Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még mindig nem ez a lényeg hanem az hogy amint azt láttad itt fórumon hogy írják több volt order és rögtön arrébb terelted a témát.😊

Erre rámutattam, a válaszod hogy elbeszélsz mellettem.

Erre értelmeztem neked a postomat, válaszul pedig megint elbeszélsz mellettem csak kicsit más irányban😛

Egyébként nekem mondhatod mi történt hiszen most vizsgaidõszakra be sem fizettem a játékot. Csak arra reagáltam hogy terelted a témát.

Még valami, megkérnélek hogy ha eme post fölött megynyomod a "válasz erre" gombot akkor olvasd el és értelmezd, majd erre válaszolj. Köszönöm. De az sem zavar ha nem válaszolsz😊

Utánaolvastam WA-n a storynak és abból az jön le, hogy több destro volt csak zónahatárnál zergeltek,campeltek(korlát miatt nem tudtak forthoz menni)így nem tudott elég orderes bejutni, vagy ha meghalt fent a feljáron nem tudott visszameni.
Szóval ez alapján még mindig több destros volt ott.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Az elterelõdött a témát a TE POSTODRA értettem. Úgy gondoltam ez elég egyértelmû.

És ha nem hiszed hogy az a postod nem arról szó olvasd el. Vagy emlékezz vissza. Hiszen te írtad. 😊

Amúgy meg mindössze annyi történt hogy orderesek belogoltak a mainjeikkel a renown bonus miatt.

Pedig jó védeni fortresst...renown farm😊)...kicsit lagos meg szar...de azért jó is....vannak azért izgi pillanatok.
ha érdeklõdsz akkor ingame érdekldõdj náluk:Harq, Combi, Rhilen vagy jómagamnál

Engem nem nagyon zavar, én már védeni nem nagyon fogok menni, legutoljára amin ott voltam 5en "védtük". Ostromnál meg nem vagyok online általában..)

Hogy terelõdött volna már el? Mythic is így látja, nézd csak meg order bonust kapott. Ezek szerint lehet ti tévedtetek a balanceval kapcsolatban?😊
Amugy ez amióta kijött így van, x védõ után mind1 mennyi a támadó, de ez váraknál is ugyanez van.

Order oldalon Dzsihad-ék (Casus Mortis), Destron az AoD maradványáról tudok, akik magyarok. Utóbbiakat a ventrinken a legalsó szobában megtalálod.
Szaruman
K8P-n milyen magyar guild van?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

mindig kell valaki aki színesíti a fórumot😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

0Fritz0
Nem is értem, hogy fidel miért van az ordernél, a végítélet és a reménytelenség hírdetése a destro feladata lenne. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kákán is a csomót... fidel... 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nah hogy elterelõdött a téma a jajdekevés az orderrõl a jaj hát x védõ fölött nem lehet fortresst bevennire. 😊

Nekem csak 1 kis lvl20as mágusom van. Pach elött is jatszottam vele és pach után is. Szóval ami nagyon látványos az a DoT-ok sebzése. Minden varázslatának növelték kb a sebzését de a DoTokat látványosan mostmár elég komoly tüzeröt képviselnek a Magusok. Azt az összerántást lenerfelték pontosan nem tudom hogy aszem kisebb terület cast time és maximalizálva van h hány embert huzhat de ez csak tipp vmi ilyesmi rémlik.
Az End game meg szerintem fortress védésnél és támadásnál is hasznos IC-s instákba meg LV-be ranged dps-nek is kitünö. Összeségébe a pach óta nagyon élvezem a mágusommal való játékot mert nagyon jó lett szerintem 1 kicsitt tul erös is, bár kétségtelen h annyira papir hogy ha nem kap healt még 1 szürke melee WH WL v IB is képes megenni. Bár ök is belehallnak a DoTokba 😊.

Jockey
ahan, szoval szeretned ha ures fortresst ostromolhatnatok, hogy balance szamotokra kedvezoen alakuljon, ertem en..😊
istenem..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lehet kicsit off lesz így a keep siege téma közepette, de én most szeretnék újra elõfizetni a warra és folytatni a magusomat. Szóval hallottam hogy buffolták a karriert, valaki esetleg elmesélné hogy pontosan milyen téren? -és hogy jelenleg az end-game mennyire csábító egy magus számára?

