Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A BW dominancia meg annyit tesz, hogy kevesebb idõ alatt nagyobb sebzést tud bevinni, mint bárki más." talán WE igaz ez😊
Hát lehet, hogy ez valamikor így volt de szerintem sebzésbe a healerek után jön, mondjuk DoK megelõzi.
1. elsõnek combus fel kell vinni, tehát találkozol valakivel és mind2 0ról kezdtek akkor BW dps-e lemarad a többihez képes.Az aoeba erõs de ezt csak váraknál tudja használni.
Engem nem érdekel ki öli meg, tõlem más is levághatja. Csak 1 szürke ne öljön már meg 1 40est gond nélkül, mind1 milyen class.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

0Fritz0
De hogyan célozza meg, hogy a pet/"dolog" 😊 a Lord-ot lõje?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sam9981
szerintem a engineer/magus tudja megcsinalni a dolgot, mert ha lerakja a petet, az siman at tud loni a falon, szoval lehetseges hogy igy csinaljak a dolgot

BF3: shishkeza

Pari
khm, a pontositas kedveert:

legalabb 40en vedtuk, es volt vagy 6 sorc😛
nehogy mar orderes testvereink azt higgyek alazni akarjuk oket😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

0Fritz0
"...és 5+ ember nem tud megölni ha nem rakom rád a heal debuffot"
Ezért teszed rá. 😊 (Ha tudnád, hogy a Sorc spell-jeit hányszor blokkolják, még csak nem is sebez)
Vagy arra gondolsz, hogy milyen jó lenne megvárni, míg az ellen végelgyengülésben magától megdeglend? 😊
Egyébként ez pont így van az orderes tankoknál is, bejön a csávó és öten ütjük, hogy végre elfeküdjön.
A BW dominancia meg annyit tesz, hogy kevesebb idõ alatt nagyobb sebzést tud bevinni, mint bárki más.
Bár most hogy láttam egy LvL26-os Engit, aki az SC végére kiosztott laza 250.000-nyi sebzést... (BW/Sorc-nak volt max. 80K) 😄

Viszont megértelek.
Most, hogy DPS karakterrel játszom, engem is zavar, hogy nem minden ellenséges hullát én magam küldök Slaanesh dicsõ színe elé. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezt írtam neked én is , hogy nem a BWk miatt nem tudják elfoglalni a keepet, mert kell oda minden classból.

Le kell írni, hogy hol tudod használni ezeket, és akkor meglátszik BW milyen jó.
SCbe melee rádmászik egybõl, jobbik esetben tudsz védekezni+ elfutni. Rosszabb esetben release.
Orvrben max dotot tudsz rakni ami a legjobb esteben is 100 körül tickel.
Keepnél egyedûl RoFot tudod használni.
Mondjuk ha pldnál tartunk ott a te BO-d ami az én RoFom ha jól emlékszem 12x-13xet sebez, azaz a tizedét annak amit sebeznie kellene,dotjaim 100alatt és talán debuffal a WH olyan 3xx. Na most neked meg mennyit is tickel 1500 a selfheal? + min 2 hot pörög rajtad és 5+ ember nem tud megölni ha nem rakom rád a heal debuffot? Akkor hol itt a BW dominancia?
Másik meg ne feledjük ranged nem egyenlõ BW/Sorcival.

Jockey
kezd mar egyre mokasabb lenni amiket irkalsz..:0
nemtom te hol jatszol es mikor es leehet en vagyok szuk latokoru, de a WHO a rangedrol szol, es ebben a BW nagyon ugyes okkos a heal
debuffjaival egyutt..
nekem ez jon at..
van egy tankom? orvr nem tok mind1?😊 beallhatok blokkolni a lord feljarot..2wb ellen tokmind1 milyen melee-d van, mert annyi mennyisegu cc van mindenkinel, hogy max integetek😊
az igaz, nem kell holgy egyet ertsunk, de ahogy latolm nem is fogunk ebben a temaban..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Ma KV-ban vedtuk az eszaki keepet es egyszer csak eltunt a lord. Panikoltunk rendesen hogy hova tunt, de megtalaltuk, lent volt a foldszinten valahogy lehuztak. Szerencsere resetelt es visszafutott.
Viszont nagyon elveztem az egeszet, zergelos rvr-t meg ennyire nem elveztem 😊 kb 20an vedtuk rengetegsok orderes ellen 😊... es mielott azzal jonnel, nem... osszesen volt 2 sorceress mint ranged dps 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Valaki találkozott már olyannal, hogy fent véditek lordroom-ot és lordot meg megölik közben, pedig destro sincs fent. Én még csak most láttam ma ilyet. Mondjuk forumon már olvastam ilyet. Valahogy le lehet húzni.

