Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "nem mutat semmit" érvek nélkül, meg kicsit magyar politika-szagú, minden hazugság, ami nem felel meg az ideológiánknak. 😄 Szóval mi a baja az oldalnak?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van területre ható detaunt is amit mindketten megkapunk. Liont kinyirják 15sec cd elindul aztán 2sec cast csata közben ez mondjuk lehetetlen elöhívni mert addigra szétkapnak.
Az összes szervert nézve a legnépszerütlenebb a WL de itt van a ti szerveretek is ha jól tudom Karak Azgal:
Link
1.BW 1264 db
2.Sorci 1215 db
3.Marauder 1013 db
.
.
.
20.White Lion 556 db
T4-en is ugyanez a helyzet
Autoattack ot befolyásolja a fegyver speed az biztos de ,hogy a skillekre milyen hatással van azt nem tudom kell ,hogy legyen de pontosan mi azt nem tudom. Viszont az autoattack sem lebecsülendõ két nagyjából hasonló statú fegyverböl én mindíg a gyorsabbat szoktam használni.
Maraudernél ki lehet futni a távból ha
idõben reagálsz és 2 sec alatt ki tudsz érni a távból. Ezért erösen reakciófüggõ a dolog AM ként fõ célpontja vagyok mondhatni az egész Destros bagázsnak nem 1x volt olyan láttam jön a húzás fordúltam futottam mégis berántott.Nagy szerepe van a szerver lagnak ill. milyen közelröl kezdi el nomeg ha éppen csápol 1 tank akkor 100% os az eredmény.Olyan is volt hogy kb 10feetröl rántott be nem igazán értettem miért nem fut oda hozzám de gondolom biztosra akart menni 😊. Én Order oldalról a Maraudert erösebb classnak tartom mert a Damage-e nem 2 forrásból jön (WL+pet)
nem kell a pettel foglalkozni és csodálkozni ,hogy passive modban hova a rákba tünt el ill. mikor "megidézem" miért nem jelenik meg stb. persze ezek bugok amiket javítani kell biztos a Maraudernek is van.
Az egyik legritkábban játszott karakter a WL csak KotBS/BG-ból van kevesebb ezért aztán tekinthetjük utolsónak míg a Marauder a Sorci és BW utáni 3. helyet éri el. Ezen is érdemes elgondolkodni amikor egy alig játszott kaszt további nerfjét akarjuk.
Fetchez kapcsolodó érdekes eszmefuttatás egy Shaman részéröl : Link
"Fetch has a counter. It's called a half decent group."
A magam részérõl nem is osztom az észt tovább.....
olvasoként azért be-be nézek, ugy mint eddig....
Biztos bennem van a hiba, de ugy gondoltam, hogy a talán ezt a forumot is értékessé és tartalmassá lehetne tenni.... önzõ módon gondoltam igy, ahogy lentebb irtam a melóból csak ezt érem el...a WHA-t nem...
Na mindegy...további minden jót....
bicajosblogom.blog.hu
2.Le van írva "feketén-fehéren" ez nem végleges rendszer és még be sincs vezetve
3.Nem látok 1 konstruktív érvet az irányában ,hogy mi lenne a jó sírni lehet mindenért az a legegyszerübb...
Én a magam részérõl türelmesen várom, hogy egyre jobb és jobb legyen és örülök minden kisebb-nagyobb patchnek/hotfixnek/miegymásnak....
bicajosblogom.blog.hu
itt ha letekered megtalálod a wardokat és az is ,hogy mi mire alkalmas közülük
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
bicajosblogom.blog.hu
bicajosblogom.blog.hu
itt elsõsorban az iránnyal van baj. ez az irány pedig a következõ:
1) megoldás helyett barkácsolás (mondjuk ez a kezdetektõl felfedezhetõ)
2) nem egyenlõ akadályok (mint mondtam, az egyenlõ akadályok is a hc rétegnek kedveznek, szóval teljesen felesleges és ellenszenves dolog még rátenni egy lapáttal)
egyébként majd ha le akarom mondani az elõfizetést, akkor megteszem. nem érzem úgy, hogy ez esetben meg kéne indokolnom a döntésemet.
