Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy szoval nem mondtam szervezetlenek vagytok, persze azt sem azok, hogy azok lennetek, egyenlore nem latok semmi kulonost, csak annyit, hogy tobben megtalaltak a regi karijukat, lehet rajottek mashol sem zoldebb fu?😊
Valami mar le lett teve az asztalra, elvileg nem veletlleenul urult ki az order populacio, es ott voltam reszt vettem benne, szal jol elvagyok, az hogy mi lesz? mas kerdes, nalunk is sokan hiszik a masik oldal szebb es jobb, pedig semmivel sem..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nah nem is ez a lényeg, hanem az, hogy akik sokat fent vannak igénylik a partyt, ha a 80%-a causal ez nem lehetséges a "hc"-k meg leléptek oda ahol több party lehetõség van(esténként többen vannak online), öhm amúgy pedig mint mondottam nem cselekedtem sehogyse, acc suspend, majd lesz valami, lehet a warban lehet máshol, de most 1 hónap biztos pihi😊 ❤️ 40-est biztos nem törlök le😊>3 40-est biztos nem törlök le😊>
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
KA-n karácsony után kicsit meguntam, hogy Altdorf ostromai szinte mindennaposakká váltak, bár gondolom azóta változott a helyzet
a monoton keepfoglalásról annyit, hogy megjelenés óta tolom, mind1 melyik karakterrel, mind1 melyik tierben, mind1 mit csináltam, de sosem nyertem keepeknél goldbaget, és ez az, ami inkább elszomorító <#wilting>#wilting>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jo hat malav beszamoloi 😄😄 hitelesebb forrasod nincs? Amugy ha az siras hogy 5 fpses zergen kivul nincs semmi mas, akkor jah, nyavajgo nub vagyok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
war az isten csak ti nyavajgo nubok mindig cska sirtok. (foleg te, malav beszamoloi alapjan 😊
gyere orderbe azt megdugjuk az emos kis kocsog destructiont ;d
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fostak szervezkedni, folyamatosan eltüntek rvr területekrõl, szartak az egészre és elmentek destrozni vagy tudja atököm mit csinálni a másik része meg jött ide sírni, mekkora szar nekik és zerg realm destro..:-)
Erre Destro mivel nincs kit zuzni kezdett szépen leépülni emberek elszállingoznak másik szerverre orderre stb, közbe order kapott egy renow bonust és lám egybõl kidugták az orrukat rvr területre, mostmár megy az order zerg is stb..:-)
no akkor hogy is van ez?😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
anti hero
ps. malav este leszel ?
anti hero
Némi tanulópénzt megér. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Varom, hogy uj szelek fujjanak.
Van netem, tegnap este nyomultam is. 😊
Nem tudom mit erõlködsz. Egy hónapok óta a játékban lévõ nem fixelt dolgot használsz, amit mindmáig nem javítottak, ugyanúgy ahogy megannyi dolgot sem (pl. chosen auraváltások, bane shield, stb.). Erre jössz mindenféle gagyi magyarázattal meg belemagyarázással, ahelyett, hogy elütötted volna az elején annyival, hogy "ez van, amíg lehet csinálni, addig ezt használom".
Chris got owned.
Next round coming...prepare!
FIGHT!
(jók vagytok, csak igy tovább! <#idiota>#idiota>)
★ 汤姆 李