Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Most tortenik az 1.1a patch feltoltese, ezert nem mennek a szerverek.
Ajanlom figyelmedbe meg:
Hivaalos infok

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
Tudnám, hogy ennek a postnak mi értelme volt...
csõ, nincs szerver?
Anyira szép ez a szájkarate amit toltok. Mélyrõljövõ felháborodással veszitek, ha kioktatnak vkit a hülye kérdéséért, mert hát az emberi jogok és mindne forumózó egyenlõ stb....utána meg postokon keresztül szapultok vkit akivel az életbe 1 szót nem váltottatok...SZÁNALMAS.
nem az hogy szapuljátok, nekem is megvan a véleményem rólatok én ki is mondom, de primitiv nagypofájú hülyegyerekek...a vicc csak ez az állszetség amibe burkoljátok.
csak enyit szerettem volna hozzáfüzni, nemikivánok tovább flamelni a témában....nem irjátok le mekkora paraszt görény faszkalap primitiv hülye vagyok...mert tudom...sirok is emiatt minden este.

Segíteni akartam, te támadásnak vetted. Te dolgod.
Mivel nem ismerlek, nem tudhatom, hogy mégis 10 vagy 50 éves vagy? Hm?
Nem voltam menõ, nem errõl beszéltem, de szépen ráfekszel mások hülyeségére. Ráadásul csapat csak lvl 40 és rr42 után lett.
Ennyit errõl, meg a sztereotípiákról.
Beszélgetést kezdeményeztél, mégis átmegy személyeskedésbe..
Jockey
mar vartam a reakciot, szep lett..😊
azon a wasd-s cuccon jot rohogtem en is..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Van igazság benne, de ha én nem az elöl lévõ tankokat akarom zaklatni akiket hátulról szénné healnek akkor muszáj a helerek,casterek felé közelednem(nagyon vonzanak, + tudom a monitorról nem lát be mindent és oldalról is lehet lesbõl aoe-zni.😊)Tudom ,hogy ezzel kirakom magam 1 halálnak, de 1 jó stun + 2 aoe megzavarhatja õket és felborul elöl a heal amivel a többiek talán tudnak élni. Vagy beállok a birkák közé és lõjük a tankokat miközben hátrálunk. Mondjuk ez nem jeleni azt, hogy hozok hibás döntéseket akár célpont akár a karakter mozgatásában, de ebbõl tanul az ember. Ugyanannk sok olyan pug sc van amiben teljesen mind1 hol állok, mert 2 healer mellett is kifingok a saját robbanásaimtól és nagyritkán van olyan sc-m is amikor nyugodtan mehetek elõre mert 2 healers símán kitart meleekel a seggembe is. Persze ez õket dicséri nem engem.
Talán én vagyok az egyetlen aki mindig megprobálja SP scben a slavage partsokat elvenni vagy hátráltatni a biztos halál tudata mellett.<#hehe>Vagy a hajonknál farmol destro<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Olasom a postod és vagy én vagyok tudatlan vagy te. Elkezded ezzel a WASD meg ilyen szituációs felismerés,tab dot,stb oktatni. Mert ugye ez jó tanácsnak max 1 gyereknek aki elsõ mmoját koptatja még jó is lehetne. Én egérrel mozgok és gamepad-ról használok mindent képességet, mire elõveszem a bil. és beírnám ki van rajtam addigra már futok is vissza. Aztán rájöttem, hogy te helerekkel a seggeddel még pont patch elött amikor a tab dot volt a téma voltál a csúcson.(mivel SDaR már nem nagyon használják a 40esek) Csak van 1 olyan dolog, hogy én azt írtam PUG SC. Mivel gondolom te ilyennel nem is találkoztál, hogy combus. aktív nézegetése , hogy ne magadat öld meg mert heal nem nagyon jön.
Ezután írod lvl40en mik vannak, persze az nem zavar, hogy én leírtam elözõ postban, hogy lvl37/39rr vagyok. Mivel te voltál a helyi nagymenõ ezért tudod, hogy WEre nem hat fire cage mert 3 sec stun után még 7 secig immunis a varázslatra és ugye fire cage 1 hex. Vamaint Stop,drop and roll 3 seces stunja elött 1 ignite hex kell ami, mivel 7secig nem tudod rárakni ezért stunolni se tudod. Jössz a morál cuccokkal amihez idõ kell és tudod a WE ezt nem várja meg, mert 1, a csata még csak akkor kezdõdik,2 vagy épp futnál vissza a többiekhez halál után és 0 van mindenbõl,3 vagy elkellett lõnöd másra hogy életben maradj és cd-n van. Másik meg combus 100-zal elég gyorsan megölöm magam is. Legtöbb halálomnál harakiri van.
Lehet vadásztak rád, de a sikeredet a csapattársaidnak köszönheted és úgy érzem neked is van még mit tanulni a postod után. Majd probáld pug scket, mert ott lehet fejlödni is...

