Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Az ünnepek alatt kiszivárgott hírek szerint ezek a karik kerülnek be a kiegbe: <#idiota>
sziasztoksokember!
Telepítem a játékot, kéri a kettes korongot, végigmegy a csik de nem áll meg!
Ilyenkor mi van?
Telepítsem újra?
s0n1c
Boldog Karácsonyt srácok!
Sáska
mea culpa<#beka3>

kenderlovag nevû karival találkoztam az Eltharionon...+ Agyoncsapat vagy vmi ilyesmi guild név..jó neveik vannak😊)
0Fritz0
Most sem azt mondta, hogy számít.
A különbséget mutatta meg. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sáska
nehany honapja vkitol meg attol volt hangos a forum, hogy a grafika egyaltalan nem szamit egy mmo-ban....<#ejnye1><#hehe>

BEAST
Akkor majd ket unnep kozott told fel a keped :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Õõõ... már fel sem kelnék? 😊

(Elõfizetés még jó kb. 2 hónapig, tehát csak az akaratom gyenge 😄 )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Kenderlovag jobban tetszett, es mar nem is halnal instant 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Kicsit megcsömörlöttem a sámánom instant halálai miatt és a gta4 véres keblére menekültem. 😊
Azóta indítottam egy sorcerer-t, Dákónvágó a becsületes neve.

BEAST
Te meg hova tuntel? -.-

WE-t meg senki se látja..lopakodás. Hát ha nem látnak az nem elöny csak a range akkor mi mással játszunk.
Melee meg simán odamegy hozzád gond nélkül hiába a range.
WL a kis cicával még segbe is tud rúgni, na azon jót szoktam nevetni amikor várból kirepít valakit.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jaja csak 3 sec stun+ 7 sec immunitás magicre-tõl más nem véd csak a ruha. 10 sec alatt körbecigánykerekezhetem a szobát is kb annyit tudok csinálni, kb ugyan azt érme el vele mintha itt a gép elött zongorázgatnék.
Dirket kiraktam backdraftot, hogy majd ellököm de valahogy immunis arra is...

Fõvárosba legegyszerûbb repülni. Nagyon nem kell aggódni, mert ha esetleg raidelik is a fõvárost az instance..szal ha éppen ott vagy nem nyom le 1000000000 ember. Fõvárost raidelni eléggé procedúrás per pillanat mert az elõtte lévõ fortress ostromok még mindig eléggé lagosak.

Van sok küldi a fõvárosokban kisebb és nagyobb szintû játékosoknak is....ráadásul ezek eléggé könnyûek, szal jön az xp.😊)
0Fritz0

boldog karácsonyt kedves kollégák!

anti hero

tier 1-2 ben 1 kivéve csókos törpéket, õk 2-õt kaptak...afelett 2 minden tierben a warcampekben van mind.
fõvárosba ha jól emlékszem 30 rézért tudsz elrepülni akármeik flymastertõl...akár tier1-bõl is. Amugy menjél csak oda franko kis küldik vannak rank10 környékére ...jól fizetnek 😊

igen ezt kerestem én is...vagyis anyira azért nem kerestem, tudtam ugyis belinkeli vki.

ezen azért láccik, hogy a wow morickarajz a warhoz képest 😊

Lenne ket kerdesem igy ma reggel is😊

- Flying pont minden tier-en egy van?
- Fovarosba nehez eljutni? Ugyertem utkozben nem utnek le rank 30+ mobok? Vagy egy rank 10-esnek meg nincs ott keresni valoja?
- Tudom, hogy el lehet foglalni a fovarosokat, de ezekszerint lehet olyan hogy nincs a frakciomnak varosa? Es ha igen, mivan ha elindulok a varosba es mire odaernek mar a masik frakcioe? Errol kernek egy kis felvilagositest😊

WE-et meg mindenki kinyirja 2 utesbol. WL oda jumpol hozzam rambasz egyet es szevasz.Inkabb koszono levelet irjal,hogy te palya masik vegerol gyilkolsz!

Solid Snake
Nade mint tudjuk nem a ruha teszi az embert <#hehe>
Mostmár viszonylag jó ruhám van, jó statok, de még WE mindig túl gyorsan öl meg. Nemtudja valaki, hogy hova lehet menni sírni? mert ahol sokat sírnak ott nerf lesz.<#hehe>Én mint BW tudom ezt...

Ha tudnám ki vagy.<#buck>Adri sorci magyar? Olyan szépen kijött a várfalról a lépés. Szeretem amikor ilyen közel lovagolnak el a várnál és sokan lemaradnak.😊
Mentem pár SCt is ma és az már nagyon gyanus ha úgy szeretnek megölni engem, akkor mindig olyan gyanum van, hogy magyarok.😊
Multkor kinyir 1 DoK 3unkat. Mondom WPnek, hogy heal nem kellett volna. erre aztmondja, hogy túl gyorsan meghalok. Én meg ,hogy õ meg csak ott álldogált és végignézte ahogy megöl . Ráadásul õt ölte meg utánam és õ se tartott neki tovább mint én.)) Mind1 azt mondta nem értek hozzá BW mind papír és béna. Itt már nem is írtam neki semmit, de 5en nekimentek a várnak utána és 2fg destro kinyirt, Erre megint a wp, hogy minek futkoráászok el, ha nem futok el meglett volna. 3 valakit megöltek amíg a destro utánam kígyózott és gondolom ebbõl következtette ki..ezután fájdalmas búcsút vettünk egymástól.😊

TDC Geronimo
Áh, 5-6 fpsel eldöcögött <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Solid Snake
....és aztán lefagyott a gép <#vigyor>
Pari
Ohh Fidel, hogy nöjjön szivárgó gázpalack a sápadt fejed helyére, igy megpörzsölni a gyönyörûséges zöld kis testemet.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Ja tényleg, azt elfelejtettem.

😄DD ez nagyon jo

anti hero

Lazarus
és az orkoknak, goblinoknak is más van. Szal destro oldalon van 5 a röpülõ gecóval együtt, ordernek 3
TDC Geronimo
Minden fajnak van 1, realmenként 3. Kivétel a magus, mert az deszkán hasít -.- 20as szinttõl lehet venni a fõvárosba 15gért.

Hanyfele mount van egyebkent? Van minden fajnak, vagy kasztnak egyedi?
Valamint hanyas szinten es menyniert lehet venni oket?😊 Es mihez van kotve, hogy milyet vehetek?

TDC Geronimo
Vagyunk egy páran -.- Ezektõl a nyamvadt elf mountoktól sose látni semmit annyian vannak mindig :d

Solid Snake
"mákdarálót vagy egy kardot látsz" loooool ezen behaltam <#nezze><#nevetes2><#nevetes1>
Az "Egy kép többet mond ezer szónál" címû rovatunk következik:

"- A grafika egesz kellemes, igaz nehol eleg primitivnek tunik, de van ahol veri a Northrend grafikajat 😊"

azért ezzel vitába szállnék kicsit 😊
A wow grafikáját nem kéne a waréhoz hasonlítani...mert nyomába sem ér.

A másik része vki irta a ruházatot hogy kevés féle lenne...ellenben jól megtervezett igényes felszerelések...én még aktív wowos koromban is hányni tudtam volna az szedett vedett kõbalták, gagyi kristály cuccok meg a csomo béna tárgytól amit összehordtak benne. A warhammer egy átgondolt régen létezõ világ...itt a fegyverek és a páncélok acélból vannak és ránézésre nem kell elgondolkodni, hogy egy mákdarálót vagy egy kardot látsz 😊 Egyszóval a hangulata ég és föld...szerintem.

TDC Geronimo
Ez az egyik kedvenc BOm. Mikor ide lejön az order sereg akkor lehet jó kis harcot vívni a BOért. Csak sajna itt is tele van láthatatlan fallal és nem engedi a játékost leesni a hídról vagy a szikláról 😞

Felgolos
Én WoW-tam elég sokáig és még lehet fogok is de jelenleg nagyon unom!Most elmondom nekem mi tetszik a War..-ba ,hozzá teszem PVP orientált játékos vagyok.Természetesen a játék pvp része nagyon jó, azért mert nem 5 másodperc egy 1v1 elleni harc és xp lehet szerezni pvp-be meg tárgyakat(lotolni holttestet) ,sok pvp küldetések is vanak (pl.: ölj meg 10játékost ...stb).Szakma kezelése könyebb, itt nem kell quest helper meg nagy angol tudás(4.-kes unokafivérem Warhammerezik) mindent mutat a map hova kell menni és hol kell ölni.De legjobban a Public Questek tetszenek ez nekem új volt röviden a dungeonokat helyettesíti.A negatívuma a játéknak az hogy a ruhák nem annyira változatosak ennek ellensúlyozására kitalálták, hogy a különbözõ tárgyak átfesthetõek, de szerintem majd javitani fogják ezt a kis problémát ,több ruhát raknak majd a játékba REMÉLEM.

Igaz en meg csak par napja jatszok a War-al, de mint 3 eves WoW-os talan tudok felelni a kerdeseidre:
- Teruletek szabadon bejarhatoak, legalabb is a vizen kivul mas korlatot nem talaltam😊
- A kuldetesek eleg jok es foleg nem nehezek, legalabb is igy rank 8-ig nem volt nehez kuldetesem. A terkepen pedig lehet latni, hogy melyik uldit hol kell teljesiteni, szinte akkor is megtalalod ha el sem olvasod a quest leirast. Kb egy WoW szeru questhelper van a jatekban 😊
- Nagyvarosban meg nem voltam, de az utazasom soran tobb kis telepulesen is voltam mar, ahol vannak trainerek, vendorok es persze questet ado NPC-k.
- A grafika egesz kellemes, igaz nehol eleg primitivnek tunik, de van ahol veri a Northrend grafikajat 😊

(Egy barlangot en is talaltam ahova nem lehetett bemenni, lehet insta volt vagy nem tudom)

Ami nekem meg kulon tetszik, hogy SC-re (olyan mint WoW-ban a BG) barhol bejelentkezhetsz es ha vege oda tesz ki ahol beleptel.

