Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez olyan nehez lenne?!
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://war-europe.com/#/news/?id_news=en361&lang=en
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az összes dmg procos skillre hatni fognak a resistek szóval ez nem egyedi dolog a WE/WHnál, amúgy meg menjen csak BWt meg healert ütni ne a tankokat csapkodja😊
Talisman Crafting
Talisman crafting has been adjusted moderately in version 1.2, with the primary changes focusing on allowing players to create Talismans without needing a large number of additional components. In addition, we have reduced the potency of all Resistance Talismans in order to bring them in-line with other Talisman bonuses.
* Resistance Talismans have had their effect reduced by 50%.
BF3: shishkeza
Másik meg resist stackrõl én semmit se olvastam vagy átsiklottam valamit?
Mondjuk én ezt is vártam, mert ugye 2 melee class jön a játékba és ha resistet kijavítanák akkor a 2 új op classal senki se játszana.
"The ground targeting interface has been tweaked. When you are attempting to place a ground target over an invalid surface, there is now a separate ground decal used to show you that you're targeting an invalid surface. There's also now a ground-target-specific icon which will grey and un-grey depending on where you are mousing over"
Most vagy teljesen elszúrják gtaoe-t vagy teljesen bugos lesz. Igazából nem tudom mi tartozik "invalid surface"ek közé.
Nem olvasok banner bug/exploitról, lord exploit,stb ami pont az rvr játékosokat érinti...elég idegesítõ amikor 3 wb védi a lordot és lehuzzák+ megölik vagy zászlókat feljáróra rakják és nem tudsz felmenni lordhoz.
1.2tõl mi az ami mégjobban kell majd? A mégnagyobb zerg...védõ és támadó részrõl
Amugy szerintem BW-t ugyan úgy leveri ezután is WE mint eddig csak nem 3 sec kell neki, hanem 6 sec.<#hehe>#hehe>
Az, hogy tankot nem tud megölni mostmár nemhinném ,hogy nerf, mert ugye mindneki azt mondta WE-t BW ellen terveztés és nem az összes class ellen.<#buck>#buck>
Remélem, h a slayer nem lesz egy gimped szar. Akkor talán még van esélye a játéknak (nálam). Egyelõre elég szarul áll, az utóbbi 10 napban összesen ha 1 órát voltam online.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
ennyi😊
Cryptset pucoltuk ki a két csókáig (azok a vége lehtnek gondolom), na azokkal nem birtunk váltásnál mindig agyoncsapták a tankot...ma tax nézés van...azt megpróbáljuk ujra (nemigen néztünk taxot elötte, elég hack & slash ezek a warhammer insták)
Cryptsnél az elsõ pár mobot nehéz lecsapni..azok a rohadt priestek jönnek 4en is ha nem jól húz a tank.... a pókoktól már könnyû. Mi 2 tank 2 healer 2 dps csapattal mentünk..az egyik tanknak csak 2 ward volt....nálam megvolt mind.
Warpblade tunnels az szenvedõs volt...igaz akkor is ward nélküli emberek jöttek velünk..gyakorlatilag feküdtünk/keltünk végig...nagyon lassan ment..azok a warlock patkányok nagyon erõsek....mondjuk aztán belejöttünk és aztán bedaráltuk õket..de még így is szar.
Most próbálgatjuk ezeket újra guild grouppal..lasan mindenkinek megvannak a wardok...meg tudjuk is, hogy mire figyeljünk..szal így már könnyebb egy hangyányit.
Csak azért kérdem mert olvasgattam wardokról de errõl összvissz annyit találtam hogy:
"Presumably, this ward only exists as a separate entity just in case something beyond King Fights are required."
BF3: shishkeza
csak mert WTbe az elsõ pakk ugy összecsukott minket mint a papirkutyát 2 kotbs tankal 4/5 meg 5/5 aniban 2 healerrel
SCben már vmivel jobb volt a helyzet ott a 3. pakkig jutottunk, akkor 4et huztunk ott véreztünk el.
Mit csináltunk rosszul? vagy enyire óvatossan kell menni, estleg 2 party alatt el se induljunk? (mert csak 5en voltunk, persze szigórúan teszt jeleggel, sokmindenre nem számitottunk)
Teny, hogy az elmult idoszakban megcsappant az elofizetok szama, de hogy mennyivel, mindenhol mast olvasni. En pl. sosem lattam meg annyi embert osszegyulni egyszerre egy zonaban, mint az elmult par hetben tapasztaltam nehany alkalommal. Persze ez szerverfuggo.
na mindegy koszonom a valaszokat azthiszem meg varok egy kicsit a megvetellel.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...