Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mozogj a tömeggel és imádkozz. 😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
fuck mmo's..i.,
Röptében végig néztem az Eva Vix-es tankokat WARDB-n (Karak Azgal legfejlettebb destrós guildje) és jelét sem láttam a posztban emlegetett 1,5k és 1,7k resisteknek. Talán 500 körül volt a legtöbb bármelyik magic resistet nézve.
Nerf agresszív mennyezet! <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Shield of Aqshy-t nem értem pontosan miért teszed fel, WE-fel a nyakadban úgy se tudsz castolgatni :/
Ha valóban 10secig immunis spellekre a WE, akkor jól csinálja a dolgát és ki tud nyírni. Nem 1v1 játék, õ arra van specelve h 10 sec alatt kinyírjon, te nem arra hogy 1v1 hatékony legyél. Fogadd el hogy core szerveren a szürke se szürke, a bolster miatt. Ez van. :/
A resistek tényleg imbák, minding is azok voltak,de a resist debuffok általában instantok.
Az meg mindenkinek a soc problémája, ha Discord chosenre varázsol (az õ gyengéje a melee sebzés). Ennyire erõvel a keep kapuját is lövöldözhetné abba is belehalna a backslash miatt.
sztem itt mindenki el birja olvasni, aztan vagy egyetert, vagy nem, vagy ir ra vmit, vagy nem.
<#idiota>#idiota>
anti hero
Cauterize és utána egybõl Shield of Aqshy
A Enfeebling Strike miatt kell az elsõ. 2. azért mert mást ugyse tudsz csinálni. A legtöbb 3 sec stunnal kezd ami után egybõl elnyomja amitõl 7 secig iummunis lesz magicre, ergo detaunt, fiery cage + semmilyen spell nem hat rá ha ilyenkor nyomod el. Ez a a 10 sec amit nem élsz túl ha valaki nem segít be gyorsan.(én ha WE-t látok valakin egybõl WE-re váltok😊)
Az a 2 tactic amit írsz még jót nem olvastam(pedig már probálták sokan), ugyanis ez a 2 tactic nem véd meg WEtõl, sõt nem is lassítja dps-ét, és igazából többi class ellen meg felesleges 2 slotot foglal el.
Másik meg sose vitattam, hogy counter class, csak annyit, hogy talán 40es BWnek nem 30as WEnek kellene lennie a counter classának. Elméletileg 40es deadly neki...
A resistek miatt van kevés dmg-je a BWnek és ezért sírnak forumokon.Ugye sok keepfoglalás miatt már lassan mindenki full setekbe rohangál. Én már láttam WEt is postolni, hogy 300as FB küld bele a BW, hála a sok resistnek. Tudodm én WE fine L2p
Tanulságos írás + fotó, hogy öli meg magát 1 BW 1 afk Chosen-en hála a resisteknek.:
BW vs afk chosen
A 4 gomb használata arra vonatkozik, hogy anno BWként pár spellel simán uralni lehetett scoreboardot sc-ket. Fórumokon lehetett olvasni, hogy nem mûködött normálisan a backslash order oldalon. Persze minden BW váltig állította, hogy semmiben nem különböznek a sorceresstõl. Azóta volt jó pár patch, amiben helyrerakták kicsit a karriert.
Mostanában meg BW QQ-tól zengenek a fórumok, hogy úristen, milyen kevés damageük, pedig mindent ugyanúgy csinálnak. Arra céloztam ,hogy lehet pont ez a baj, hogy ugyanúgy csinálnak mindent. Lehet újra kéne tanulni a klaszt. Akinek meg nem inge.... ugyebár. Egyébként vicces order oldalon most mindenki a BW-okat szidja, mondván egy engineer több sebzést csinál, ráadásul nem öli meg magát, hát igen a backslash tud ilyet, ha megfelelõen mûködik.
A 4 gombos megjegyzés egyébként se volt személyeskedés, többes számban, külön bekezdésbe írtam. Félre ne értessék, nem kérdõjelezem meg a játékos skilled. (szép magyar szó ez is<#circling>#circling>)
Többen írták már 1-2 okot, amiért teljesen jogtalan ez esetben a WE nerf.
A tényállás a következõ:
SC-ben ölnek a szürke WEk, akik nem mellesleg megkapják a bolstert, ami megdobja az összes statjukat, képességüket 38-as szintre. Így közel akkorát ütnek mint egy r38-as.
Ráadásul AOE speccen vagy, amivel jól szét GTAOE-zol minden destróst, hogy közben rád se tudnak nézni - ez tök jó móka, én is ezt tenném a helyedben. De ennek ára van, az, hogy 1 célpontra közel sincs annyi sebzésed, mintha az annak megfelelõ ágon lennél. Ráadásul nincs plusz snareed és healelõs tacticod, teht gyorsabban is hullasz.
