Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Amiket ki kell javítani: zónák stabilitása/lagmentessége, kliens rendes mûködése (legalább 10-15 fps), keepek/fortressek újratervezése (ne egy ponton lehessen be/fölmenni), CC ésszerûvé tétele, és... a fõváros ostromok "epikussá" tétele (nem az epic fail irányában, az már sikerült). Amíg ezeket nem csinálják meg, hosszú távon nem lesz életképes a játék.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Reménykedjünk <#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem az tetszik nagyon ( meg azért anyázok rengeteget) mert valahogy mind a két oldal azt gondolja, hogy a másik karijai erõsebbek. Én order oldalon vagyok az Eltharionon és hát a Black orcokat rohadt nehéz lecsapni😊)..a chosenek fekszenek gyorsabban.
Ami még tetszik az eltharion destroban, hogy nagyon figyelnek arra, hogy blokkolják a keepeket...az agyamra mennek a 2-3asával járó WEk amik elég hamar kicsinálják a késõn érkezõket vagy az okos egyedül utazókat.
Amúgy 2 fortress foglalás már volt...fell landinget sikerült elfoglalnia az ordernek pár napja, de aztán nektek meg sikerült visszavenni....mondjuk az orderes foglalásnál volt az a klassz kis bug, hogy nem voltak ajtók😊)
Hála istennek az eltharionon pörög az orvr minden tierben..és most húzom a kis knightomat..most értem vele t4-be bearded néven😊)...majd találkozunk...de t2-ben t3 ban nagyon durva kis csaták voltak.
Az ásványvíz-palackozás, a földmûvelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, az egészségügyi, szociális és családügyi miniszter és gazdasági és közlekedési miniszter 65/2004. (IV. 27.) FVM-ESZCSM-GKM együttes rendelete a „ természetes ásványvíz, a forrásvíz, az ivóvíz és az ízesített víz palackozásának és forgalomba hozatalának szabályairól „ jogszabálya alá tartozik, mely az élelmiszerekrõl szóló 2003. évi LXXXII. törvényre utal.
Egyik kollégámnak kéne a szakdolgozatához....
Köszi a választ elõre is.
A scenarios partykról megvan a véleményem nagyon kijön h az orderes karik izmosabbak amit megértek mert igy van esély kiküszöbölni a létszámkülönbséget de 1 premade scenarios csapatnál irtózatosan latszik hogy 1 IB-t ütnek 6an nincs healer meg semmi és mégis képes bevinni az obj-ot mert egész egyszerüen mindent distruptor meg a sorci lö bele ilyen 400as kritet, és lestunnol minden meleet maga körül kb...
a WL meg én nem értem néhány forumon azt irják h alig van hp-ja a petnek és siman le lehet löni de mégis vhogy meg sem mozdul a pet hp-ja szvsz vmi bugot tolnak v nemtom a lekötözés meg egyáltalán nem hatja meg perpill a WL pet ellen az egyetlen tax ami 100%osan müxik az a taunt.
Arról meg már tényleg nem a destro tehet h az ordereseket nem hozza lázba az oRvR eltharionon elsö kézböl tudom h T4ben igenis az orderesek keményen küzdenek és sokszor sokkal keményebben védenek várakat mint a destro mert sok Destros odaig nem jut el h warbandbe lépjenek várvédés közben.
Az én szerveremen is van pár guild akiket csak scenariókban látni, és nagyon verik a mellüket, hogy õk mekkora faszagyerekek mert így meg úgy lenyomnak mindenkit...ami igaz is, mert scenariókban tényleg jók, de terepre nem mennek. Mondjuk ezzel együtt jól lehet õket használni lockolásoknál...õk simán hozzák a scenariókat.
A hajnali ninja keep foglaláokkal meg nem tudnak mit csinálni....ha azt mondják, hogy ez egy 24/7 háború, akkor bizony abban a hajnali foglalások is benne vannak. Ez már több mmoban gond volt, de igazából nem nagyon lehet mit tenni ellene, mert mindig lesznek olyanok, akik vagy csak késõ este vagy pedig hajnalban, kora reggel érnek rá játszani...õket sem lehet kizárni a jóból. Mondjuk finomítani lehetne a dolgon...de nem tudom hogy.
Talán érdemes lenne valami timert tenni a keepekre/fortressekre is...bár sokan meg azért sírnának..szal ez sem az igazi.
A népességeloszlás kérdését meg a Mythicnek kell megoldania. Nyílván nem nagy fun 10en 60-70 ellen játszani nyílt terepen...keepeknél vicces😊) Az, ha az egyik oldal teljesen visszavonul az orvrtõl teljesen megöli a szervert..egy ideig örülnek a többségben lévõk, hogy lehet faszán farmolni, de idõvel rájönnek, hogy igazából nem egy pve játékra fizettek elõ. A népesség mozgatása szerverek közt megint nem túl szerencsés..ki dönti el ki hova stb...
Az egyik legnagyobb baki amit általában elkövetnek a fejlesztõk az az, hogy elõször sok szervert lõnek be...egy idõ után (ez az inygen hónap) általában csökken az elõfizetõk száma...jó esetben ez idõvel ismét emelkedik. Szal kevesebb, de nagyobb kapacitású szerverrel talán ki lehetne ezt küszöbölni...bár mindannyian emlékszünk az órás sorokra launchkor....no, nem egyszerû dolog ez😊)
Más:
Sokan remélik köztük én is ,hogy a közelgõ új class a Slayer sokat fog lendíteni az Order népszerüségén.
