Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
poén
anti hero
:<
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Megjegyzés😛l.GW-nél semmi gond soha semmi lag,játékból való kidobás,semmi..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
mondjuk az hogy mobilnet csak egy kifejezés de konkrétan mégis mivel használod ? gprs/3G/hsdpa ? adott cellában megvan a rendes lefedettség tehát pl nem váltogat hsdpa-ról 3G-re ?
egyébként ezzel nem kéne hogy gond legyen , annó SWG-t és EQ2-t is igen gyakran gprs/3G-vel nyomtam és nem volt semmi gond a már fentebb írt magas válaszidõn kivül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
BF3: shishkeza
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
igazából ezt a mobil netet nem ismerem, nem lehet ezen olyasmit állítani mint például a wifin, hogy kisebb sávszéleséggel menjen, de stabilabban...mert igazából a sávszéleség nem igazán kell a gameknek.
Én már szinte biztos vagyok abban,hogy a mobil netem nem tetszik neki😞(
Ez ellen viszont semmit nem tudok tenni,sajna.
Leírom most ide kis érdekesség képpen,hogy csináltam aztán már tényleg befejezem:S
Szal:Van itt kinnt 2 féle netem.Egyik wi-fi kapcsolat ami órára megy tehát veszek 3 óra internetet és tudok letölteni,update-elni ugye mert mind1 mennyi mb mert idõre megy viszont játékra már alkalmatlan mert iszonyu drága ez a féle net.
A másik:vettem mobilnetet ami nem idõre hanem mb-ba méri tehát pl.1gb 1 évig áll rendelkezésemre ez alkalmatlan ugye letöltésre viszont profi játékra(újratölthetõ kis összegért).
Lényeg:update-elem klienst wi-fi nettel majd indítom mobilnettel.Ez a probléma.Ez miatt nem jó.Most értitek miért sírok itt napok óta😛
Nem egyszerû a gondom.
1 lehetõségem maradt:update mobilnettel de nem tudom,hogy ehez elég e az 1GB😊
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a videokari drivert probáltad már lecserélni? meg ha negyon nem akar menni én még mindig javaslom a windows újrahúzását. meg multkor irtad a full file check megoldotta...lehet vinyód nagyon szemetes és swappelésnél reccsen meg.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Fonok.Ki az a corporation?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
értsd, a hiba nálad van...mutogathatsz meg köpködhetsz a játékra...de nem az aszar hanem a te géped...mivel másnál müködik
★ 汤姆 李
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
számomra az a domináns, amit a legtöbbet csinálok.
anti hero
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zerg es keepvedesnel ertelem szeruen egy caster tobbet tud artani...
anti hero
Téged nem tanítottak meg a jómodorra?
Kérdésedre a válasz amúgy: nem.
A személyeskedést pedig légyszives kerüljük, legjobb tudomásom szerint én se illettelek hasonló jelzõkkel.
Köszi elõre is.
who-ból még a slayer az, ami érdekel, meglátom milyen lesz, lehet 1 kört megér majd.
mondjuk leszek majd a...a...karak-azgalon, az jó ugye?
bár baze, ott van egy infernum-os chosen-em még, ha minden igaz...vagy legalábbis az volt, amikor még játszottam <#idiota>#idiota>
bár szegénykém valahol lvl16 környékén megrekedt, na de sebaj, majd töröljük...
(ne értsd félre, nem úgy! <#zavart1>#zavart1>)
(amúgy nemtom mit csinálnak épp a wow serverek, dolgozom, mert valakinek el kell tartani az országban a sok ingyenélõ egyetemistát, fõiskolást, munkanélkülit, naplopót, jaaa...meg a "kisebbséget" is <#nezze>#nezze>)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/