Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ingame nevek akikre ráírhatsz: Koji,Keyfire vagy ha õk nincsennek fent keress engem Chemotox
Segítséget szeretnék kérni tõletek!
Most raktam fel a Warhammer Online Age of Reckoning-t és hót satu vagyok hozzá nem tudok szinte semmit hol mit kell beállítani milyen magyar szerverek vannak, egyáltalán semmit.
Ha valaki le tudná nekem írni vagy ajánlani szervert nagyon megköszönném.
Eddig Lineage2-ztem de át akarok állni WH-ra.Üdv!<#crazya>#crazya>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://kutyuszoba.blog.hu/
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Tuzmester Karag Dron ura, a fearless mighty wizard & No1 Public Enemy versus
Fidel a NecroKing Cyrek lesolozoja, bane of the epic encounters😛
(wowos munkassagod nem kovettem😛)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ugy vagyok most ha van party eve ben akkor evezek amikor nincs akkor war...
Jan vegeig meg van accom
Egyebkent nem tudom milyen lesz a helyzet 40-en, de most, hogy ugy mondjam eleg sz*r a tulelokepessegunk. Gondolom ez mit sem fog valtozni, de remelhetoleg a megnovekedett (rank 3X-hez kepesti) sebzesunk es megkockaztatom, olesi kepssegunk ellensulyozni tudja majd valamelyest jatekelmeny szempontjabol. Ha nem akkor, sztem reszemrol reroll FTW.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Milyen gondomnak kellene lennie, mirõl van szó?
Összefoglalom dióhéjban mi történt. A srác véleményezte, hogy mi nem tetszik neki a kasztjában, alátámasztotta szintén érvekkel, wow-al összehasonlításban, hogy egy az egyben miért és kivel szemben nincs esélye a kasztjával. Erre te azt a brilliáns tanácsot adod neki, hogy mozogjon és "ne csak tab-dot-tab-dot"-ot használja és így több sikerélménye lesz. Hopp itt becsúszott egy komplett hülyének nézés, mikor az eddigi kommentjeibõl világosan látszik, hogy nem a játék alapjaival van baja. Erre õ veszi a fáradtságot és néhol ugye persze teljesen érthetõ iróniával válaszol, de teljesen kifogásolhatatlan stílusban, érvelve, a lényegre szorítkozva... Erre te hasonlóan bugyután el akarod ütni, hogy mégis õ a hülye, meg támad, meg sztereotípiák, meg személyeskedik. Erre én tõlem teljesen szokatlan enyhe stílussal felhívom a figyelmed a dolgokra, de rám is hasonlóan reagálsz. Ezekbõl a tapasztalatokból tudom, hogy ez egy szélmalomharc, amit most csinálok, de talán lesz vmi foganatja.
Még vmit tegyünk rendbe, a személyeskedés az volna, ha most egy huszáros vágással az egyik szülõd kenyérkeresetérõl azt feltételezném, hogy a legõsibb foglalkozást ûzve teszi azt.
Ellentétben veled én látok benne. Ami normális. Ahány ember, annyi féle.
Továbbra sem írtad le, hogy mi a gondod. Pedig kérdeztem.
Lehet, te vagy Chris, a nagy népnevelõ, csak nem ismertelek fel?
Rossz helyen próbálkozol.
Leírta a problémáit, amire a legjobb szándékkal válaszoltam, ismeretlen embernek. Logikus, hogy egy nick mögött bárki lehet 0-100 éves kor között, mindkét nembõl. Illik úgy fogalmazni, hogy bárki megértse, és senki ne sértõdjön. Az üzenet is azért lett úgy megírva.
Ugyan egyetlen betûvel nem tettél hozzá a gondjához, de mást beoltani bármiért, az nagyon menne.
Meghagyom nektek a beszélgetés szuverén jogát, jól megbüntetek mindenkit, és ezentúl majd csak olvasok, és nem írok.
Szerintem csak azért tûnik furának a válasza, mert nem a mostanában szokásos buta vagdalkozós módon reagál, hanem következetesen, érvekkel, pont arra, amit TE írtál.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
csak az a gondom azt a kevés idõt amit jászani tudok, nem szeretem teszt szervereken tölteni...igazából még be sem léptem olyara sosem talán 😊