Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem ma kéne elkezdõdnie a murder night eventnek? -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kreeder44
Míg megjelenése után egy hónappal büszkén jelentette be a Mythic, hogy egymillió elfizetõje van, addig mára ez a szám háromszázezerre apadt.Mivel az Electronic Arts kiadásában megjelent MMORPG-rõl van szó, a multicég természetesen nem veszi félvállról az ügyet. A befektetõk igencsak aggódnak (különösen a nemrég kiderült hatalmas, évi 641 milliós veszteség után), ezért John Riccitiello egy meetinget hívott össze, ahol megtárgyalják, hogy mit is lehetne kezdeni az ügyben. Valószínûleg nyilatkozni is fog, úgyhogy írunk majd a témáról még részletesen.

Mindenesetre nagyon úgy tûnik, hogy a World of Warcraft könnyedén ütötte ki a nyeregbõl összes riválisát...
Hogy én HOGY UTÁLOM az ilyen híreket... igaz én 2 hete nem játszok majd jöv héttõl befizetem megint... de én nem éreztem úgy, h ne lennének a szervereken.... :S de sajnálatos h ennyien elmentek... remélem a patch után nõ megint a war-osok létszáma ezt a játékot nem szabad veszni hagyni XD

Miért nem, Sztem vicces... nemrég mi is claimeltünk egy keepet viccbõl és aztán két napig meg is védtük szépen mindig...aztán persze valamikor hajnalban elfoglalták...de ez van.... egyébként nem feltétlen kell a lord mellet lenned...csak azt kell megakadáylozni, hogy elgolaják a keept...mivel a többi bot meg keepet is védeni kell..valszeg csökken a zerg mérete és talán a kisebb méretû, de sûrûbb pvp fog elõtérbe kerülni.

Persze az is lehet, hogy a 50+ os zerg végigszalad a bokon aztán megvárja míg megint elfoglalják õket...így nehéz lesz lockolni...azt nem tudom, hogy miket kaspz a védésért..gondolom vmi extra renown vagy xp....még utána kell járnom.
0Fritz0
Gyakorlatilag meg senki sem fog két órát seggelni a Lord mellett, hogy megvédje.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ami nem is nagy baj...fõleg ha bejön az is hogy minimu egy bizonyos ideig kell tartani a BOkat és a keepeket..elvileg bokat 30 percig kell majd legalább védeni a keepeket meg claimelni kell és legalább 2 órán át tartani....viszont ha ez megvan akkor könnyebb lesz a zónát lockolni...mert gyakorlatilag így lockolódik is..tahát elvileg egy 2-3 óra alatt bõven lockolhatsz egy zónát.
Sima rez nem lesz amíg a lord enraged....de r4 morale rezek mûködni fognak ezzel együtt is.

Nem olyan nagy baj az, hogy nem mennek az insta rezek...sztem így lerövidítik a harcok idejét....de majd meglátjuk.
Igaz. A szemetek! 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

szerinted õket érdekelni fogja,szvsz a fele nem fogja tudni hogy nincs res😊 akkor is nyavajogni fognak, hogy RES ME !

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Orulnek neki, ha nem lenne res. 😊 Fortress fightoknal mindig kiosztok egy-ket ignore-t az okoska, "miert nem rezelsz noob" szovegeket whisperelo emberekre. 😛

Szaruman
Hogy lehet egy egészet 3-4 félre osztani? <#rolleyes>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Na jó de pontokban ez mit jelent?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jockey
SC Vp tartalmást csökkentették BO-két növelték és az rvr terülteken ha megdöglesz az is jobban befolyásolja a VP-t?
Magyarán azt szeretnék, ha BO-kat normálisan bevédenék és több fight lenne keepen kívül..
de lehet rosszul értem

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hát kiváncsi leszek, hogy müködik majd, mert pld alulról simán fel lehet aoezni és non-stop combatba tartani amíg fent a tankok elfogynak.

"The value of Scenarios towards City Capture has been reduced. The value of Battle Objectives and skirmishes towards City Capture has been increased."
Ez pontosan mit takar? Valaki tudja?

TDC Geronimo

Can we still rez in the rooms above and below the Fortress Lord?

