Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crysis mutatóban használja a 4 magot, úgymond imitálva. Unreal Tournament 3, na az viszont szépen használja. Mondjuk csak nagyon nagy felbontásnál van értelme egy jó VGA-val.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Igazából én eddig csak a Crysisról tudtam,h erõsen támogatja a 4magos procikat. asszem ott 4magnál megjelenik egy magasabb grafikai beállítási lehetõség

Próbálta már vki, hogy számít-e warhammernek a 2-nél több magos proci? Mert ahogy nézegtem a tesztek szerint legtöbb játéknál édes mindegy, az hogy meg a benchmark progikban szép nagy számokat mutasson, annak nem látom sok értelmét 😊

Ez költözés óta igaz is. Ellenben azért van két külön szerver core-ra, mert sokaknak van orderes ÉS destrus karaktere. Egyébként Azgal is ajánlott core 😊
(online karakterszámról meg annyit, hogy guildünkben K8P-en 15 ember volt online tegnap este 8 körül, igaz az átlag 10-12 szokott lenni)

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Én azt mondom, accot külföldrõl ne. Inkább nézz szét a vaterán.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

hát az e-bayes power sellerek megbizhatóak szoktak lenni...persze accot venni mindig kockázatos, de az árat nézve nem buknsz hatalmas összeget ha nem jön össze sem...

Kreeder44
passz én eddig gameltem XD és nem volt server gond ott más lehet a bibi.... tedd újra a klienst

Patch error<#fejvakaras>
Nincs server vagy mi franc történt?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szaruman
Ha arra gondolsz, h kipróbáljuk a darkfallt, az egy dolog. Nem biztos, h jó lesz, egyelõre semmi infó nincs róla. Jelenleg az átlag online ember mennyiség 10-20 között van nálunk (délután-este ofc), ez többszöröse a k8psnek.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

600mb-nál megáll az update😞
Ha újraindítom akkor nagyon lassan elkezdi majd ismét megáll<#shakehead>
Ötlet,hogy mitõl lehet ez??

minek csábítod oda az embereket ha másfele akartok kalandozni úgyis?:o szvsz nem túl bölcs...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ehhez mit szóltok? Megbízható lehet?

Szaruman
Core szerverként ne (csak) a K8P legyen itt kiírva. KAzgalon sokkal több magyar van ugyanis...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kreeder44
Nagyban függ attol h Order v Destruction oldalra akarsz e jönni... ? Ha orderre gyere a Core: Karak Eight Peaks (EN) szerverre játékon belül tudzs keresni játékosokra vagy guildekre a mi guildunk neve Casus Mortis a másik oldalnál nem vagyok jártas 😊

Hol keressek magamnak Klánt?Van valami site ahol fel vannak sorolva Magyar klánok?
Már update-elem a klienst végre,megvettem úgy,hogy ki sem próbáltam milyen a game(1.5 év alatt nem volt lehetõségem erre,se béta semmi😊:Sss

mi van, beszélni magyar ? 😄

anti hero

hali all!! eddig wow-oztam(igaz törtön, a tauri szerón) deh már eléggé unom, meg eredetibe jobb lenne egy game. nah és, lehet, h beruháznék egy warhammer online-ra!! szerintetek megéri megvenni? van trial, kilehet próbálni vhogy?? wow után milyen lenne? jobb, rosszabb?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

A piacong nem viszik ennyire a portékát mint ahogy utánad nyúkálnak.<#buck>Pedig ha tudnák....😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

k8p-n ha érdekel magyar guild, keress meg minket 😊

azert kerdeztem, es ez a k8p tunik szimpatikusnak azgalrol semmi mast nem hallani, csak annyit hogy destrozerg megy 1000L. namost ilyen serveren egyik oldalon sem jo : )

anti hero

TDC Geronimo
Szólj majd, hogy hova szándékozol menni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

összeraktam egy gépet amin "futogat" a játék, és ofkorsz érdekel. 😄

anti hero

TDC Geronimo
Hogyhogy visszanézel? Az a med-med populácio meg messze van a kihalttól. Azgalon is rengeteg ember van mind a 4 tierbe.

K8P elég váltakozó az erõfölény...mondjuk én éjszaka nem játszom (max. 23-24h ig szoktam) vasárnap order tolt fortress ostromot tegnap meg destro csapott ki minket csúnyán elf területekrõl amíg benn voltam.

ha jól vettem ki a pajtik oda mentek orderezni, de fingom nincs, hogy mennyire jó az hogy desrto zergrealm azt gondolom semmit nem lehet csinálni mondjuk pár emberrel....
na megkérdek majd pár bennfenntest..

anti hero

BEAST
Azgalon akarhanyszor kitettem a labam egy warcampbol rogton zergbe futottam, igy meg nem fun... foleg destroskent, nincs orderes akit olhetnenk. Viszont amint eltunik a mi zergunk rogton kijon az order visszafoglalni a bokat :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sziasztok

melyik most a legpwnpwnabb realm?
tegnap éjszaka azgal/8p is medmed volt, nekem kicsit kihalnak tuntek ;o

anti hero

tudtam, hogy ezt fogod mondani

Jól van na nem tudhatok rólad mindent😛

látom a jövõt, ez eddig is tény volt...

Te jós vagy? 2009.1.29.

😊

Jeffjohnson
400+ emberrel dolgoztak a kiadás idõpontjában még jó ,hogy nem tartják meg mindet.

csak hogy érdemes legyen 😊

"There's an awful lot coming down the pipeline (bug fixes, balancing, new stuff, etc.) as people will soon see. And as always, I know this because I'm staring at 16 pages of class stuff alone so far. MJ "
2009.1.29.
Ámen 😊

hát téged nyilván nem érdekel, de a Mythet meg csak ez érdekli...

zomgzerg
EA Job Cuts Hit Warhammer Online Dev
all of Mythic's playtesters were let go, along with 21 customer service employees and half of its quality assurance team.

failhammer:<

TDC Geronimo
Azért hogy kurvára jól érezd magad semmi másért...Ezért mondtam engem nem érdekel ha nem játszik csak 50k vagy nem tudom mennyi, de azok azért játszanak, amiért ezeket a játékokat csinálják...a szórakozásért.

Torzonborz
és az miért nincs benne a vidijóban ? akkoráááát röhögteeeem volnaaa <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nekem a The Psychopath title megszerzése a cél😊

0Fritz0
Én is meglepõdtem és már kezdtem volna örülni, amikor a következõ másodpercben a lent posztoló õrök úgy tarkón vágtak...
Szóval lényegében ez a zuhanás is halálos volt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igy van, sztem is. Kis elérhetõ célok kellenének ez embereknek, ez már bebizonyosodott a inf bevezetésének sikerével is. Igenis legtöbb embernek kell vmi mozgató elérhetõ cél, hogy kedve legyen vmit csinálni, lehetnének ezek kis rewardok újfajta páncálok titulusok trófeák, bármi.

sajnos ezt látom ingame:S, start óta játszom vele, a nép akkor kezdett el orvr-zni mikor kijöttek az inf-rewardok, nincs arany középút vagy zerg vagy semmi kb:s

s0n1c
Az ilyen ember irl is ilyen, ha nem mondod meg neki, hogy mit csináljon eretvág, és mennyi ilyen balfasz birka van...
s0n1c
Realm összetartást kellene erõltetni, nem a self rewardot, nekem még mindig ez a véleményem.
musz vmi célt állítani az emberek elé, nem sok embert tölt el örömmel, hogy céltalanul vagdossa a másikat, valami jutalom mindig kell szvsz... a fõváros ostrom nem jutalom, pedig annak kéne lennie... pl nézd meg bevezették az orvr rewardot másnap már mindenki orvrezett, azelõtt meg üres keepfightok voltak kb... most már az emberek többségének megvan az elite szint, most akkor miért is játszanak? - nincs célja -

TDC Geronimo
Az end game itt a t4 rvr ami nem is lenne rossz, de ráfér jópár tweak mielõtt élvezhetõbb lesz. Meg mondanom se kell, hogy a csapatban való játék lenne a legnagyobb erõssége a WARnak, ami máris megváltoztatná az ember endgamerõl való véleményét. Meg azt se, hogy nálunk ez miért nem valósul meg.

az elején úgy gondoltam, hogy irok neked erre valami kedveset erre, de aztán meggondoltam magam...inkább nem ereszkedek le a szintedre.
szerintem olvasd át újra, amit irtál, aztán utána gondolkozz el azon, hogy kettõnk közül ki is a buta meg a primitív.

plusz updateld az infóidat, ha már mindenáron engem akarsz fikázni, mert "kicsit" le vagy maradva...

üdv és tiszteletem:

Péntek este meg bárhova mentem t4-ben, mindenhol lezergeltek, meg olyan szépen védték meg a várakat bentrõl, ill. csaptak minket széjjel hátulról, hogy öröm... vagyishogy fájdalmas volt nézni. 😄

Eltharionon szntem mar kezdik elerni a celjukat a kedves jatekfejlesztok.
A tegnapi nap utan szerintem jopar embernek megfordult a fejeben, hogy valahol mashol probal szerencset.MEg 1-2 order bonus es mar jo is lesz :S
Tegnap mind Chaos reszen,mind elf reszen annyi orderes volt, hogy nem tudtam kimenni a warcambol. Emelett azert hobbibol 10-15 ember vedte a varakat Kadrinban.

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

BEAST
Egyik oldalon sem szorakoztato a zerg -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."