagy oldalról ahonnan nem látod. Nem tudom melyik class látja meg a háta mögött és hogy jön ide a csapatmunka.
Látom azthiszitek ha csapattal vagytok akkor összes lopakodó szembõl fog jönni a tankokra...és nem hátulról caster/healerre.
Steam: [HUN]Feriggno
Valamint wowba 1 szürke rugo sose tudott megölni 1 castert, ha az tudott vele játszani. WOba meg nekem szürke WE kicsinál símán.