Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A PQ-nak a lényege, hogy bármikor bárki beállhat és kiállhat, mert egy adott területhez kötött. Ha résztveszel benne és az adott stage teljesítésénél ott vagy, xp-t és inf-et kapsz jutalmul. A PQ többfázisú, stage 1-et általában egyedül is lehet teljesíteni, csak úgy sokáig tart. Ha más nem csinálja az adott PQ-t, akkor ezt bármikor felfüggesztheted, késõbb visszamehetsz folytatni, mert nincs idõlimit. Nem úgy, mint az ezt követõ stageknél, amiket bizonyos idõ alatt kell megcsinálni és rendszerint a champion mobok miatt egyedül teljesíthetetlen.

az sc kérdésedre pedig...
van egy un. renown rankod ami végül is a PVPnek fele meg WOW-ban csak itt sokkal gyakoribb, mert eköré épül a játék ez 80ig mehet ...és minél magasabb ugy válnak elérhetõvé különbözõ itemek és képességek a renown trainerek és vendoroknál. Meg pluszként jött be minden oRvR zónában lehet mostmár influencet gyüjteni, mint PQkon...amikkel az adott szintre tudsz tárgyakat vásárolni.

TDC Geronimo
szürke-fehér-zöld-kék-lila. Ezek ugyanazok mint a wowba, a narancssárga pedig a setitemeket jelöli. Nem lehet elkerülni a PQ részvételt, de ez tulajdonképpen miért is jelent gondot? 😊 A szerverkarbantartás meg nincs idõhöz kötve, mivel még új MMO így folyamatosan dobálják ki hozzá a fixeket. Ez ami most megy több, mint egy hete ez az orvr javítása miattvan, hogy ne omoljanak össze a szerverek, de egyelõre sok változást nem tapasztalok. Karácsony után elvielg visszatérnek a ritkább patchelésre, ami olyan heti 1 patchet jelent kb. Nagy content patcheket meg 3 havonta terveznek kiadni, ebbõl az elsõ most jött decemberbe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Több, mint egy hete csinálják ezt, de semmi érdemleges változást nem láttam performance és szerver stabilitás terén.

Sziasztok!

Par napja kezdtem jatszani a War-al es meglepodve ulok elotte, mivel elegge tetszik. Torzsgyokeres WoW-os vagyok, mar a WoW megjelenese ota, es ez kicsit a segitsegemre van, ugyanakkor problemakat is okoz a War megerteseben.
Lenne is nehany kerdesem:
1, Targyak minosegenel a zold - kek - lila - narancs az erosegi sorrend? Ha igen, akkor normalis hogy par ora jatek utan vannak lila felszereleseim?
2, Ha a questem egy olyan helyre szol ahol PQ is van, akkor el lehet kerulni a PQ-ban valo resztvetelt valahogy? Neha zavaro, hogy csak azert kell olnom a mobokat, hogy eltudjak menni, de ezzel el is kezd szamolni...
3, SC-nak van valami item rewardja? Ugyertve mint WoW-ban hogy az osszegyujtott honort be lehet valtani targyakra.
4, Itt akkor van server karbantartas amikor ugy gondoljak, vagy van benne valami rendszer is?

Nos igy egyelore ennyi, igyekszem mindent magamtol kitapasztalni meg sokat olvasni.
Tetszik a jatek nagyon, elotte sok mas MMO-t kiprobaltam de valahogy a WoW-hoz kepest sosem voltak az igaziak. Persze lehet hosszutavon ez sem lesz kedvenc, de adok neki egy eselyt 😊

TDC Geronimo
Holnap is lesz.

jah

anti hero

Mivan veled mostanában, belemásztak lelked kis rekettyés virágoskertjébe és így kompenzálsz?

karácsonykor aki játszik :ddd

anti hero

Solid Snake
Persze, legyen mit kijavítani majd holnap <#idiota>
Ezekszerint karbantartunk ma reggel is?