Nem tudom mit értesz védekezõ spellen, de az biztos hogy semmi sem véd meg egy mdps-tõl. Mivel aoe ágon vagy így néha nem árt magad köré is nyomni egyet (a'la WoW) ami tuti kiszed minden WE-t a környéken, ha ennyire WE fóbiád van. Õ melee így ha melletted áll, messze túldpsel, te ranged van, így vígan lövöldözheted 100-150 lábról. Ha csak állsz mellette és lövöd, bizony meghalsz... Ha meg megütnek, akkor ott a Target Nearest Enemy hotkey, detaunt, fiery cage és futás öregem be a tieid közé. Ha reflexbõl feldotolod és utána cageezel ne csodálkozz ha jön õ is utánad. 😊 A 20 feet-es 5seces AOE silenced meg már nem is említem, bizony az jó melee ellen is, 5secen át max autoattackolhat téged. Ezek alap dolgok, ha valóban így teszel, akkor vedd hogy nem írtam, ha nem remélem segít.
Ajánlhatom még az 25%-al procoló absorbálós tacticot, valamint az 1 sec stunnolósat a nagyobb túlélõképesség érdekében. Ha ezek helyett dmg növelõ tacticokat használsz, akkor tud, valamit valamiért.
A WE feladata a Te likvidálásod. Õ az olló, te a papír, fogadd el.
Sry a hosszú posztért. <#zavart2>#zavart2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Jah és nerf a reggeli orderes halálokat! (csúnya, csúnya reggel) 😊
http://sw-outcast.comyr.com/
Most komolyan egyetlen eset miatt ennyire felháborodni. Ráadásul egy olyan class ellen, amit a te karaktered ellen találtak ki? Ráadásul piszkosul nehéz a WE-el jól játszani. Nem ajánlom, hogy próbáld ki, nem való idegeskedésre hajlamos embereknek. Eléggé frusztráló, mikor csak úgy megszakad a stealthed, mikor sorra úgy halsz meg, hogy el se érted a célpontod , mert félúton szétnukeoltak. :/ Nem egy leányálom WEel játszani, ahol bárkit meg tudsz õlni, úgy ahogy jólesik, mert OP vagy. <#rolleyes>#rolleyes>
Nem akarom a BW-okat bántani, de lehet hogy az elmúlt pár patch után nem elég az 1-4 gombok rotációja. :/
http://sw-outcast.comyr.com/
Mondjuk én reggel 8kor belépek és szerinted ha guildben lennék akkor egybõl 6 ember ott lenne és együtt mennénk? Melyik guildben van ilyen mert én orvrbe még fg guild csapatot se látok reggel, max pár embert 1 guildbõl de õk se 1 csapatban? Vagy mondjam a WEknek, hogy õk még aludjanak?
Engem nem az zavar, hogy megöl 1 velem 1 szintû WE hanem hogy meglátja a szürke WE, hogy deadly, majd BW és szépen odalopakodik és megöl. Inkább a szürke WE neve alá kellene írni, hogy deadly.
Igen rettentõ fárasztó az, hogy nem tudjátok elfogadni WE milyen op, bezzeg ha order oldalon lenne WE akkor már úsznánk destro sírásba, sõt még BW elött nerfelték volna.
Egyébként még egyszerû olvasóként is rettentõ fárasztónak találom ezt a BW QQ-t.
A WE-nek pont a hatalmas burst damage a lényege. Miután elõugrik gyorsabban kell szétkapnia a papír ruhását, mint ahogy õt kapnák szét. Különben mire menne 0 védelemmel?
Meg ez az 1k feletti dot tick hihetelnen számba megy. Resisted? milyen dot volt? milyen debuffokkal,stb?patch elött,után? 66%kal nerfelték a dot-ot, ezért is hihetetlen ez az 1k dot tick, mondjuk szürkén debuffolva talán, de annak ne msok köze van a 40esekhez.

BF3: shishkeza
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
az, hogy engem 5ember ver le, az egy dolog, egyszeru, nem engem kell utni, mi a fasznak utni tankot?
egy healern vagy papiron mar mas a keplet, de akar csak egy medium armouron is
masik dolog, hogy orvr-n nem 5fos csapatok mozognak, innenstol kezdve megint nalam a ranged karik a jok..😊
bw meg ranged es igenis csunyan tudnak artani, mind aoe-be is..
1500as self healme meg nem vlt, de bzitos healel mas annyit, 750es mar jol erzem magam..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx