Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
amúgy tegnap voltam sc-be tankommal t4-be:-)
találkoztam a melee orientált gamma egyik ékeséggével 2er is, azaz 9bw 7healer par SM felállással order oldalon:-)
Rettentõ izgalmas volt, order bekempelpe a magaslati pontot és mind a 9 bw aoe-tt. Gyakorlatilag nem lehet feljutni a cuccért, instant haltam a közel 11k hp-mmal:-)
Bár tudom ez melee játék, mindig elfelejtem...:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
ne délután 1kor keress rájuk szvsz...:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
Fogalmazd át kérlek.
Téged utál mindenki azért van ez 😄
Ezt gondoltam, hogy amint én kilépek a játékból order megduplázódik destro megfelezõdik és mindjárt balance van.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hát én rájuk bírtam keresni és 14 onlineból senki se orvrzik azthiszem 6-8 altozik többi meg ki tudja mit csinál.

😄D

Karak-Azgalon a legnagyobb destros, legszervezettebb, legaktívabb, ex-alliance-társ guild, a KDS hátrahagyott mindent, hogy order oldalra menjen és szervezkedhessen. Megbízható, tehát nem itteni fórumozó forrásból tudom, hogy a /who-val jelenleg nem lehet rájuk keresni, mert 50-nél többen vannak a srácok... Jó példa a szervezetlenségre a Vengeance nevû guild, aki daocozott anno, ismerheti is õket, profi, tapasztalt játékosokról beszélünk. Egy ottani ismerõsömtõl tudom, hogy õk pl. csak másik 3, vagyis inkább két és fél guilddel vannak szövetségben, azzal szemben, hogy mi az alliancünkben mindig maximális létszámban megvoltunk. Az ok, hogy a többi nagyobb guild "beképzelt", "saját magában akar csak játszani", "nem hajlandó közös dolgokban résztvenni", stb. A sok egymással nem foglalkozó guild soha nem fog egyidõben, egyszerre, szervezetten fellépni és bármit elérni, egyenként daráltatják be magukat és így nem csodálom, hogy a motiváció is csökken, mivel sikereket nem tudnak elérni, így a játékkedv is elmegy, ezért altoznak, abbahagyják, szüneteltetik.

Errõl a "szervezetlen order"-rõl vmiért mindig egy Monthy Pithon epizód jut eszembe.
Állnak a tisztek, meg a parancsnok.
- Tehát akkor, 300 ember kerít jobbról, 300 ember kerít balról...a többiek meg lerohanják õk et szembõl.
- ÕÕõõõ, uram. Összesen csak 10 emberünk van.

Pontosan ugyan ez a helyzet az "xy kaszt imba" vitákkal is, csak nem ahhoz szóltam hozzá. De mérget vennék rá, hogy ebben a helyzetben is ugyan ez történik. Sajnos általános probléma ez és annak ellenére, hogy azt hittük, úgy okoskodtunk, hogy a balansz szépen lassan magától beáll sajnos épp ellenkezõleg: még nagyobb lett a szakadék.
Sajnos a helyzet az, hogy a war alliancen korábban csak elvétve, most már szinte soha nem lehet olvasni Inevitable city ostromokról. Nem tudom, hogy pont az Azgalon mi a helyzet, ha ott ostrom is fele-fele arányban van, akkor nem szóltam.
És aki ezt szervezetlenségre fogja az szerintem nem látja a fától az erdõt és ha nem látja be mindenki ezt a nagyon komoly problémát és nem próbálják az emberek tudatosan kibalanszolni a szervereket (számtalan olyat hallottam, hogy egész guildek rerolloltak destrura, de a fordítottját még soha. Természetesen nem vagyok naiv, tisztában vagyok vele, hogy amit leírtam az teljes képtelenség, eleve nagyon ritka, hogy valaki hátrahagyja szeretett karakterét a másik oldal hívása miatt az meg lehetetlen, hogy valaki a gyengébb oldalra álljon át) akkor az egész endgame tartalom a saját dugájába fog dõlni. A legtöbb szerveren volt normális endgame élet aztán a kevésbé lakott szervereken megszûnt, ezért azokról migrációt hirdettek a még viszonylag lakottabb szerverekre amiken most beindult a whinegépezet mert vagy nevetséges differencia van a két csapat között vagy összeomlik a szerver ami miatt egyre többen altoznak aztán ha azt megunják kiszállnak... Én nem tudom, hogy hova vezet ez, de semmi jóhoz az biztos. Persze ahogy mondtam, egyszeri játékos ezt sose fogja tudni megoldani.

Ez persze pont engem a heti egyszer játszó "szupercasualt" cseppet se zavarna (bár azért be kell vallanom, engem is zavart amikor még játszottam, hogy T3ban minden nap szinte minden idõpontban erõfölényben volt a destru), de az olyanok, akik az endgamet szeretnék élvezni sorra csalódnak és ez nagyon szomorú szerintem 😞 Reméljük, hogy a múltkor linkeltek alapján elindul a megoldáskeresés a készítõk részérõl.
Persze, ahogyan azzal is tisztában volt/van minden orderes, hogy bw, az ironbreaker, stb. nem op, vagyis mindenkinek megvan az egyéni igazsága, ami nem feltétlenül áll közel a tényekhez. Maradjunk annyiban, hogy többen tudtuk tapasztalatokkal, tényekkel, még hazugnak titulált számokkal is alátámasztani a saját és részben Fidel igazságát is, konkrétan, hogy egyszer az egyik oldal, másszor a másik oldal van fölényben. Nagyobb a mintavételünk is, hiszen többen nem csak 6-tól 8-ig szoktak játszani, ami valljuk be, leginkább csúcsidõ elõtti periódus, tehát nem igazán nevezhetõ eklatánsnak... ennél csak az lett volna jobb, ha a tapasztalatait a dél és 2 közötti idõszakra építi.
Jellemzõ ez a vitakultúra, bár rád eddig nem volt érvényes, nem érvelünk, hanem egybõl hülyének nézzük a másikat...

Nem tudom... A szünet nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztem a következõ félévem meg elég húzós lesz még a munkát is részben lemondtam miatta, szóval nem hiszem, hogy pont MMO-zni fogok elkezdeni megint. 😞
De azért ti irtsátok a pusztítás szolgálóit az én nevemben is, szurkolok! ;-)
Ha visszajövök Ti lesztek az elsõk, akik tudni fogtok róla.
http://www.war-europe.com/#/news/?id_news=en333&lang=en

Terawatt
emberek mivan most a szerverekkel? mert nemenged besehova? miért van ez és meddig tart?😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Most vettem észre, hogy afrikai szerveren játszom 😉
Nem lehet, hogy te T2-rõl, én meg T3-ról beszéltem?
Asszem lefõzök egy jó erõs kávét, ma este ne legyen ilyen gondjaim.
És mikor térsz vissza Pio? 😊
Kellemesen fejlõdgetünk K8Pn tegnap elértük a rank12-t itt is. Eddig ez a szerver elég kellemesnek tûnik a mi casual igényeinknek 😊

Nemrég linkelt itt valaki valami hacker toolt, lehet, hogy azzal lehet valamit csalni? Bár emlékeim szerint "csak" sebességnövelés, slowfall és "teleportálás" volt benne.
Fura, én meg tegnap 7-9 között t2-ben kb. olyan 1 vs 2 wb-s csetepatéban vettem részt, aminek a vége aztán az lett, hogy az order a létszámfölényével elkente a szánkat, elfoglalta a keepeket, de vagy egy egész szintet fejlõdtem az orvr-es xp-bõl. Lehet, hogy te egy ázsiai vagy amerikai karak azgalról beszélsz? 😄

Hogy beszéljünk a játékról is és azon belül BWrõl + resist stackelésrõl.😊
Tegnap negatív rekordot döntöttem Rain of Fire sebzéssel 100 combus mellett az 1ik várvédésnél 2 dmg-t sebeztem 1 BOra.Szóval azt láttam, hogy egymás fölé jön tickenként a 2,2,2 dmg. Nem hittem a szememnek, de megnéztem logba is.😊. Ráadásul én aoe ágon vagyok ami még érdekesebbé teszi a dolgot.

Nézd el nekik, mindenki jobban szeret úgy nyerni, hogy az ellenfélnek ugyanolyan esélye volt. És ha ez nem így történt, hát megteremti a saját fantáziavilágát, amiben mégis így történt. Ha esetleg a teljesen pontatlan és mindenre alkalmatlan statisztikai oldal nagy különbséget mutatna, akkor mondanának például olyat, hogy "mindkét csapatban A-tól Z-ig voltak játékosnevek, úgyhogy egyenlõen voltunk" 😊

Bhalage jól összefoglalta az elmúlt idõ eseményeit ;-)

Az elsõ pillanattól fogva nevetséges volt az order-destru egyensúly, ezzel minden orderes tökéletesen tisztában volt (és egyetlen destrus se látta be) és akinek nem volt olyan fontos, hogy orderes legyen az rerollolt, akinek fontos volt, az abbahagyta a játékot, akinek pedig tetszik a játék és a barátai is orderesek az maradt order oldalon.
Sõt legtöbbszõr 8ig se vagyok. Mivel én nem tudom tegnap mi volt, de amiket Hyder írt a postjába könnyû kikövetkeztetni, hogy a fortress raid praagba ment ahonnan gondolom kisöpörték ordert és campelték a zónát. Valószínû ezért ment minden orderes másik zónába ahol úgy tünhetett, hogy létszámfölénybe voltak(vagyis írásod szerint így is volt), de ha összes destrot összeadod a 2 zónába meg az ordereseket akkor mindjárt más számok jönnének ki szerintem.
Inkább maradjunk annyiba, hogy ez az én kis összeesküvés elméletem mert én nem voltam ott.😊

Srácok!

Csak azt meséltem el, hogy szerettem volna szórakozni egy játékkal az adott idõpontban (ami szerintem egész normálisnak tûnik) és nem sikerült.
Nem foglaltam állást egy állítás (több a destro vs orde altozik, stb..)mellett sem.
Úgy gondolom, hogy hétköznap este 7 órakor illene tombolni a háborúnak.
Ehelyett csak kisebb helyi konfliktusok vannak, és ez szerintem nem túl jó jel.
QuippeR
de akkor arra mi a magyarázatod, már ne haragudj, hogy tegnap fél kilenc körültõl kábé háromnegyed óra alatt legyalulta az order a dwarf vs greenskin területeket?

szerintem nincs ebben semmi különös, Fidel este nyolc után nem ér rá, akik meg azt mondják, hogy nincs túlerõben a destro, azok meg pont ilyenkor vannak online. destruban többen érnek rá nap közben.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Minek mennék, engem nem zavar, hogy többen vannak. Viszont az már igen, hogy destro megprobálja mindenféle hülyeséggel(pld statisztika, majd a KDS a mi megváltónk, nincs ts,szervezés,altozás,t3,stb)megindokolni, hogy nincs túlerõben. Mondjuk én arról, hogy 20-21óra után mi történik nagyon semmit se tudok mondani, viszont addig látom mi van.

mostmar talan hetek ota a kovetkezo megy: fidel leirja szamokkal hogy hanyan voltak, erre jon a sok jolmegmondomjozsef destru, hogy biztos altoznak, meg nemjol szervezkednek meg anyamtyukja, meghogy különbenis omg annyi orderes van hogy óóáá...
fura.
zergrealmben vagytok ezt kene felfogni es ennyi. nem kell mentegetozni.
borult a bili.
hetek óta csak errõl olvasni.
:G

anti hero

QuippeR
az order végigfoglalta tegnap este KV-tól Black Cragig a greenskin területeket, közben meg még empire vs chaos zónákban is volt akció...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"Aktivizálódott"- Fortressbõl áttjöttetek 150en és lesöpörtetek mindent praagba mi?😊)

Te azt szûrted le, hogy destro szerint miért nincs elég orderes azgalon, ami nem azt jelenti, hogy ez így is van.
1. Migrálás után a 2 sikertelen fortress raid miatt elég sokan írták, hogy õk ezért nem fognak fizetni vagy játszani.:
-teljesen mind1 hogy szervezed mert, fel afk vagy nem figyel vagy megy a másik után + destro a fõvárosán keresztûl besétál a fortressébe és szervert behalasztja, order meg szív, persze ez is a szervezés miatt van.😊
-CCk imbalanceok
-gépük nem bírja vagy õk nem szeretnek zergelni
-stb 1001 ok

