Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az biztos hogy a Dragonflyt atkoltoztetjuk Karak Azgalra, de mar most nehez lenne otthagyni Karak Eight Peakset, pedig fullos felszerelesu 40 karikat hagytunk Dronon es sokan csak t2-t3 ban jarunk K8P-en ,de ami itt van az fenomenalis.
Ugyhogy ha a karaktered a Dragonflyban van akkor jon azgalra egyebkent pedig K8P-en vagyunk.
Fonok.Ki az a corporation?
Mi ugy döntöttünk tegnap nem transzferelünk egyik halott szerverrõl a másikra...ha lesz fizetõs transzfer, akkor majd áthozzuk a nagyokat K8P-re.
Aki gondolja és nem akar Karag Azgalon ujra lutrizni, azt szivessen várjuk guildünkbe.
-Reikland Sentinels
-BaD
-Radiant Knights
-Vox Dei
-Atreides
Destrot nem irok de jönn onnan is pár guild.
Emellett Radiant Knights javasolt egy ex-dronos guildekbõl való szövetséget, valamint azt írták hogy a transzferelõ guild nélküli embereket vagy lowpop guildek tagjait szivesen beveszik.
De gyertek gyertek legyen kiket csapkodni a BGmnek😊
Egyetlen hiba hogy sok magyar olrderesnek van(nak) azgalon altja(i), és nem biztos hogy lesz szive letorolni hogy koltozhessen.😞
Guildünk kisebb karakterei is szépen kapaszkodnak felfelé, azt kell hogy mondjam, akik bentmaradtak a guildben, azok közül mindenki aktiv. ez 30+ ember (altok nélkül).
Ha valaki rerollolni szeretne, akkor minden további nélkül várjuk. Tapasztalt játékosok mindig jól jönnek. Bár már van a guildben olyan is, aki a harmadik 40esét húzza, szóval nem nevezném magunkat sem tapasztalatlannak. Felvételi követelmény a magyar nyelv 😊.
A guildünk 2 és fél hónapos lesz holnap.
A nevünk még mindig Fist of Sigmar.
Order oldal, Dragonback Mountain.
Saját ventrink és weboldalunk is van.
Ennyi volt a hírek, és most jöjjön az idõjárás-jelentés.
Kojiro ergo sum.
De holnap (illetve ma napközben) beleolvasok a topikba, mert kíváncsivá tettél 😄
Amúgy akinek aktív az accja megtenné, hogy megírja, hogy állnak jelenleg a zónák karak 8 peaksen?
Így statisztikákat és fórumokat böngészve tényleg a Karak Eight Peaks tûnik a legjobb választásnak. Esetleg egy ottani játékos tudna adni némi infót arról, hogy van-e élet az alacsony tierekben, mennyire kiegyensúlyozott a 2 oldal, van-e orvr aktivitás, satöbbi? Esetleg egy orderes, ha van egyáltalán magyar orderes azon a szerven... De persze destrustól is jó, ha oda ment destruzni az AoD, akkor olyanból biztos van bõven 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Van most valahol jelentékenyebbnek mondható magyar orderes brigád még? Lehetõleg olyan szerveren, amin élet is van, mert a Dronon ezek szerint nincs, nem hiába lehet is onnan költözködni. Esetleg vonul most át az Azgalra vagy máshová nagyobb csapat? Vagy akik voltak azok mind mentek vissza wowozni vagy rerolloltak destrura? 😊 Kicsit kellemetlen így bõ egy hónap szünet után arra visszatérni, hogy romokban hever a szerverünk 😞 Azért remélem találok valami olyan opciót, ahol a szerver se kihalt, a destru sincs ötszörös túlerõben és van magyar klán order oldalon 😞
Ha nem, akkor nem is tudom, mi lesz...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
A full lesser wardos karakter IC dungeon-ben életképes, míg Lost Valeben megkapja a max sebzést. Viszont az 1.1-es patch óta többen panaszkodnak, hogy a ward ismét nem mûködik tökéletesen, és sajnos ez a személyes tapasztalatom is. (a full sentinel semmivel se védett többet mint az annihilator)
The gods have disconnected you ...
Bandras lvl 40 wp
Bearded lvl 19 kotbs
Az viszont igaz, hogy healerként tényleg egyszerûbb bageket szerezni. Én azt vettem észre, hogy ha a contribution részben relatíve hátul végzek 8-13 akkor szoktam bekerülni az elsõ 3 ba.
Régebben asszem különbözõ keepek különbözõ darabokat dobtak. nekem így lett szép setem...végigraideltük a mapet és Wp-vel siekrült jó pár aranyzsákot nyernem...kaptam helmetet, chestet, kesztyût.
Az armor set-ekrõl itt olvashatsz bõvebben.
Conqueror Armor Set nem a keepekbõl, hanem a Fortress-ekbõl esik. Kivéve a cipõ, azt rr40 (de lehet csak rr45) feletti ellenséges játékos drop-olja; ill. a kesztyû ami vehetõ a renown gear merchant-nál
A ward-ok megléte, a High Level Dungeon-ok alapkövetelménye, növelik a védelmet és a sebzést. Elvben a nagyobb ward-al rendelkezõ armor set, tudja az kisebbét is.
The gods have disconnected you ...
a contributionra meg azt olvastam, hogy zonazaskor kapsz egy random szamot ami alapjan a contributiont szamolja, nincs koze, hozza, hogy mit es mennyit tettel, mert ez a resze szinten nem muxik...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Itt van valami lehetõség hogy ingyen kipróbáljam? pl tört szerver vagy beta verzió?
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Másik meg a + pontokat várfoglalásnál, hogy számolja? Volt hogy elmentem vár elött 1 SC-re és mire vége lett pont kezdték volna keeplordot. Felszaladtam és 1et belelöttem amiért kaptam +500at a dobásomra. Máskor meg össze-vissza ajtókat,õröket lövöldözöm és elejétõl ott vagyok amiért kapok 85 pontot.(amugy azóta se kaptam 500 pontot, pedig már vagy 15nél ott voltam elejétõl a végéig)
lenne még 1 a setekkel kapcsolatban. Amíg nincs meg az annihilator setem teljesen addig nem is lehet a zsákban conqueror set benne? Meg mintha azt olvastam volna, hogy az 1el nagyobb setek mindig magukkal hozzák az elözõ setek+ tulajdonságait, ez igaz? Valami lesser ward,greater wardokról írnak.