Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
T1-3 rvr amugy sem jelent tul sokat, talan meg T3nak van ertelme, de akkor is T4 a cel, ha szintezel nem fogsz low level rvr teruleteken bohockodni. Scenariok meg pq-k jol mentek mostanaban, legalabbis BG-mel nem volt problema. Amugy a low-low annyit jelent hogy a sok kisebb guild megszunt, elmentek az emberek meg ilyenek, de mindket oldalon maradt 1-2 10 guildes szovetseg legalabb, mert T4ben meg nem hallottam hogy unatkoztak volna az emberek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Többen meg azt mondták, hogy teljessen halott az T1-3. Amugymeg látom a low-low jelzést én is mert olvasni még tudok...ugyhogy nem lehet anyira fasza akkor mégse...pláne ha transzfert is irnak ki oda.

Ti néha el is olvassátok amit más ír, vagy elõre eldöntöttetek mindent? Többen írták, de én is írom, hogy Azgallal semmi de semmi baj nincs, az egyik legkiegyensúlyozottabb szerver, állandó guild és rvr aktivitás mellett, ráadásul nálunk a szerver legerõsebb alliancében állandóan van szervezett pve és rvr történés.

BEAST
Nem tudom, rvr zonabol itt sem jonnek ki az emberek... biztos halott szerver ez is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
K8P szerver tényleg pörgõs. És ami lényeg, low tierben is. T1ben úgy ment az sc1, h mire a ch1 questeket megcsináltam, majdnem 8as lettem... Vhogy ez hiányzik a többi szerverrõl... H ne kelljen pvezni (annyit) 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

rezes
A forumunkon vilagosan le van irva hogy atkoltoztun Karak Eight Peaksre.A szerver egyebkent nagyon jo minden tekintetbol folyamatos pvp kiseri az untunkat, es ember is van PQ-ra.A Dragonfly ujraalakult Adeptus Pannonia neven kb. 20-25 aktiv jatekossal.
Az biztos hogy a Dragonflyt atkoltoztetjuk Karak Azgalra, de mar most nehez lenne otthagyni Karak Eight Peakset, pedig fullos felszerelesu 40 karikat hagytunk Dronon es sokan csak t2-t3 ban jarunk K8P-en ,de ami itt van az fenomenalis.
Ugyhogy ha a karaktered a Dragonflyban van akkor jon azgalra egyebkent pedig K8P-en vagyunk.

Fonok.Ki az a corporation?

Gyere Pio K8P-re ott ujraalakult a Casus Mortis...itt egy teljesen más játék van mint eddig...ki se jövünk RVR zónából 😄

Mi ugy döntöttünk tegnap nem transzferelünk egyik halott szerverrõl a másikra...ha lesz fizetõs transzfer, akkor majd áthozzuk a nagyokat K8P-re.
Aki gondolja és nem akar Karag Azgalon ujra lutrizni, azt szivessen várjuk guildünkbe.

Eddig tudtommal a költözõk order oldalon Dron-ról Azgalra:
-Reikland Sentinels
-BaD
-Radiant Knights
-Vox Dei
-Atreides

Destrot nem irok de jönn onnan is pár guild.

Emellett Radiant Knights javasolt egy ex-dronos guildekbõl való szövetséget, valamint azt írták hogy a transzferelõ guild nélküli embereket vagy lowpop guildek tagjait szivesen beveszik.

De gyertek gyertek legyen kiket csapkodni a BGmnek😊

Egyetlen hiba hogy sok magyar olrderesnek van(nak) azgalon altja(i), és nem biztos hogy lesz szive letorolni hogy koltozhessen.😞

Kojiro
A Dragonback Mountainson most az a helyzet, hogy kb egy hete allianceba léptünk a server legnagyobb (Vanguard) és legaktívabb (Libertalia) guildjével és azóta ritka az az online pillanat, hogy épp ne egy warbandben vagy premadeben legyek.
Guildünk kisebb karakterei is szépen kapaszkodnak felfelé, azt kell hogy mondjam, akik bentmaradtak a guildben, azok közül mindenki aktiv. ez 30+ ember (altok nélkül).
Ha valaki rerollolni szeretne, akkor minden további nélkül várjuk. Tapasztalt játékosok mindig jól jönnek. Bár már van a guildben olyan is, aki a harmadik 40esét húzza, szóval nem nevezném magunkat sem tapasztalatlannak. Felvételi követelmény a magyar nyelv 😊.

A guildünk 2 és fél hónapos lesz holnap.
A nevünk még mindig Fist of Sigmar.
Order oldal, Dragonback Mountain.
Saját ventrink és weboldalunk is van.

Ennyi volt a hírek, és most jöjjön az idõjárás-jelentés.

Kojiro ergo sum.

Ja, annyira már nem érdekelt a dolog 😊 Csak gondolkoztam, hogy visszajövök, de ha ennyire szét van esve az egész közösség, akkor nincs túl sok értelme 😞 Ha mégis, akkor szerintem reroll karak 8 peaks, talán az tûnik a legjobb alternatívának és ott elvileg azért szórványosan vannak is magyar orderesek.

De holnap (illetve ma napközben) beleolvasok a topikba, mert kíváncsivá tettél 😄
BEAST
A helyedben beleolvasnek a topicba :p ... de nekem mindegy ki hova, mikor, miert koltozik 😊

Szaruman
K8P

Mármint melyik szerver, melyik oldal? 😊

Amúgy akinek aktív az accja megtenné, hogy megírja, hogy állnak jelenleg a zónák karak 8 peaksen?
Szaruman
Most én is kicsit megnézem, t1be 2-4 percenként hív be.

s0n1c
Na látod, a roll a timesink 😄
A másik szerver, amire költözni lehet az a Karak-Hirn. Wardb alapján kábé ugyan az, mint az Azgal, csak kicsit kevesebben vannak rajta. Hasonló az order-destru arány, a klánok sorrendjében is hasonló a megoszlás.

Így statisztikákat és fórumokat böngészve tényleg a Karak Eight Peaks tûnik a legjobb választásnak. Esetleg egy ottani játékos tudna adni némi infót arról, hogy van-e élet az alacsony tierekben, mennyire kiegyensúlyozott a 2 oldal, van-e orvr aktivitás, satöbbi? Esetleg egy orderes, ha van egyáltalán magyar orderes azon a szerven... De persze destrustól is jó, ha oda ment destruzni az AoD, akkor olyanból biztos van bõven 😊
TDC Geronimo
Hát Destro oldalon vagyunk páran. Orderes guildrõl nem tudok, de láttam 1-2 szép nevû orderest aki minden bizonnyal magyar volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Karak Azgal az egyik legkiegyensúlyozottabb szerver EUba.

TDC Geronimo
Nem csak Azgalra lehet vinni. Van még egy szerver.

Hehe, Karak Azgal RvR topik rögtön elsõ témája: "what happened to order? most given up?". Akkor asszem ez is felejtõs... 😞
Karak Dronnal mi a helyzet? Téli szünetre tervezem feltölteni az accomat, de például a klánjaim fóruma teljesen halott. Illetve belefutottam valami olyanba, hogy az AoD rerollolt destru-ra és hasonlóak.
Van most valahol jelentékenyebbnek mondható magyar orderes brigád még? Lehetõleg olyan szerveren, amin élet is van, mert a Dronon ezek szerint nincs, nem hiába lehet is onnan költözködni. Esetleg vonul most át az Azgalra vagy máshová nagyobb csapat? Vagy akik voltak azok mind mentek vissza wowozni vagy rerolloltak destrura? 😊 Kicsit kellemetlen így bõ egy hónap szünet után arra visszatérni, hogy romokban hever a szerverünk 😞 Azért remélem találok valami olyan opciót, ahol a szerver se kihalt, a destru sincs ötszörös túlerõben és van magyar klán order oldalon 😞
Ha nem, akkor nem is tudom, mi lesz...
PsyhoApu
Mekkora magyar élet van ott?

http://kutyuszoba.blog.hu/

Az a gyanum, hogy amit a keeplordbe sebzel az alapján megy a + szám. Már 4 várnál azt lövöm csak és elég jól kapom, igaz a roll az nem jó mellé.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
Ezt nem hiszem el... és ilyenkor mi a here van? Mind2 szerveren van 40es karim, válasszak? LoL

TDC Geronimo
Karag Dronról lesz transfer Karak Azgalra. Jöjjenek át az orderesek, akik nem akarnak új karit kezdeni másik szerveren. Nem bánják meg, mert Azgal eddig is jó szerver volt, ezután meg csak jobb lehet 😊

s0n1c
timesink
Én casterrel vagyok de 75-80 pontot szoktam kapni, pedig végig lövöm az ajtókat,npcket.

Akkor conqueror sete msose lesz, legalábbb akkor tudom, hogy mindjárt vége az én játékomnak.😊

akkor azthiszem elkezdem húzni a 4. 40-es karit is😄 addigra talán megcsinálják a dolgot:S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ahet
Így van.

A full lesser wardos karakter IC dungeon-ben életképes, míg Lost Valeben megkapja a max sebzést. Viszont az 1.1-es patch óta többen panaszkodnak, hogy a ward ismét nem mûködik tökéletesen, és sajnos ez a személyes tapasztalatom is. (a full sentinel semmivel se védett többet mint az annihilator)

The gods have disconnected you ...

Szaruman
Igen, ez is egy hatalmas faszság. Nekem is pl 2 vállvédõm volt az armor elõtt (most 3 van...). Ez mondjuk a conq setnél lesz vicces, ahol a 300 fortress foglalóból kap 6 zsákot. Ha a kb 2% eséllyel viszel vmit, és még 1x bejönne (1:2500 esély, lol), és ua loot van benne. Na az lesz szopás. Epic fail, ahogy mondani szokták. Ezért kell pve lootra nyomulni.

Írtam Gmnek mert már untam, hogy mindig ugyanaz a loot jön ki a Gold bagbõl, teljesen RANDOM.

nah akkor már nem is én vagyok a lootkurva😊))))

Ez érdekelne, hogy mostis ígyvan-e, mert már van olyan setdarabom amibõl több is esett ami meg kellene nincs a bagbe.

Szaruman
8 gold bagem van v 9 a WEvel, és 3-4 volt a WHval. Tudtommal ezek dps karik 😊

Csak egyvmi nem tiszta ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy mind a legalacsonyabb és mind a legmagasabb setbõl ha megvan mind az 5 db akkor ugyanúgy csak 50% dmg reductiont ad mindkettõ, tehát csak az adott ward minõségében különböznek és ezáltal abban, hogy a játékos be tud menni a wardhoz tartozó "instanceba"?

És Üdv Viharnak, DrSzöszinek, mitörténtnek az eltharionon😊)...én order oldalon játszom de már sokszor találkoztunk😊).

Bandras lvl 40 wp

Bearded lvl 19 kotbs
Én láttam..tegnap az egyik guildtársamnak sikerült 2x is...2 elsõ hely...õ bright wizard.

Az viszont igaz, hogy healerként tényleg egyszerûbb bageket szerezni. Én azt vettem észre, hogy ha a contribution részben relatíve hátul végzek 8-13 akkor szoktam bekerülni az elsõ 3 ba.

Régebben asszem különbözõ keepek különbözõ darabokat dobtak. nekem így lett szép setem...végigraideltük a mapet és Wp-vel siekrült jó pár aranyzsákot nyernem...kaptam helmetet, chestet, kesztyût.
szomorú mert vszleg amoxxnak van igaza:S tankommal voltam már elsõ meg utolsó is, WE-vel szinte mindig utsó:S

Vmi teljesítményalapú módosítónak csak kell benne lennie, mert én szinte mindig azt tapasztaltam, hogy a "main tankok" meg a healerek kerültek a táblázat élére, bár jobban belegondolva dps karriert még soha nem láttam arany baget nyerni. 😄

a vicc az ostromnál ha be is kerülök az elsõ 3-ba és esetleg még a pontokkal is ott maradok ugyanaz a loot van a táskában, így van most 3 annihilator vállasom... :S

Ahet
A keep ostromnál, a helyezésed egyelõre teljesen random, majd javítják.