MrStokes
Legalabb lesz mit tesztelni a szunetben. :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Neked meg azt kellene megérteni amit írtam. Amíg nem tudod mi az a pug SC addig feleslegesen is írnék neked bármit. Tudod a pug is 10vs10 és nem 1vs1... Wow-ba meg 1 nekem szûrke ami talán 10 szintel lejjebb lévõ lehetett sose ölt meg 1 castert, ha az nem debil volt. Eleve olyan skilljei se voltak meg ami kellene hozzá. Mint olvashattad azt írtam nekem szürke játékos.

TDC Geronimo
Holnap 1.1a végre. A héten vagy köv hét elején jön 1-2 dolog ami még kimaradt, ez lesz az 1.1b gondolom. A lényeg, hogy itt van ez is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Strahd_
Nordoc es Dalakora 😊

Strahd_
valami D betus volt 😊

Huh mi milyen pw-ben is játszottunk Stradi? Nem ez a Nordock volt az tuti.

s0n1c
Bezony bezony, Nordock nem ma volt 😊
Ez igaz...ezért is jó sztem a játék csapat szinten. Csak néha nagyon bepipulok, ha a nem látok healert rajtam kívül....keg amikor a papír klasszok rambóznak és beszaladnak 5-6 ellen közé azt ordítva, hohy heal, heal😊

ahogy egy guildtársam szépen megfogalmazt: it is only a waste of ap to heal some players.
Strahd_
en jo gyereknek ismertem meg anno 😊

olyan reg volt Kryn? 😞 oregszek

Tuzmester isten volt, a nubok meg irigykednek, ennyi..
xD

anti hero

Esetleg elmesélhetnéd azt is, hogy miért.
Akarsz róla beszélni?
Nem, õ még a kb. 8 évvel ezelõtti énjét ismeri csak. 😄

s0n1c
i sense irony
Tudod mi bizonyítja a legjobban, hogy jó a két oldal egyensúlya?
Hogy ha ebben a hsz-edben minden "order" szót kicserélnék "destructionra", és fordítva, a mi szemszögünkbõl nézve "helytálló" véleményt lehetne belõle csinálni. 😊

A vicc az, hogy a destruction oldal tényleg jobban kiegyensúlyozottnak tûnik. order oldalon nagyon kevés a healer míg a destru oldalon rengeteg van. Ez Eltharionos tapasztalat.

Ott minden tier minden scenariójában, orvrv-ben van legalább 4-5 healer. Ezek ráadásul elég durván healelnek is. Nekem úgy tûnik, hogy többet is tudnak gyógyítani mint az orderes healerek.

Ez talán a játék hibája..nem tudom. Csak azt látom, hogy a 18as knightommal t2ben igen szopó, hogy alig van healer míg az ellennél van 4-5 + 2-3 jó tank is. Alig tudunk elérni a healerekhez. Ezt tetézi még pesrze az is, hogy order tele van hülyékkel, akik nekiállnak a black orcokat ütni 3an miközben mögötte otta zealot vagy a shaman aki röhögve kihealeli azt amit kap. Hiába mondhja az ember nekik, hogy bazzeg ne a tankot, hanem a mellette álló castert vagy healer üssed..nem számít. Hála istennek guild groupban azért ez nem így van..csak hát nem mindig sikerül összehozni a kiscsapatot mert nálunk a csapat nagy része 2-3 alton dolgozik...mert 40en unják az életet...

No, amit mondani akarok, az csak annyi, hogy szerintem okosabb a népesség eloszlása a destru oldalon. Valahogy jobban sikerült azokat a karikat megcsinálni. Gondolom destrusok majd elmondják, hogy õk hogy látják.