Yes, and no. The Terror aura affects an area around the Fortress Lord NPC, so some areas above and below the lord will also be hit by the aura. The Terror aura is only active while the Fortress Lord is engaged in battle.

lehetsz támadó is nem?😛

Tényleg jól olvasom patchnote-ba, hogy fortressbe mostantól nem lehet rezzelni egyik félnek se?
Akkor ez az én fejembe ha meghaltál fortba mint védõ akkor vége, mert vissza oda már nem jutsz.😊

TDC Geronimo
Ne te legyél felháborodva ezen. Ezerszer el lett mondva, ezért is van kint a bannerbe az oldal címe.

vettem a fáradságot, meghajlok Geronimo széles látóköre elõtt!
Magyarul: kösz!
TDC Geronimo
vegyétek már a fáradságot, hogy ha ilyen van legalább ránéztek az EU oldalra -.-

"The server has closed your connection,you been disconnected"
0Fritz0
Karbantartás?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sziasztok! Segítség kellene!
Ujra telepítettem a gépet+a játékot! Most töltötte le a peccseket, belépésnél keresi a szervereket, de nem talál semmit!
60 napos gamecard érvényesítve!
Ötlet?
Ne aggódj egy Veng IB sokkal hamarabb feldarabol egy castert mint bármelyik másik tank😊

Más.

Teganap (vagyishogy már ma) Order szépen kivárta amíg a destro aktivitás 0 közelire csökkent t3ban, majd megindult várat foglalni kb egy fél wbvel, de mi ketten szembeszálltunk velük😊

Eleinte egyedül voltam , õk csak ütötték a lordot buta módon velem egyátalán nem foglalkoztak, még akkor sem amikor elkezdtem ütni az egyik healerüket (2 volt). Amikor az AM meghalt akkor feleszméltek, én amíg még éltem (nem tartott soká😊) még okoztam némi fájdalmat az RPnek is ami pont elég volt ahhoz hogy npck megcsapkodják az arcukat.

Ezután jött mégegy BG, vele már nagyon fájdalmasak voltunk mivel voltak olyan buták hogy bepróbálták megint ugyanazt😊

Harmadszorra már megjött az eszük, balcony tactic és a 3 IB addig lökdösött minket amíg leestünk, mire visszaértünk szépen elrendezõdtek és nemigen tudtunk mit kezdeni.

Utána bepróbálkoztunk egy BO deffel hát csúnyán elkenték a szánkat😛

Ezután átkerült káosz területekre az akció. High pass keephez odamentek, neki az ajtónak, de meglátták az olajat és inkább mentek BOt foglalni😛 Ezen jót röhögtünk és mentünk, követtük õket tisztes távolból, és annak ellenére hogy egyikünk sem volt gobo sneaky git viselkedésbe kezdtünk😛 Egyesével szépen csapkodtuk a kóbor ordereseket, miközben a fõcsapattól távol maradtunk, sziklák mögött bújkálva és hasonlók😛

Szóval fun volt, ráadásul sikerült addig folytatni az idegesitõ hadjáratunkat míg szépen fogytak el az orderesek és a végén 2v3ban face to face megcsaptuk õket😊

Ezután jött az hogy destro becampelte az order wc-t. Azaz a wcjük kapujában szórrakoztunk mi ketten egy engivel😄

Na ennyi volna az élménybeszámoló mára😊

Azt kihagytad, hogy relicek +20% dmgt adtak a realmnek daocban ha birtokolta mind3at. Na most Altdorf vagy IC felgyujtása mit is ad? semmit...Oda is csak azért mennek mert high end cuccok ott eshetnek ha a randomszerencse engedi persze.

Szerintem ez se a sajátja a WOnak, hogy nagy ígéretek valahogy nem talákoznak a valósággal. Ez minden MMOba így van, mindig kell valamivel hitegetni vagy igérni a játékosoknak. Másik meg ez 1 természetes dolog, mert 1 MMO sosincs kész. Ha azt nézzük a vallás több ezer éve így müködik és virágzik.😊
WoWval semmi bajom, de pld aki ott volt kezdetektõl tudja, hogy már az elején igértek wintergrasp szerû valamit és mint látod 4 évre rá meg is jött.
Másik meg minden MMO grindrõl/farmról szól, ha meg casual vagy teljesen mind1, mert szubjektív dolgok dominálnak.

s0n1c
A wow nem pvp játék, nem open rvr eventekre tervezték (nem is értem wintergraspot minek erõltették bele). Ellenben a WAR az open rvr rendszerrel akarta eladni a játékot. Igazad van, a wow se tud többet, viszont azt 4 éve ugyanolyan élvezhetõ minõségben. A beígért dolgok és a megvalósítás fényévekre van egymástól a WAR-ban.
Na még az hiányozna, hogy valami +okat kapjon a melee. Tegnapelött voltam pár SCbe és jön rám BO és szétkap pillanatok alatt, gondolom IB ugyan ezt csinálja destroval. Visszanéztem logom és elsõ secbe azaz 1 sec alatt 1400 dmg-t kaptam amibõl 1 se volt crit. Távoltartani,CCzni nem tudom magamtól+ elmenekülni se tudok. Mondjuk ez összes meleere igaz. Engem nem is az zavar, hogy pár sec alatt kinyir 1 tank kari 1 dps castert, hanem 1, Távoltartani,védekezni,cczni nem tudsz 2, 200-300akat sebzek rajta 1,5 secenként + rosszabb esetben -750et magamon minden spellnél. Itt nem is a balance-ot hanem a logikát nem értem, mert elméletileg nagyobb dpsemnek kellene lenni + 2xesét sebzem vissza magamon mint amennyit az ellenfélre lövök, és ez nem csak BOnál van így.
Legjobb amokir lordnál jönnek fel és , nyomok 1 RoFot a kiírás pedig a következõ.
RoF hit blabla 22 dmg xy-t, bane S. hit you 1xx dmg,Discord f. hit you 3xx dmg , combus hit you 750 dmg. Aki nem értené 22-t sebzek és 11xx sebzõdök vissza 1 emberen. Nyomok 2 aoe-t + rá elkezdem RoFot és nem ér végig rof(kevesebb mint 10 sec)mert megölöm magam. Hottal együtt úgy fogy el a hp-m mintha a wc-t húztam volna le.

Bugok,imbalance,lag: Nézzk meg WoWot amit felhoztál, mondjuk én kieggel nem játszottam, de olvasottakból az ottani pvpzóna is full lag(sõt nem csak ez a zóna lagos),bugos és imbalanced, mert 1ik oldal mindig többen van. Tehát a wow se ad többet vagy ott jobb lenne ez a helyzet.
Másik meg az emberekkel akik játszák WO-t van a legnagyobb baj. pld én aki WoW BS szerveren játszottam és állítolag az volt a leggázabb azt kell, hogy mondjam ott se volt több hülye mint itt. Pedig sokan mondogattak, hogy itt nem lesz annyi tudatlan. Mivel én sok pug wb-be vagyok és sokat is vezettem már azt kell, hogy mondjam arra jöttem rá itt több a béna,tudatlan,olvasni nem tudó,stb. WBnek fel afk,másik fele olvasni nem tud,3. fele azt se tudja melyik zónába van 4. tipus meg az ovisok amikor fociznak olyanok, amikor meglátnak 1 ellenfelet, mert ovisok is mind a labda körül vannak a kapusokkal együtt és amerre a labda ott van mindenki.5. a lemmingek, azt se tudja mi van,hogy van de elindul valaki után. BC zónába a legjobb ez, amikor 1ik leugrik szakadékba és min. 1fg lemminget visz magával. Én már nem vagyok annyira gyerek, de ezek ilyen felfoghatatlan kategoriák. Teljesen mind1 mit írsz nekik WB-be, neki van a fejébe a játékról,classáról valami elképzelése és megy a feje után, amikor meg lewipoltatják az ilyen profik a wb-t akkor a WBnek fele elmegy, de csak azért fele, mert a másik fele afk volt végig.

