Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
mind a 6 ember aki online mostanában? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Akkor most az egész Infernum levonul T1-be choppa-zni? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
jee choppa tud menni 2hval is \o/

TDC Geronimo
Teaser fogalmával tisztába vagy gondolom. A másik meg, hogy a hivatalos updatere várnunk kell még pár órát. Az gondolom részletesebb lesz, kapunk dátumokat, infókat a következõ career patchrõl stb.

Szaruman
Vhogy egy bugfix listának jobban örülnék. Egyelõre annyi történt, h 2 hónap semmi után bejelentették, h mi lesz még 1-2 hónap múlva. Hurrá.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
Varhato volt hogy beteszik egyszer, vegulis nem is olyan reg ettol votl hangos a wha forum :p Remelhetoleg nem csak ideig oraig tarto contenekkel probaljak szorakoztatni majd a nepet -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Jóféle volt az? Csak jókat hallottam róla. Mesélhetnél picit mire is számíthatunk :p

lol darkness falls lol

poén

anti hero

TDC Geronimo
Na valakik kitettek hamarabb egy teasert ;o

kemelol
Anyuuuuuuuuuuuuuu
:<

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

TDC Geronimo
"Here's the latest news: You have to wait til noon. " Még várhatunk :y

Hsdpa/Umts.Ezt a kettõt váltogatja.

Megjegyzés😛l.GW-nél semmi gond soha semmi lag,játékból való kidobás,semmi..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Megpróbálok valamit,valahol átállítani,talán..

jo nem a konkrét kapcsolat megszakadására gondoltam, hanem simán a sok packet lost-ra...ezt nem minden program szereti

Torzonborz
mobilnetnél nem a sávszél a gond ilyen játékoknál hanem a a magas válaszidõ (ping ). szakadni sem nagyon szoktak max hosszú idle time esetén de az meg ilyenkor nem nagyon van.

mondjuk az hogy mobilnet csak egy kifejezés de konkrétan mégis mivel használod ? gprs/3G/hsdpa ? adott cellában megvan a rendes lefedettség tehát pl nem váltogat hsdpa-ról 3G-re ?

egyébként ezzel nem kéne hogy gond legyen , annó SWG-t és EQ2-t is igen gyakran gprs/3G-vel nyomtam és nem volt semmi gond a már fentebb írt magas válaszidõn kivül.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

sam9981
en par napja raktam fel a jatekot egy masik gepre, es kb 4.3GB huzott le az update soran, szoval az 1GB netedel nemtudod megoldani

BF3: shishkeza

Szóval ez a nagy tanítása a 6vs6 bajnoknak...ugylátom te se tudsz postodban több mondanivalót felmutatni mint a flamelés...még szerencse, hogy minden karihoz értesz és tudsz tanítani bárkit.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

a mobilnettel gondolom az abaj, hogy elég gyakran szakad...ennek valóban lehet olyan jelensége, hogy eltünik minden és mindenki...viszont az gyanús, hogy utána relogolással nem jönnek visza...persze sérülhet a swap file...de hogy mindig.
igazából ezt a mobil netet nem ismerem, nem lehet ezen olyasmit állítani mint például a wifin, hogy kisebb sávszéleséggel menjen, de stabilabban...mert igazából a sávszéleség nem igazán kell a gameknek.

Új Win felrakva,legújabb video driver megvan.
Én már szinte biztos vagyok abban,hogy a mobil netem nem tetszik neki😞(
Ez ellen viszont semmit nem tudok tenni,sajna.
Leírom most ide kis érdekesség képpen,hogy csináltam aztán már tényleg befejezem:S
Szal:Van itt kinnt 2 féle netem.Egyik wi-fi kapcsolat ami órára megy tehát veszek 3 óra internetet és tudok letölteni,update-elni ugye mert mind1 mennyi mb mert idõre megy viszont játékra már alkalmatlan mert iszonyu drága ez a féle net.
A másik:vettem mobilnetet ami nem idõre hanem mb-ba méri tehát pl.1gb 1 évig áll rendelkezésemre ez alkalmatlan ugye letöltésre viszont profi játékra(újratölthetõ kis összegért).

Lényeg:update-elem klienst wi-fi nettel majd indítom mobilnettel.Ez a probléma.Ez miatt nem jó.Most értitek miért sírok itt napok óta😛
Nem egyszerû a gondom.
1 lehetõségem maradt:update mobilnettel de nem tudom,hogy ehez elég e az 1GB😊

BEAST
Anno wow utan probalkoztam a lotroval, rovid ideig lekot ha erdekel a story es elvagy a lore-t koveto pvezgetessel, de nalam nem tartott tul sokaig 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mea culpa...asszem félreértettem amit irtál, nem a játékot szidtad lentebb.

a videokari drivert probáltad már lecserélni? meg ha negyon nem akar menni én még mindig javaslom a windows újrahúzását. meg multkor irtad a full file check megoldotta...lehet vinyód nagyon szemetes és swappelésnél reccsen meg.

QuippeR
to whom it may concern: tegnap lejárt az elõfizetésem és nem hosszabbítottam meg. nyugodtan kirakhattok a guildbõl, majd jelentkezem, ha újra lennék. (valószínûleg kipróbálom a lotrot kicsit, aztán majd meglátjuk.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

rezes
Ma van a nagy nap.Jujj de izgis.Szvsz egy slayernel( nagyon varom pedig) meg egy choppanal joval tobbet kell felvillantani ,ha eletben akarjak tartani a jatekot.Oriasi valtozasokra van szükseg a "High end" tartalmakban kulonben mindenki "eltunik innen a rakba".(mint Tommy Lee monitorjarol a kep)

Fonok.Ki az a corporation?

videókari csere;D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

és miért a játék hibája, ha szar a géped?
értsd, a hiba nálad van...mutogathatsz meg köpködhetsz a játékra...de nem az aszar hanem a te géped...mivel másnál müködik

Nálam megint eltûnik minden a rákba.Nem a lé érdekel amiért megvettem hanem az zaklat,hogy profi a játék és nem tudok vele játszani..

TDC Geronimo
Holnap dev chat a ten ton hammeren. Hát erre a holnapi napra kíváncsi vagyok már -.-

TDC Geronimo
Néhány részlet az új domination systemrõl.

TDC Geronimo
*meg

TDC Geronimo
Jó kis leírás került ki a war europera. "First of all, choose a leader. Why? Simply because if everyone decides to do their own thing, there is no point in grouping up. " Ezt még azok értik akikre vonatkozik <#whatever>

Szaruman
De kurvajól elvagytok 😊 Inkább menjetek WA forumra, tök jó WE OP topicok vannak 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kemelol
Meh, semmi mondanivalod nincs csak szopatsz itt mindenkit a flame generalassal, hobbinak elmegy.

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

... a mocskos destro úgyis alapértelmezésben 5x annyian van, mint az order! 😄

ram aztan tenyleg nem lehet azt mondani, hogy grammernáci, de LYUK.. KILYUKAD..

számomra az a domináns, amit a legtöbbet csinálok.

anti hero

Jockey
és ha levonjuk a logikus következtetést, mi jelenleg a domináns jelenleg rvr-be máris kijukadunk ahhoz, hogy..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

grp vs grpban 99%ban melee > caster a domináns (szerintem)
zerg es keepvedesnel ertelem szeruen egy caster tobbet tud artani...

anti hero

a gond csak az, hogy teleszemeteled a fórumot a faszságaiddal bár senki nem kíváncsi rá, valaki reagál valamit te tuti írsz rá valamit kontrából, legalább lenne valami közöd hozzá... költõi kérdés volt, a választ szerintem én is tudom rá, az írásaidból már lejött.😊

Kedves Richárd,

Téged nem tanítottak meg a jómodorra?
Kérdésedre a válasz amúgy: nem.
A személyeskedést pedig légyszives kerüljük, legjobb tudomásom szerint én se illettelek hasonló jelzõkkel.

Köszi elõre is.

buzi-e vagy?

mikor olvasom a fidel VS többiek szintû postokat azért erõsen kétségbevonom eme állításodat <#beka3><#beka2><#vigyor3><#oooo><#nyes><#ticking><#bohoc><#vigyor4>

Ne keverjük ide a wow fórumot. A különbség, hogy míg ott az átlag iq szint erõsen konvergál a nullához, addig itt még mindig magasabb pozitív szám. De nembaj, legalább kiszínezted a fórumot az átlag "3,5 idióta szmájli per hozzászólás" és "rinya, arczok, oltás, undi" típusú dolgokkal is.

szerintem nem lett rossz, bár a content eléggé csíra most, ilyen laza meló utáni relaxálásnak heti 2-3 alkalommal pont jó 😊
who-ból még a slayer az, ami érdekel, meglátom milyen lesz, lehet 1 kört megér majd.

mondjuk leszek majd a...a...karak-azgalon, az jó ugye?
bár baze, ott van egy infernum-os chosen-em még, ha minden igaz...vagy legalábbis az volt, amikor még játszottam <#idiota>

bár szegénykém valahol lvl16 környékén megrekedt, na de sebaj, majd töröljük...

TDC Geronimo
"Én már régóta tudom, hogy melee a játék" Indíts egy meleet máris megváltozik a véleményed <#idiota>

látod? pont errõl beszéltem... nem baj, én azért szeretlek ám! <#idiota>
(ne értsd félre, nem úgy! <#zavart1>)

(amúgy nemtom mit csinálnak épp a wow serverek, dolgozom, mert valakinek el kell tartani az országban a sok ingyenélõ egyetemistát, fõiskolást, munkanélkülit, naplopót, jaaa...meg a "kisebbséget" is <#nezze>)

Torzonborz
én konkrétan lvl23 és félnél untam meg . fun kari csak szvsz nem igazán használható . bár azóta ( kb bõ 2 hónapja) nem tudom változtattak e rajta.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tier 1-2-ben viszonylag sok, csak 3-4-ben rettenetesen ritka. Gondolom 20 környékén "elromlik" a karrier.

Torzonborz
és sh mennyi van ? 0.01 % ? 😄

Tegnapi sc-k során rendszeresen 4-5 bw-vel hozott össze a sors. Ezek mind felpakolják a dotjaikat, nyomják a rof-ot és gyakorlatilag mindenki 4 secig él. És ez csak 4-5 ember teljesítménye volt a 18 fõs sc állományból. A baj tényleg az, hogy mostanában azt lehet látni destro oldalon, hogy leszûkült a játszott karrierek köre kb. a következõ arányban: 30% bg, 30% dok, 20% we, 10% bo, 5% shaman, 5% marauder.

s0n1c
soha napján kiskedden 😊
Jockey
jó, lehet igazad van, lehet feldotolnak elõtte páran nemtom de az idõ nem sokkal több, kivéve ha rajtam csüng a healerem..
igaz mostanság healer hiánnyal találkozom, de hát ez van:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)