Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy un. renown rankod ami végül is a PVPnek fele meg WOW-ban csak itt sokkal gyakoribb, mert eköré épül a játék ez 80ig mehet ...és minél magasabb ugy válnak elérhetõvé különbözõ itemek és képességek a renown trainerek és vendoroknál. Meg pluszként jött be minden oRvR zónában lehet mostmár influencet gyüjteni, mint PQkon...amikkel az adott szintre tudsz tárgyakat vásárolni.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Par napja kezdtem jatszani a War-al es meglepodve ulok elotte, mivel elegge tetszik. Torzsgyokeres WoW-os vagyok, mar a WoW megjelenese ota, es ez kicsit a segitsegemre van, ugyanakkor problemakat is okoz a War megerteseben.
Lenne is nehany kerdesem:
1, Targyak minosegenel a zold - kek - lila - narancs az erosegi sorrend? Ha igen, akkor normalis hogy par ora jatek utan vannak lila felszereleseim?
2, Ha a questem egy olyan helyre szol ahol PQ is van, akkor el lehet kerulni a PQ-ban valo resztvetelt valahogy? Neha zavaro, hogy csak azert kell olnom a mobokat, hogy eltudjak menni, de ezzel el is kezd szamolni...
3, SC-nak van valami item rewardja? Ugyertve mint WoW-ban hogy az osszegyujtott honort be lehet valtani targyakra.
4, Itt akkor van server karbantartas amikor ugy gondoljak, vagy van benne valami rendszer is?
Nos igy egyelore ennyi, igyekszem mindent magamtol kitapasztalni meg sokat olvasni.
Tetszik a jatek nagyon, elotte sok mas MMO-t kiprobaltam de valahogy a WoW-hoz kepest sosem voltak az igaziak. Persze lehet hosszutavon ez sem lesz kedvenc, de adok neki egy eselyt 😊
anti hero
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lourker
Mondjuk számomra nem is ez a legnagyobb probléma hanem pl. olyan dolgok mint az rvsr inf rewardok hozzáadása aminek a farmolása kb olyan szinten van mint wow-ban 1-1 inf kifarmolása;p vagy changelog nélkül minden második boss-t megváltoztatják lost vale-ben.
Lourker
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Fortressnél találkoztam vele elsõnek. benyomom legnagyobb tömegbe RoFot és meghalok utána, persze a lag miatt csak utána látom, hogy elfogy az életem 1 pillanat alatt.
remélem találnak majd más megoldást, mert ez elég nevetségesen hangzik
Amugy komolyan, hogy lehetne instancolni 1 ilyet. pld bemennétek ti 24en 40esek elég healerrel,stb class balancal és veletek szembe meg ott lenne random bedobált 30-40ig mindenféle class miközbe megkérdezi 1 üzenet, hogy van-e hozzá elég idõd+ géped mert sokan lesznek és több óráig is eltarthat.
anti hero
Az hogy tegnap Warbar azt mondta hogy nem annak talán oka is volt. Amúgy 2 napja vagyunk Azgalon, vannak még teendõk de ha majd összeáll a banda... 😊
geforcenak van ez a betegsége, hogy a rajta lévõ memory telítõdik és akkor bezáródik a játék. Minden 1es nagy keepdef után ki kell lépnem, ha nem akarom hogy a következõ keepdef közepén zárja be a játékot és a WCbõl induljak a zergen át vissza a várba.