Egyrészt nem birja a vas másrészt meg csak a kilátást zavarják.....
Egy másik megoldást egy ingyenes koreai cuccban láttam, lehet nem ez a jó megoldás, de alternatívának elmegy. Ott az ostrom elõtt ugymond regelni kellett a guildnek egy npc-nél. Meg volt adva az ostrom idõpontja -> az adott idõpontban a védõ guild és annak szövetségesei bevonultak a várba védekezni, rá tiz perc mulva megérkezett az ostromló guild meg annak szövijei...aztán hagy menjen:-DDD
Igaz igy a spontánság varázsa elvész, viszont talán szervezetebb, átláthatóbb egy fight és a nincs tele a terület sok nem odavalóval....
bicajosblogom.blog.hu
u.i.:az igazsághoz azért az is hozzátartozik ,hogy az sg-s fórum motor inkább flame-re alkalmas mintsem a WHA ahol azért szét vannak szedve a dolgok nem így ömlesztve mint itt.
Szóval teljesen jó ötletnek tartom ha nem elöször a kisebb szintüeket rakja vissza a game a WC-be. Ha meg a 40esek Afkolnak magukra vessenek. De az semmiképp sem jó h folyton lecrashel a szerver a sok embertöl.
bicajosblogom.blog.hu
amúgy warhammeralliance-t elég olvasni ha naprakész akarsz lenni
Összesen egy wp-t huztam fel 31ig, egy BO-t 18ra, most pedig egy SH-val játszom, az már 12es....:-D
Nem akarok én itt észt osztani (hol vagyok én ahhoz), de ugy gondolom, hogy például nekem még hónapok kellennek (ha nem évek) hogy abban a helyzetben legyek, hogy unom a járékot, mert szar az end content....
bicajosblogom.blog.hu
Többek között miért nem lehet például ilyesmikrõl beszélgetni? Engem például tökre érdekel, hogy mi lesz, miket terveznek, hogy lesznek majd megvalósítva. Sajnos nincs idõm böngészgetni a témába vágó oldalakat, írásokat. A magam részérõl tökre szívesen vennék például ilyen témájú postokat is.
bicajosblogom.blog.hu
Csak néha nehéz felismerni a sok aranyfuksztól, ami rajta lóg. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bár én egy senki se vagyok itt, de azért mi lenne ha jó dolgokat is mesélnénk itt néha....mert ez igy baromi unalmas ám....
Jogos, hogyha nem tetszik miért olvasom....Sajnos a melóban csak ezt engedi a tartalomszûrõ és mindig "reményekkel telve" nézek be, hogy hátha valami érdemi eszmecsere van....
Ezzel szemben mindig rinya van valamiért....
Amit azért hozzátennék a rinya témához, hogy aki csak végig rohan a játékon és ott vár az end contentben és rinyál, hogy kevés, az meg is érdemli:-D Csak azt nem értem minek rohanni....
Sokáig wowoztam ez elõtt. Ott is voltak ilyen hangok, még az elsõ kieg elõtt...Hány évvel az indulás után jött ki az elsõ kieg?
Ha már most ekkora a rinya mi lesz mondjuk egy év múlva? Vagy kettõ év mulva? Vagy ha nem is terveznek se kieget se content patchet?
bicajosblogom.blog.hu
Mégis szerinted egy 32-es kari mit tesz hozzá 1 olyan contenthez ami 40es kariknak lett kitalálva? Kifogást könnyü találni ha el akarod hagyni a játékot... de legalább olyasmira fognád ami tényleges probléma mert ezt még be se vezették és máris egy kis szintü kari kezd el akadékoskodni ami röhelyes.
WEre: az egy tré build.
40ig ezt rakd ki:
http://www.wardb.com/career.aspx?id=22#13:8704:3:8:5:32:25
40/rr40en ezt:
http://www.wardb.com/career.aspx?id=22#13:8704:9:520:0:0:29
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
szal vicaversa😊