Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszarok!Benezek a forumra 1 honap utan es meg mindig Fidel sir,hogy a WE megmereszeli olni a BW-t.Eleg uncsi mar.Lehet en is elkezdek egy ilyen 1 honapos sirast. Megpedig-WL jumpolgat SC-n 2 utesbol agyonvag-IB allandoan dobal (allitolag masodig dobasra immunisnak kellene lennem ra)es egyben ugy lassit,hogy semmivel se lehet kijonni beloe-WP disabledre rak10 sec-ig-BS routol 10 sec-ig-Engineer bepakolgatja bugos helyekre a tower ami kiszed shadowbol...lalalalala de uncsi...

sry war-europe.com-ra gondoltam nem rvr

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Honnan tudom letölteni az EU klienst?Elszállt a régi vinyóm és már nincs meg a game, war-rvr.netrõl ha a downloaderrel töltöm az néha befagy és nem csinál semmit ha a direct downloadra nyomok akkor meg letölt valami wareu_patcher-t aminél nem tudok bejelentkezni mert this account is terminated vagy mi a szösz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

...akkor R.I.P. <#bdead>

Mozogj a tömeggel és imádkozz. 😊

Hát az a 262 dmg absorb max arra jó, hogy 6 sec helyett a 7.-be pihenj le a földre. Lehet WH nem tud ilyeneket + nincs ilyen dps-e, talán ott jó, de WE ellen felesleges. Mint írtam is a SoA-t azért rakom fel mert mást nem tudsz használni mivel immunis magicre.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

MeoH
/agree PvPgameben azert elvarhato, hogy a terep is "hasznalhato" legyen... Remelem megoldjak.

fuck mmo's..i.,

A fórumos link valóban érdekes btw. Bár ez inkább teszt, mint valós helyzet. A chosen valóban a legjobb anti-magic tank ezt tény, ahogy a KotBS. ORvR helyzetben és SC-ben még valahol jogosnak is érzem, hogy ennyit bír egy castertõl. :/ - de lehet ez már elvakultság a chosenek felé 😊

Röptében végig néztem az Eva Vix-es tankokat WARDB-n (Karak Azgal legfejlettebb destrós guildje) és jelét sem láttam a posztban emlegetett 1,5k és 1,7k resisteknek. Talán 500 körül volt a legtöbb bármelyik magic resistet nézve.

0Fritz0
Na akkor most jöjjön valami sokkal érdekesebb.
Nerf agresszív mennyezet! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Komoly gondok, nem tudsz semmit tenni az ellenséggel szemben... isten hozott Destro országban. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az absorbos tactic 25%-kal proccol, a kis mágusomnak rengetegszer mentette meg az életét. Ki kell próbálni. a stunnolósat nem ismerem, nem tudok destros megfelelõjérõl.

A Shield of Aqshy-t nem értem pontosan miért teszed fel, WE-fel a nyakadban úgy se tudsz castolgatni :/

Ha valóban 10secig immunis spellekre a WE, akkor jól csinálja a dolgát és ki tud nyírni. Nem 1v1 játék, õ arra van specelve h 10 sec alatt kinyírjon, te nem arra hogy 1v1 hatékony legyél. Fogadd el hogy core szerveren a szürke se szürke, a bolster miatt. Ez van. :/

A resistek tényleg imbák, minding is azok voltak,de a resist debuffok általában instantok.

Az meg mindenkinek a soc problémája, ha Discord chosenre varázsol (az õ gyengéje a melee sebzés). Ennyire erõvel a keep kapuját is lövöldözhetné abba is belehalna a backslash miatt.

ez nem warcraft (aka a retardalt nyalcsorgatos hulyegyerekek jateka) forum, nem kell elnezest kerni a hosszu postokert...

sztem itt mindenki el birja olvasni, aztan vagy egyetert, vagy nem, vagy ir ra vmit, vagy nem.

