Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát lehet, hogy ez valamikor így volt de szerintem sebzésbe a healerek után jön, mondjuk DoK megelõzi.
1. elsõnek combus fel kell vinni, tehát találkozol valakivel és mind2 0ról kezdtek akkor BW dps-e lemarad a többihez képes.Az aoeba erõs de ezt csak váraknál tudja használni.
Engem nem érdekel ki öli meg, tõlem más is levághatja. Csak 1 szürke ne öljön már meg 1 40est gond nélkül, mind1 milyen class.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF3: shishkeza
legalabb 40en vedtuk, es volt vagy 6 sorc😛
nehogy mar orderes testvereink azt higgyek alazni akarjuk oket😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Ezért teszed rá. 😊 (Ha tudnád, hogy a Sorc spell-jeit hányszor blokkolják, még csak nem is sebez)
Vagy arra gondolsz, hogy milyen jó lenne megvárni, míg az ellen végelgyengülésben magától megdeglend? 😊
Egyébként ez pont így van az orderes tankoknál is, bejön a csávó és öten ütjük, hogy végre elfeküdjön.
A BW dominancia meg annyit tesz, hogy kevesebb idõ alatt nagyobb sebzést tud bevinni, mint bárki más.
Bár most hogy láttam egy LvL26-os Engit, aki az SC végére kiosztott laza 250.000-nyi sebzést... (BW/Sorc-nak volt max. 80K) 😄
Viszont megértelek.
Most, hogy DPS karakterrel játszom, engem is zavar, hogy nem minden ellenséges hullát én magam küldök Slaanesh dicsõ színe elé. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SCbe melee rádmászik egybõl, jobbik esetben tudsz védekezni+ elfutni. Rosszabb esetben release.
Orvrben max dotot tudsz rakni ami a legjobb esteben is 100 körül tickel.
Keepnél egyedûl RoFot tudod használni.
Mondjuk ha pldnál tartunk ott a te BO-d ami az én RoFom ha jól emlékszem 12x-13xet sebez, azaz a tizedét annak amit sebeznie kellene,dotjaim 100alatt és talán debuffal a WH olyan 3xx. Na most neked meg mennyit is tickel 1500 a selfheal? + min 2 hot pörög rajtad és 5+ ember nem tud megölni ha nem rakom rád a heal debuffot? Akkor hol itt a BW dominancia?
Másik meg ne feledjük ranged nem egyenlõ BW/Sorcival.
nemtom te hol jatszol es mikor es leehet en vagyok szuk latokoru, de a WHO a rangedrol szol, es ebben a BW nagyon ugyes okkos a heal
debuffjaival egyutt..
nekem ez jon at..
van egy tankom? orvr nem tok mind1?😊 beallhatok blokkolni a lord feljarot..2wb ellen tokmind1 milyen melee-d van, mert annyi mennyisegu cc van mindenkinel, hogy max integetek😊
az igaz, nem kell holgy egyet ertsunk, de ahogy latolm nem is fogunk ebben a temaban..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Viszont nagyon elveztem az egeszet, zergelos rvr-t meg ennyire nem elveztem 😊 kb 20an vedtuk rengetegsok orderes ellen 😊... es mielott azzal jonnel, nem... osszesen volt 2 sorceress mint ranged dps 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. BW WE ellen szerintem sose lõ 3 seces fireballt, hacsak nincs rá tactikája ami azt jelenti, hogy disruptot kap valakitõl és castolás nélkül ellövi.
2. Tudni kellene milyen debuffok voltak rajtad? ignition debuff,stb? valamit rajta milyen buffok voltak? + int,stb?
3. Ha incineration ágon van FB-ja is jóval többet sebez+ buffolva kb annyi intje van mint 1 40esnek. Én aoe ágon vagyok fõleg, inci 0 van és FB 29xx crittel várkapun debuff nélkül 100as combus mellett.(olvasottak alapján inci ágas BW 4k felett lõ FBvel)
4. Te resisted,buffjaid?
Szóval ennek semmi köze így WE nerfhez, mert WE ezeket ki tudja védeni amit te írtál. Viszont én 1 szürke WE ignore armor,disable,stun, immunis a magicre 7 secig nem tudom kivédeni sehogy se. Nagyon resistes cuccokat keresni se kell, mert minden cuccon van szinte elemnetal resist, dungeonos gyûrûrõl nem is beszélve amibõl ha 4et beraksz akkor kb lehet táncolni BW elött is mert semmit se tud csinálni.
Ez nem csak BWnél van így hanem a destros castereknél is, ezért melee felé megy a játék.