Ugyanakkor azt kifelejtettem ,hogy Inci ágas BW kb sehogy se tud védekezni WE ellen. Másik 2 ágat használóknak legalább van valami ami elodázza/vagy megmentheti is. Szóval aki érti a dolgát mint WE vagy ismeri BW képességeit annak szabad préda.

Beszélhetünk róla, csak tudni kell a körülményeket.
1. BW WE ellen szerintem sose lõ 3 seces fireballt, hacsak nincs rá tactikája ami azt jelenti, hogy disruptot kap valakitõl és castolás nélkül ellövi.
2. Tudni kellene milyen debuffok voltak rajtad? ignition debuff,stb? valamit rajta milyen buffok voltak? + int,stb?
3. Ha incineration ágon van FB-ja is jóval többet sebez+ buffolva kb annyi intje van mint 1 40esnek. Én aoe ágon vagyok fõleg, inci 0 van és FB 29xx crittel várkapun debuff nélkül 100as combus mellett.(olvasottak alapján inci ágas BW 4k felett lõ FBvel)
4. Te resisted,buffjaid?
Szóval ennek semmi köze így WE nerfhez, mert WE ezeket ki tudja védeni amit te írtál. Viszont én 1 szürke WE ignore armor,disable,stun, immunis a magicre 7 secig nem tudom kivédeni sehogy se. Nagyon resistes cuccokat keresni se kell, mert minden cuccon van szinte elemnetal resist, dungeonos gyûrûrõl nem is beszélve amibõl ha 4et beraksz akkor kb lehet táncolni BW elött is mert semmit se tud csinálni.
Ez nem csak BWnél van így hanem a destros castereknél is, ezért melee felé megy a játék.

Hát aki nem aoe ágra rak az ne ugráljon keepnél, mert nem sokat tud csinálni. Hidd el elég sok sorci van azon az ágon és valahogy õk is tudnak le/föl aoe-zni lordnál nem csak a csíter BW. Én 3 tacticot használok aoe-ra, most a sorcnak meg 1et be kell rakni az nem 1 nagy áldozat. Nagyon is sok jelentõsége van az aoe lökésnek, mégpedig az hogy az összes BW aki a rangebe van CDre vágja a RoFját.(mivel sorc tacticja minden critre lök ezért kb belockolja RoFod) Na most ha nincs aoe, destro szépen feljön és , jön aoe silence, aoe disable és lehet releaselni. Remélem így már látod miért olyan imba ez a sorc tactic keepnél.
Van 1-2 aoe lökés amit még nem tudtam felfogni, hogy csinálja a sorci. pld lordtól lelök feljáró felé. Pedig oda nem láthat fel és nem is tud gtaoe-t rakni. Na most ha az embereket lerepíti akkor azoknak vége. Gondolom ez valami bug lehet, mert van olyan, hogy raksz valahova 1 gtaoet és utána valamiért oda tudod castolni mindig, ha látod ha nem. Tehát elég 1x felugrani 1 pillanatra kijelölni és utána oda rakja fel RoFot, de ez valami bug lehet sorc/bw-nél is.
Ma délelött 2 várat így buktunk el, hogy a tankfalat akik blokkolják a feljövõ destrosokat 2 sorci szétdobálta alulról és így szépen felszivárogtak, utána elég 1 aki aoesokhoz felfut aoe disable,aoe silence és fel is jött mind. Mondjuk kár is ezt leírni, mert így mindenki ezt fogja csinálni hamarosan...

