Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem nem kell sajnálni, ugyse veszem komolyan ami itt megy. Én is csak azért irkálok ennyit, mert ilyen pörgõs a BO/várfoglalás.😊
Ahogy olvasom wow se lett jobb, a sok ráérõ idömben azt is el szoktam olvasni és egyre jobban úgy gondolom, hogy jó döntés volt kiszállni belõle még kieg elött.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
En mint BG kikerem magamnak hogy a "nehezen megolheto" tankok koze soroljanak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ott írtad elözõ postodba, hogy 2-3bw 4 sec alatt megöl 1 BO(téged). Elõzõbe meg hogy aoeznak csak. Azért írtam, hogy én rofom olyan mintha 2-3an aoeznának téged 4 secig. Amugy aoe nélkül se tudnak lelõni 4 sec alatt, eleve gcd 1,5 sec. Spelltõl függöen 2-3at tud és azok is insták amik nem sebeznek nagyon.
Azért is furcsa ez a kijelentés pont 1 BOtól mert az én tapasztalataim azt mutatják BOt a legnehezebb megölni az összes destros class közül, talán még BG vele 1 szinten van és itt mind1, hogy melee vagy caster üti/lövi.

Na jó lehet hogy van 5 xD

Én személy szerint eddig vagy háromszor szóltam fidelhez összesen😛

rezes
Gondolom wow szerverek állnak megint, az aktuális patch patchelése miatt.Nem baj birjuk ki egy kicsit ,aztán magától elvonul(legalabb is remélem)(legalább is a köv. patchig)

Fonok.Ki az a corporation?

ideköltözni?
nem ettem meszet <#vigyor1>

csak látogató vagyok <#vigyor3>
elolvasom én is fidel problémáit, aztán a folyamatos oltást rá.
azért olyan undik vagytok ám.
mindig bántjátok.
nem szép dolog!
ejnye. <#ejnye1>
szeressétek felebarátaitokat <#love11>

Ez azt jelenti hogy ideköltöztél? xD

Amúgy tegnap volt egy jó kia t3 ütleg egy szaros BOért. Greenskin területeken voltunk várat foglalni, utána mentünk empire vs chaosra, tala keep order kézen hpt épp foglalták. Gondoltunk megyünk segíteni védeni de mire odaértünk pont elfoglalták. Gyors hátraarc, irány tavern BO. Gyorsan elfoglaltuk, majd mindenki be, és ahogy vártuk jött is order de mi mint tankok elálltuk az ajtót healerek pedig nagyszerûen végezték a dolgukat.

Vagy 10 percig tartottuk magunkat, order szépen fogyott elfele, majd kiohantunk és kinyírtuk a maradékot.

Másik emlékezetes dolog tegnapról egy talabac dam sc volt ahol nagyon szépen mûködött a csapat (pug!!) és ellenállás is volt.

wow fórumba is ugyanez ment 3,5 évig, csak most átköltöztek onnan ide az arczok.
most itt folyik a rinya, ott meg nyugi van 😊

Jockey
nem állítottam ilyet, nemtom mirõl beszélsz, pláne nem rólad..
általánosságban írtam, hogy hogy 2-3 bw már csúnyán be tud darálni(ha meg még több van, ahogy szokott lenni, egyhelybe kb4-5, akkor esélytelen), szal létszámról beszélek, nem terólad egymagadról..:-)
nagyot nem szoktam mondani, nincs mirõl nagyot mondjak én tapasztalataim írom le és keresem okát, nem pedig sírok..csak sokan mindent sírásnak veszenk, köszönhetõen pl neked:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Miért lennék fusztrált? Én már régóta tudom, hogy melee a játék + én nem szoktam olyan sokszór meghalni.

Én BW-m aoe ágon van, megbeszélünk 1 helyet és nyomok rád 1 RoFot, mert ugye az sebzi a legnagyobbat. Ami azt jelenti 10sec alatt 5 tick. Mivel én egymagam vagyok akkor ha jól számolom a te ideád szerint 1 Rof alatt én megöllek egymagam is. Fogadjunk nem mernéd rátenni az accod, hogy én 1 RoF alatt megöllek, pedig te ezt állítod...
Sokan szeretnek itt nagyokat mondani.😊

Ha saját wb-vel vagy grouppal mentek..próbáljátok meg a gold baget átpasszoltatni..mondjuk legalább zöld baget kell nyerned..de akkor átadható az arany, ha valakinek már kész a full set.

Érdemes pve seteket is keresni...ch21-22pqkból nekünk kiesett pár set...az aranyzsákot meg addig passzolgattuk le vkinek amíg meg nem lett a full set.

A lordnál sajna a contribution az full random...néha a legjobb nem csinálni semmit..csak egyet-egyet ütni.

A jelenlegi contribution pont osztás sztem is egy vicc...ezzel vmit nagyon kéne csinálni.
tökéletesen és halálosan nyugodt vagyok : )
menjél indits egy sorc altot az majd megnyugtat

sztem sirva fogsz a orkodhoz visszarohanni
lol

anti hero

máshol is ez olvasható, legalább szórakoztató a dolog így melóba😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

errõl semmi infom nem volt, nem is érdekel hol vagy, csak egy tipp volt😊 // hmm mondjuk ezt jó tudni. csak a volt sztárjaink lelépése miatt érdekes ez😊 kösz

Azt mondom, en mar unom, hogy minden nap ezt az adok-kapokot olvasom itt. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Én régóta AoDba vagyok és tudod napközbe csak páran játszunk, valamint AoD nem tud kiállítani WBt, így marad a pug. Este sincsenek nagyon többen, amugy 8-9 után se.

azt mondod,h kicsit frusztrált a gyerek?😄

Mert adjak ala a lovat.
Sok hulye destros, pfujj. <#idiota>

tökjó,h minden nap fidel hisztijével van tele ez a fórum😊)))

Jockey
Szomszéd realm mindig zöldebb? lol
mindenképp a "szar vagy te" változatra tippelek..
mindemellett meg sírást se éreztem ki a postombol, mivel nem is ennek szántam, de ha te mondod btztos úgy van..
menjél barátnõzzél picit az majd lenyugtat..már ha van..

Hát ha te olyan sokat tudsz BWrõl pls taníts!
Milyen tippeket osztanál? azt se tudod kik vannak másik csapatban, vagy felálltok egymással szembe és 100 combusig felviszi BW magát+ 4es morálig. Gondolom lopakodó karik se lopakodnak mert az milyen 6 vs 6 lenne már...Vagy olyan tipped van, hogy 40%ék resistjük sincs, instákba se járnak, nem is orvreznek és zöld cuccokban vannak.
Vagy te úgy keresel 6vs6ot, hogy megbeszélitek kinél milyen class lehet + milyen ruhába/buffokat használhatnak?
Másik meg ki siránkozott? Azt mondtam BWvel nem mennék 6v6ba. Tudom 1eseket kielégit bénábbakat vagy szarabb cuccban/alacsonyabb rr szintûeket legyõzni vagy alázni, de nálem ez nem okoz örömet. Olyan mint SCbe pug csapatot WCjükbe szórítani és után meg örvedezni, hogy mennyi dmg-t tóltam + de királyok vagyunk, de tudod ez tõlem távol áll.

És õk mit mondanak majd nekem? 6vs 6 volt és ownoltunk mer destro group béna volt vagy olyan classokkal jött amivel kihívás se volt nekünk? Vagy azt, hogy destro azthitte jó 6vs6ba de még gyakorolni kell a játékot? Vagy nézd már milyen jók voltunk, igaz mind1ikünk 60+ + LVbõl vannak a cuccain másik meg béna cuccokban volt meg rr40es se votl 1ik se.
Szóval mondd már meg pls mit kell nekem kérdezni, mert én nem vettem észre valami spellt vagy valemelyik ágon 1 tactikot BWnél és nem tudom/ismerem BW-t?

uncsi nap melohelyen, kell egy kis spice 😄

anti hero

BEAST
Vagy megint feleslegesen kotekedsz 😄

Igen, azt hiszem ez lesz az...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a szomszed realm mindig zoldebb jeligere;
mi ez a sirasrivas pont egy blackorktol lol
ezek lehetnek v kombinaciojuk: szar a healered, szar a gired, szar vagy te.. :G
uff

ui. qq more !

anti hero

Yeyy, Forchy. 😊
Remelem nemsokara visszajossz. 😛

Jockey
jah és nemtom milyen resistek vannak (fidel szerint 5õket sebeznem rám vagy mi), de engem igaz csak anni+pár senti cuccom van, de masszívan sebeznek 2-3 bw meg gyakorlatilag nullára aláz 4 sec alatt:-)

Jockey
nemtom mi van, de kezd érdekes lenni a class eloszlás azgalon..
Lehet sokan abba hagyták sorcit, vagy nemtom, de folyamatosan azzal szembesülök, hogy ranged dps-s order mindig masszívan fõlényben van arányaiban és mivel én véleményem szerint rvr-be ranged dps>>all ezért ez kezd gázos lenni:-)
Igaz túl sok kihívást sem érzekn a kariba, mert ez a masszív aoe/pbaoe spammelés nekem nem fexik az biztos mint játékstílus
Lehet indítok egy sorci altot is..:-)

u.i: mielõtt fidel belekötnél, ez prime time-ra jellemzõ, tudom reggel 10kor 3*os túlerõben van destro ranged dps-be is..:-)

aod mag javareszt dolgozo, csalados ember akik nem jatszanak napkozben.

anti hero

nem is tudom, hogy mit sírsz itt folyamatosan, azgalon is van magyar klán AOD?! talán ha náluk próbálkoztál volna biztos tudnál menni partyzni, nem mindig csak a pug... pugnak sírás a vége.

TDC Geronimo
Hát logolj és intézkedj :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kemelol
Es most azt szeretned ha megtanitanank hogyan is jatsz a karaktereddel ?
Masok megoldjak maguk, gondolom nem venned jo neven, ha elkezdenek laikuskent tippeket osztani ;P
Masreszt meg partyrol volt szo ami 2 healert jo esellyel magaba foglal, nem hiszem, hogy gond lenne backslash kihealelese.
Ja es jatekosok tobbsegenek boven 40% alatt vannak a resistjei szerintem, ha lehet ne a tankokat hozd fel peldanak :]
Amugy en is sirankozhatnek, hogy zealot igy a leggyengebb healer meg ugy, de minek. Jatszani kell vele es megmutatni, hogy igenis lehet vele alkotni, ennyi.

Quigg: Ha vakoekra gondolsz, kilepett eva vixbol mert nem jott ki vezetoseggel es par haverja kovette. Elvileg egy kis meretu guildot akar amivel lehet ninjazgatni fel le, illetve fixen farmolni lv-t. Sokat en sem tudok, nem loggoltam mar be miota :p

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

TDC Geronimo
Nem alkalmas? Beszélgess el errõl Jennaval meg Flaskettel akkor ;>

Rendszer nem is jó, de nincs más választásod. Nekem se jön be, csak én közbe vígan forumozok,híreketolvasgatok bármit a neten vagy eszek, craftolok: 200/200 lettem pont ma és ilyen bo/keep foglalások alatt vittem fel ráérõ idõben kb 1,5 hét alatt.
Szóval ez ilyen laza fél afk pvp, máshogy a pug wb-t ki se lehetne bírni annyi hülye van. Fõleg az ilyen 3x okosok amikor kijönnek orvrbe és már tudos mind.😊
Én már annyiszor megfogadtam, hogy nem szállok le lóról segíteni, mert majdnem mindig kipurcant a karim. Ez a BW valahogy vonza a destrot. Leszállok segíteni vagy kinyirni valakit és majdnem mindig én halok meg, hiába van ott a többi tudatlan, mert pug wbbe se heal se CCvel nem segítenek csak odaállnak 4-5en bohockodni. Nem olyan jó érzés leszállni a lóról és destro ott üt valakit de egybõl rámfordul és megöl a másik meg akinek segítettél volna bezsebeli a pontot + még tovább is lovagolnak te meg rohadj meg ott vagy fuss vissza...eleve úgy állok hozzá, hogy fél wb afk. Nem 1 eset volt már hogy bo közepén öltek meg, pedig 23 másik ott állt mellettem. Ugyhogy én is inkább megyek a BOhoz az 500ért mint leszálljak a lóról, mert ha kipurcanok senki se jön vissza értem(sõt még utat se tudják)
Ma is kinyirt 1 DoK pedig 5-6an ott voltak mellettem, se heal se CC nem volt és karinak reszeltek.

Ja ha olyan karakterem lenne talán én is ezt mondanám. Mert ez a bw ilyenre nem alkalmas a resistek meg maga a mechanizmus alapján. Milyen az amikor jön valaki szembõl és 5 varázslatból 5x-750hp sebzek magamon, magyarán fél hpmat és saját magam veszem le és ilyen szédítõ 300as crit sebzés repül ellenre(melee dobás utánam ennyit sebez rajtam, pedig azt csak dobja nem is üti)...na majd ha resisteket tényleg 40%on maximálják akkor talán más lesz.

Koszi szepen
TDC Geronimo
Abszolút semmirõl.

Ertem, akkor semmirol nem maradok le ha Core szerverre megyek ?!
TDC Geronimo
Szvsz semmi értelme az open rvr szervereknek. Úgyis rvr lakebe fog menni a pvp, mivel ott vannak a BOk meg a keepek és az határozza meg a kampány kimenetelét is. Raidelés nincs WARba max partyzás. Az meg nem attól függ, hogy milyen szerveren vagy, megy mindenhol ugyanúgy.

Hali,
Par napon belul en is buszke WHO jatekos leszek de a szerverekkel kapcsolatban van egy ket dolog amit nem ertek.

2 fele szerevr van(+RP) Oprn RvR es Core, ez eddig tiszta.
Olyanokat olvastam hogy pl. RvR szervern kevesebb quest van, nincs neheny insta ami Core-n van , vagy szinte nem lehet raidelni/nincs ertelme... ez valoban igy van vagy azert RvR-en is lehet rendesen raidelni gear-t gyujteni stb.

Masik hogy ha Core serverre megyek ott is olyan 'intenziv' lesz a pvp mint RvR szoval (nem kell varnom ahhoz hogy egy jot tudjak pvp-zni battlegorund-ban, akarhol), egyszoval azert ott is van pvp rendesen.

Elore is koszi.
0Fritz0
A törpék csíterek, múltkor is a Renown Gear Merchant-jukat küldték ellenünk. <#zavart1>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Dehogynem.
5% hpn volt!

Szaruman
Fotosop. Egy IBt nem versz le azzal a szarral <#hehe>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Kis törpe nagy bottal jár <#idiota>

Jót röhögtem, amikor megláttam.

na jó, erre nem tudok mit mondani <#nemtudom> hol írtam egy szóval is, hogy szerintem baj, hogy rr60+on is bejön Fidelcastornak az rvr? inkább arról volt szó a hozzászólásomban, hogy ha valamilyen véletlen folytán lesz egy rr80as karakterem, és még akkor is a jelenlegi rendszer lesz rvrben, az elég kiábrándító

egyrészt, ha valakinek bejön az rvr a jelenlegi formájában (mind1 mennyi rr), a mythicnek már van is egy tartós rajongótábora. nekem jelenleg nem tetszik ez az üldözzük egymást, kerüljük az ellenfelet stílus, várjunk 3 percet a bónuszra. csak azért nem üt meg valaki egy ellenfelet rvr területen, hogy odaérjen a BOhoz a +500 RPért, nevetséges

másrészt: hogy kinek milyen minimális keepbõl meg lett a full anni/devastator set... de komolyan. nekem sosem esett semmi, pedig toltam/tolom keményen. és itt valami kõkeményen el van b@szva, legalább valami alapján számolja már a kontri+random pontokat. vagy mentse el az acc-ra, ha valaki már nyert, az mínuszt kap, vagy mit tudom én. annyira nem zavarna, ha mondjuk questekbõl is elérhetõ lenne olyan cucc, amivel tankolhatsz egy lordot, vagy komolyabb instát, de mindezt a randomra bízni, hogy mikor esz szerencséd és mikor nem...
Szaruman
Akik nem támogatják, azok mind hülyék 😊 Nagyon fasza mókákat lehet csinálni 6> emberrel.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Te kurva most nézem csak ki vagy :d Azzal az új guildel mivan amirõl hallottam pletykákat? ;p Jövök choppaval! ;>

kemelol
Pedig small scale pvp az egyetlen jo dolog ebben a jatekban, csodakat lehet tenni egy jo partyval:] Kar, hogy se jatekosok tobbsege se mythic nem tamogatja azt.

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.