Én nem bántam meg h oRvR-re jöttem nagyon ritkán találkozol ellenséges grouppal vannak olyan PQ-k ami mind2 félnek elérhetöek na ott jo kis csaták szoktak kialakulni de kb ennyi.
Nemtom Core szerveren hogy van de gondolom ott is elõfordulnak amgasabb szintûek rvr területen.
Néha persze van olyan, hogy átmegy egy group trükközni az ellen pqihoz és ott gyilkolásznak egy darabig...de ezek a groupok nem igazán hosszú életûek.
Nekem az izgalmasabbá teszi a dolgot, hogy questezés közben rajtam üthetnek...vagy hogy kell ezt mondani...de nem jellemzõ.
Nekem AoC-ban tûnt nagyon hülyeségnek a ffa pvp...ott nem is mentem olyan szerverre...ott voltak igazán gankelések.
Itt ha nagyon kicsiket akar ölni csirke lesz😊)
Azt a vicces bugot, meg nemtom mikor javítják, hogy lvl 40esekkel is be tud menni néha az ember t1es scenariókba😊)
Azoknak a Destrosoknak akik itt sírnak ,hogy mekkora OP az order azoknak csak annyit üzennék ,hogy lehet rerollolni DBM-re tárt karokkal várjuk õket.Itt van elég ellenség aki ellen meg tudjátok mutatni mekkora OP az Order csak aztán nehogy ennek is sírás legyen a vége......
Hívó gondolat: az ne fogyasszon luxuscikket, akinek nincs mibõl.
Nem tudom mit lehet ezen nem érteni vagy félremagyarázni, hogy pld 30 védõt 40-50 támadó nemtud(mondjuk ha nincs tank/healer akkor igen) a várban/fortressben legyõzni,pedig többen vannak. Most nekem ezen mit kell magyarázni vagy görcsölni? + mi köze az egésznek az order népességhez. Érdekes én már voltam régen is sikertelen fortress raiden orderral(pedig ott is többen voltunk) és az jelentett valamit? Több lett az orderes ettõl?
Érdekes ha nem arról írok, hogy több a destros akkor ti gyorsan vissza akartok kanyarodni oda, hogy én terelem másra a dolgot, vagy én csak arról írhatok más témáról nem? Ugy látom ti akartok mindig ide visszatérni. Pedig ez 1 tény amit mythic is alátámasztott a bonus-szal ezen nincs mit tovább ragozni.
"Ez a destro összetartás amikor megdicsérik magukat üres fortressek bevételénél, hogy milyen szervezettek meg amikor bevédenek valamit amit nem nehéz 1 bizonyos védõszám után.😊"
Ez még önmagában oké, de így, hogy most utána még görcsösen meg is akarod magyarázni az igazadat, már nem kevés hitelvesztéshez vezet.
amugy a tört szerver azért nem jó megoldás, mert ha lenne is estleg a wow példájából kiindulva nagyából semmi köze nem lenne az eredeti játékhoz.
tudom szemét dolog amire készülök, de én csak kiszeretném próbálni hosszabb ideig a Warhammer online-t és azt szeretném kérdeni hogy nincsenek-e valami TÖRT szerverek, ahol ingyen játszhatok,ameddig véleményt gyûjthetek a játékról, és nem vagyok semmiben sem lekorlátozva
kb 3-4 napja kezdtem a WAR-t. A Karak Azgal szerveren keresek egy jó magyar guildet a destri oldalon! Karim neve: Kud vegyetek fel friendsbe és ha valaki tud egy magyar klánt azt irjon rám.
thx csak enyi takartam
Nézd meg szépen mi mire volt válasz, nem kell sokat visszaolvasni 12897 postodra irtam.
"Amúgy meg mindössze annyi történt hogy orderesek belogoltak a mainjeikkel a renown bonus miatt" -> ez csupán egy következtetés, mivel azt írták többen vannak mint azelõtt. Szóval nem állítok én semmit, csak következtetek. Nem állítok én semmit csak következtetek. Ami vagy helyes vagy nem.
Terelést arra írtam hogy folyamatosan azt hajtogattad hogy jajj de kevesen vagytok, utána jött Geronimo és írta hogy greenskin fortot megvédték ordertõl és ordernek egy szava nem lehetett a létszámra, majd jöttél te és azzal válaszoltál neki hogy jajj de x védõ után ugyis bevehetetlen. Pedig a postja alapvetõen nem arról szólt hogy jajdeugyesek megvédték, hanem arról hogy bizony voltak orderesek. Te pedig errõl gyorsan elterelted a szót. Azt nem állítom hogy szándékosan. Csak akkor jól esett leírni azután hogy mennyi nyávogást olvastam tõled😊
Elõfizetésem meg 6-án járt le, legkorábban 23án újítom meg de ez nem érdekel senkit.
És igen, csak kötekedek, de ez van. Még mindig jobb az ezekre való válaszaidat olvasni mint a sírást amit elõtte csináltál. Kell a változatosság😄
Viszont haladunk, most már elolvastad a postom és arra válaszoltál😊
Másik meg elözõ postodba még állítottad, hogy mi történt
("Amúgy meg mindössze annyi történt hogy orderesek belogoltak a mainjeikkel a renown bonus miatt.), most meg kiderül, hogy nem is játszól csak probálsz szájkaratébe bonyolodni velem. Most akkor kamuzol vagy minek állítasz valamit ha nem is tudod? Max nálad tûnik ez terelésnek vagy értelmezési problémának. Ha így se érted meg sajnos én jobban nem tudom szemléltetni neked.
Nyelvész nagyanyám mit adna ennek a magyar fordításáért 😊))))