Szaruman
Majd ha a bw-k 400 ftrõl mindenkit oneshotolnak, fidel szerint balanceos lesz a játék 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

nem értelek komolyan....számodra elfogadható az hogy egy keepben két szintre tolsz aoe-t úgy, hgoy az ellen azt se tudja hova menjen a csíter bw aoe elõl, ellenbe a sorcnak az aoe-je lök, igaz hogy kell hozzá tactic, és nem minden sorci használja és nem minden sorci destro ágon van.

csak én nem látom a két dolog között az egyenlõség jelet? hmmm

TDC Geronimo
Ja jó :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Már legalább egy éve megvan ez a monitor, Sherlock. 😊

TDC Geronimo
Új monitort vettél vagy miapicsa? 😄

0Fritz0
Köcsög Destro, nerf Sorci! 😊

(Ha tehteném, sosem lépnék szintet <#hehe>)

BEAST
Mar van aki leirta!

*Across the board decrease in WE damage by 50%
*Damage from DoTs will now break stealth
*Bikinis nerfed to one-piece suits

ennyi <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
TUdom, h milyen a WE, mivel van 1.
Arról persze nem beszélsz, h 32es BW mégis hogyan tolhat 2092es FB-t...
De továbbra is várom a nagyon tapasztalt és pro orderesek konstruktív WE nerf hozzászólásait. Eddig csak a szokásos QQ nerfnerfnerfcry megy.

Jeffjohnson
DPS-e túl nagy a WH hoz képest ilyenkor persze azt szokták mondani de a WH nak meg jobb a túlélõképessége.....napersze mintha számítana bármit is amikor 4 en ütnek mert megérintetted kedvenc sámánukat.

TDC Geronimo
A játék azért egy fos, mert gyökér emberek játszanak vele és azzá teszik. Nem is értem az ember nem azért játszik, hogy szórakozzon? A sok szerencsétlen sportot ûz ebbõl és ez a legnagyobb probléma. Errõl tudnék mesélni egy mostani esetet is, de nem akarok untatni senkit ezzel ;>

Szóval caster jó várba, tehát én ha játszani akarok akkor üljek 1 várba. Lehet nekem nem errõl szól csak a játék. X játékidõdbõl nagyon kevés %ot töltesz el várvédéssel.(pld ha 8 órát játszom kb 1 óra a várvédés, ha van egyáltalán) Vagy te mással játszol, mert várvédésen kívûl mindenhol melee dominál.
Másik meg semmi köze, hogy kinél mennyi aoe-s van, mert 1 bizonyos szám utám nincs jelentõsége. pld ha 2 wb védi lord termét ahol van mondjuk 10 bw akkor már teljesen mind1, hogy van +1 vagy +20 BW. Ha meg túl sokan vannak 1 helyen akkor BW se befolyásol semmit se, mert lag miatt nem tudnak feljönni.(meg amugy se mert egymástól nem férnek el)
Sõt én már buktam várvédést úgy is, hogy volt elég BW/engi de healer volt kevés vagy tank nem volt elég. Várvédést nem lehet csak BW/engi számra építeni. Oda mindenki kell.

BEAST
Akkor olvass egy kicsit figyelmesebben, irjak hogy ez EGYIK OLDALNAK sem jo... amugy meg vicc hogy szerinted melee jatek lett :p amikor az egesz jatek arrol szol kinel van tobb BW/Engi meg healer, vagy Sorc/Magus/healer.

Nézz videokat + olvass forumokat. Mondjuk én ezt már leírtam régebben is. 10 szintel alacsonyabb WE ne kalapáljon már össze 1 40es BW-t minden gond nélkül.
Amugy melee játék lett az egész a resistek miatt. pld WEnél armor nem számít + debuffol is persze BW cserébe sebez rajta kb 200at, mert ugye resistet símán felvesz és 75%-kal csökkenti a sebzést.
Más:
Ma olvastam, hogy destro sír BW aoe miatt, hogy nerfeljék le RoFot is, mert gtaoe-hoz nem kell los és keepeknél tudnak össze vissza fel/le aoezni.
Mág megint destro sír, pedig a sorcinak az aoejához ott van még az aoe lökése is mellé. Gondoltam, hogy mivel sorc destro ott ez rendben van, de ordernál nerfelni kell. Érdekes, hogy aoe healt nem akarják nerfelni pedig az 150 ft és félgömb szerûen hat még a síkjába se kell lenni. Másik kellemes dolog a bane shield stackelés, több sebzést kapok vissza mint amennyit a rof sebez.
Ha továbbra is a resist stackelés felé megy a játék akkor casternek löttek

Hellosztok
Találtam egy jó oldalt ahol lehet kapni ingyé gamecardot egy csomó mmorpg-hez. Regisztrálni kell aztán játszani a játékokkal meg minél több embert meghívni.
Már regisztráltam is és már van 3000pontom 40000pontért már lehet venni gamecardot.
Akit érdekel itt egy lik hozzá.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Szaruman
A WE nerfet fejtsd ki plz, h miért van rá szükség.