Na most az 1 het "balance"(persze ekkor is több destros volt mert hozzájuk jóval többen migráltak) ezen okok miatt szépen eltünt. Teljesen mind1 mennyi 40es-t mutat a statisztika, mert azok nem onlineok és nem is lesznek azok. Az altozásnak is van oka. Valószínû neki nem tetszik ami t4be van valami oknál fogva, ezért ezek az altok sose fognak t4be aktívan részt venni. 3 féle képpen tüntek el az orderesek akik sose fognak visszajönni(pedig tudjuk a statisztika szerint 40es egyenlõ számban van)
1. altoznak és t4be sose érnek
2. átmentek destrohoz a 2-3x túlerõhöz mert ott látják az endgamet meg úgy több a sikerélménye orvrben
3. nemfizetnek ezért és cancel account

Ez migrálás óta így van és orvr létszám azóta is csökken, mint 1 örvény gerjeszti magát, mert aki még megprobálná újból a friss altjával csak azt látja, hogy 4-6x túlerõben van a destro és többet õ se jön.
Multkor is itt írták, hogy praagba 2wb vs 2 wb volt csak mellé elfelejtették írni, hogy a többi 4-6 WB eatainebe campelte a wc-t, hogy tudja lockolni a zónát és azért ment át mindenki praagba. Ugye ha ezt összeadjuk akkor mindjárt kijönnek a számok a túlerõrõl. Fortress után meg praagba is campelte 2wb destro wc-t + kadrin v.-ben 5-6 WB destro WC-t. Na most 1 wb orderes marad mindezekre, és destro a sikereiket a szervezésnek nevezik + ts, stb én meg létszámfölénynek, mert a másik oldalon nincsbõl nincs mit szervezni.

Hyder
Ez érdekes, mert tegnap este 1.5 szintet léptem Renown -ban csak Praag mászkálásom során

Elõször az egész order kézen volt aztán destru is aktivizálódott, hajnali 1-2 körül voltunk a központi keep-nél de addig is ment keményen a csata

SC-k meg folyamatosan hívtak be közben

Steam: [HUN]Feriggno

PsyhoApu
Fura, én pont tegnap voltam, olyan 9 után az Azgal-on, a T3-ban. Folyamatosan ment az order várfoglalás, kb 1,5 warband volt jelen. Minimális destro ellenállással találkoztunk közben. Dron-on ilyet nagyon ritkán láttam

http://kutyuszoba.blog.hu/

Az Azgalon lévõ állapotokhoz:
Tegnap este 7-9 között próbálkoztam szórakoztatni magam.
Mivel T4 szinten semmi aktivitás nem volt, fél óra után átlogoltam 27-es karimra. Azt mondjátok, az order altozik. Hát ha ez azt jelenti, hogy scenario 15-20 percenként hív be (miközben orvr szinte sehol, vagy minimal létszámmal), akkor lehet, hogy igazatok van.
Persze lehet, hogy csak rossz helyen voltam rossz idõben.
Karak-Dron utóérzése van az embernek, ahogy alakulnak a dolgok.
Ne legyen igazam.
gyere át eltharionra...ott van elég orderes az esetek nagy részében😊)...amikor meg nincs akkor meg elbassza a destro😊)

nálunk felváltva mennek a fortress ostromok..még senki sem nyert egyet sem...
Kreeder44
oké köszi szépen sokat segítettetek.... 😊

4870x2 nél már kell a 2.0-s PCI-E😄

De az alatt nem igazán érzed.

HD 4850 sokkal sokkal erõsebb, mint a 9800GT (a 4850es simán partiban ban a húzott 9800GTX+-al). Az alaplapodba belemegy, majd annyit, hogy több csatit kell rákötnöd a tápra. Természetesen kihasználja a géped a kártyát, hisz a PCI-E 2.0 sebességnövekedést nem jelent (legalábbis nagyon csekély mértékût).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kreeder44
sziasztok.... 2 vid kártya közt vacillálok gainward 9800GT 512 és a Gigabyte 4850 512, ati felé húzok inkább de ahogy látom ezek PCI-E x16 slot 2.0-sak az én alaplapom meg csak simán x16 PCI-E os a csákesz azt mondta h futtatja az alaplapom õket de lehet nem fogja teljesen kihasználni a kártyát... az érdekelne h kell vennem új alaplapot vagy sem.... mert ha igen muszáj lesz a 9800GT-vel beérnem mostani alaplapom ASUS M2N-E elõre is köszi mindent és sry h itt beszélem meg de játékon belül nem leszek 10.-éig és úgy akarok visszamenni WAR-ozni h szerelehetm be az új cuccokat 😊

Köszi ha látom öket majd szólok...amugy ne volt...

A mire? Már unom az egyedül való hentelést😊
Köszönöm, megspóroltál nekem némi energiát. 😄

Hányan altoztak vajon? Én azt szürtem le a vitából hogy azért nem vagytok elegen mert h az orderesek ALToznak. Ezen nem fog változtatni az h 20adszorra is leirod h csak 1 v 2 warband volt. a ti alliance-otokból hány 40es volt védeni és hányan altoztak? Ezeket érdemes lenne elötte lechekolni szerintem mert ezzel tudnád megcáfolni a destrosokat nem azzal h megint leirod h ti csak 2 warbandet tudtatok kiállitani. De nálatok legalább folyik ez nálunk egyszerüen nem lehet belockolni szinte semmit mert az order csak 1 scenariot jelent és ezzel kifujt. ezen a héten volt 1 fortress fight vmi hajnali 4kor érthetö okokból nem voltam online de elvileg ez lenne az endgame content és eddig 1 laggwaron voltam pedig indulás óta játszom.

Az elöbb vettétek be a fortresst. DW-t amikor lockolta destro 1 wb orderes volt ott, Tudom mivel én vezettem, átmentünk eatanieba védeni és ott 2 bot behúztunk majd Keleti várat védtük volna, de 1 wb orderes nem tud 3-4 wb megállítani. Ott elbuktunk és mondtam mindenkinek menjen át praagba, hogy nem tudjatok pontokat csinálni. Godolom sok hülye lézengõ ottmaradt. Amikor belockolta destro a zónát 1 wb volt praagba és ennyi volt az összes orvr csapat. Mondtam amikor zone lockolva lett, hogy átmegy WB védeni, de mondta valaki, hogy nincsenek ajtók a fortressen már megint, bugos. Erre mondtam, hogy akkor bevesszük praagot. Mire bevettük lett 2 wb orderes ami után én ki is léptem családi okok miatt.😊(ugyen ebben az idõben ki tudja Hány(6? vagy több?) WB destro orvrezett. Majd számot írjátok mit dobott fortressnél)
Most elkezded itt a nagy szervezés meg a TS dumákat + 3 wb már ott vár zonalockra. Ordernér 2 wb nem volt akkor ti meg 5-6 WB-vel nyomultok, hanem többel. Kiváncsi vagyok mennyien dobtak fortressbe. Multkor is kérdeztem amikor 1 wb-vel védtük 5-6 WB ellen(vagyis buktuk)ugyanis több nem volt, más zónába se.
Én értem az ilyen oldalak statisztikáját + ts + szervezés, de a nincsbõl nincs mit szervezni.(mivel bent voltam a játékba láttam is) Persze tudom a skill miatt van, mert ott skillesek vannak. KDS szerinted mit fog csinálni az 1 wbjével a 6 wb destro ellen. Majd megszervezi, hogy g1-g2 blokkolja postert és 2fg beveszi fortresst a 6+ WBnyi destro védõ ellen. Ugyanakkor mit kellene blokkolni ordernek mikor destro simán belép városából fortressbe, order meg bug miatt szív.
Te alapból 150 emberrel számolsz destroba, orderbe meg max 50 van 1xre. Azt nem tudom 50bõl kit hova küldenél TSen a 6+ wB destro ellene, mert ugye ez csak szervezés meg skill kérdése.😊
Még régebben szerver migrálásnál amikor fortressre mentünk volt 4 wb order én még annál többet nem láttam, sõt azóta se láttam annyit. És a 4 wb order ellen a fortressbe 6+ destro wb vagy ki tudja mennyi mert szerver behalt.

Nem véletlenül írtam, hogy 2,5-3 wb... van azért jelentése is a karaktereknek, amit írok, nem véletlenül teszem. 😄

Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy Dragonback Mountain szerveren a Destruction oldalon van e magyar guild?
rank 19-es shaman vagyok és szívesen belépnék egybe ha van...<#nyes>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Egyébként a WL petjét nem befojásolja a gazdi statja? Vagy nem lehet vhogy növelni a pet HP-ját? Ez a 2k hp elég karcsunak tünik ma kiprobáltam és scenarióban nem tudtam lelöni a 13as WL petjét magusal pedig 2szer is rákriteltem feldotoltam de fél hp-n elfutott a pet. a magusom 19es 3 lövés és dotok nem ölték meg a petet.

