Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Ez csak a te perverzitasod <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

végülis mindegy, de ott van pl Fidelcastor õt szeretem levágni WE-vel mert utánna láthatom, ahogy írkál itt, hogy a WE mien op, vagy a BW mien gyenge😊)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

kösz! na ezt megnézem, mert azért a w7 is töltöget...ugyan jóval kevesebbet mint a vista

BEAST
Nem teljesen mindegy kit vagsz le? :d Amugy wha azgal reszen mar irogatnak uj emberek akik egesz guildeket/szovetsegeket hoznak at, jo lesz ez 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

örültem volna egy kis magyar ellennek is Azgalon 😞 szomorú...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ez nem béta. pre-béta 😄
sajnos jövõ év elejére igérik még csak a hivatalos bétát...de az eddigi tesztek alapján már most gyorsabb és joval kevesebb rendszerigényû a vistánál

Karak Dront írd már át topicban Karak Eight Peaksre . karak Dron egy halott szeerver

BEAST
Mindig vagyok, de ha nem reagalok akkor bgzek 😄 szoljatok ram tsen :p

s0n1c
Mer most mi se pörgetjük 😊 gta meg counter-strike ökörködés, este majd legyél msnen!
BEAST
Nem hivtok 😞 ... de inkabb gyertek mar vissza warozni 😄

BEAST
Control panel > administrative tools > services ott SuperFetch-et allitsd manualisra es allitsd le, nalam ez vegleg megoldotta a folyamatos swappelest vista alatt 😊

TDC Geronimo
Hát winbõl betat én nem pakolok fel. Akkor már megvárom a teljeset, ami ha jól tudom fél éven belül jön.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
Left4dead? :F
BEAST
Te is inkabb gyere jatszani 😄

én azt lecseréltem, nekem nagyon nem jött be a vista...pedig sokak mondták, hogy náluk jól megy...de én megörültem a folyamatos töltögetésétõl. pedig aztán állítottam mindent rajta de még 4G rammal is mikor ugy tartotta kedve elkezdett a háttérben a vinyóval játszani...azt akkor meghalt minden.
xp-vel meg azért már kezd elavulni, nem kezeli a 4G ramot, nincs Dx10...stb. ...most ezért kisérletezek a windows 7-el, errõl jo dolgokat irtak eddig...nem is tünik rossznak eddig.

Igazából szerintem a legjobb megoldás az lehetne, hogy egész egyszerûen összeraknak szervereket. Csak biztos ez egy olyan szint lélektanilag, amit még nem mernek meglépni, mert akkor válna hivatalossá, hogy a játéknak nagyon leesett a népszerûsége.
Meg szerintem a K8P-n csak azért van sok ember low tierben is mert rengetegen rerollolnak oda, tehát ez az összerakás csak T4re lenne hatással amiben azért ha jól értem nincsenek annyira komoly gondok, tehát ilyen szempontból az összerakás nem oldana meg semmit.
TDC Geronimo
K8Phez képest a t1-t3ig valóban kihalt. T4et nem láttam azon a szerveren, de nem hinném, hogy ennél aktívabb, ami itt van. Most, hogy rengetegen transferolnak Azgalra háát. Csak jobb lesz.

s0n1c
Kultúráltabban, vagy mindenkit megverek!!!4
höhöhhö😄 kultúra, valami?😄

Én maradok XPnél egyemnlõre 😄
Az érdekes az volt, hogy nekem mindig szinte teljesen döccenésmentesen futott a játék akár egész napon keresztül és ez így volt akkor is, amikor beindult a CTD-zés. Semmi jele nem volt annak, hogy valami nincs rendben, tökéletesen ment a játék, de aztán egyszer csak az asztalon találtam magam... 😊 Mondjuk minden maxon volt, azzal már nem volt idõm kísérletezni, hogy ha kicsit lejjebb veszem a beállításokat, akkor jobb lesz-e.
Milyen érdek? Nem kapok osztalékot az EA-tõl azgal után. Olyan ritkán tudok játszani, mint ahogy Pio kollega is említette, ezek csak a szimpla tapasztalataim.

Ne haragudj, nincs idõm/energiám ilyen kis taknyokkal itt szájkaratézni. Tanulj meg írott szöveget értelmezni, a funkcionális analfabétaságod nem én fogom orvosolni.

