Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
a szintezes egy timesink. a jatek gazdaja nem szeretet-szervezet, hanem a gonosz karvalytõke szolgája, aki minnél több pénzt szeretne kisajtolni, úgy, hogy az emberek minnél több ideig játszanak a szarjukkal.. ezért alap a szintezés 😊 (sztem)
anti hero
persze sok idõnk nincs játszani...és szerencsénk van a népességgel is a szerveren. Nem azt mondom, hogy minden fasza..mert nem. Sokat kell még dolgozniuk a stabilitáson, sztem az rvr rendszert is át kéne gondolni egy kicst...a keepeket is át kéne dolgozni...de egyelõre én nagyon élvezem.
Sokan várják a guildben a Darkfallt...lehet veszítünk pár embert...és akkor lehet megint agyalni...a Darkfall egyébként igen jól hangzik..kíváncsi leszek rá...de sajna 2 játékra nem lesz idõm...szal egy ideig még biztosan marad a WAR mert eléggé szórakoztatónak találom.
A korábbiakhoz meg csak annyit, hogy fölösleges szarozni ezt vagy azt az mmo-t..valakinek ez jön be, másnak meg valami más---ez rendben is lenne..a gondot én abban látom, hogy kezdenek egysíkúvá válni ezek az újabb mmok. Gondolom azt gondolják a fejlesztõk, hogy ha van egy fasza, bevált recept akkor miért ne használjuk azt? Ez a recept per pillanat a wow. Sokaknak nem teszik, de az tény, hogy megjelenése óta nagyokat kaszál..és sajna a cégek csak a pénzt nézik, a változatosságot/egyediséget kevésbé. Ezért csinálnak hasonló elven mûködõ játékokat. Ez a gondolkodás nagyot bukott anno az SWG-ben..és én a SOE példáját hoznám fel a fejlesztõknek, pénzt adóknak...az a játék megmutatta azt, hoyg lehet egy fasza kis komplex játékot teljesen lebutítani. Az ész a dolog mögött még mindig a SOEnél van, bár most már elismeri, hogy nagy baki volt.
Amit mondani akarok az az, hogy sajna nem értik az emberek, hogy aki wowt akar játszani az wowozni fog, akinek meg nem testzik a wow az nem fog vele játzsani akkor sem ha más köntösbe bújtaják.
Még egy utolsó dolog..sztem a szint rendszer mára teljesen fölöslegessé vált..és elavult dolog. Nincs sok értelme. A játékosok nagy része szétgrindolja az agyát hogy minél elõbb elérja a max szintet és csak utána kezd játszani...így az alacsionyabb szinteker betett tartalom gyakorlatilag elvész. Itt elõjön az a másik baki, hogy a játkokat sokszor félig készen adják ki..azt gondolva, hogy lesz még 1-2 hónap hegesztgetni mire elérnek az emberek a high endhez. ..aztán meg jön a nagy pofára esés, hogy 1 hét alatt van x számú max lvl aki aztán rögtön sír is, hogy nincs end game, szar az egsz..stb...lásd aoc.
Az swgben ezt megoldották.-.nem voltak szintek, csak skillek amikre elkölthetted a skillpontjaidat..ahogy nézem a darkfall hasonló lesz...ezért is tûnik érdekesnek.
no, mindegy elég hosszú lett ez már így is de lehetne még tovább mondani a mai mmo ipar bajait..
Itt éreztem megint elsõnek ezt, mint daoc-be, ha relic volt akkor mindenki hagyott mindent és go védeni/elvenni. Fejlettebb community kell ehhez a játékhoz ennyi, de a wow és egyéb fosok inkább csak klánszintre taszították vissza a playereket, szember a korai eq, daoc stb-el szemben..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
wowot mar electronnal meg gamecarddalis klehet fizuzni, sztem ez is egy akkora csatorna, ami kurvara meghatarozo. persze nem azt mondom, hogy emiatt jatszanak vele sokan, de sztem rengeteget szamit, hogy hany ember szamara elerheto.
mára a mmo piac mintegy megtelt. nem lehet tobbe akkorat villantani mint wow tobbe, de attol jo es siekeres jatek lehet. es sztem szukseg is van ra.
bocs a kurva szoismetlesekert.
anti hero
minimális különbségek vannak, de ezek elviselhetõek és nem háborút megváltoztató dolgok...minimális kilógások vannak csak...
a balance problémák amúgy is csak abból állank, hogy egyese nem értik meg ez nem 1v1 és igenis van amikor egy szürke agyonver ha pont rádtervezték..
a zerg vs zerg meg olyan amilyen, nem lehet elvárni, hogy limitálják a t4be járok számát 50fõbe..ha javítanak a lagon stb emészthetõ lesz mindazzal, hogyha elfogadja az ember, ha 100 ember üt, akor igenis elfekszel 2 sec alatt..:-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mellesleg grafikailag és optimalizálás terén is sok-sok pótolni való van.