<#idiota>

anti hero

13 Conflag 9immolatoin specen vagyok ami nem teljes aoe, így van snarem is + aoe lökésem 20 secenként.
Cauterize és utána egybõl Shield of Aqshy
A Enfeebling Strike miatt kell az elsõ. 2. azért mert mást ugyse tudsz csinálni. A legtöbb 3 sec stunnal kezd ami után egybõl elnyomja amitõl 7 secig iummunis lesz magicre, ergo detaunt, fiery cage + semmilyen spell nem hat rá ha ilyenkor nyomod el. Ez a a 10 sec amit nem élsz túl ha valaki nem segít be gyorsan.(én ha WE-t látok valakin egybõl WE-re váltok😊)
Az a 2 tactic amit írsz még jót nem olvastam(pedig már probálták sokan), ugyanis ez a 2 tactic nem véd meg WEtõl, sõt nem is lassítja dps-ét, és igazából többi class ellen meg felesleges 2 slotot foglal el.
Másik meg sose vitattam, hogy counter class, csak annyit, hogy talán 40es BWnek nem 30as WEnek kellene lennie a counter classának. Elméletileg 40es deadly neki...
A resistek miatt van kevés dmg-je a BWnek és ezért sírnak forumokon.Ugye sok keepfoglalás miatt már lassan mindenki full setekbe rohangál. Én már láttam WEt is postolni, hogy 300as FB küld bele a BW, hála a sok resistnek. Tudodm én WE fine L2p
Tanulságos írás + fotó, hogy öli meg magát 1 BW 1 afk Chosen-en hála a resisteknek.:
BW vs afk chosen

Elõre bocsánat a wall of textért. :/

A 4 gomb használata arra vonatkozik, hogy anno BWként pár spellel simán uralni lehetett scoreboardot sc-ket. Fórumokon lehetett olvasni, hogy nem mûködött normálisan a backslash order oldalon. Persze minden BW váltig állította, hogy semmiben nem különböznek a sorceresstõl. Azóta volt jó pár patch, amiben helyrerakták kicsit a karriert.

Mostanában meg BW QQ-tól zengenek a fórumok, hogy úristen, milyen kevés damageük, pedig mindent ugyanúgy csinálnak. Arra céloztam ,hogy lehet pont ez a baj, hogy ugyanúgy csinálnak mindent. Lehet újra kéne tanulni a klaszt. Akinek meg nem inge.... ugyebár. Egyébként vicces order oldalon most mindenki a BW-okat szidja, mondván egy engineer több sebzést csinál, ráadásul nem öli meg magát, hát igen a backslash tud ilyet, ha megfelelõen mûködik.

A 4 gombos megjegyzés egyébként se volt személyeskedés, többes számban, külön bekezdésbe írtam. Félre ne értessék, nem kérdõjelezem meg a játékos skilled. (szép magyar szó ez is<#circling>)

Többen írták már 1-2 okot, amiért teljesen jogtalan ez esetben a WE nerf.

A tényállás a következõ:
SC-ben ölnek a szürke WEk, akik nem mellesleg megkapják a bolstert, ami megdobja az összes statjukat, képességüket 38-as szintre. Így közel akkorát ütnek mint egy r38-as.
Ráadásul AOE speccen vagy, amivel jól szét GTAOE-zol minden destróst, hogy közben rád se tudnak nézni - ez tök jó móka, én is ezt tenném a helyedben. De ennek ára van, az, hogy 1 célpontra közel sincs annyi sebzésed, mintha az annak megfelelõ ágon lennél. Ráadásul nincs plusz snareed és healelõs tacticod, teht gyorsabban is hullasz.

Nem tudom mit értesz védekezõ spellen, de az biztos hogy semmi sem véd meg egy mdps-tõl. Mivel aoe ágon vagy így néha nem árt magad köré is nyomni egyet (a'la WoW) ami tuti kiszed minden WE-t a környéken, ha ennyire WE fóbiád van. Õ melee így ha melletted áll, messze túldpsel, te ranged van, így vígan lövöldözheted 100-150 lábról. Ha csak állsz mellette és lövöd, bizony meghalsz... Ha meg megütnek, akkor ott a Target Nearest Enemy hotkey, detaunt, fiery cage és futás öregem be a tieid közé. Ha reflexbõl feldotolod és utána cageezel ne csodálkozz ha jön õ is utánad. 😊 A 20 feet-es 5seces AOE silenced meg már nem is említem, bizony az jó melee ellen is, 5secen át max autoattackolhat téged. Ezek alap dolgok, ha valóban így teszel, akkor vedd hogy nem írtam, ha nem remélem segít.