Van 1-2 aoe lökés amit még nem tudtam felfogni, hogy csinálja a sorci. pld lordtól lelök feljáró felé. Pedig oda nem láthat fel és nem is tud gtaoe-t rakni. Na most ha az embereket lerepíti akkor azoknak vége. Gondolom ez valami bug lehet, mert van olyan, hogy raksz valahova 1 gtaoet és utána valamiért oda tudod castolni mindig, ha látod ha nem. Tehát elég 1x felugrani 1 pillanatra kijelölni és utána oda rakja fel RoFot, de ez valami bug lehet sorc/bw-nél is.
Ma délelött 2 várat így buktunk el, hogy a tankfalat akik blokkolják a feljövõ destrosokat 2 sorci szétdobálta alulról és így szépen felszivárogtak, utána elég 1 aki aoesokhoz felfut aoe disable,aoe silence és fel is jött mind. Mondjuk kár is ezt leírni, mert így mindenki ezt fogja csinálni hamarosan...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
csak én nem látom a két dolog között az egyenlõség jelet? hmmm
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(Ha tehteném, sosem lépnék szintet <#hehe>#hehe>)
*Across the board decrease in WE damage by 50%
*Damage from DoTs will now break stealth
*Bikinis nerfed to one-piece suits
ennyi <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Arról persze nem beszélsz, h 32es BW mégis hogyan tolhat 2092es FB-t...
De továbbra is várom a nagyon tapasztalt és pro orderesek konstruktív WE nerf hozzászólásait. Eddig csak a szokásos QQ nerfnerfnerfcry megy.
Másik meg semmi köze, hogy kinél mennyi aoe-s van, mert 1 bizonyos szám utám nincs jelentõsége. pld ha 2 wb védi lord termét ahol van mondjuk 10 bw akkor már teljesen mind1, hogy van +1 vagy +20 BW. Ha meg túl sokan vannak 1 helyen akkor BW se befolyásol semmit se, mert lag miatt nem tudnak feljönni.(meg amugy se mert egymástól nem férnek el)
Sõt én már buktam várvédést úgy is, hogy volt elég BW/engi de healer volt kevés vagy tank nem volt elég. Várvédést nem lehet csak BW/engi számra építeni. Oda mindenki kell.
Amugy melee játék lett az egész a resistek miatt. pld WEnél armor nem számít + debuffol is persze BW cserébe sebez rajta kb 200at, mert ugye resistet símán felvesz és 75%-kal csökkenti a sebzést.
Más:
Ma olvastam, hogy destro sír BW aoe miatt, hogy nerfeljék le RoFot is, mert gtaoe-hoz nem kell los és keepeknél tudnak össze vissza fel/le aoezni.
Mág megint destro sír, pedig a sorcinak az aoejához ott van még az aoe lökése is mellé. Gondoltam, hogy mivel sorc destro ott ez rendben van, de ordernál nerfelni kell. Érdekes, hogy aoe healt nem akarják nerfelni pedig az 150 ft és félgömb szerûen hat még a síkjába se kell lenni. Másik kellemes dolog a bane shield stackelés, több sebzést kapok vissza mint amennyit a rof sebez.
Ha továbbra is a resist stackelés felé megy a játék akkor casternek löttek
Találtam egy jó oldalt ahol lehet kapni ingyé gamecardot egy csomó mmorpg-hez. Regisztrálni kell aztán játszani a játékokkal meg minél több embert meghívni.
Már regisztráltam is és már van 3000pontom 40000pontért már lehet venni gamecardot.
Akit érdekel itt egy lik hozzá.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME
vagy az ahitott IB nerfre?😛P
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
anti hero
Kérdésem: A játék indításánál többször elõfordul, hogy frissíti a peccset, nyomom a playt, fekete monitor után kidob.
Segítsetek, mert már rohadtul unom!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Segítséget kérnék!!!
A warhammer online-ban full kezdõ vok és ha van olyan hely ahol magyarok játszanak ,és nem fizetõs a szerver és hogyan kell arra beállítani stb stb stb Aki tud nekem ebben segíteni az dobjon rám pls egy mailt: [email protected]
Nagyon hálás lenné, ha vki venné a fáradtságot és elvenné ebben a témában a szüzességem 😊 THX elõre

nagy fos az egész élet, remélem jövõre jobb lesz -.-
anti hero
<#idiota>#idiota>
anti hero
Ez pont egy wowos kép, de sajnos nem csak ott jellemzõ ez, hanem valóban ez jellemzõ az összes mai MMOra köztük a WARra is és elég elszomorító ez a hozzáállás 😞
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"