Én leginkább az emberek türelmében bízok, ez a játék még jócskán változni fog. Tényleg 1 év múlva kellene visszatérni erre a témára 😊
Nyilván a fejlesztõk érdeke is, hogy a játékot optimalizálják és a megígért,de eddig be nem került tartalmat szép lassan adagolva pótolják.
Egyébként meg minden betegsége ellenére nekem tetszik a játék.
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
amúgy nekem who még mindig fasza, kár t4be gondok bvannak soxor, remélem majd oldódik a dolog...
Elõnyeit sztem nem lehet elvitatni, az, hogy pvp oldalon feltudod húzni a karikat (sc, stb..) ez eddig sehol nem volt, legalább is én nemtok róla..
sztem ez kurva nagy dolog (hagyjuk most menyien vannak sckbe stb..) és nekem nagyon bejött.
T4be át kéne dolgozni a keepeket stb, de amúgy fun a gamma, a balance meg olyan amilyen, remélem értelmesen megoldják majd a kérdést...
összeségében nekemnagyon üt who, pve részt mindig is utáltam én személy szrint, legyen az bármely mmo (kivéve talán potbs-t, ott volt hangulata a big pulloknak..:-)), és itt lvl1tõl player ellen küzdve fejlõdhetesz, én emelem kalapom...:-)
Ezekrol a "regi szarokrol" csak anyit, hogy az EQ1 volt az ami az ujdonsag varazsat hozta sok embernek. De akkor meg nem volt olyan szeles korben elterjedve az internet se hat meg az MMOk. Nem beszelve arrol hogy kicsit mas volt a jatekos bazis is, nem sok 14 eves ocsike tolta, ha nem 20-30 kozotti emberkek, am nem mind1 szerintem. Minden ami WoWban van az elotte levo jatekokbol lett ossze ollozva, nyakon ontve egy hallom konyitessel, hogy pistike is elboldoguljon vele.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
elcsépelt idézet de jó : a vélemény olyan mint a segglyuk . mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra. <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Annak meg örülök, hogy te élvezed a gamét hidd el 😊
igen amiket meg felsoroltál azokról irtam, ott a helyük a fos kategoriában...mégcsak egy lapon sem lehet õket említeni a wowval
...na jo de igazatok van, tulajdonképpen tök mindegy, megyõzni nem akarok senkit...ez az én véleményem.
dzsihad2 : olvass már utána Te ...... . HAVIDÍJAS VOLT BAZZEG. Ugyan úgy mint Meridian 59 , Ultima Online, EQ1 stb....
RaSzTaH : pardon igazad van de vhogy nem bírom ha ebben a témában baromságokat írkálnak. na itt be is fejezem az offot.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Akkor a soliter az ász, mert az minden windowsban benne van...azt mennyien megvették...húúú
a wow sikerességét meg nem vonom kétségbe. pont annak köszönheti hogy a már korábban bevált játékelemeket jól gyúrták össze.
de az volt az elsõ minõségi mmo...amiért fizettek is az emberek
- 2008. januárjától a kiadásig mutatja az elõfiztõk létszámát,
- mivel 2008. januárjában nem lehetett 250-300 ezer elõfizetõ, ezért az egész rossz
- mivel rossz az egész vagy félre van szerkesztve, ezért hinni nem lehet neki
Majd úgyis jön nemsokára a 2008 Q4-es reportjuk, abban majd lesznek használható adatok.
amugy mi a rák az az SWG? remélem nem a star wars galaxy...
az más kérdés hogy a soe a wowot látva lebutította annak a szintjére és azért deglett meg.
Én pl ezt is nagyon hiányolom
Steam: [HUN]Feriggno
Slayerre én is kíváncsi leszek, habár továbbra sem fogok tudni egy normális szerveren kezdeni egyet...
Fps probléma meg másnak is van, nem csak a notisoknak. Nem 30-50 fpst várok, de nem is 3-5öt.
Végül pedig... Tudom, h sokan nem szeretnek negatív postokat olvasni, de ez már kikívánkozott belõlem 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)