Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napközben bo+ vár foglalás megy a 3 zónában felváltva. Igazából azért van ennyi idõm irogatni, közbe meg jön a pont. átlagba 70-80k pont bejön a napközbeni vándorlásból. Hát igen még mindig jobb ha van enemy mintha várni kell rá, amugy nem is zerggel volt a gond, hanem egyesek szerint nem zergelt 2-3xos túlerõbe destro. Ami ugy néz ki mérséklõdött de majd meglátjuk ezen a héten a többi napon is.
Scbe kell menni csapattal nem orvrbe, néha én is járok.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Más idõpontokban játszik vagy csak más dolog jön be...
Annihilator meg elég jól esik..én igazán nem sok keep ostromban vettem részt t4ben..mert inkább guild groupokkal keresünk pvpt..és ha lehet elkerüljük a nagy tömegeket...de abból a kevés ostromból is szépen esett annihilator cucc..több guild tagnak meg pár nap alatt meg is lett a full set...és nem lehet azt mondani, hogy ninjázunk meg nagy mákunk van...
zerg vs zerg csaták nekem sem jönnek be igazán..de azokat is tudom élvezni..bár az is igaz, hogy inkább a kisebb csatákat keressük...nálunk mindig lehet iylet is találni és elég jó kis csatákat szoktunk vívni....az is igaz, hogy a knightom csak most lesz 40..de a warrior priestemmel elõtte is sokat pörögtem t4rvrben, fortress ostromoknál stb.
No..az meg, hogy ki mennyit játszik full mindegy...amikor több idõd van, gondolom te is többet játszol...a trükk az, hogy mellette is legyen élete az embernek😊)
No, nem fidelt védem mert nem ismerem..meg más szerveren is vagyok..szal a fenti dolgok sem biztos, hogy minden szerveren így mennek...csak most valahova kellett írnom aztán ez volt nyitva😊)
anti hero
(Tudom, gyenge kifogás 😄)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anti hero
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Az komoly, nem akartok örökbefogadni? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
senki nem mondta destro nem zergel, csak annyit, mostmár order is képes rá, hogy miért? no ez érdekes kérdés, a tények tények, sok mindent nem lehet vele csinálni..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
este 8körül indul az élet a szerveren, de ha jól tudom te akkor már nem nagyon játszol..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tegnap is lewipeolt délután 3kor elf fortressen 3wb destros(csak azért ennyi mert õk kevesebben vannak már, igaz 1wb orderes volt csak velük szembe. Ezért se tudtuk megakadályozni, hogy lokolják zónákat, de tudom számok nem befolyásolják a dologokat. Õk szervezettek + 2x annyian voltak) és ott is 10en voltunk elsõ rohamnál, de ennek semmi köze a szerver balancehoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
KA-n volt már ordernek fortress foglalása?
anti hero
Az sc amirõl irom ezt a ki szösszenetet - nem a legnagyobb gyõzelem vagy legnagyobb dmg stb miatt emlékezetes, hanem az érzés amit maga után hagyott, sajna ezt vissza sem tudom majd adni.
Helyszín Talabec Dam annak is a zsebkendõnyi közepe a szigeten középen. A két csapat hamar felismerte, hogy a hordóval kár is foglalkozni, amíg erõfölényt nem szerez. Ebbõl kifolyólag kialakult egy máshogy nem tudom kifejezni – körtánc. A tankok próbálták elérni a healereket, a dps fokuszálni egy célpontra. Körülbelül 7 percig senki sem hullott el egyik oldalon sem mert, bárki végzetes helyzetbe került a támadó sor kénytelen volt visszavonulót fújni mert a hátsó sorok annyira meggyengültek. Hihetetlen módon mintha a két csapat egymás tükörkép taktikáját játszotta volna. Ha tõlünk átrepítettek 1 healert az ellen közé szinte ugyanakkor landolt közénk az övéjük, és csak forogtunk – forogtunk. 10 percnél eldõlt itt robbantás már nem lesz. A csatin utasítások nem nagyon voltak (idõ nemigen volt rá), mégis mindenki maximálisan jól tette a dolgát. Egymásnak feszült a két nagyjából egyforma erõ, pajzsok csattogtak vértek horpadtak, és sajnos a 15 perc hamar letelt. A végén úgy éreztem magam kb mint - réges – régen 4 óra MC után 😊 - kezem remegett, viszont akkor nem dübörgött ennyi adrenalin a bennem…