Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha ilyen elõre megszervezett tornára gondolsz az szabályellenes.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
amõgy nekem is elõfordult már párszor...sokszor 😊
a képeket meg küld el nekem, ígérem ha meglátlak a falon a másik oldalt fogom bombázni csak 😄
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mától jan. 5-ig egyébként fárasztó pihenés, remélhetõleg játék van kifulladásig, laptop marad itt, mondjuk úgysem fogom kibírni két ünnep között, hogy ne ugorjak be ránézni a könyvelõkre, de az jó lesz lazításnak. 😄
már szinte daoc-s érzések törnek fel belõlem, hogy megint ellentétes oldalon vagyunk (igaz megfogyatkozva) 😊
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
uccsó kettõ jópofa
Aki szeretne orderes magyar guildet az Azgalon, az keressen meg ingame (Etele , Zrinyi )szombaton 12-14h között, és alapitunk egyet! Ha a "nagyok" ide transzferelnek és klánt alapítanak, szivesen beolvadunk, de addig is jobb egymással mint soloban!
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Támadásnál nem kell az ajtóval foglalkozni ha látsz olyat akit(vagy ures váraknál a padokon is lehet látni eléri-e vagy nem) elméletileg gtaoe-val elérsz akkor ott kell probálgatni amig a többi bohockodik az ajtóval.
u.i.:
Én SCket említettem mindig, hogy ott nagyon ritkán van heal, 1 WBnál már csak elvárható, hogy kapjon is az ember, de itt sincs mindig.
raktam fel várfala én is de mintha a kõben lenne vagy mi, és nem sebez senkit, ellenben igen a bw-k elõszeretettel tolják 😊 vagy én vagyok a béna vagy megint bw love van 😛
amúgy ha még egyszer mersz itt "sírni" hogy nincs healed akkor nem tudom mit csinálok veled :p
az elmúlt héten ha 40x nem vittem le a hp-d 10% alá ahonnan vissza hoztak a healerek, akkor egyszer sem 😊
Kapunt lehet javítani, ha jól tudom minden renown 45 és feletti tudja javítani 5 %ot bizonyos idõközönként. Külsõ fal kapuja még nem is annyira fontos/védhetõ, de ha belsõ kapu elé casterek küldik az aoe-t+ oil megy és még javítják is a kaput többen is akkor elég nehéz oda bejutni.
Más:
destros sorciktól nem nagyon látok gtaoe-t belsõ keepnél, pedig talán az elfes zónát kivéve mindenhol lehet belsõ keep külsõ teraszára gtaoe-zni. Lehet,hogy bug lehet, hogy nem. Majd nézzétek meg és tapasztaljátok ki a pontokat, ha olyan várnál vagytok ahol kevés a védõ,vagy nincs is. Sõt ostromnál is fellehet aoezni feljáró végéhez. mondjuk nálunk se csinálják ostromnál többiek. Pedig 5+ gtaoe-s caster szerintem símán megtudja tõrni feljáró végén állo blokkoló tankokat. Mondjuk rádiusnövelõ taktikot azért rakjátok be ilyenkor. Csak zergbe hiába is irkálsz bármit, mennek mint a birkák felfelé és dölnek el halomra.<#hehe>#hehe>