PvP: wowba sincs balance pedig ott jóval 1xrübb(ott is sírnak)pedig az már hány éves játék... + ha itt is ugyan azok a classok lennének mind2 oldalon akkor is sírnának.
Végjáték: Én még azt nem láttam. Mondjuk engem csak a cucc ami ott esik érdekelne, amugy láttam elégszer AD belsejét. K-An mikor is voltak az AD ostromok? éjfél körül? Jóhogy nem megy védeni, mert nincs is online annyi.
Másik meg hogy pveztek, de ha berakott volna ellenetek 24 db 40es orderest akkor meg azért sírnál, hogy kipicsázták a random/pug wb-t és 0t tudtatok csinálni várostromnálés ez milyen kaki,stb.
Insták: Szerintem ez minden MMoba így van, ez nem WO sajátja.
Ezek az emoteok amíóta vannak állandóan van olyan hülye aki szétspameli vele a chatablakom, szóval van aki nincs meg nélküle van aki meg azt szidja aki belerakta.

TDC Geronimo
Szerintem nem kérdés az, hogy csinálják-e...

Szaruman
Kérdés, h csinálják-e. Továbbra is zavar, h a kb szarráhypeolt bejelentésükben annyit voltak képesek mondani, h leghamarabb márciusban lesz nagyobb változás. És részletek semmi...

TDC Geronimo
Amellett lehet azt is.

Szaruman
"Jönnek a contentek" - bmeg, a meglévõ contentet javítsák ki. Ne új marhaságokat tegyenek bele. Ami ráadásul 3-5 hónap múlva jön.

TDC Geronimo
Mindegyik MMOra szerintem ez a jellemzõ.

Torzonborz
Persze ez a 300k se katasztrófa. Csak a kezdethez képest ugye...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Elég az. Jönnek a contentek meg elérhetõ lesz a trial verzió, amivel jön jópár új játékos is. 500k körül már bõven jó, de még ez se katasztrófa.

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nagyjából egyet értek, de szerintem az nem a fejlesztõk hibája, hgoy nem mentek védeni Altdorfot az orderesek. DAOC-ban boldog boldogtalan megindult ha benyögték relic raid...itt meg ahh kevés rp-t hoz megyek inkább bo-t foglalni és stb.
pedig ennél többet már nem tudnak csinálni, hogy a játékos a magáénak érezze a realmet és ne csak akkro csináljon vmit ha kap ellen szolgáltatást.

a változatos armorokat én is hiányolom, pedig nagyon beharangozták...erre ugyan úgy néz ki mindenki

rr szintekért inkább aktív spelleket kellett volna adniuk nem passzív + x% vmiket

rr50-rr80 között van +15% spell crit húha... (hasraütöttem)

Darkness falls féle instának már kapásból benne kellett volna hogy legyen induláskor, hgoy legyen értelme a keepeknek és hogy védjék is õket, ne körbe foglalják el egymás után...

craft az szar, daoc féle is jobb ennél

sajnos ez teljesen igaz😞

Chai
Igazából pár dolgon nagyon elcsodálkoztam a játékkal kapcsolatban. Nem ez az elsõ MMO-m, és a jelek szerint nem is az utolsó - per pill az a Lotro 😊
Azt nem értem, hogy a fejlesztõk miért nem látták a játék hibáit?
Teljes mértékben eltekintve a bugoktól, az inballance-tól... Ideális esetben, ha minden mûködne, és nem szakadnánk, nem lenne lag... Akkor is meglehetõsen üres lenne a játék.

Kiváncsian vártam a craftot, hogy mi lesz - forradalmi, receptek nélküli - egyéni stb. stb. Ez abban merült ki, hogy potifõzésnél 1 statra adó potiból 20 féle van.
Az, hogy csak egy gyûjtögetõt lehetett felvenni, hogy segítsék a játékosok közötti kereskedelmet? Hááát...

PvP: nem értem, hogy miért kellett "tükör classokkal" bajlódni. Mi lett volna, ha mind a két oldalra ugyan azokat a kasztokat, ugyan azokkal a skillekkel csinálták volna meg? (okok- tudom az meg a GW és a WOW pfuj-pfuj) Mindenesetre az összes sírást meg lehetett volna kerülni. Persze akkor egyforma lett volna a két oldal - na és?

