Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos nincs trial és nem is adnak a teljes játékhoz.

De már egész baráti áron hozzájuthatsz egy példányhoz, vatera.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

quad
sziasztok azt szeretnem megkerdezni , hogy esetleg a jatekhoz van-e Trial , ha igen hol lehet megtalalni? Vagy ha esetleg a jatekhoz adnak , megszanhatna valaki egyel , elegge erdekel a jatek csak zsakbamacskara nem szivesen ruhaz be az ember.

elore is koszi

Keress Heretic Religion guild tagaket😊)...õk destron nyomják.
Mondanám hogy majd beverem ha felnövök de BG sosem lesz jó tankok ellen, IB ellen meg fõleg😊

kell neki az ellenfél😉)))

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Volt pofád megölni egy vengeance IB-t? Tudod mikor fog igy müûködni a géped xD

jah mondta, hogy ismer téged is, apropó te már nem warozol? eve ennyire bejött?

És közben a közismert celebritásokról beszélgettetek... 😄

remélem holnap legkésõbb kész lesz a gépem, vicces mert a szervízes csóka azgalon játszik, csak order oldalon, vengeancebe *IB*... kicsi a világ, jókat kacagtunk miközbe a gépem haldoklott 😄 mondtam neki, h mentve vagyok LV-be szal siessen...😊

TDC Geronimo
HD slayer és choppa videók

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ne lovoldozz, gyere inkabb LV-be. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Mi kezdõdne? Mind2 oldal csinálja...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

apa kezdõzik <#gun>

Amit én olvastam az szerint exploittal húzták be 2. fortress-t, gondolom már késõ volt és siettek. Ezeket a postokat szeretem amikor beírja, hogy véletlen lejött és ottmaradt lord, mikor ezt szándékosan lehet csinálni. Ezért se bug ez, hanem exploit. Én is le tudom huzni keeplordot alulra ha akarom, na most ha én ismerem a taktikát akkor más is. Gondolom ha nagyon utána néznék bug/cheat forumokon meg is találnám.

reméljük, hogy az új rendszerrel változni fog ez és mind2 oldalnak ugyanannyi esélye lesz foglalni/ostromolni...

Reggel fél9kor lett vége az ostromnak, utolsó 20 percet elcsíptem még. Tanácsold már többi destrosnak, hogy ne fél2kor hanem inkább még késõbb csinálják, mert akkor reggel több idõm lesz bohockodni ostromnál.😊

<#hehe>

reméljük ezeket javítani fogják, szvsz muszály ...

mondjuk ez a tendencia látható volt...ahogy nõttünk fel ott végig order fölény volt...most felértünk t4-be ott is az lett.
Na meg gondolom közbe a legtöbb destro már teljessen "kiélvezte" az end game tartalmat
Csak mert volt szerencsém nekem is IC ostromon részt venni, hát halottam már róla elötte, de azért erre a szánalomra nem számítottam...az a pq egy vicc...anál csak a pontelosztás volt szánalmasabb...elsõ 10 helyezett csak dps...tankok healerek csak ott voltunk...fos az egész

Eltharion szerveren desrt oldalon ha beszeretnék lépni magyar guildbe akkor kit keressek?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Ugy latszik, ott meg az orderesek munkanelkuliek. <#idiota>

Jockey
jah, tegnap láttam már bónuszolják a destro oldalt k8p-en..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

K8P-en meg lassan az IC ostrom mindennapos. Order egyre erõsebb, destru meg tûnik el. Fortress-üket kb. 1 WB védte, szégyen. Ráadásul este 9 körül (mégcsak nem is hajnalban!). Egyébként érdekes, mert december végén még fordítva volt...

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Volt bizony, bar negyedora mulva otthagytam a fenebe. Remeltem, hogy javitanak valamit a PQ contribution elosztasan, de fos meg mindig. 😞
Francnak van kedve kivarni a hajnal 4-5 orat, mikor mar van eselyed invaderre (amit healerkent sose fogok felvenni mert kalap fos). <#wilting>

TDC Geronimo
Tegnap megint volt ahogy nézem altdorf siege 1 óra után. Mit látok a fórumon hát megint az order sírást, hogy ez a nub destro mekkora noliferekbõl áll, meg hogy egyiknek sincs munkája stb 😄 Szánalmas az összes, mert ha õk foglalnak el valamit az pure skillbõl megy, de ha a destro akkor azok 3* annyian voltak meg nolifer exploitoló köcsögök!44 :d Kár volt a kurva fórumra ránéznem megint 😞

Karak Azgal order oldalán megtalálod az Angels of Darkness guildet is.
Köszönöm! Rohanok is.

TDC Geronimo
Karak Azgal, Karak Eight Peaks. Mindkettõn rengetegen vannak.

Nemrég kezdtem játszani és a rend oldalán szeretnék nyomulni viszont az ajánlott Dragonblack M szerveren a fõváros teljesen üres. Érdemes idõt ölnöm bele vagy van felkapottabb szerver? Vagy vannak ott csak én nem jól néztem?

Solid Snake
Szerintem:
Warrior Priest,Witch Hunter,Ironbreaker.
Jericho19
Nem

For the Empire!

zomgzerg
are you függõ?

jonak nez ki, en egy idore visszavonultam tho :d feleslegesen megy a befizu nem jatszom :s

anti hero

TDC Geronimo
slayer is durván jól néz ki már amennyi látszik meg az advanced mountok is :o

TDC Geronimo
Bleh a link lemaradt 😊

TDC Geronimo
Beszámoló a comic conról. Van benne szó Chopparól, slayerrõl, néhány infó land of the deadrõl, advanced mountokról, 1.2rõl stb.

Jericho19
Szerintetek Order oldalon melyik a 3 legjobb karakter?

For the Empire!

Jericho19
A rohadt életbe,nem igaz.Egy jó ideig szüneteltetni akartam a játékot, erre a hónapra már nem is fizettem be,de most ennek a videónak a hatására megint kedvet kaptam hozzá.

For the Empire!

Solid Snake
<#eljen>
TDC Geronimo
Choppa video comic conról.

Na, ennyire jó volt a Conan, hogy még inkább most abbahagyod, nehogy függõség alakuljon ki? 😄

TDC Geronimo
<#wilting>

BEAST
papucs :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hehe Conan ennyi volt asszem, ma vettem gamecardot ish, asszony befûzött maradjak whozni..:o

TDC Geronimo
visual quality nem volt eddig :p Biztos beleteszik AAt meg AFt végre kliensbe.

BEAST
Ez kb mindegyik patch notesban benne van 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Solid Snake
Vigyázat áruló férkõzött sorainkba a nemmonjukkianevét Cona...totyikból <#nezze><#nevetes1>
"Continued improvements to the client in the areas of stability performance and visual quality." talán hajlandóak végre ezzel is foglalkozni?

TDC Geronimo

0Fritz0
Vietnam-ban már megy... <#rolleyes>
<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.