Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem egybõl eltaláltad, hogy mivel lehet rövidre zárni a beszélgetést. 😄

Lazarus
😄 Errõl az a vicc jut eszembe milyen felkiáltással lehet a cigányt elüldözni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MUNKA!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sry, tudom hogy szar volt
Szaruman
Havidíj van.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ez am mien játék??RPG vagy mi??MErt teccik a címe meg a képek de nemtom miez :S
Bandee
gyere karak eight peaks-re 😊 (en/core/order)

Bandee
félrevezetõ a topicban szereplõ server cím egyébként. order oldalról mindeképp jó lenne eltávolítani a karag dron-t (tulajdonképp halott server), onnan sokan karak eight peaks-re ill más szerverekre mentek, csak a tisztánlátás kedvéért 😊 low pop serverre (ahol sajno tényleg semmi élet) ne küldjünk friss játékosokat

Tudom hogy MMO csak azt kérdeztem hogy naponta elehet játszani vele néhány órát
Jeffjohnson
Ha Orderes karit csinálsz akkor tudom ajánlani a Dragonback Mountain-t és azon belül a Fist Of Sigmar nevü magyar guildet.
Ingame nevek akikre ráírhatsz: Koji,Keyfire vagy ha õk nincsennek fent keress engem Chemotox

Jeffjohnson
"Magyar" szerverek a bannerban vannak

Jeffjohnson
Elöször döntsd el melyik oldallal szeretnél játszani (Destro mindenhol túleröben van de éppen ezért "kihívás" az Order oldal) aztán azt ,hogy milyen tipusú szerveren (ORvR/Core) külömbség annyi ,hogy ORvR en bárhol megtámadhat az ellen Core-on csak RvR területeken.

Helló mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tõletek!
Most raktam fel a Warhammer Online Age of Reckoning-t és hót satu vagyok hozzá nem tudok szinte semmit hol mit kell beállítani milyen magyar szerverek vannak, egyáltalán semmit.
Ha valaki le tudná nekem írni vagy ajánlani szervert nagyon megköszönném.
Eddig Lineage2-ztem de át akarok állni WH-ra.Üdv!<#crazya>
Solid Snake
Néhány évet!<#mf1><#email><#banplz>
TDC Geronimo
Néhány órát? Ez MMO nem single player -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

El lehet vele játszani néhány órát?
Szaruman
Írj a supportnak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jeffjohnson
Új patch óta nem tudok semmit sem mozgatni az inventoryban se meginni potit se felvenni ruhát semmit.Nincs valami tippetek mi lehet a gond? Alig van néhány cucc az inventoryban.

Én élvezem.

Jó játék élményt nyújt a játék?
PsyhoApu
Karag Dron szerveren maradt még aktív magyar guild? Lusta vagyok átköltözni másik szerverre még. viszont ha van jelenléveõ hazai erõ, szívesen csatlakoznék.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Full scan általában megoldja ezt... ha mégsem akkor van egy cache folder vhol..azt célszerû átnevezni..az is segít ahogy látom.
Pari
en egy szerverre se tudok beloggolni...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Solid Snake
Eltharion nektek megy? (mert nekem nem)! <#confused>
mások lekockázása a leggázabb dolog szvsz😄

Pari
nem hiszem, ket felnott hyperkockarol beszelunk, kulturaltan nyomnak egy /bow-t, oszt kesz😊

s0n1c
Úgy érzem ez olaj volt a tûzre 😄
Pari
deszep box lenne:
Tuzmester Karag Dron ura, a fearless mighty wizard & No1 Public Enemy versus
Fidel a NecroKing Cyrek lesolozoja, bane of the epic encounters😛
(wowos munkassagod nem kovettem😛)

szomorú.. de hát kinek a pap kinek mi?!😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Strahd_
Nem tudom meg.
Ugy vagyok most ha van party eve ben akkor evezek amikor nincs akkor war...
Jan vegeig meg van accom

MrStokes
A mostani 1.1-es patch eljovetelevel bekerul a main assist intezmenye a jatekba. Tippelj, mennyivel lesz jobb a helyzetunk nekunk BW-knek es Sorciknak tuleles teren ezutan. <#buck>

Egyebkent nem tudom milyen lesz a helyzet 40-en, de most, hogy ugy mondjam eleg sz*r a tulelokepessegunk. Gondolom ez mit sem fog valtozni, de remelhetoleg a megnovekedett (rank 3X-hez kepesti) sebzesunk es megkockaztatom, olesi kepssegunk ellensulyozni tudja majd valamelyest jatekelmeny szempontjabol. Ha nem akkor, sztem reszemrol reroll FTW.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ez elég szomorú manapság.