TDC Geronimo
2 új dps classra , ez áll a szövegben is :p Azt, hogy ez melyik kettõ lesz hivatalosan még nem tudni.

Jeffjohnson
inkább BO, WE nerfre lenne szükség ha már itt tartunk

Pari
Ez a slayerre es a choppara vonatkozhat?
vagy az ahitott IB nerfre?😛P

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
In 2009 we are going to keep advancing with great strides. The Keg End Event is drawing to an end in the new year, but the next patch is coming soon and so is the next event. Also, the introduction of the melee DPS careers for the Dwarfs and the Greenskins is looming on the horizon. <#whatever> na boldog új évet mindenkinek.

:koccint:

anti hero

BEAST
<#taps>

0Fritz0

Azért a várvádásnál nagyon jól jön az influ meg a renow még ha csak bet állsz egyedül és öntöd az olajat akkor is. A BO-kat tényleg veszni szokták hagyni mert ha letelik a 3 perc def akkor nem ér semmit h kiverik onnan az ordert márpedig amikor ilyen 2-3 warbandnyi sereg csap össze ált.ban 3 percnél tovább tart a csata. Többször volt olyan h hiába vertük ki az ordert BO melöl mire elkezdhettük volna tekerni a zászlót átfordult.

TDC Geronimo
Warban ez nem az SCken mutatkozik meg, hanem ORvRben. A "hagyjuk veszni a Keepet meg a BOt, hogy utána visszafoglalhassuk és kapjunk sok sok renownt" dologról beszélek.

Video driver-Codec-Directx ezeket frissitteni probald.

Warban 0 pont után 0 pontot kapsz. Valamint itt nyogodtan kiballaghatsz és bejelentkezhetsz másik SCre. Nem kell megvárni a végét mint wowban, sõt itt jóval hamarabb kidob SCbõl, mert ha ugrálsz ugyan úgy számolja mintha állnál. Talán még T3ba le is teszteltem.

Ez a warra amúgy nem nagyon áll, mivel a gyûjtött pontok arányában kapsz a végén xp-t, renown-t, míg a wowban kb. megkapod a gyõztes meccsért járó jutalom harmadát.

Sziasztoksokember!
Kérdésem: A játék indításánál többször elõfordul, hogy frissíti a peccset, nyomom a playt, fekete monitor után kidob.
Segítsetek, mert már rohadtul unom!
Sztem olyan nincs ami nem fizetõs...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Hi all!!!

Segítséget kérnék!!!
A warhammer online-ban full kezdõ vok és ha van olyan hely ahol magyarok játszanak ,és nem fizetõs a szerver és hogyan kell arra beállítani stb stb stb Aki tud nekem ebben segíteni az dobjon rám pls egy mailt: [email protected]

Nagyon hálás lenné, ha vki venné a fáradtságot és elvenné ebben a témában a szüzességem 😊 THX elõre

amúgy kár h nem szóltatok hogy lesz ilyen guildtali vagy mi, jöttem volna bedöntöttem volna pár korsó málnaszörpöt.. :d
nagy fos az egész élet, remélem jövõre jobb lesz -.-

anti hero

az alli már a bányában van!
<#idiota>

anti hero

TDC Geronimo
Van egy srác akinek a blogját olvasom régóta. Tolja WARt is meg wowot is. Minap postolta ezt a képet:

Ez pont egy wowos kép, de sajnos nem csak ott jellemzõ ez, hanem valóban ez jellemzõ az összes mai MMOra köztük a WARra is és elég elszomorító ez a hozzáállás 😞

én is Dragonback Mountain-on vagyok lvl9 shaman😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

van még aki túltesz rajta is <#zavart2>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

mondtam, hogy vedd be a gyógyszered...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
miota elkezdtem mutalni mar nem az igazi <#idiota>