Visszanéztem a képet és tényleg 1 ember sebzett 10x, ahogy láttam felstackel végtelen számba 1 emberre ez az aura. Csak az a gondom, hogy aki megölt nem az volt a targtem. mondjuk RoFnál nincs is targetem. Kijelölhetek én a belsõ vár háta mögött örzõ destrost is, de akkor se õ fog sebezni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
Pontosabban a VN forumra figyelnek oda.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
VN fórumra jobban odafigyelnek, mint a whra

BEAST
Nem valoszinu hogy en talalom fel a spanyol viaszt :d ... amugy a goat nem hiszem hogy erdekelne, a mythicet meg wha-n kivul nem igazan lehetne elerni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

fortress-ekbõl senkinek nem lenne token;D , amúgy jelezd mythic felé azt tanácsolom ;D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Igen, az is jo megoldas lenne, foleg ha a ketto egyutt lenne 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vagy amit mondtál a token system 😊 az se lenne végülis rossz, bár tegnap végre nem az a szokásos vállas volt az aranytáskában, tegnap mást se csináltam csak mindig néztem, hogy hol van siege és rohanás oda alapon... költözések elõtt jobb volt a helyzet azért ilyen szempontból..:S

BEAST
Bar elobb csinalhatnanak valamit a keep lord termevel, vagy magaval a keep lorddal... egy PQ szeru stagekre bontott ostrom sokkal hangulatosabb es praktikusabb lenne. Stage 1 elso kapu, Stage 2 masodik kapu, az utolso stageben a keeplord es az orei kivonulnanak a varudvarra valami lelkes "mostmegmutatomnekik" kialtassal 😄

BEAST
Chosen forumon volt mar errol szo, es mythices ember is megerositette hogy aoe sebzes eseten az eppen aktualis targeted utan kapod vissza a sebzest.

BEAST
Vagy championne kellene valtoztatni a keepek oreit, mivel az elfoglalt BO-k utan is jarnak plusz orok, nem artana elfoglalni oket 😄

TDC Geronimo
BOkért és keepekeért passzív bónuszok a realmeknek. Pl plusz crit, inf, xp, renown. Máris lenne harc a BOk illetve keepek megtartásáért. Így is lehetne csak nem ez a hozzáállása a sok rr whorenak. Mikor beírják chatre, hogy hagyjuk veszni a BOt meg a keepet, hogy utána visszavehessük, na akkor a rosszullét kerülget.

Pont erre gondoltam hogy ugyanúgy a keep-ek egymásnak átadása bo farmolás a legegyszerübb inf szerzés és inkább erre tereli az embereket.

Lourker

Hat aoera csak van aki ezt nem tudja, egyedül dotra nem hat vagyis csak akkor üt vissza ha akire lövöd eleve azon is van. RoF az nem dot spell, ugyan úgy visszasebez.

akkor fidel sem tudom mit látott... vagy csak talált valami újabb sírási lehetõséget?😊 hanem a we az op akkor majd a chosen lesz épp ki vágja le:S

BEAST
Csak aoere nem hat :p

valamivel rá kellett venni az embereket az ORVR-re, különben ugyanaz lenne mint elõtte "pve várfoglalás"...:s

bane shield+2 tactic egész allyra hat 17 secig, ergo akárkit lõsz sebzõdsz 😊

Jah egy vicc, hogy az egész játékot egy zerg fest irányba vitték/viszik, de amikor k8p-en fortress siege volt eddig mindig crashelt a zone amikor lord roomig eljutott a harc és már ez van 2 hónapja legalább.(tényleg vicc ami egy fortress siege-nál van eltünedezõ emberek "you hit someone" etc. üzenetek)

Mondjuk számomra nem is ez a legnagyobb probléma hanem pl. olyan dolgok mint az rvsr inf rewardok hozzáadása aminek a farmolása kb olyan szinten van mint wow-ban 1-1 inf kifarmolása;p vagy changelog nélkül minden második boss-t megváltoztatják lost vale-ben.

Lourker

Jah, gyere, mert jó lett.

s0n1c
Nincs befizetve 😊 És nem is lesz, hacsak gyökeresen meg nem változik a mythic hozzá állása, de erre elég kevés esély van.
Pari
jah gyere mar te csöcs😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Tényleg miért nem játszol? Nonstop rvr megy egész nap. Nem lehet unatkozni

BEAST
Mert nem jatszol :p

TDC Geronimo
Gondolom lesz csak szokás szerint késik minden EUba 😊

s0n1c
Csak azt nem értem, hogy ha ezt daocban sikerült megcsinálni normálisan, itt miért nem?
Saccard
Ja... oksa thx, euba lesz vmikor?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

TDC Geronimo
USbe csak

Saccard
Lehet pofátlanság de tud valaki küldeni trial kulcsot? Most kaptam a hírt,hogy elõfizetõk tudnak már küldeni. Nagyon hálás lennék😊.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Chosennek ez a Bane shield aura végtelen számba felstackelhetõ a taktikával együtt 30 yardon belül?
Fortressnél találkoztam vele elsõnek. benyomom legnagyobb tömegbe RoFot és meghalok utána, persze a lag miatt csak utána látom, hogy elfogy az életem 1 pillanat alatt.

szerintem ha instanceolt lesz a fortress siege, akkor pont a war lényegét vennék el. háborúban korlátozzuk a támadó/védekezõ csapatok létszámát? X nem fér be az OPEN gyakásba?

remélem találnak majd más megoldást, mert ez elég nevetségesen hangzik
TDC Geronimo
Ez tény. Mark is mondta, hogy nem szeretnék, de ha nem lesz más megoldás akkor instanceolt lesz a fortress siege, mint ahogy a king fight is az.

Mert még nem jöttetek rá, hogy van 1 titkos 3. ellenfél is a Mythic. Azthittétek elég ordert lenyomni?😊)
Amugy komolyan, hogy lehetne instancolni 1 ilyet. pld bemennétek ti 24en 40esek elég healerrel,stb class balancal és veletek szembe meg ott lenne random bedobált 30-40ig mindenféle class miközbe megkérdezi 1 üzenet, hogy van-e hozzá elég idõd+ géped mert sokan lesznek és több óráig is eltarthat.

en az arroganciat egyedul benned, meg az isteni kinyilatkozasaidban latom ;d

anti hero

TDC Geronimo
Azgalon ma eljutott a destro 2 óra alatt DWtõl az elf forstressig. 2 crash után szeirntem feladta mindenki 😞 Ebbõl elõbb utóbb instanceolt fortress harc lesz. Nem sok esélyt látok arra, hogy valaha is tudjon kezelni ennyi embert rendesen a szerver meg a kliens.

BEAST
En viszont ilyesmikre gondoltam 😊

Azért arra figyeljetek oda hogy Warbar véleménye nem az Aod véleménye.
Az hogy tegnap Warbar azt mondta hogy nem annak talán oka is volt. Amúgy 2 napja vagyunk Azgalon, vannak még teendõk de ha majd összeáll a banda... 😊
TDC Geronimo
Mivel tegnap halasztottak egy updatet USbe mára , így holnap is lesz reggel leállás.

igen, ez nevetséges, hogy nem akkor játszol, amikor akarsz. valahogy eszembe jut a jó munkához idõ kell, a rosszhoz meg még több <#falbav> bár nekem semmi bajom a játékkal, céljaimnak/elvárásaimnak eddig tökéletesen megfelelt, de ez, hogy MINDEN nap pöcsölnek <#unalmas> mindegy, már úgyis máshogy szervezem a napjaimat. de mondjuk miért nem tudják ezt megcsinálni hajnal 1 és 7 között? legalább a sok kockának is lenne lehetõsége aludni egy jót <#vigyor>
Ma délelött sincsenek szerverek.. remélem ez újévig így lesz. Az a baj, hogy nemlátok semmi javulást rvrbe. Szóval nem is tudom mit csinálnak minden délelött. Még jó hogy nem az enyém az acc, mert akkor már töröltem is volna. Havidíjba miért nem írták bele, hogy csak délután és este tudsz játszani...

geforcenak van ez a betegsége, hogy a rajta lévõ memory telítõdik és akkor bezáródik a játék. Minden 1es nagy keepdef után ki kell lépnem, ha nem akarom hogy a következõ keepdef közepén zárja be a játékot és a WCbõl induljak a zergen át vissza a várba.