Én nem voltam ott tegnap, de azt remélem tudod, hogy x számú védõ után teljesen mind1 mennyi a támadó? Jöhet 3-4x annyi is mert nem tudnak feljönni.
Ez a destro összetartás amikor megdicsérik magukat üres fortressek bevételénél, hogy milyen szervezettek meg amikor bevédenek valamit amit nem nehéz 1 bizonyos védõszám után.😊

Az a tactic alapból van, semmire nem kell rakni hozzá ás várvádásnél simán be lehet rakni, mert ugye 10 féleképpen tudsz tactic-ot összerakni magadnak és azok között vígan lehet zongorázni.
Várvédésnél non stop fentvan és ez elég nagy segítsék a csapattársaknak. Ha meg nem védsz várak váltasz másik tacticra.

Solid Snake
TDC Geronimo
Na elõbb védtük meg a greenskin fortresst order elõl. Szavuk nem lehet a létszámra, mert lényegesen kevesebb védõ volt, mint támadó. Szó mi szó szépen megvédtük -.- Amúgy hirtelen lett ennyi 40es orderes vagy mi lelte õket? Mióta le lettek tolva a folyamatos sírásuk miatt, mintha aktívabbak lennének. Vagy lehet ennyire rr whoreok és a bónusz hatotta csak meg õket? <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát én csak annyit tudok a destros harcosokhoz hozza fûzni, ha odaér hozzám - a papírkutya karim ritkán kap 3adik ütést, kár belé a heal bebuff😊) Kedvencem a BO aki kiszed 10 társam közül is 2 kezes csatabárdjával, majd ha lassan is, de túl sokszor visszasétál övéihez.
Persze az ember nagyjából tisztában volt karakterével (isten ments nem sírni akarok), az enyém akkorát változott - hát benézek hozzá hébe - hóba. De hát istenkém van annyiféle kari igy növögetnek a többiek. Kissé félek ugyan, ha jól szerepel tömegével valamelyik (az elõzmények után) a "nem létezõ" többség sírásözöne után megint kereshetek másikat😊

TDC Geronimo
De ezt egy orderes megerõsíthetné/megcáfolhatná

TDC Geronimo
Tudomásom szerint nem mûködik a soul killer, ahogy a BG képességeinek a fele sem :d

nem tudom, hogy black guardnak mûködik-e a soul killer (50%-al kevesebbet healel a delikvens), sosem próbáltam ki

amúgy szerintem mindenki tisztában volt vele a karakterek választásakor, hogy melyik kaszt mit tud, lehetett bogarászni a wardb-t meg hasonló oldalakat. el kell fogadni, hogy ez nem wow, ahol a két oldalnak (a BC bevezetésével) lehetõségében állt szinte ugyanolyan képességû kasztokat létrehozni (értem ezalatt, hogy pl. egy hordás warrior nem sokban különbözött az allis megfelelõjétõl). a war-ban nem ugyanazok a kasztok vannak a két oldalon, csak hasonlítanak, ezért folyamatosan ezen rágódni szerintem értelmetlen. más kérdés, hogy én elsõsorban destró oldalon szerettem volna játszani, így "abból fõztem, ami van"

itt a korábban vázolt eltérések néha tényleg érthetetlenek illetve idegesítõek, és általában az order oldalnak kedveznek. valahogy jobban összerakták ezeket a kasztokat. kis csapatokban talán erõsebbnek is mondhatjuk az ordert egy hasonló összeállítású és létszámú destrós csapattal szemben, de ez szerintem orvrnél abszolút lényegtelen. többen vannak a destrósok, más a mentalitásuk, a hozzáállásuk a játékhoz vagy akármi, nem tudom, de nem is érdekel. maga a játék a lényeg <#email>

az meg hogy a destruction szolgái azért sírnak, hogy a rend erõi erõsebbek ... hát milyen káoszhívõ elvakult pusztítógépek vagyunk? állandóan a mészárlás, a gyakás, a fájdalom és kínokozásnak kell a fejünkben járnia, és ha meghalunk, hát megint megyünk elõre <#vigyor>
én megkövetem magam ha valamit benézek...elnézést tényleg 50% a heal debuff 10 secig instantban.

bár ha már így végig néztem csak félve merem megemlíteni az instant aoe silencét ami ugye a sorcnak 2 sec cast-ba kerül hmm

Kicsi magyarázatot adjak a heal debuff ellen miért ágálok ilyen hangosan az az, hgoy nálunk meleenek van iylen képessége, ami azért kicsit mást jelent ha jól belegondolsz
(maraudernek meg tacticot is kell mellé tennie mert nélküle csak 25%)

Milyen 75%?
Jaja amúgy el kell tõle venni, meg úgy egyébként mi a frásznak tud varázsolni.
Azaz aoe meg kb lófing mostmár😊) Lvl 20 as AM tick healje bõven kihealelné gondolom a másik oldalon sem okoz különösebb nehézséget.

Hober Mallow
Írtam nekik meglátjuk mi lesz😄 valami az aktiváló kódommal van😊 ha megpróbálom újra aktiválni aztirja a kód jó de már aktiválva van.Viszont úgy csinál mintha nem lenne:S

TDC Geronimo
Mark levele fortress siegekrõl, illetve egy jövõbeli nagyobb bejelentés bejelentése <#idiota>

"We will be bringing the Dark Crag server offline for an immediate server update to implement open RvR performance improvements on the server at 5:30 PM EST" Ez még érdekes , mert ez lehet, hogy kliens oldali. Holnap meglátjuk a postokból, hogy mi változott.

Hober Mallow
bárcsak még angolul is tudnék😄

Hober Mallow
nem tudom:S úgylátszik mintha nem ismerné fel a cd-kódot:S talán írok akkor a supportnak😊

De nem biztos h az jó ötlet nemtom h a CD kulcs ujbol felhasznalható lesz-e

Hober Mallow
És nem tudod hol lehetne esetleg törölni az accountot?😊

Hober Mallow
az nem érdekes. úgyis elõröl szerettem volna kezdeni😊

24 óran belül válaszolnak tudtommal de ált.ban 2-3 óránál nem kell tovább várni. Aszem a Cd kulcsot már elhasználtad nemtudom ha fullra törlöd az accountot akkor ujra felhasználhatóvá válik-e de ha törlöd az accot akkor elvesznek a karaktereid

Hober Mallow
Gyorsan válaszolnak?😊 Esetleg nem lehet valahogy kitöröltetni magam és tök újra regizni elejérõl?😊

hmm érdekes akkor irj a supportnak hátha ök megtudják mondani mi a gond.

Hober Mallow
Igen.pedig egyszer már aktiváltam....de ha rámegyek arra hogy enter a code. hiába megyek rá kiírja hogy helyes a kód és elfogatta nagyjábol minden marad ugyan az:S

"BW nek a 20% crit nem sokat jelent viszon sorcnak van alaból a +20% dmg a csapatnak"

te jól vagy komolyan? 😊

az az alap az megint tactic...nagyon szép hgoy így kiollózod a sorcnak a tacticjait, de tudod nem lehet bent mind
és nem állandóan van fent a buff hanem másodpercekre

akkor szolj másik karakterre bármit is, majd ha nem aoe-ztek 2 emeletre és elveszik a bw-tõl -75% heal debuffot

Aktiv az accountod? a Cd kulcs be van irva rendesen? Olyan mintha nem lenne accountod csak regelve lennél a lapon

Hober Mallow
a My current Subsciption az szürke és nem tudok rámenni.Hiányzik a licens.Lehet az a baj hogy nincs feltelepítve a játék?

belépsz az accountodra utána my profile ott a subscription és a subscribe alatt betudod állitani h automatán fizessen és hogy hány honapot.

Hober Mallow
Üdv az a gondom hogy nem tudom hol lehet vagy lehet e még bankkártáyról befizetni havi díjat?😊Mert most hosszú kihagyás után szeretném újra elkezdeni a játékot de nem vágom mit hogy merre:S a régi akkomal felléptem a warhammer EU-s oldalára de ott nem találok netes fizetést:S

Ja az meg h a BW széüti magát bazze ez a skill lényege.... Ne haragudj de akkor vegyék el mondjuk az IB-töl a pajzsát mert a pajzso IB-t nem lehet sebezni.... Ja hogy ez a pajzs lényege h megvédje és alig lehessen sebezni? A Bane shieldnek meg az a lényege h a Bw-k széthulljanak töle. Mint ahogy vmelyik chosen ágnak is az a lényege h a castereket szivassa. De akkor is ez a lényege és nem azért kell elvenni merthogy nekik nincs. Nekünk nincs olyan tankunk ami minden képességével stunol v buffolja a társát. Nincs olyan tankunk aki 20% critet ad. Tudod milyen durva lenne ha kapnk csak ugy 20% critet? 3 hot +3k fölötti nagy heal. és minden 2dikra kritelne kb. jah és a WL petjére nem hat a lekötözés ezt se felejtsük el...

Na akkor hagyják healelni igen mivel ök nem kapnak healt. És miért? Azért mert a healereket berantjak 150feetröl a WL ami ugye azért fasza mert én a tanktól max 100feetre allhatok a tanktól a WL meg még 50-re szóval akit beránt a WL az egyedül van. A másik meg pont ezaz h mi voltunk bent premade-el és tök mindegy h premade volt-e ellenünk v sem mert a petet 4 DPS nem tudta lelöni. Itt nem az a lényeg h most pug v sem hanem az h 4 dps nem volt képes lekapni a petet kb alig mozdult a hp-ja.
És minden sc-n ez van nem csak egyiken. Tudod ha kevés hely van akkor az aoe knockbackek és knockdownok jönnek elö ala IB KOTBS ha meg sok hely van akkor meg csak szimplan az h IB-nek van 5-6 iylen képessége mig a BO-nak van 1 ilyen képessége amihez ráadásul elöször ütnie kell a stance miatt mig ugyanezt az IB instant csinálja. Szóval a BO üt egyet aztán lekötik stun ellökik gg... AZ IB odamegy és egyböl stun v belök a tömegbe. Az meg h a BW-nek a 20%crit semmi az meg nc az AoE is végigcritel de ha mégcsak nem is számit neki a %crit 1 healernek qva sokat számit. Nem mindegy h a HoT-ok 600-at gyógyitanak v 1000 körül kritel folyamatosan. Egyébként ha végighealelek ugy h hagynak sem tol ki magából 1 healer csak ugy 350k healt remélem ezt azért belátod 😊

2 dologhoz hozzá tudok szólni, BW nek a 20% crit nem sokat jelent viszon sorcnak van alaból a +20% dmg a csapatnak. Másik WE fele annyi idõ alatt öli meg BW mint WH sorcit, mondjuk eredmény ugyan az csak több idõ nagyobb túlélési esély. Végül pedig ha hagyják, hogy gyógyítson SCn akkor mit csodálkozol, hogy mennyit heal. Engem is ha hagynak én is csinálok dmg-t. Mondjuk ilyen nem nagyon van.
Ja és bane shield + DF ami fortressnél szinte istant kiüti a BWt aoenél és ezért op, ráadásul bugos is.

Az a lényeg, hogy õk is altoznak mert 7-9 és 13-14es szintû emberek voltak csapatban. Gondolom nem az a mainjük. Sokat hozzátettek orvrhez, mind1 mikor van.
Másik meg 1 SCt kiemelsz és ott gondolom valami pug-gal elfeküdtetek. Mert valószínû a másik premade volt, különben ilyen csapat scbe nem jön össze. Valamint 1000bõl 1-2szer találkozol ilyennel kb. Nem kell minden scre jelentkezni, fõleg ha tudod mi lesz ott.😊

TDC Geronimo
Kotbs fellõ mûholdnak azt se felejtsd el :d

TDC Geronimo
l2p

Jah a IB se OP csak annyi stunja knockbackje és knockdown-ja van mint az összes destrosnak összesen 😄. A KOTBS se op végülis csak feldobja magára az aurat és a melee szétesik rajta vagy a 20%os crit healereknek BW-knek sem durva. A 2kezes KOTBS benyomja azt a szarságát amivel kb sebezhetetlen lesz az sem durva de nerfeljék már le a Chosen Banse shieldjét mert nekik ilyen nincs xD. A WE durva mert szétszedi a BW-t 1v1ben de ugyanez igaz a WH Sorcira is de a WH akkor nem durva 😄. A WL petjét direkt megnéztük tegnap és nem lehet 2 lövésböl lenukeolni söt megjegyzem h sok WP felhotolja a WL petjét és vmivel de tuti h bugositjak a petet mert kinyirhatatlan volt. Konkrétan 1 BO 2 Sorci 1 mage 1 WE 1 Shaman felalassal nem lehetet lelöni a WL petet. Na akkor kéremszépen sirnak azért h kevesebben vannak de mégis SC-n kb qvára kijön h az orderes karik azért erösebbek. 32es arcmage KOTBS melett 350k heal???? Én 40-esen szoktam csinalni 200 körül amivel ált.ban elsö vagyok. Ne vicceljünk már h az ordernek semmi esélye. A KOTBS-re se lehet olyan hüdenagyokat ütni az IB-re meg kritbe sebez az ember akkorát mint más classra normálisan.

Jockey
jah és a WE-k általánosan 25k damage-t toltak ki átlagba..pfujj nerf nekik..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)