Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(online karakterszámról meg annyit, hogy guildünkben K8P-en 15 ember volt online tegnap este 8 körül, igaz az átlag 10-12 szokott lenni)
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nincs server vagy mi franc történt?
★ 汤姆 李
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ha újraindítom akkor nagyon lassan elkezdi majd ismét megáll<#shakehead>#shakehead>
Ötlet,hogy mitõl lehet ez??
★ 汤姆 李
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Már update-elem a klienst végre,megvettem úgy,hogy ki sem próbáltam milyen a game(1.5 év alatt nem volt lehetõségem erre,se béta semmi😊:Sss
★ 汤姆 李
anti hero
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
na megkérdek majd pár bennfenntest..
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
melyik most a legpwnpwnabb realm?
tegnap éjszaka azgal/8p is medmed volt, nekem kicsit kihalnak tuntek ;o
anti hero
😊
2009.1.29.
Ámen 😊
all of Mythic's playtesters were let go, along with 21 customer service employees and half of its quality assurance team.
failhammer:<
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szóval lényegében ez a zuhanás is halálos volt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szerintem olvasd át újra, amit irtál, aztán utána gondolkozz el azon, hogy kettõnk közül ki is a buta meg a primitív.
plusz updateld az infóidat, ha már mindenáron engem akarsz fikázni, mert "kicsit" le vagy maradva...
üdv és tiszteletem:
A tegnapi nap utan szerintem jopar embernek megfordult a fejeben, hogy valahol mashol probal szerencset.MEg 1-2 order bonus es mar jo is lesz :S
Tegnap mind Chaos reszen,mind elf reszen annyi orderes volt, hogy nem tudtam kimenni a warcambol. Emelett azert hobbibol 10-15 ember vedte a varakat Kadrinban.
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired