Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
mit mutassak meg?😊
egy szoval nem mondtam szervezetlenek vagytok, persze azt sem azok, hogy azok lennetek, egyenlore nem latok semmi kulonost, csak annyit, hogy tobben megtalaltak a regi karijukat, lehet rajottek mashol sem zoldebb fu?😊
Valami mar le lett teve az asztalra, elvileg nem veletlleenul urult ki az order populacio, es ott voltam reszt vettem benne, szal jol elvagyok, az hogy mi lesz? mas kerdes, nalunk is sokan hiszik a masik oldal szebb es jobb, pedig semmivel sem..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

oké köszi

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Fõváros, leszálsz a wyvernrõl menj jobbra.

Igen, most order zerg van, azt látom, hogy az elmúlt egy hónapban nagyon megcsappant a destro érdeklõdése, nem csak a többi magyar guild ürült ki, de az allianceben sem akkora már az aktivitás, tõlünk is átigazolt egy-két "sztár" egy szó nélkül orderbe.

Hát sajnos végül csak bezárult a kõr. Mondtátok szervezettelenek vagyunk sírtunk ,hogy kevesen, erre mondtatok xy oldal statisztika szerint egal a server. (ezt én kb ugy érzékeltem hogy a warcampból ki sem tudtunk jutni – tudom a szervezetlenség nem a zerg) Mondtuk szerintünk 10 wb vs 10 wb ból nem sûl ki semmi. Ez is elmúlt most Order zerg van – nem szervezettség tudom ez onnan nézve csak zerg😊 Amúgy meg most mutassátok meg, most lehet bizonyítani mi a profi szervezettség…. (bocs ezt nem lehetett kihagyni) Sajna azt látom a T4 ebben a formában nem az igazi. Na most rendbe tehetsz Rendbetesz😊

Valaki megmondaná hol tudok farkast venni a squig herderemnek?😊 Most lettem rank 20-as.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

TDC Geronimo
Most jöttem haza. Gogoak :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krisz😊))) kicsit vedd figyelembe azokat a playereket is akik többet játszanak, mint te😊 mennyi idõ felhúzni egy 40-est? 2-3hét? kb..
nah nem is ez a lényeg, hanem az, hogy akik sokat fent vannak igénylik a partyt, ha a 80%-a causal ez nem lehetséges a "hc"-k meg leléptek oda ahol több party lehetõség van(esténként többen vannak online), öhm amúgy pedig mint mondottam nem cselekedtem sehogyse, acc suspend, majd lesz valami, lehet a warban lehet máshol, de most 1 hónap biztos pihi😊 ❤️ 40-est biztos nem törlök le😊>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ez van..😊 6v6okat szívesen toltam volna, de vagy csapat nem volt rá vagy ellen 😞

És csupán azért mondom, mert aki egyszer megunta vhol és változatosságként elkezdi a másik oldalon, az törvényszerûen ott is meg fogja unni, mivel lehet, hogy a színfalak, a háttér változása pár hétig ugyan le is köti, de a tartalom, a lényeg és ebbõl következõen a végkifejlet ugyanaz marad.

És inkább mész vki olyan után, aki szó nélkül hátrahagyott, hátha legalább mégegyszer otthagy és megy tovább? 😄

igen, én is casual módon tolom, tologatom, és mindig van újdonság. pl. tome unlock csak az van, amibe eddig belefutottam, úgyhogy majd ezekkel foglalkozok 40en. nekem ugyan még egy karakterem sem lvl40, de nem is siettetem, bár T4ben van mindegyik. Sorci, BW, BG, IB, mind másfajta, ráadásul valahogy Altdorf jobban tetszik, ha nem lángol <#hehe>

KA-n karácsony után kicsit meguntam, hogy Altdorf ostromai szinte mindennaposakká váltak, bár gondolom azóta változott a helyzet

a monoton keepfoglalásról annyit, hogy megjelenés óta tolom, mind1 melyik karakterrel, mind1 melyik tierben, mind1 mit csináltam, de sosem nyertem keepeknél goldbaget, és ez az, ami inkább elszomorító <#wilting>
BEAST
minden bo ezt mondja -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
ne feledjetek el Zuzda>all..:-)

BEAST
Nem az.
Jo hat malav beszamoloi 😄😄 hitelesebb forrasod nincs? Amugy ha az siras hogy 5 fpses zergen kivul nincs semmi mas, akkor jah, nyavajgo nub vagyok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kalap szar.
war az isten csak ti nyavajgo nubok mindig cska sirtok. (foleg te, malav beszamoloi alapjan 😊
gyere orderbe azt megdugjuk az emos kis kocsog destructiont ;d

anti hero

remélem, hogy létezik mert már Vikinél is komoly áttörést értem el, hogy megnézze milyen😊) így indult anno WAR-ral ish😄

BEAST
Mar majdnem 50% hogy letezik a jatek es nem csak kamu az egesz <#idiota><#eljen>

Torzonborz
Rosszul írtad , helyesen így néz ki : Na majd a Darkfail !<#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Na majd a Darkfall! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kryn a baj ezzel csak az, hogy olyanok mennek ide oda akikre nem számított az ember, hogy ezt teszik😊 legalábbis nem SZÓ nélkül, kinek nem inge... ha nincs player nincs party se, jobban szeretek magyarokkal játszani stb, mégha némelyik pillanatok alatt fel is bassza az agyam:o

a sajnálatos baj ezzel, hogy míg a causal játékosok még most is elfoglalják magukat, tartogat nekik újdonságot a játék, a másik fele akiknek már több 40esük is van hmm talán mert nem volt mit csinálni?! vagy nem élvezetes a ZERG vs ZERG? + a hatalmas laggok, monoton keepfoglalás:o szal a "hc"-sebb playerek hamarabb kijátszották a gamet... akkor mit is lehet tenni?😊

Jockey
én is kipróbáltam order oldalt csináltam vagy 3 karit mind lvl10 és ugyanazt látom, szervezetlen balfék banda mindenhol semmivel nem másabb+ha még fel is növeszted 40re, akkor is ugyanott vagy azaz zergel orderként is, mivel gondolom nem olyan szerverre mentek át (kivéve talán KDS-t) ahol egy darab order sincs, hanem ahol relatív balance van..:-)

BEAST
Most par hetig, esetleg 1-2 honapig orom lesz meg bodotta, aztan rajonnek hogy nem is olyan jo az allando zergeles amikor mar nem lesz kit utni...

