Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez a geekes kakaskodó arrogancia Bazsikám? Ha nem ismernélek még talán komolyan is venném és talán válaszolnék vmi erõset. De így...

Csabee
A leszervezett rp farm jellegû dolgokra gondoltam, ha véletlenül 2 grp összetalálkozik, harcol és valaki nyer, azt természetesen nem. Egyébként szigoruan véve még irc is amolyan harmadik program, de természetesen senki nem foglalkozik vele.

BEAST
Mar miert lenne szabalyellenes, jatek startja ota rendeznek 6vs6 harcokat random helyeken, sajat szabalyokkal meg minden... van valami azgalos irc channel ahol ilyen temaban szervezkednek, de azert a kivancsisag kedveert elmagyaraznad mi szabalyellenes benne? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
szabályellenes?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kojiro
GZ 😞

Kojiro ergo sum.

Csabee
Egész délután 3-4 , majd késõbb 6 fõs csapatokkal rohangáltunk , pont a grp vs grp fightokat keresve.
Ha ilyen elõre megszervezett tornára gondolsz az szabályellenes.

Szaruman
Hosszú. Majd kérdezd meg tõlük.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
miért nem?

Szaruman
Az a baj, h Warbarék nem akarnak 6v6 teamfightokat 😞

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

;d

anti hero

BEAST
Eddig nem igazan megy nekik :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

remelem feltorlik veled a padlot, sot lehet befizetek, hogy eloben megnezzem, cska tenyleg annnyira elfoglalt vagyok :G

anti hero

MrStokes
A kepek johetnek nekem is, de en nem igerek semmit 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem biztos, hgoy csak a geforce vga-val ilyen.
amõgy nekem is elõfordult már párszor...sokszor 😊

a képeket meg küld el nekem, ígérem ha meglátlak a falon a másik oldalt fogom bombázni csak 😄

Másnak akinek geforce vga-ja van annak is 1 idõ után telítõdik a memoriája és 1xrûen bezárja a játékot?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Csináltam pár képet, hogy hova kell gtaoezni a belsõ keepnél támadáskor. 3 hely teljesen lefedi az elülsõ részt. Olyan jó nézni amikor rohangálnak a számok fent mint a mérgezett egér. Csak nem merem belinkelni, mert akkor a saját farkam rakom a csalánba.<#hehe>

Na már elõre dörzsölöm a tenyerem, hogy milyen kis múltidézõ viták lesznek itt. 😄

MrStokes
Ohh noes, meg tobb imba WL es WH :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Elég aktívnak érzem magam, napi 12-13 órában viszem a hátamon a cégeinket. 😄
Mától jan. 5-ig egyébként fárasztó pihenés, remélhetõleg játék van kifulladásig, laptop marad itt, mondjuk úgysem fogom kibírni két ünnep között, hogy ne ugorjak be ránézni a könyvelõkre, de az jó lesz lazításnak. 😄

nah ez jó hír
már szinte daoc-s érzések törnek fel belõlem, hogy megint ellentétes oldalon vagyunk (igaz megfogyatkozva) 😊

Felgolos
A mai nap folyamán jelentkezek köszi mindent 😊!

Áttranszferelt az Angels of Darkness order klán az Azgalra, aki szeretne guildben lenni, az jelentkezhet Krisz - nél!

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

szal akkor mikortól is leszel aktívabb?😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Csak legyel, mert kulonben malav atveszi a vezetest, es tudod mit szokott csinalni a guildekkel! <#idiota>

Jah, ez volt/van/lesz az alapkoncepció, kétféle ember van: aki már megértette és aki kezdi megérteni, hogy itt ez az egyetlen járható út. 😊 A szokatlan optimista rohamom biztos csak a mágikus, legfontosabb 20-ai dátum miatt van. 😊

TDC Geronimo
server stabilitást javítgatják folyamatosan az ünnepek elõtt, hogy ne kelljen leállítani a szervereket azalatt.

Ezen a héten már szabadságon vagyok, de mintha 1ik délelött se tudtam volna játszani...itt minden nap délelött karbantartás van?

http://www.warhammeronline.com/music/

uccsó kettõ jópofa

ez lenne az alapkoncepció azgalon is.. öhm ajánlom a destros magyaroknak 😊

Felgolos
Na végre valami történik Karak azgalon rám számithatsz!

semmi akadálya...ebben a játékban minél többen vagyunk egy guildben annál jobb 😊

Senkivel nem akarok konkurálni, de beuntam ezt a szétszortságot!
Aki szeretne orderes magyar guildet az Azgalon, az keressen meg ingame (Etele , Zrinyi )szombaton 12-14h között, és alapitunk egyet! Ha a "nagyok" ide transzferelnek és klánt alapítanak, szivesen beolvadunk, de addig is jobb egymással mint soloban!

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Bandee
igen, dragonflyal jöttünk ide, 1 részük vissza ment main karakterre (transferrel), ha itt viszont halott lesz a dolog officerek nélkül, szerintem páran csatlakoznánk hozzátok pl 😊

Bandee
bejön, ezt akarom mainnek megtartani 😊

Ha olyan a WB. Amugy meg tudod milyen sokat kell gépenem, hogy legyen healem, mindig fel kell tornásznom combust irkálás után. Mielött bármilyen aoeba kezdenék a keepen belül magam mellé rendelek leagalább 1 healert, ugyse tud mit csinálni.<#hehe>Elvége is BW keepvédésnél még jól használható.
Támadásnál nem kell az ajtóval foglalkozni ha látsz olyat akit(vagy ures váraknál a padokon is lehet látni eléri-e vagy nem) elméletileg gtaoe-val elérsz akkor ott kell probálgatni amig a többi bohockodik az ajtóval.
u.i.:
Én SCket említettem mindig, hogy ott nagyon ritkán van heal, 1 WBnál már csak elvárható, hogy kapjon is az ember, de itt sincs mindig.

Jockey
pown..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Próbáltam én is de mintha nehezebben menne a gtaoe megfelelõ helyre történõ helyezése mint korábbi patcheknél...

raktam fel várfala én is de mintha a kõben lenne vagy mi, és nem sebez senkit, ellenben igen a bw-k elõszeretettel tolják 😊 vagy én vagyok a béna vagy megint bw love van 😛

amúgy ha még egyszer mersz itt "sírni" hogy nincs healed akkor nem tudom mit csinálok veled :p
az elmúlt héten ha 40x nem vittem le a hp-d 10% alá ahonnan vissza hoztak a healerek, akkor egyszer sem 😊

Kifelejtettem hogy renown 45ös tank.

Ha a lordnál 1 bizonyos számú játékos van akkor lehetetlen bevenni, mind1 mennyien támadnak. Mind2 oldalra igaz. 1xrûen a feljáró nem enged át több játékost és ott hal meg mind silence,disable alatt.
Kapunt lehet javítani, ha jól tudom minden renown 45 és feletti tudja javítani 5 %ot bizonyos idõközönként. Külsõ fal kapuja még nem is annyira fontos/védhetõ, de ha belsõ kapu elé casterek küldik az aoe-t+ oil megy és még javítják is a kaput többen is akkor elég nehéz oda bejutni.

Más:
destros sorciktól nem nagyon látok gtaoe-t belsõ keepnél, pedig talán az elfes zónát kivéve mindenhol lehet belsõ keep külsõ teraszára gtaoe-zni. Lehet,hogy bug lehet, hogy nem. Majd nézzétek meg és tapasztaljátok ki a pontokat, ha olyan várnál vagytok ahol kevés a védõ,vagy nincs is. Sõt ostromnál is fellehet aoezni feljáró végéhez. mondjuk nálunk se csinálják ostromnál többiek. Pedig 5+ gtaoe-s caster szerintem símán megtudja tõrni feljáró végén állo blokkoló tankokat. Mondjuk rádiusnövelõ taktikot azért rakjátok be ilyenkor. Csak zergbe hiába is irkálsz bármit, mennek mint a birkák felfelé és dölnek el halomra.<#hehe>

Jeffjohnson
mondjuk az biztos ,hogy agyatlan volt aki kitalálta a keepek belsõ elrendezését kicsit lehetne nagyobb is rakhatnák a Lordot és társait beljebb is hogy nagyobb tér legyen normálisan felálni ne csak egy nagy össze-visszaság legyen az egész

Felgolos
Ha valaki csinál egy guildot (order) K.Azgalon akkor én jelenkezek tagnak. 😊

ostromnál sokra megyek a hátsó kapukkal, max a bemenekülõ ordereseket vágjuk le ott, WE locpickje meg nem mûxik:S

Én 2 magyar orderes guildrõl tudok jelenleg a mienk Casus Mortis és a Dragonfly áttelepült része de õk az utolsó infóm szerint visszatérnek a nagykarikhoz amiket átvisznek az Azgalra.

Dopti
Karak Eight Peaks-et guildtól függetlenül csak ajánlani tudom, folyamatosan van minden ami csak kell.

Dopti
Ha nem jönne be a knight, és az oldal mindegy, akkor #12285 <#ravasz1>

Bandee
meggyógyult, attól függetlenül peaks-en maradnék 😊

Bandee
hát, nem nyert így sem tudok még mindig. emértem 😊

Bandee
hmm, na ez lehetséges 😄 törlöm is hama -.-

Mert van azgalon destros karid.

Bandee
gond az h transfernél karak hirn jelenik csak meg, azgal nem 😞