Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre rámutattam, a válaszod hogy elbeszélsz mellettem.
Erre értelmeztem neked a postomat, válaszul pedig megint elbeszélsz mellettem csak kicsit más irányban😛
Egyébként nekem mondhatod mi történt hiszen most vizsgaidõszakra be sem fizettem a játékot. Csak arra reagáltam hogy terelted a témát.
Még valami, megkérnélek hogy ha eme post fölött megynyomod a "válasz erre" gombot akkor olvasd el és értelmezd, majd erre válaszolj. Köszönöm. De az sem zavar ha nem válaszolsz😊
Szóval ez alapján még mindig több destros volt ott.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
És ha nem hiszed hogy az a postod nem arról szó olvasd el. Vagy emlékezz vissza. Hiszen te írtad. 😊
Amúgy meg mindössze annyi történt hogy orderesek belogoltak a mainjeikkel a renown bonus miatt.
Amugy ez amióta kijött így van, x védõ után mind1 mennyi a támadó, de ez váraknál is ugyanez van.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Az End game meg szerintem fortress védésnél és támadásnál is hasznos IC-s instákba meg LV-be ranged dps-nek is kitünö. Összeségébe a pach óta nagyon élvezem a mágusommal való játékot mert nagyon jó lett szerintem 1 kicsitt tul erös is, bár kétségtelen h annyira papir hogy ha nem kap healt még 1 szürke melee WH WL v IB is képes megenni. Bár ök is belehallnak a DoTokba 😊.
istenem..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez a destro összetartás amikor megdicsérik magukat üres fortressek bevételénél, hogy milyen szervezettek meg amikor bevédenek valamit amit nem nehéz 1 bizonyos védõszám után.😊
Várvédésnél non stop fentvan és ez elég nagy segítsék a csapattársaknak. Ha meg nem védsz várak váltasz másik tacticra.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Persze az ember nagyjából tisztában volt karakterével (isten ments nem sírni akarok), az enyém akkorát változott - hát benézek hozzá hébe - hóba. De hát istenkém van annyiféle kari igy növögetnek a többiek. Kissé félek ugyan, ha jól szerepel tömegével valamelyik (az elõzmények után) a "nem létezõ" többség sírásözöne után megint kereshetek másikat😊
amúgy szerintem mindenki tisztában volt vele a karakterek választásakor, hogy melyik kaszt mit tud, lehetett bogarászni a wardb-t meg hasonló oldalakat. el kell fogadni, hogy ez nem wow, ahol a két oldalnak (a BC bevezetésével) lehetõségében állt szinte ugyanolyan képességû kasztokat létrehozni (értem ezalatt, hogy pl. egy hordás warrior nem sokban különbözött az allis megfelelõjétõl). a war-ban nem ugyanazok a kasztok vannak a két oldalon, csak hasonlítanak, ezért folyamatosan ezen rágódni szerintem értelmetlen. más kérdés, hogy én elsõsorban destró oldalon szerettem volna játszani, így "abból fõztem, ami van"
itt a korábban vázolt eltérések néha tényleg érthetetlenek illetve idegesítõek, és általában az order oldalnak kedveznek. valahogy jobban összerakták ezeket a kasztokat. kis csapatokban talán erõsebbnek is mondhatjuk az ordert egy hasonló összeállítású és létszámú destrós csapattal szemben, de ez szerintem orvrnél abszolút lényegtelen. többen vannak a destrósok, más a mentalitásuk, a hozzáállásuk a játékhoz vagy akármi, nem tudom, de nem is érdekel. maga a játék a lényeg <#email>#email>
az meg hogy a destruction szolgái azért sírnak, hogy a rend erõi erõsebbek ... hát milyen káoszhívõ elvakult pusztítógépek vagyunk? állandóan a mészárlás, a gyakás, a fájdalom és kínokozásnak kell a fejünkben járnia, és ha meghalunk, hát megint megyünk elõre <#vigyor>#vigyor>
bár ha már így végig néztem csak félve merem megemlíteni az instant aoe silencét ami ugye a sorcnak 2 sec cast-ba kerül hmm
Kicsi magyarázatot adjak a heal debuff ellen miért ágálok ilyen hangosan az az, hgoy nálunk meleenek van iylen képessége, ami azért kicsit mást jelent ha jól belegondolsz
(maraudernek meg tacticot is kell mellé tennie mert nélküle csak 25%)
Jaja amúgy el kell tõle venni, meg úgy egyébként mi a frásznak tud varázsolni.
Azaz aoe meg kb lófing mostmár😊) Lvl 20 as AM tick healje bõven kihealelné gondolom a másik oldalon sem okoz különösebb nehézséget.
"We will be bringing the Dark Crag server offline for an immediate server update to implement open RvR performance improvements on the server at 5:30 PM EST" Ez még érdekes , mert ez lehet, hogy kliens oldali. Holnap meglátjuk a postokból, hogy mi változott.
te jól vagy komolyan? 😊
az az alap az megint tactic...nagyon szép hgoy így kiollózod a sorcnak a tacticjait, de tudod nem lehet bent mind
és nem állandóan van fent a buff hanem másodpercekre
akkor szolj másik karakterre bármit is, majd ha nem aoe-ztek 2 emeletre és elveszik a bw-tõl -75% heal debuffot
És minden sc-n ez van nem csak egyiken. Tudod ha kevés hely van akkor az aoe knockbackek és knockdownok jönnek elö ala IB KOTBS ha meg sok hely van akkor meg csak szimplan az h IB-nek van 5-6 iylen képessége mig a BO-nak van 1 ilyen képessége amihez ráadásul elöször ütnie kell a stance miatt mig ugyanezt az IB instant csinálja. Szóval a BO üt egyet aztán lekötik stun ellökik gg... AZ IB odamegy és egyböl stun v belök a tömegbe. Az meg h a BW-nek a 20%crit semmi az meg nc az AoE is végigcritel de ha mégcsak nem is számit neki a %crit 1 healernek qva sokat számit. Nem mindegy h a HoT-ok 600-at gyógyitanak v 1000 körül kritel folyamatosan. Egyébként ha végighealelek ugy h hagynak sem tol ki magából 1 healer csak ugy 350k healt remélem ezt azért belátod 😊
Ja és bane shield + DF ami fortressnél szinte istant kiüti a BWt aoenél és ezért op, ráadásul bugos is.
Másik meg 1 SCt kiemelsz és ott gondolom valami pug-gal elfeküdtetek. Mert valószínû a másik premade volt, különben ilyen csapat scbe nem jön össze. Valamint 1000bõl 1-2szer találkozol ilyennel kb. Nem kell minden scre jelentkezni, fõleg ha tudod mi lesz ott.😊