Jockey
hogy flame-k én s kicsit, a mi szerverünkön mindenrõl az order tehet..:-)
Fostak szervezkedni, folyamatosan eltüntek rvr területekrõl, szartak az egészre és elmentek destrozni vagy tudja atököm mit csinálni a másik része meg jött ide sírni, mekkora szar nekik és zerg realm destro..:-)
Erre Destro mivel nincs kit zuzni kezdett szépen leépülni emberek elszállingoznak másik szerverre orderre stb, közbe order kapott egy renow bonust és lám egybõl kidugták az orrukat rvr területre, mostmár megy az order zerg is stb..:-)
no akkor hogy is van ez?😊

Csinaltam en is orderes karaktert, de aztan par nap mulva elmult a varazsa. Lehet erosebb, lehet bonuszt kap azon a szerveren, de ugyanazt tudod azzal a career-el is csinalni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Mi is élünk, bár egyre csökken az átlagos online létszám esténként. Úgy vettem észre, hogy az utóbbi egy hónapban inkább az a tendencia érvényesül, hogy a destrosok azt hiszik az order oldalán zöldebb a fû és kipróbálják magukat ott, ill. fordítva. Mentek is át jópáran (ugye?) és jöttek is jópáran másik szerverekrõl. 2-3 hónapja meg persze inkább az volt, hogy mindenki csinálgatta az altokat és ettõl várta a megváltást.

Szaruman
Mi még élünk itt order oldalon. És farmoljuk a csúnya exploitos biccselfeket 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sajnos ez tendencia széles-e határon.

írjak szép szavakat?

anti hero

infernum befakkolt ugy hallottam, ugyhogy nem tokmind1 hova megy? 😄

ps. malav este leszel ?

anti hero

omg! csak 1 kérdés volt mindjárt következtetéseket vontok le, apropó sok embernek köszönhetõ ez😛

Gyanús vagy te nekem, tuti vmi turpisságon töröd a fejed. 😄

Jockey
minek neked acc?😊

még nem aktívált, végülis csak egy cd-kulcs amirõl szó lenne.

0Fritz0
Ha az acc jelszó megváltoztatható, akkor nem annyira necces.
Némi tanulópénzt megér. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hát akkor próbálkozok ha eljön az ideje köszi a választ 😊

erre azért nemigen lehet válaszolni, mert ez ebayen elad mindenki...1000 féle árus van, bár alapvetõen sztem elég megbizható, legalább is engem még nem vertek át...mondjuk accot nem vettem, az az azért kicsit zsákbamacska dolognak tûnik számomra...viszont mivel nem tul drága, azért sokat nem bukhatsz rajta

Olvastam. Es inkabb nem sirok. 😊
Varom, hogy uj szelek fujjanak.

egyenlõre szó sincs ilyesmirõl, de gondolom a levelet olvastad amit Viki karakterérõl küldtem neked, szóval tudod a jelenlegi álláspontomat/helyzetemet😊

Azt latom, hogy venni akarsz. Csak azt ne mondd, hogy orderezni akarsz KA-n, mert betojok. 😛

Van netem, tegnap este nyomultam is. 😊

vételrõl van szó nem eladásról😛

nah újra van neted c$ic$0?😊 csakmertérdekel, inkább válaszolj ha tudod😊

Minek az neked? 😊

csak, hogy leszûkítsem war-ra gondolok...😊

valaki vett már e-bay-en "üres" accountot, legyen az akármilyen játék?! Érdekelne mennyire megbízható a dolog, és hogyan is mûködik, tehát teszem azt veszek egy játékot megkapom a cd kulcsot az átutalás után?! Thx

Na Analfa Béla megérkezett, hogy ismét bebizonyítsa mennyire fogalmatlan.

Jézusom, kezdjük el akkor boncolgatni a szavak egzakt jelentését, most miután a korábbi gyermeteg belemagyarázásod a "sorcinak szabad, bw-nek nem" dologgal nem sikerült? Akkor hülyeséget írsz, mert sem az engi, sem a magus nem tud a falon átlõni, mert a tornyai/démonjai tudnak csak. Erre te összevágod az átlövéssel...

Nem tudom mit erõlködsz. Egy hónapok óta a játékban lévõ nem fixelt dolgot használsz, amit mindmáig nem javítottak, ugyanúgy ahogy megannyi dolgot sem (pl. chosen auraváltások, bane shield, stb.). Erre jössz mindenféle gagyi magyarázattal meg belemagyarázással, ahelyett, hogy elütötted volna az elején annyival, hogy "ez van, amíg lehet csinálni, addig ezt használom".

Fidel VS Chris = 1:0
Chris got owned.
Next round coming...prepare!
FIGHT!

(jók vagytok, csak igy tovább! <#idiota>)

Semmi Router😊Mobilnet-em van itt az isten háta mögött😛

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;