Lazarus
Chris elsõdlegesen a saját érdekeit tartja szem elõtt és nem akarja belátni hogy Azgal halott, ahhoz túl sok energiát fektetett már bele. Pedig tényleg kong az ürességtõl K8P-hez képest. Reméljük a transfer majd javít a helyzeten
TDC Geronimo
Nekem most vista sp1em van, de nagyon fontolgatom, hogy megnézem xp sp3al. Csak hát annyi meló újrarakni mindent, hogy ember kedve elmegy tõle :p

az a baj, ez elég szubjektív. én szerintem mindenképpen jobb lett...tegnap tudtam nagy orvrben résztvenni anélkül, hogy lejebb kelett volna vennem a beállításokat. mondjuk most tesztüzemen vagyok, hogy windows 7 vagy xp-n fut jobban.

TDC Geronimo
Vannak nagyon jó helyre betéve BOk. Nem tudom ki mennyire ismeri, de KVba van egy BO ami a föld alatt van. Na tegnap lementünk oda vagy másfél WBvel miután elfoglaltunk 2 másik BOt, ahova az order mindig odajött és megpróbálta megakadályozni a destrot legalább egy wbnyi emberrel. Pont mondtam magamba, hogy milyen jó lenne, ha ide is lejönnének a föld alá. Hát mit ad isten rá fél percre már jöttek is 😄 Hatalmas volt pedig nem tartott tovább a harc fél percnél :p

ez hihetetlen, eddig mindenki próbálta értelmesen megbeszélni...mikor megjelnetél te és leingyenélõzõl meg hülyének nézel és még neked áll feljebb ha elküldelek a halál faszára. apucinak kéne szólni, hogy kösse ki a netet mert nem tesz jot az ovodáskori fejlõdésednek.

TDC Geronimo
Baszki kiütöttél :y Na mind1 annyit írtam, hogy maga az fps sokat javult, de még mindig megvannak azok a beszaggatások. Nem értem ezt a gamet, mert van amikor nagyon jól fut még nagy RvRbe is (már ahhoz képest amilyen volt régen) és van amikor botrány. Tegnap pl nagyon élvezhetõen ment pedig nem kis RvR volt KVbe.

MrStokes
Whahahha, working as intended:
BW healer offspec

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Igen azt elfelejtettem mondani hogy nem mindenkinél volt pozitív a hatás, sõt sokaknál rosszabb lett😄

TDC Geronimo
RvRezel egy jó órát, ami magába foglal 2 keep fogalást meg 1-2 BO elfoglalását szinte garantált a CTD. Egyre rosszabbul fut a játék ezt látni is majd a végén mikor tele van szemetelve memória úgy üríti, hogy kivág -.- Most reggel jött még egy RvR performance patch majd meglátjuk emnnyit segít ez.

Hát CTDrõl nem tudok nyilatkozni, nálam korábban sem csinálta, viszont a patch után kiírta hogy your graphics settings have been rested to default for stability vagy valami hasonlót, (ez nálam azt jelentette hogy feljebb vett a beaállításokat, mert alapbeállításon kb sc volt a max amit bírt a gépem😊), és érezhetõen jobban fut.

Mondjuk akivel együtt játszogattam Dronon az tudja, hogy nálam a "játék" az nagyjából heti kétszeri beloggolást és egyszeri játékot jelent, tehát én még jóóó sokáig a T4 közelében se leszek, szóval nekem tényleg nagyon fontosak az alacsonyabb tierek.

Az, hogy nem lehet transzferelni engem nem annyira zavar, hisz van összesen 1 darab 21es és 1 16os karakterem és amúgy is kotbs-nal kezdtem volna.

A játék gépigénye, CTD-k javultak az 1.1-gyel? Sajna a végefelé már engem is CTDzett, remélem ezzel sikerült csinálni valamit 😊
Na épp ezért tettem hozzá, hogy normális esetben hosszútávon ha nem baltáznak el semmit a fejlesztõk, és ugye mi erre apellálunk, akkor úgy lesz. Ígyis-úgyis lesz mindig jópár ember aki rerollol, de azok nem fogják megtölteni élettel mindhárom elsõ tier bármelyik rvr zónáját. Most amúgy csak azért van élet az alacsony tierekben is, mert bejött a két új tank, amit sokan ki akarnak próbálni, ezekkel meg mentek olyanok is akik direkt ezért, mostanra idõzítették az új kasztra történõ rerollt is. A baj, hogy ez valószínûleg le fog csengeni 1-2 héten belül.
Azért örülök, hogy lehet itt azért értelmesen is beszélgetni.

Ebben nincs igazad..sokal rerollolnak új karira 40 után a t1-3ban lévõ móka miatt...legalábbis az eltharionon ez a helyzet. Én is csináltam egy knight altot..most lvl19...és nagyon jól szórakozom vele...minden területen van pár wb a low tierekben is..és nekem per pillanat jobban bejön a t2-t3 mint a t4.

Eltharionon a t4 order oldalon egyelõre a fortress védésére redukálódik..iszonyú gyorsan lockolják praagot meg reiklandot a destrus kollégák..bár nagyon durva harcok szoktak lenni praagban és reiklandban is...dragonwake is nagyon pörög meg kb a többi t3-t4es zóna is.

Order eddig 3x támadta a destru fortresst...3 server crash😊)...a destrus kollégák utána felébradtek és most õk szorongatnak keményen. tegnap este is egy hajszálon múlt, hogy nem buktuk a fortresst...a keep lord már védelem nélkül állt..amikor is sikerült resetelniük a lordot...és addigra érkezett egy kis utánpótlás is.

No, de a lényeg az, hogy nagyon sokan indítanak új karikat, hogy megnézzék a többi klasszot meg érkeznek új emberek is. Unalomûzõnek sem utolsó, mivel a lower tierekben gyorsabban pörögnek az események.
késõ😄

BEAST
Kave csak azgalosoknak jar <#idiota>

hát nemtudom. akkor mi rosszkor játszottunk mindig. 8peakshez képest tényleg alig vannak.

Az t4-re vonatkozott és arra a mai napig áll. Bár kezdtem új karit 1-2 hete, játszogattam vele azon a hétvégén és t1-t2-vel sem volt baj.

jóvanna😊 sok hozzászólás volt meg reggel is meg meló is meg ilyenek😊 holakávé?😄

Pio. Csak ismételni tudom,h k8peaks ami kell neked😊

BEAST
Meg szerencse hogy T4rol beszelt 😄

mi dron után játszottunk azgalon. t3ig jutottunk. és ez amit írtál ez pont nem jött le😊

Pedig azt láttam jópárszor hétvégén fõmûsoridõben mikor volt idõm játszani.

Jaj pubikám, nem kellett volna az eddigieknél is komolyabb szegénységi bizonyítványt kiállítani...

Oké, csak gondoljunk bele kicsit, hogy az r1-r40 fázis erõsen véges, míg az r40-es meg végtelen. Ergo normális esetben rövid idõ után nem fogsz találni olyan szervert, ahol a t1-2-3-as vágyaidat kielégítheted, mivel nem fog a teljes szerverpopuláció konstansan rerollolni, lévén max renown szintet akar elérni, cityraidet látni, neadjisten királyt-ölni.

BEAST
high-high server mar nem igen van, inkabb med-med 😊

Hát tegnap beszéltünk azért páran, ezt nyilván nem én döntöttem el egyedül. Szerintünk igenis számít az aktivitás minden tierben...nekem 6 karim van Dornon t1-tõl t4-ig mindenhol és semmi kedvem megint üres mezõkön koborolni egyik tierben sem. A guildben is ez volt az egyik fõ érv, mi igen is szeretünk low lvel területeken bohockodni. K8P ugy néz ki a t2 ahol jelnleg vagyunk, hogy tegnap este kb 80 ember verekedet elf területen és ugyan ennyi empireben.
Az volt az álltalános vélemény, hogy inkább otthagyjuk a 40es karikat meg a rank18 guildet...de az a játék amiért fizetni akarunk.

Talán mert reggel kilenckor csak az ingyenélõk játszanak, fõidõben meg mikor high-high a populáció, akkor meg azok is akik eltartják õket?

TDC Geronimo
Hát nem tudom tegnap este fél 12kor nálam még med-med volt. Egyszerre 2 zónába is ment az rvr nagy számú csapatokkal. Az alacsony tierekbe valóban kisebb az aktivitást, de a t4 a lényeg hosszabb távon úgyis.