Önélzetes a kis latol.
Milyen gondomnak kellene lennie, mirõl van szó?
Összefoglalom dióhéjban mi történt. A srác véleményezte, hogy mi nem tetszik neki a kasztjában, alátámasztotta szintén érvekkel, wow-al összehasonlításban, hogy egy az egyben miért és kivel szemben nincs esélye a kasztjával. Erre te azt a brilliáns tanácsot adod neki, hogy mozogjon és "ne csak tab-dot-tab-dot"-ot használja és így több sikerélménye lesz. Hopp itt becsúszott egy komplett hülyének nézés, mikor az eddigi kommentjeibõl világosan látszik, hogy nem a játék alapjaival van baja. Erre õ veszi a fáradtságot és néhol ugye persze teljesen érthetõ iróniával válaszol, de teljesen kifogásolhatatlan stílusban, érvelve, a lényegre szorítkozva... Erre te hasonlóan bugyután el akarod ütni, hogy mégis õ a hülye, meg támad, meg sztereotípiák, meg személyeskedik. Erre én tõlem teljesen szokatlan enyhe stílussal felhívom a figyelmed a dolgokra, de rám is hasonlóan reagálsz. Ezekbõl a tapasztalatokból tudom, hogy ez egy szélmalomharc, amit most csinálok, de talán lesz vmi foganatja.
Még vmit tegyünk rendbe, a személyeskedés az volna, ha most egy huszáros vágással az egyik szülõd kenyérkeresetérõl azt feltételezném, hogy a legõsibb foglalkozást ûzve teszi azt.

s0n1c
Komolyan ennyi idõtök van egész nap? Húzás dolgozni vagy tanulni!
meg is lepõdtem volna, ha pont nekem sikerül...azért fura, hogy másnak se ment nagyon...persze téged kivéve

Téged is Fidelnek hívnak? Ehh, nem figyeltem, én kérek elnézést.
Ellentétben veled én látok benne. Ami normális. Ahány ember, annyi féle.
Továbbra sem írtad le, hogy mi a gondod. Pedig kérdeztem.
Lehet, te vagy Chris, a nagy népnevelõ, csak nem ismertelek fel?
Rossz helyen próbálkozol.
Leírta a problémáit, amire a legjobb szándékkal válaszoltam, ismeretlen embernek. Logikus, hogy egy nick mögött bárki lehet 0-100 éves kor között, mindkét nembõl. Illik úgy fogalmazni, hogy bárki megértse, és senki ne sértõdjön. Az üzenet is azért lett úgy megírva.
Ugyan egyetlen betûvel nem tettél hozzá a gondjához, de mást beoltani bármiért, az nagyon menne.
Meghagyom nektek a beszélgetés szuverén jogát, jól megbüntetek mindenkit, és ezentúl majd csak olvasok, és nem írok.
Mint eddig általában, most sem sikerült értelmezned a történteket.

Bárhogy forgatom a gépem, nem látok semmilyen személyeskedést a postjában, csak hogy tisztázzuk a fogalmakat.
Szerintem csak azért tûnik furának a válasza, mert nem a mostanában szokásos buta vagdalkozós módon reagál, hanem következetesen, érvekkel, pont arra, amit TE írtál.

ennyi volt a war számodra? 😞

BEAST
<#szomoru2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Sorry Raszti 😞 elfelejtettem szolni. elnezesed kerem.

Elvileg dél körül lesznek szerverek. Addig fõzd meg az ebédet és adj belõle nekem is 😊

ehh.😛

MrStokes
De jo egyeseknek. :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
eve onlanyozik -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

asszony lefoglal mostanság? Viki meg én is hiányolunk😛

szintén csak a rewardok miatt léptem be, bár bugosak voltak még:S

lehet 😊
csak az a gondom azt a kevés idõt amit jászani tudok, nem szeretem teszt szervereken tölteni...igazából még be sem léptem olyara sosem talán 😊

hátha ugyanaz lesz mint a test szerókon...

látott vki leírást estleg az RVR rewardokról?

aha, hát a dec.11-et azt láttam, de a "tomorrow" sor valahogy elkerülte a figyelmemet. még jó, hogy szabin vagyok <#mf1><#violent><#falbav>