Ha már lenne olyan jo mint a wow.. csak más már érdekelne.... ugy látom jo lehet de az age of conan után inkább várok.... Hiába volt az age of conannak csilivili grafika ha dögunalom és összetettségben sehol se van a wowhoz képest... ja és mégvalamit !!!
Egy dolog még nem tetszett csak akkor mehettél be egy barlangba vagy várban ha felvetted a küldit..(teljesen kötött pálya ultra gáz) ha nem vetted fel azt a küldit be se mehettél!!! ilyen van a WAR ban? ez nagyon idegesitett... meg amiket irtam lentebb...
TDC Geronimo
Láthatatlan falakhoz annyit, hogy a 20 centis "falakat" nem tudod átugrani, mert elakadsz a nemlétezõ láthatatlan falba ;> Igaz ez warcampeknél meg quest hubnál jellemzõ legtöbb esetbe.

Felgolos
Még várni kell a kipróbálásal még csak az USAba elérhetõ.Hogy nálink mikor lesz azt nem tudom ,lehet hogy még 1 hónap.

Lazarus
A tierek itt is instanceolva vannak, kb úgy mint Kalimdor és Azeroth, 3 tier sorozat van (Greenskin & Dwarf, Chaos & Empire, High Elf & Dark Elf) amik 4 tierre vannak szétosztva. Tehát 3 lehetõség közül választhatsz hogy hol szeretnél questekkel, RvR-el fejlõdni. Láthatatlan falak nincsenek, valódi falak vannak helyettük 😊 Utazni flymasterrel lehet amibõl egy van minden zónában... animációja annyi van hogy látod magad felszállni egy sárkány hátán, elég tré. A képességeket tanulni kell egy trainertõl ami ha jól emlékszem van minden városban, zónánként 3 város (chapter) van kb szétszórva.
mégvalami!

olvastam hogy négy kasztot... vagy fajt? nem tettek még bele a játékba és karácsonykor kettõt beleteszenk.. megtörtént meg fog történni?
és hogy 2 város van benne ösz visz.... (hát a wowhoz képest ahol tucat van kicsit kevésnek tünik..) vagy más települések is vannak garmadával? Ezek fontosak lennének számomra ha valaki meg tudja válaszolni nagyon megköszönném... ha egy WAR os térképet megyékröl is tudtátok adni átnézném lenne összehasonlitási alapom mekkora is ez a játék megéri e a pénzét...
Sziasztok!

http://gamestar.hu/warhammer-online-elindult-a-recruit-a-friend-program.html

baráti meghivás van már? Mármint szivesen kiprobálnám a játékot és ha tetszik akkor venném meg.... fizetnék elõ rá.... letölteni már találtam egy linket hol lehetne.. hivatalosan.. csak kod kéne tudtok nekem szerezni vagy itt ilyen lehetõség nincs? Mint az age of conanban...
na azt megvettem... inkább ne tettem volna elég gyengus volt de ez a játék talán változatosabbnak tünik...

Ami nem teccett az Age of conanban az az volt hogy:

-A pályán nem lehet kimenni átmenni egy láthatatlan fal megfog.. ha utazol is semmi animácio csak áttölt akárhol át se tudsz területekre menni level 20 ig egy helyen voltál stb... a fejlödés traner sem volt magadtol kaptad az uj skilleket teljesen primitiv modon ... stb.. összetettségben magasan alulmulta a wowot...

Kérdésem az hogy a WAR játékban is vannak ilyenek hogy müködik a spellek tanulása? nagy világ járható be mint a wow ban? a területeknél akárhol átjárhato összefüggö a világ? nincs láthatatlan fal szindroma? stb....

Köszönöm a választ elõrre is! Ja és egy kiprobálás jol jönne nem akarok megint ugy járni mint az age of conannal...
BEAST
Pedig tegnap ejjel volt meg egy elf t4 fortress ostrom, ami nem crashelte a fel vilagot 😮 ... ha a merhetetlenul primitiv tomeg rajott volna hogy ez nem egy keep volt es a championoket meg kell olni nem pedig a lordig huzni, akkor meg is lett volna 😄 20%-on volt a lord amikor az orderesek wipeoltak minket 😊

Hyder
Üdv

Kérdésem HW-el kapcsolatos. Van egy X-Fi Fatal1ty kártyám, de valamiért nem engedi az EAX-ot bekapcsolni. Megpróbáltam beletenni az Alchemy -be a WAR-t, de úgy sem igazán mûködött.

Van valakinek tapasztalata mi a megoldás?

Alchemy-ben ezt lerhet állítani:

Buffers=4
Duration=7
MaxVoiceCount=128
DisableDirectMusic=0

a Duration alapból 28, lehet ez a hiba?

kipróbálni most nem tudom, mert melóban vagyok azért kérdezem próba helyett.

csak mert ugye ez a kép van az SB oldalán:

Steam: [HUN]Feriggno

jaja. ülök melóban. semmi dolgom, aztán utazok haza szal jó pár napig egy kicsit bütykölném még a karimat😄 erre😄 dehát minõség überalles😄

ez egy tökjó hozzáállás

Jockey
"gimme servers one more time.." salalala

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)