Még egy fontos dolog van...nálunk a számarány kezd nagyon bedõlni. Rengeteg 40+os destru van. Összerakunk 1-2 full warbanded és jön szembe 3-5 full. Már csak a számok miatta fele csapat crashel, egy részének diavetítés, így kb leriohannak minket...ez fõidõben szokott így alakulni. Egy idõ után egy kicst unalmas, hogy egy kurva keepet sem tudunk visszafoglalni mert elkezdjük, megjelenik 50-60 destru és lerohannak. Ráadásul nálunk egyfolytában fortress siege van..azt még tartjuk az iszonyú lag miatt...meg azért mert kb mindig elszáll a szerver és resetel az egész..néhe még reiklandot is visszalockolja ordernek😊)...a destrusok meg ezért hisztiznek...hadd tegyem hozzá teljes joggal.
Strahd_
eg es fold a ket szemelyiseg. ez tul nagy sertes volt wildoral szemben

Szaruman
Tûzmester tényleg jó rp-t adhatott, az (egyik) legmagasabb order rr volt 😛

We témában: vicces egy bwtõl hallani, h a we op... inkább egy normális kaszt, ami képes ellátni a feladatát. Hülyék mellett persze kifingik ugyanúgy, mint bármelyik squishy.
Fidel, neked annyit kellene tenni, h nem a csapatodtól 80-100 ftre mászkálni, és akkor nem leszel primary célpont. Nálam abszolút KoS vagy egyébként (igen, én is WE vagyok) 😊

Egyébként túl egy 40esen mind2 táborból vhogy azt kell mondanom, h a destro karival/kal sokkal jobb játszani. Mind hangulat szempontjából, mind népesség-balance szempontjából. Ami ugye késõbb komoly problémákhoz fog vezetni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Úgy érzem, hogy egy wildor nevû csókával ti nagyon jól megértenétek egymást. 😄

Toxi oda mentünk kompletten, de az ellen oldalra. Nagyon bízunk benne, hogy rövid idõn belül (max 1-2 hónap) Karak-Dron alvó népével kezdenek valamit, és tudjuk folytatni régi karikkal.
Addig meg majd integetek nektek scen-en 😊
Dreamlady WE / Mhorczosh Sorc

Jockey: mondanivalómnak az lett volna a lényege, hogy ténylegesen vadásztak rám (már csak a legtöbb RP miatt is)scenario-kon. Egy ilyen helyzetben lévõ BW lehetõségeti akartam elmesélni Fidelnek. Hogy te azt a szót ragadtad ki, lelked rajta. A többit mások leírták.
Jockey
ha azt szereted..:-)

kockacukrot?😄

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jaja, kéne 1 jó BW a guildbe... 😊

Jockey
hagyd, nem értik..

neked nem az jött le, nekem meg az. ennyi😄

hát azért az hogy kint van a hall a fameben az elsõ helyen mint legtöbb kill, legtöbb gyõztes BGben való részvétel és legtöbb megölt guild leader 3/6 kategoriában elsõ...sztem azért az csak mutat vmit

s0n1c
Nem ez volt a lényege annak, amit mondott...
Ha ez a bizonyos karakter a Tûzmester volt, akkor bizony tényleg elhíresült és talán 3 listábna is elõs helyezett volt.
szal árnyékra vetõdtél😄

Tûzmester te meg kezdj újat az 8peaksen és csatlakozz a Casushoz😄

Jockey
"elhíresült volt a szerveren"
te se mész szerénységért a szomszédba..:-)
Mondták vagy mesélték?😊

Lvl33on SWvel soloztam 40es WE-t csak sok weapon skill kell hozza meg egy kis mák hogy ne parryzzen semmit a combobol😊

assault+ dot buff elég ütõsre sikeredett😊

Tomorrow, 12/11/08 Patch 1.1a will be released! All North American servers will be brought down at 7:00AM EST with Oceanic servers to follow at 9:00AM EST. We anticipate all servers to be online by 1:00PM EST.

tegnap beszólóztam egy lvl20-ast 10-es (persze igazából 18, mert scben volt) szinten 😊 na az milyen dühös lehetett

Tisztában vagyok vele, de aNal nagyobb a kihívás, odaérni az utolsó suhintásra a pengéim végével 😊
Tûz én tank vagyok, faszrahuzom a WEdet most 😛 😄