Ajánlhatom még az 25%-al procoló absorbálós tacticot, valamint az 1 sec stunnolósat a nagyobb túlélõképesség érdekében. Ha ezek helyett dmg növelõ tacticokat használsz, akkor tud, valamit valamiért.

A WE feladata a Te likvidálásod. Õ az olló, te a papír, fogadd el.

Sry a hosszú posztért. <#zavart2>

Hetek óta rosszul olvasol akkor, mert ugye WE miatt írhatnád azt hogy sírás, de ugye azok is tények. A pugba majd magyarázd el, hogy ki is lehet állni az aoe-ból, de várj. Inkább ne mert akkor nincs pont. Az akinek annyi esze van, hogy 3 aoeba is benne ácsorog ami 30 sec és nem veszi észre a hpját annak nem lehet tanácsot adni. Erre jó még a BW, alkalmazkodtam hozzá, SCkbe már ugyis nagyon kevés pont jön.

Már látom, hogy te nagyon pro vagy, kérlek taníts meg...ki beszélt itt 1 esetrõl? Én SCzéssel lettem 40es és csak a minimumut pveztem, most vagyok 52es rankú. Ha nem tudod felfogni, hogy nem a "skill" miatt öl meg WE + még idejössz ilyennel, hogy nem 1-4 gombot kell nyomni.. ezt nem is értem? Elolvastad amit írtam az elöbb, hogy nem tudsz mit csinálni hiába zongorázol?Tudod mi az , hogy stun,immunis magicre,diasble? Ezek közbe meséd már el melyik az a 4 gomb amit nyomni kell, mert én még nem jöttem rá, hogy 4nél több gombot kell használnom olyan esetben amikor semmit se tudsz használni 2 védekezõ spelleden kívûl...

Na most ennél én már visszafutóban volt, ráadásul másik irányból. Sorc amikor megnéztem BO-t meglepett hátulról én meg mondom most meglepem én. Sikerült is mert én voltam háta mögött. Erre ott lettetek ti is, amire nem számítottam. Ott meg már mind1 volt.

BEAST
Allitom hogy a negativ elmenyeid nagy reszeben vagy pug sczte/rvreztel... vagy ehhez hasonloan egyedul mentel neki egy kb 6 fos partynak amiben legalabb 2 we van <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

x vagy a c gomb
Kreeder44
oké köszönöm

BW sírás folyamatosan tõled. ma pl pug wb-ben téged sûrûn any@ztak, mert ostromnál szétaoéztad a támadókat. nem értem mit kell sírni állandóan. hetek óta <#merges2>
Kreeder44, ha még aktuális, keresd a Casus Mortis guild-et. Harq, Toxikus, Combi vagy valamelyik officer biztos beinvitál.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Szaruman
30ason én is aláztam a WEvel a BWket. Ez van, counter class. L2P, reroll, etc. Egyébként van olyan BW, akit 40esen is nehéz megölni...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

0Fritz0
Egyre viccesebbeket írsz, mókamiki. 😊

Jah és nerf a reggeli orderes halálokat! (csúnya, csúnya reggel) 😊

Ok ok ere nem is gondoltam hirtelen, megnézem köszi.

http://sw-outcast.comyr.com/

Van rá hotkey, de sajnos fejbõl nem tudom, talán az X lehet az. Ajánlom görgesd végig a billentyûzet beállítást, ott biztos megtalálod.

Látom ez nagyon mély sebeket hagyott benned. RvR lakeben történt esetleg sc-n? Bolsterre gondoltál? Lehet hogy mákja volt és végig critelte az egészet? nem lehet, hogy fenn voltak a moráljai? Az is lehet, hogy egyszerûen elbénáztad. :/

Most komolyan egyetlen eset miatt ennyire felháborodni. Ráadásul egy olyan class ellen, amit a te karaktered ellen találtak ki? Ráadásul piszkosul nehéz a WE-el jól játszani. Nem ajánlom, hogy próbáld ki, nem való idegeskedésre hajlamos embereknek. Eléggé frusztráló, mikor csak úgy megszakad a stealthed, mikor sorra úgy halsz meg, hogy el se érted a célpontod , mert félúton szétnukeoltak. :/ Nem egy leányálom WEel játszani, ahol bárkit meg tudsz õlni, úgy ahogy jólesik, mert OP vagy. <#rolleyes>

Nem akarom a BW-okat bántani, de lehet hogy az elmúlt pár patch után nem elég az 1-4 gombok rotációja. :/

Sziasztok. Lenne egy késrdésem. Mi az az emote vagy Command parancs amivel a fegyvereket el lehet rakni, értem a hátára rakja a shieldet oldalára a kardot. Láttam ma ilyet de nem válaszolt az ipse hogy, hogy csinállja 😊

http://sw-outcast.comyr.com/

Szürke ne öljön meg, fõleg ne ilyen könnyen és gyorsan. 40es megöl semmi gondom vele.
Mondjuk én reggel 8kor belépek és szerinted ha guildben lennék akkor egybõl 6 ember ott lenne és együtt mennénk? Melyik guildben van ilyen mert én orvrbe még fg guild csapatot se látok reggel, max pár embert 1 guildbõl de õk se 1 csapatban? Vagy mondjam a WEknek, hogy õk még aludjanak?

WEnek ott a resist mint védelem a BW ellen, BWnek milye is van WE ellen? semmi... BWnek nem kellene nagy dpsének lennie ha már védelme nincs? Csak hova a dps-e ha nem tudja használni, mert mire oda jut meghal?
Engem nem az zavar, hogy megöl 1 velem 1 szintû WE hanem hogy meglátja a szürke WE, hogy deadly, majd BW és szépen odalopakodik és megöl. Inkább a szürke WE neve alá kellene írni, hogy deadly.
Igen rettentõ fárasztó az, hogy nem tudjátok elfogadni WE milyen op, bezzeg ha order oldalon lenne WE akkor már úsznánk destro sírásba, sõt még BW elött nerfelték volna.

A WL húzása 150 ft.

Egyébként még egyszerû olvasóként is rettentõ fárasztónak találom ezt a BW QQ-t.

A WE-nek pont a hatalmas burst damage a lényege. Miután elõugrik gyorsabban kell szétkapnia a papír ruhását, mint ahogy õt kapnák szét. Különben mire menne 0 védelemmel?

Kreeder44
felkarolna engem valaki? 😊

Jó te meg azt mondod h azért kell a WE-t nerfelni mert siman kinyir 1 castert, amikor kb ez lenne a feladata kb. Akkor nerfeljék a white Liont mert a huzása qva erös és nem lehet kivédeni és beránt magához meg sem lehet mozdulni töle. a Marauder huzasa 65 ft-re hat a White lion-é mennyi is? A white lion elkasztolja befut a tömegbe és siman beránt a map másik végéröl is akár magához 😊. Hiaba detauntolom a WL-t siman lenukeol. Egyébként 35-50%os resistjeim vannak és még igyis siman critelnek a dotok 600 fölött. Egyébként meg CC után 6 seces immunt kapsz. Ja és ezért vannak a csapattársak h sikitasz és lestunnoljak v ellökik v healelnek pajzsoznak a társak. ez nem 1v1 game és szerintem nem gond h 1 dps nem tud lenukeolni 1 healert (kivéve WL az engem siman szétkap) Hiszen ált.ban több a dps mint a healer szóval ha 1 healer nem tudna kiheaelni 1 dps classt az gáz lenne akár ostromnál akár SC-ben. szóval ha 1 WE megtámad téged és 1 healer figyel azért jó eséllyel meguszhatod.

Hívjanak ezentúl "Fidel 3 sec stun és 7 sec magic immunitás Castornak"!

Na most több dolog miatt is nem értheted, mert vagy BWd nincs vagy WEd, vagy egyik se. Teljesen min1 melyik ágon vagy mert a 3 sec stun és a 7 sec magic immunitás + még1 disablet nem tudja túlélni senki se, ha nem segítenek rajta. Sõt aoe ágon van 1 lökésem ami megnöveli a túlélésem, dot ágon meg ugye van a 3 sec stun csak elötte hex kell rá. Ilyet én is be tudok írni, hogy hú de nagyot sebzett rajtam még 3x szinten valaki+ meg patch elött.
Meg ez az 1k feletti dot tick hihetelnen számba megy. Resisted? milyen dot volt? milyen debuffokkal,stb?patch elött,után? 66%kal nerfelték a dot-ot, ezért is hihetetlen ez az 1k dot tick, mondjuk szürkén debuffolva talán, de annak ne msok köze van a 40esekhez.

Kreeder44
Core: Karak Eight Peaks (EN) order oldalon guildet keresnék 😊 in-game Zadar

Pari
a Blizzard betette ide is a labat!😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

0Fritz0
Csak nekem kakukktojás a maci? 😊

0Fritz0
Mondjuk ezt a falon átlövést már megszüntethetnék, mert így semmi értelme a terepnek és a tereptárgyaknak.

Kreeder44
én voltam a hülye megy minden 😊

Kreeder44
na megküldte, de az oldalra se enged beloginolni :S

Kreeder44
Most ienkor mi van ??? megcsináltam az accom és nem jött email töllük??? ünnepel az automata is nálluk??? XD

jó játék szerintem

Igazából én most ezt a vitát nem értem. Ha jól vettem ki az a baj h AoE ágon vagy és ezért egy célpontra nincs sebzésed. Jön 1 WE aki megesz téged mert nem tudsz elég sebzést kitolni. Nemtom ez hogy van de én SC-n mar kaptam 1000fölötti dot ticket BW töl söt már volt olyan is h siman lenukeolt ugy h annyit nem tudtam mondani fapapucs. Azért még igysem hiszem h 100at tickelnek a dotjaid mert az én healer shamanomnak sebez 100 körül a dotja lvl40-en 40es target ellen. És Igen mostmár ki lehet healelni a BW-k dotjait ami tényleg szörnyü lehet de legalább nem az van h jön 3 BW és mindneki hullik mert a 3ks crit heal az pont annyit ér h abban a sec-ben nem mozdul a target hp-ja 😊.

sam9981
nekem van engineerem, es volt ra pelda hogy leraktam a tornyot, siman tab-al kijeloltem az ellent a falon keresztul, aztan a torony meg kezdte loni minden problema nelkul

BF3: shishkeza

Látod ide süllyedt a BW, hogy afksokat kell ölni mert az még megy. Csak közbe nehogy magához térjen.<#hehe>

Jockey
orvr kell 1 v-2 engi/mage jopar bw es az osszerantunk taktik +aoe tovabbra is mindent ver..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
en ugy latom, sc-n kivul (es ugye sc nem nagyon megy t4be nalunk..) ranged nyero
az, hogy engem 5ember ver le, az egy dolog, egyszeru, nem engem kell utni, mi a fasznak utni tankot?
egy healern vagy papiron mar mas a keplet, de akar csak egy medium armouron is
masik dolog, hogy orvr-n nem 5fos csapatok mozognak, innenstol kezdve megint nalam a ranged karik a jok..😊
bw meg ranged es igenis csunyan tudnak artani, mind aoe-be is..
1500as self healme meg nem vlt, de bzitos healel mas annyit, 750es mar jol erzem magam..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
afk* -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
akfs killért még számolunk <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Persze, szazan voltunk es orvul hatulrol tamadtunk <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."