High-End: Üres, lapos, unalmas. Mindannyian tudjuk, milyen hatalmas élmény volt megostromolni AD-ot. Eltekintve, hogy egy deka orderes sem jött védeni - csak grindbõl állt az egész. Bugos contrib rendszer, kilátástalan unalmas PQ, stb...

Insták: Azt hiszem, mindenki unalomig nyomta már a BC-t, a BE-t, a BB-t, és esetleg még benéztünk LV-be is. Nem tudom, nekem nem nyújtott örömérzetet, amikor 30adik alkalomra sem dobta ki még a teljes öltözetet.

Guild: Ez tetszik, jó rendszer.. csak egy kicsit eltolták pár helyen. Például, nem hiszem (nem néztem utána), hogy volna olyan guild, aki le tudna teleportálni Gunbad-ba.

Egyéb "nõies" dolgok, amiket a kemény katona emberek nem hiányolnak, nekem mégis csak jól esett volna:
Rendes emote rendszer. Nem 5 mozdulattal letudni az egészet.
Rendes páncélok. Hogy néznek már ki? Annyi remek contept rajz volt, rengeteg ötlet, miegymás...
Rendes színek.

Ja és ami még mindig fontos:
Rendes eventek. Jó muri volt kifarmolni az infet a legfeleslegesebb holmikért.
Arról nem beszélve, hogy tele vagyunk használtatlan kacatokkal - és ezeket minden egyes karakternek ki kellett farmolni. Nem csinálták meg, Account alapú - tome unlocknak - pedig biztosan, olyan de olyan bonyolult lett volna. (még egy változó egy már eddig is létezõ tömbben, egy vacak /bonus parancs, + egy nyámnyila NPC)

Mindegy... egyelõre lemondok a WAR örömeirõl.
Amit nem tagadok: jó barátokat szereztem itt.
Jól szórakoztam, akkor amikor épp nem bosszankodtam, hogy újraindul a gépem, lecsuk az asztalra - szétlagzik a világba.
Az SC-k rendkívül jók - már amikor nem kell 1 órát várni hogy behívjon.
A mass PvP is jó volt - amikor nem fagytam tõle szét, és nem 50edjére foglaltam már be ugyan azt a várat.

Jó volt felfedezni a világot, megismerni - játszani.
Talán visszanézek még úgy július, augusztus táján - meglátjuk mi lesz.

4k a gamecard meg is nézem😊

egybe

Nekem ugy remlik, mintha egyben kene beirni a szamot, szokoz/kotojel nelkul.

Kreeder44
dombornyomásosnál amikor írod be a számot szóköz kell vagy kötõjel mert nem fogadja el sehogy sem... vagy csak meg kéne néznem van e rajta pénz??? 😊

Ertem koszi szepen
Lásd lent a lényeget...sajna a crafting elég gagyi itt....talizmánokkal lehet keresni, ha szeretsz tökörészni alapanyagokkal és sokat költeni is rájuk😊)
BEAST
Valaszoltam. De akkor kicsit hosszabban is 😊

Apothecary
Talisman Making

Ezek kozul valaszthatsz egyet, mint crafting skill.

Cultivating
Butchering
Scavanging
Salvaging

Ezek kozul is valaszthatsz egyet, mint gathering skill. Tehat osszesen 2 trade skilled lehet, pontosan ugy ahogy irtad. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

13653 kerdesre ha valaki tud valaszolni megkoszonnem.
BEAST
En nem is olyan reg ugy jottem el AoCbol hogy na ez meghalt, most nezem hogy azert eleg jol elvannak meg ott az emberek... eleg valoszinu hogy itt is hasonloan mennek majd a dolgok. Szoval varhatoan az 5 honapos gigafixeles terv megvalositasa utan meglesem mit alkottak a Mythicesek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tabula Rasa azért csak meghalt -.-''

Viszont tény és való hogy ritkán halnak meg komolyabb MMO-k, mivel párezer elõfizetõnek is simán megéri üzemeltetni csak jóval kevesebb szervert.

Aki meg 100.000+ elõfizetõvel rendelkezõ MMOnál ilyerõl beszél az szimplán buta.