Mégvalami Fidel: minden kaszt mellé ajánlott a WASD folyamatos és trükkös használata, továbbá a szituációk felismerése. Sokkal több sikerélményben lesz részed, ha nem csak tab tab dot dot módban, "vakon" közlekedsz.
LVL 40-en van minimum 3 módod, hogy megállítsd az ellent, fire cage, stun 3 sec, 2 moral stun - hopp ez már 4 😊
Jó szórakozást, BW a legjobbak egyike, remélem hamarosan átraknak valami telített szerverre, és újra tudok majd vele pusztítani.
azt kell megérteni, hogy a warhammer nem az 1v1-rõl szól. Ha csapatban játszatok és bekiabálod, hogy bikinis ribanc rajtam, tutti megsegít 1 melee esetleg megpróbálnak kihealelni..persze ha 2 van rajtad akkor elég esélytelene, viszont kb õk is azonnal halnak utánad...csak õk a frontvonal mögött igy valószínû fel sem tudják szúrni õket...

amugy ha wowos példát hozol, a rugó akármelyik caster megbaszta ugy hogy köpni se tudtak...icemagnek lehetett minimális esélye, ha arugó nem volt elég türelmes.

Fidel: csak a saját példámmal tudok szolgálni. Amíg élt a Karak-Dron, kimaxoltam egy BW-t, elhíresült volt a szerveren, gyakorlatilag first target volt minden scenarion. Ismered a mondást: kell egy csapat. Jelen esetben ez a guildem volt. Nyilván nem lettem halhatatlan, de egészséges mederben sikerült tartani a halál / scenario arányt.
Nekem pont ezért tetszik a WHO, a WE is elnyúlik ám hamar, ha nem kap támogatást.

Ebbõl kiindulva az új szerverünkön kezdtem is egyet, Dzsihad: Dreamlady a neve, lehet szeretni majd 😊
Nem tudom mi köze van daoc-hoz vagy wowhoz ennek, ugyanis szembõl én is meglátom WE + szerintem mindenki. Szerinted WE a csapaton keresztûl jön szembe vagy csak ilyen hülyékkel találkoztál?😊
Melee elöl van hátul meg caster/healer van SCken. Na most caster/heler is destro felé néz, különben nem is tudja õket lõni vagy sajátot healni. WE meg hátulról jön vagy oldalról ahonnan nem látod. Nem tudom melyik class látja meg a háta mögött és hogy jön ide a csapatmunka.
Látom azthiszitek ha csapattal vagytok akkor összes lopakodó szembõl fog jönni a tankokra...és nem hátulról caster/healerre.

Hyder
Erre csak DAoC -al tudok reagálni ha WoW al jösz. Nos ott is meg lehetett oldani, azért vannak a classok akiknek jobb az Initiative-je és felfedez stealthben, akkor üsse ki a WE-t és védjen meg. csapatmunka

Steam: [HUN]Feriggno

Na igen 3 db de õ azt írta 1 bw. Debuffal jóhogy nem éled túl, mondjuk én már láttam olyat hogy túlélte, fõleg patch óta.(függ BWnél hogy 100on van-e a comb. vagy épp építgeti+ moráljai+cd-i, hogy állnak) Gondolom a healereken mulik.

Én olyat szeretnék, hogy esély. Sajnos 1 db WE kicsinál pillanatok alatt, úgy hogy 0 esélyed van ellene. Ha wowot megnézed 1 casternek van esélye vagy legalább olyan spelljei amivel hátráltatni tudja és nem öli meg olyan gyorsan. Lehet, sõt még nekem van mit javítani + forumokat is át kellene olvasni csak idõm nincs rá, de jön WE 3 sec stun utána meg immunis magicre akkor én hogy tudon ezt kivédeni vagy a halálom elhúzni, mert szerintem sehogy?
Valamint wowba 1 szürke rugo sose tudott megölni 1 castert, ha az tudott vele játszani. WOba meg nekem szürke WE kicsinál símán.

TDC Geronimo
Valaki nézte már 1.1et test serveren? 1.0.6 után nálam végre ment normálisan a game. Szinte teljesen megszûntek a beszaggatások, de a testserveren ugyan olyan trágya módon megy, mint 1.0.6 elõtt :S

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx