Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The gods have disconnected you ...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Lourker
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
És igen csak úgy átjönni egy másik serverre otthagyni mindent az tényleg baromi sz*r.
Lourker
(több fórumon is írnak errõl hogy egy új játékosnak elég kiábrándító ghost town-ben járkálni ahol elvétve találkozik emberrel pqzni is nehéz)
Jó látni, hogy jönnek a magyar guildek k8p-re én már release óta ott játszok üdv. mindenkinek!
Lourker
Mert ha nincs akkor nem kezdek ott karakter.
kerssetek Harq néven...persze ha nem lesz foglalt 😄
A teljes Angels Of Darkness átment eight peaksre destro oldalra. Szóval aki az Adeptus Pannonia ellen akar harcolni... <#nevetes1>#nevetes1>
A guild ugyanezen a néven fut ott is.
az a szerver lista az a teljes? összes létezõ?
Az a durva, hogy a Karag Dron felsõ közép mezõnyben van a lista szerint...ellenben tök üres. Persze lehet, hogy csináltak rajta ennyi karaktert annó, csak azt is kéne mérni, abból mennyi aktív :S
Na meg ez iszaonyatossan sok szerver...80%ra semnmi szükség.
http://www.waralytics.com/warservers/view/63000
Fonok.Ki az a corporation?
A szerver halalatol nem kell tartani szvsz, ahogy latom eleg nagy bevandorlas van.Vegul is az egyik (ha nem A)legnepesebb core szerver ugyhogy gyanitom meg sok ember fog ide jonni meg ,mas kiurulo/ures szerverrol.Ugy tudom egyenlore mi vagyunk itt az egyetlen Orderes magyar guild (Adeptus Pannonia),bar ahogy lattam az Angels of Darkness nehany prominens szemelyisege Destro oldalon tevekenykedik de ezt majd ok megerositik.
Ha barkit erdekel egy jatszhato,porgos szerveren egy mar bizonyitott utos magyar guild akkor keressetek a Karak Eight Peaksen az Adeptus Pannoniat😄
Az hogy ujabban sokat kaptok ki annak inkabb az lehet az oka, hogy az eddigi 4-5 healer helyett 2-3 van nalatok is (sot volt, hogy csak 1 32es), es azok is nagy ritkan "veteran" 40esek. Valoszinu az uj karakterrel toljak.
Ritkabban talalkozni premadekkel (ismerem nagyjabol az ellenfeleket) igy a premade/pug mix order oldalon, mostanaban inkabb tiszta pug. Ha ismeros premade van, akkor azert nagyon jo es szoros meccsek szoktak lenni.
Wallentinus
Én is Dronról jöttem át, és ahogy hallottam a szerveren ezzel nem vagyok egyedül.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Azt nem tudom miért volt jó mythic-nek ez a patch... miért kellett melee játékká tenni. Ahogy olvasom forumon t3ba is ugyan ez van.
Mondjuk destro sírta ki magának, de így kikkel fognak játszani?😊) Gondolom ha ez sokáig így marad eléggé megcsappan a játékos bázis. Lehet sok az elöfizetõ.
Nem tudom mit variáltak de az action baron, mostmár a timereket se látom mikor minek jár le+ 3 spellemet teljesen szürkének mutatja a respecializálódás után is... eddig legalább 1-2 dolognak müködött a timere.
40et még meglépem és ha ott is ugyan ezt tapasztalom akkor én is befejeztem a játékot.😊
Másik amit még meg akarok kérdezni, hogy pvp játákba miért nem lehet a szintemnél nagyobb renow szintem, mert ez hogy full bár tele és xp csíkom a felénél van a legjobb. Jobban örültem volna ha nem kell ilyen fél szinteket grindelnem szintenként.
hanem csak a kozelben kell lennem amikor valaki meghal es a csapatom oli meg vagy az a csapat amibe bele healeltem 😊 ha te belesebzel vagy a csapatod leoli akkor mar jon az xp reown.
ezert is csinaltak sokan hogy semmit nem csinaltak egesz sc alatt.
application failed initialize properly (0x0000135)
erre vmi ötlet?...a googlin kivül...net. frameworkot felraktam 100x
Az addig vilagos hogy a dps kasztoknal a leadott dps-t, healerek-nel pedig a kipaszirozott heal mennyiseget veszi valamilyen szinten alapul. Leven, hogy a tankok egyik szerepkorben sem teljesitenek tul jol <#buck>#buck>, felmerul a kerdes, hogy megis mire alapozza a rendszer az XP es renown jutalmat.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"