Az armor set-ekrõl itt olvashatsz bõvebben.
Conqueror Armor Set nem a keepekbõl, hanem a Fortress-ekbõl esik. Kivéve a cipõ, azt rr40 (de lehet csak rr45) feletti ellenséges játékos drop-olja; ill. a kesztyû ami vehetõ a renown gear merchant-nál

A ward-ok megléte, a High Level Dungeon-ok alapkövetelménye, növelik a védelmet és a sebzést. Elvben a nagyobb ward-al rendelkezõ armor set, tudja az kisebbét is.

The gods have disconnected you ...

Pari
vannak skillek/spellek amik esetlegesek (rez, shiled,parry) azok sotetek lettek, hogy csak akkor "vilagitsanak" ha hasznalhato allapotba kerulnek, de ezek egy resze bugos
a contributionra meg azt olvastam, hogy zonazaskor kapsz egy random szamot ami alapjan a contributiont szamolja, nincs koze, hozza, hogy mit es mennyit tettel, mert ez a resze szinten nem muxik...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

hello! Remélem valaki tud segíteni mert van egy kis problémám, méghozzá az , vettem egy Game Card-ot és regisztráltam az accountomra, idáig rendben is van viszont amikor beakarok lépni a játékba akkor kapok egy hiba üzenetet. "this account has been terminated" ez hogy lehet hisz regisztráltam a kódot és emailban is kaptam visszaigazolást?! ha valaki tud akkor pls segítsen.
Sziasztok most nézegettem képeket a játékról😊
Itt van valami lehetõség hogy ingyen kipróbáljam? pl tört szerver vagy beta verzió?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

De ettõl függetlenül mûködik.

Nálam pl a BG guardja kiírja hogy usable only on group members akkor is ha party tagra akarom rakni.

TDC Geronimo
Nekem is vannak szürke képességeim, de attól még el lehet tolni. Ez egy új bug ami bejött 1.1el. A contribution pontok számolása meg totál bugos, úgyhogy csak a nagy szerencsén múlik, hogy viszel-e valamit vagy sem. Seteknél meg én úgy tudom, hogy attól függ mi esik, hogy milyen renown rankon vagy, de ez nem biztos.

Valaki meg tudná mondani, hogy 1.06 óta miért vannak szürke iconjaim action baron? Traineltem és szürke maradt 3, ahogy néztem ha használom müködik is, de így nem látom gcd-t se meg a spell cd-jét. Valahogy nálam a cd-k ugyan olyan bugosak maradtak. Aktívnak jelzi közbe nem az, meg fordítva is.
Másik meg a + pontokat várfoglalásnál, hogy számolja? Volt hogy elmentem vár elött 1 SC-re és mire vége lett pont kezdték volna keeplordot. Felszaladtam és 1et belelöttem amiért kaptam +500at a dobásomra. Máskor meg össze-vissza ajtókat,õröket lövöldözöm és elejétõl ott vagyok amiért kapok 85 pontot.(amugy azóta se kaptam 500 pontot, pedig már vagy 15nél ott voltam elejétõl a végéig)
lenne még 1 a setekkel kapcsolatban. Amíg nincs meg az annihilator setem teljesen addig nem is lehet a zsákban conqueror set benne? Meg mintha azt olvastam volna, hogy az 1el nagyobb setek mindig magukkal hozzák az elözõ setek+ tulajdonságait, ez igaz? Valami lesser ward,greater wardokról írnak.

Szaruman
A lotro topikban már szert tettem némi gyakorlatra 😄