Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Infernumba jo kis healer uralom van 😛

Healer 62
Tank 32
Ranged DPS 42
Melee DPS 44

Ahet

The gods have disconnected you ...

Valaki tudna adni egy linket hol találom a szerver statisztikákat?! (Karak-Azgal) Thx

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Megmondom nem igazán értem ezt a meglátásod sem, ahogy az egyel korábbi melee-dominanciásat sem. Mintha nem ugyanazzal a játékkal játszanánk. Szerintem még mindig ott van a kutya elásva, hogy nem csapatként játszik a körülötted lévõ emberek többsége sc-n. Az elmúlt napokban volt idõm újra játszogatni és meleevel tettem... még mindig fennáll az a dolog, hogy hacsak nem black orc vagy, akkor nem tudsz a kiszemelt áldozatig mégcsak eljutni sem, ha nincs megfelelõ háttértámogatás. Szabályszerû, hogy az ellenfélnél van minimum 1 bw és 1 sw, ezek meg szempillantás alatt térdre kényszerítenek. Guard meg heal nélkül lehetetlen bármit is alkotni melee kaszttal. Én személy szerint pont ezt szeretem a játékban, végre kell némi szociális kapcsolódás is a sok single player cooperative mmo után.

Fidel nem nagyon láttam neved felett guild nevet, nem unalmas solozni?

Egy low-low szerveren meg egy 47-es kap 100-200 között. Odaver, mi ? 😊
Pari
alacsonyabb az rr szintje...egy rr20-30 kap 4-5kt, egy 30-40 1-2 egy rr40+ 1000-....

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Nemtom én ezt nem igazán tapasztaltam. nem tudom hogy általánosságba kérdezed vagy 1-1 esetben tapasztaltad ezt. A kapott renown elég sok dologtól függ. pl attól hogy a megölt enemy milyen renown/sima szinten van hozzád képest tehát ha egy konkrét esetrõl beszélsz az adott melee dps lehet alacsony renown szintû.(vagy solozhatott pl.)

Lourker

MrStokes
Azt igertek, hogy egy hettel elobb kezdhet az uj kasztokkal az, aki teljesiti a Heavy Metal event-et. Ezek az emberek mult heten kedden vagy szerdan kezdhettek ismerkedni az uj kasztokkal ha jol emlekszem. Mindezeket figyelembe veve, meg a heten ki kellene hogy jojjon az 1.1-es patch amivel mindenki szamara elerhetove valnak az uj kasztok.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Valaki mondja már meg miért kap 1 SCbe dupla annyi renow pontot a melee mint 1 caster. Melee,ranged,healer kb ugya annyit kap és a caster meg jó ha felét kapja, de az esteke többségébe csak a harmadát.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

És az kb mikor lessz?
Szaruman
3 db 40 közeli (40, 38, 37) karim van, ez a szopás. Most kezdeni egy újat... vhogy tréül hangzik.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

aki unlockolta a heavy metal eventben, annak már 1 hete elérhetõ...többieknek 1.1-es patchel (elvileg)

Hello! Black Guard és Knights of the Blazing Sun mikor lesz elérhetõ?
Server merge-et úgy értettem, hogy 1-1 low pop-os servert egyszerüen összevonnak karik guildek megmaradnak.

És igen csak úgy átjönni egy másik serverre otthagyni mindent az tényleg baromi sz*r.

Lourker

igen csak sajnos ez egy baromi szar megoldás, hogy hátra kell hagyni 40-es karikat meg rank18-21 guildeket :S

Igen jó pár szerver teljesen felesleges alig van medium pop server, már jó ideje mergelni kellett volna jópár szervert hogy a nagyrésze medium-medium legyen.
(több fórumon is írnak errõl hogy egy új játékosnak elég kiábrándító ghost town-ben járkálni ahol elvétve találkozik emberrel pqzni is nehéz)

Jó látni, hogy jönnek a magyar guildek k8p-re én már release óta ott játszok üdv. mindenkinek!

Lourker

Felgolos
Eltharion serveren Destruction oldalon van magyar guild?
Mert ha nincs akkor nem kezdek ott karakter.

Ok.
kerssetek Harq néven...persze ha nem lesz foglalt 😄

én wh, Rhilen lovag, Combi valószínûleg WP

mien karikat csináltok? esetleg tudnánk tolni együtt. én most a lovagom csinálnám ujra sztem

azgalon továbbra is fogunk harcolni😄

Miért nem Azgalon gondolkoztok? Ez is egy életképes szerver, erõs alliancek vannak, folyamatos orvr szervezkedés, harcok, még zónákat is tudunk lockolni. Csak ajánlani tudom.

igen én is erre gondoltam, hogy beirom guildinfóba, hogy akinek van kedve ibditson karit ott (amig nem rendezõdik a szerver sorsa igy vagy ugy) és ha összejönne 1 létszám estleg összehozhatnánk a guildet is ujra.

Casus Mortis-szal mi lesz? Mi Rhilennel tervezzük,h este Eigth Peaksen indítunk karikat

Rezes az értesülésedet megerõsítem.
A teljes Angels Of Darkness átment eight peaksre destro oldalra. Szóval aki az Adeptus Pannonia ellen akar harcolni... <#nevetes1>
A guild ugyanezen a néven fut ott is.
érdekes statisztika.
az a szerver lista az a teljes? összes létezõ?
Az a durva, hogy a Karag Dron felsõ közép mezõnyben van a lista szerint...ellenben tök üres. Persze lehet, hogy csináltak rajta ennyi karaktert annó, csak azt is kéne mérni, abból mennyi aktív :S
Na meg ez iszaonyatossan sok szerver...80%ra semnmi szükség.

rezes
Az adatok onmagukert beszelnek
http://www.waralytics.com/warservers/view/63000

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
Nekem nagyon bejon a server mar t1-ben is "komoly" OPVP volt egy-egy BO birtoklasaert es t2-ben is folyamatosan cserelnek gazdat a keepek.Az alacsonyabb Tierben levo PQ-kat folyamatosan lehetett csinalni ugyhogy sokkal nagyobb elet van mint Dronon volt.Magasabb tierrol nem tudok mit mondani jelenleg T2-ben illetve T3 elejen vannak az ellovasaink.
A szerver halalatol nem kell tartani szvsz, ahogy latom eleg nagy bevandorlas van.Vegul is az egyik (ha nem A)legnepesebb core szerver ugyhogy gyanitom meg sok ember fog ide jonni meg ,mas kiurulo/ures szerverrol.Ugy tudom egyenlore mi vagyunk itt az egyetlen Orderes magyar guild (Adeptus Pannonia),bar ahogy lattam az Angels of Darkness nehany prominens szemelyisege Destro oldalon tevekenykedik de ezt majd ok megerositik.

s0n1c
K8P még mindig a legnépesebb eu szerver, ha jól tudom.
És ez menyire telített szerver Rezes? mert nem sok kedvem van ujrakezdeni, ha 1 hónap mulva az is megdöglik :S...mondjuk amugy sincs sok kedvem 0-ról szintezgetni megin...bár ha sokan tolják egyszerre akkor még jó is lehet :S

Hi! Black Guard és Knights of the Blazing Sun-t lehet választani vagy majd csak az 1.1-es patch-nél?
rezes
Teljesen 0-rol indulunk ujra, sokan jol felszerelt 40 karikat hagytunk Dronon de sajna az a szerver jelenleg halott.(vagy haldoklik)
Ha barkit erdekel egy jatszhato,porgos szerveren egy mar bizonyitott utos magyar guild akkor keressetek a Karak Eight Peaksen az Adeptus Pannoniat😄

1-2 arcot láttam már t4es pályákon az új karikból. Nem sokat pihenhettek.😊

Igen ezt én is észrevettem, hogy a legtöbb order pugba nincs healer. Sõt mostanában ha meghalok 1-2 secre jön a rezz, igaz elötte 0 healt kapok. Csak azt tudnám, hogy a rezz addonból jön vagy hogy csinálják.😊

A WE nem lett erositve, csak kenyelmi valtozas, a dot egyseges ujrasulyozasa es nemi gyengites tortent nala. A marauderrel is kb ennyi tortent.

Az hogy ujabban sokat kaptok ki annak inkabb az lehet az oka, hogy az eddigi 4-5 healer helyett 2-3 van nalatok is (sot volt, hogy csak 1 32es), es azok is nagy ritkan "veteran" 40esek. Valoszinu az uj karakterrel toljak.

Ritkabban talalkozni premadekkel (ismerem nagyjabol az ellenfeleket) igy a premade/pug mix order oldalon, mostanaban inkabb tiszta pug. Ha ismeros premade van, akkor azert nagyon jo es szoros meccsek szoktak lenni.

Wallentinus

Na, mindenki ide jön? 😊
Én is Dronról jöttem át, és ahogy hallottam a szerveren ezzel nem vagyok egyedül.

Transzferre van valamilyen lehetõség, vagy 0-ról kezditek újra?
rezes
A Karak Dron szerver kihalasa miatt a Dragonly guild a Karak Eight Peaksen folytatja a jatekot order oldalon Adeptus Pannonia neven.Varunk minden regi es uj jatekost.

De dob.

QuippeR
én voltam ma több durván vesztes sc-ben destrosként. egyszerûen nem volt ma szerencséd. (illetve biztos észrevenni a nerfet, nem mondom, hogy nem.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lenne még 1 kérdésem, ha még nem vagyok 40en akkor a várba na lord se fog nekem 40es set-et dobni, vagyis a zsákban se lesz?

Ugy látom 1.06 destronak kedvezett. Legalábbis soha nem látott dominancia van SCken. Nem tudom destroba mi van a casterekkel, de BWnél ha már 1 melee elmegy mellette meghal. Mivel több a melee destroba, ezért mostmár sc-ket viszik. Azt nem tudom WE-n mit kellett még buffolni.. így legalább instant meg tud ölni. Lehet ezért sírtak?😊
Azt nem tudom miért volt jó mythic-nek ez a patch... miért kellett melee játékká tenni. Ahogy olvasom forumon t3ba is ugyan ez van.
Mondjuk destro sírta ki magának, de így kikkel fognak játszani?😊) Gondolom ha ez sokáig így marad eléggé megcsappan a játékos bázis. Lehet sok az elöfizetõ.
Nem tudom mit variáltak de az action baron, mostmár a timereket se látom mikor minek jár le+ 3 spellemet teljesen szürkének mutatja a respecializálódás után is... eddig legalább 1-2 dolognak müködött a timere.
40et még meglépem és ha ott is ugyan ezt tapasztalom akkor én is befejeztem a játékot.😊
Másik amit még meg akarok kérdezni, hogy pvp játákba miért nem lehet a szintemnél nagyobb renow szintem, mert ez hogy full bár tele és xp csíkom a felénél van a legjobb. Jobban örültem volna ha nem kell ilyen fél szinteket grindelnem szintenként.

Úgy vettem észre, hogy a csapattagok között arányosan oszlik meg a kapott jutalom, viszont ha vki a csapaton kívülrõl sebez bele, akkor a sebzése arányában viszi az áldozat teljes xp és renown értékének százalékát, a maradékon a többiek osztoznak.

Jeffjohnson
full file check hátha segít ha az sem akkor reinstall sajna egyik sem 5 perces müvelet

Strahd_
nem ezt szamolja... legalabb is nekem mint healer.
hanem csak a kozelben kell lennem amikor valaki meghal es a csapatom oli meg vagy az a csapat amibe bele healeltem 😊 ha te belesebzel vagy a csapatod leoli akkor mar jon az xp reown.

ezert is csinaltak sokan hogy semmit nem csinaltak egesz sc alatt.

war.exe application error
application failed initialize properly (0x0000135)

erre vmi ötlet?...a googlin kivül...net. frameworkot felraktam 100x

MrStokes
Lenne egy olyan jellegu kerdesem, hogy SC-n mi alapjan kapjak a tank class-ok az XP-t es a renown-t?

Az addig vilagos hogy a dps kasztoknal a leadott dps-t, healerek-nel pedig a kipaszirozott heal mennyiseget veszi valamilyen szinten alapul. Leven, hogy a tankok egyik szerepkorben sem teljesitenek tul jol <#buck>, felmerul a kerdes, hogy megis mire alapozza a rendszer az XP es renown jutalmat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Strahd_
tudom en 😊

ezért nem partyzom veled;D