Aha csak pl fortressbe siman bemész anélkül, hogy 1 ellenséggel is találkoznál. És igen megint a szamok el tudod képzelni hogy amennyien vagytok ahoz mennyi wb kell itt-ott amott?😊) És még te is azt mondod úgy tünik innen azt mondom nem tünik úgy...

Olyan is volt állítólag, én csak fõidõben szereztem a tapasztalataimat, nem tudok és nem is akarok hajnalban játszani.

Mivel a számok úgy tûnik gyakran megvannak order oldalon is, ezért mondjuk, hogy a szervezetlenség a dolog okozója, ezért gondolta ezt a KDS is, amikor az egész guildet átköltöztette hozzátok, hogy vmi erõs alliancet ott is meg tudjanak szervezni. Ráadásul az AoD-osok is szervezkednek, velük is fel lehetne venni a kapcsolatot.

Igen, sajnos a fortress ostrom még mindig harc a szerver paraméterei ellen is. Mi ezt a legutóbbi alliance eventen úgy oldottuk meg, hogy az utolsó zóna lockolása elõtt a 2,5-3 wb-bõl álló alliance már a zóna szélén rajtra készen állt, míg pár grp az order wc bejáratánál foglalkoztatta az ellenséget. Lockolás után egybõl rohanás a fõbejárathoz, erõs kopogtatás, majd be a fortress fõkapujához, ott az addigra kis hullámokban odaérõ ordereseket a két postern doornál direkt erre a célra felállított 1-2 grp koncepciózusan agyonverte, akadályozta, majd vezényszóra mindenki özönlött fel a lordhoz. Nálunk az allianceben minden guild 1-2 officere fent van egy közös ts-en vagy ventrin, ott megy a tennivalók összehangolása és minden officer a saját guildes grpjainak, wb-jének adja az utasításokat, megvan melyik grp melyik pq-t csinálja meg, melyik bo-t foglalja, védi, foglalkoztatja az ordert. Nem mindegy, hogy 2-3-4 wb-nyi embert mozgatsz összehangolt gépezetként, ezzel értékes 5-10 perceket nyerve, vagy komótosan mész az árral. Én személy szerint nagyon remélem, hogy vmi hasonlót sikerül rövidtávon megszervezni a túloldalon is.

Dolgan: Attól függ mire 😊 Mintha eddig lett volna guilded, bár lehet hogy tévedek. Viszont ha nincs , a Casus Mortis tárt karokkal vár (Harq, Combi, vagy valamelyik officer beinvitál).

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Nem látod rajta ki az aktív játékos, pedig a számok szerint egyensúly van. A játékban meg mégsincs.
Tényleg a fortresst mikor vettétek be, hajnali 4kor?😊) délután resetelt😊)

OK meggyõztetek az Order szervezettlen.
Azért 1 konkrét példával ilusztrálva kiváncsi lennék, mit toltunk el mit lehetett volna jobban szervezni. (azt tudom , amit leírok mindkét oldalt sújtja ezt nem szükséges hozzám vágni😊)

Dark elf fortress vagyunk kb 4-5 wb-nyian. Törjük az elsõ kaput, túl sokan nem hallnak jó a heal, - 1 csapat felszámolja a hátulról érkezõ kaost. A falak tömve, védõ sajnos több mint elég. 1-ik kapu betörik meglepõdtem, mert jó idõt futottunk még több mint 45 perc. Elsõ server down. Nagy nehezen visszalogolok,- vissza kapu zárva- ja már nem vagyunk csak kb 3 wb-nyian, de azért lassan gyarapodunk. Kaput betörjük még 30 perc, következõ kapu 20 perc. A feljárón meglepõ módon egész könnyen feljutunk,- és jön a fekete leves a lord körül annyi kaosos, hogy nem látszik a padló. Jól szervezettek mert az alsó szintet is õk uralják 2 tûz között kezdünk felmorzsolodni. Innentõl az egész lagtenger élvezhetettlen , - viszont jön a következõ server down, már vissza sem tudok loggolni. Lordig én személy szerint többé el sem jutottam egyszerûen ennyien össze sem jöttünk, vagy a crash miatt kifutottunk az idõbõl. Na szóval úgy érzem ha többen vagyunk csak hamrább lett volna server crash, - és jutott 1 tamadóra 2 védõ legalább. Hát ennyi lenne.

k8p-n 27/27 magányos IB keres társakat...
"Csernobog" jeligére😊