Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ilyeneket nem írnak bele patch notekba, mint ahogy azokat sem, hogy kismillió effectet cserélnek le jobbakra/szebbekre, motort optimalizálnak stb. Ezekrõl mind volt szó régebbi postokban, hogy benne lesznek, de nem lehet mindent belelírni a noteba 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem bannam, ha az egyes careereket erinto optikai bugokat is javitgatnak.
Ez olyan nehez lenne?!

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
miken

BEAST
Azert vannak olyan reszei a patch notesnak amin jot nevettem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Sajna core testerek tesztelhetik csak USbe egyelõre, mi nem tudom mikor, de várom már a véleményeket.

A hatszavas mondatom melyik részébõl olvastad ki, hogy a destronak elnézem ha exploitol?

Szerintem meg fake az egesz. Ez az eredeti :
http://war-europe.com/#/news/?id_news=en361&lang=en

TDC Geronimo
Najó jöjjön livera ez gyorsan 😄

TDC Geronimo
Most kezdtem bele a note olvasásba, de a legelején már ezen megakadt a szemem "In combat, your own health value could fluctuate up and down inaccurately. This will no longer occur. " jól kezdõdik <3

Na megszólat az aki keveset játszik ezért kevesebbszer használja gtaoe-t és ebbõl következik, hogy te több vagy mint más. Tudtam én ha én használom csak azzal van baj, de ha destro használja az természetes.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én ebbe nem látom a nerfet, mindenféle talisman és insta nélkül 1k felett van 1 buffal az elemental resistem és a több is 50%on van. Szóval ennek semmi köze a ressit nerfhez, ugyanis 75%kot-e nélkül is ki lehet hozni. Lásd VNboards ,WA forumok ha nekem nem hinnéd.

Mi a baj vele?

Az összes dmg procos skillre hatni fognak a resistek szóval ez nem egyedi dolog a WE/WHnál, amúgy meg menjen csak BWt meg healert ütni ne a tankokat csapkodja😊

Mivan exploitkirály, félsz, hogy javítják a gtaoe-t? 😄

Az +12 akar lenni, csak elirtak.

sam9981
resist stack nerf
Talisman Crafting
Talisman crafting has been adjusted moderately in version 1.2, with the primary changes focusing on allowing players to create Talismans without needing a large number of additional components. In addition, we have reduced the potency of all Resistance Talismans in order to bring them in-line with other Talisman bonuses.
* Resistance Talismans have had their effect reduced by 50%.

BF3: shishkeza

Van olyan akinek megvan teljes invader set és meg tudja mondani, hogy ez a +120 range mit is takar?

Csak én látom azt 1.2be, hogy pve -t erõsitik megint(jobb cuccok) aki meg rvrzik pipázik megint. Pvp játékba miért 1xrübb pve cuccokat szerzni amik ráadásul még jobbak is...lehet csak nekem érthetetlen.
Másik meg resist stackrõl én semmit se olvastam vagy átsiklottam valamit?
Mondjuk én ezt is vártam, mert ugye 2 melee class jön a játékba és ha resistet kijavítanák akkor a 2 új op classal senki se játszana.

"The ground targeting interface has been tweaked. When you are attempting to place a ground target over an invalid surface, there is now a separate ground decal used to show you that you're targeting an invalid surface. There's also now a ground-target-specific icon which will grey and un-grey depending on where you are mousing over"
Most vagy teljesen elszúrják gtaoe-t vagy teljesen bugos lesz. Igazából nem tudom mi tartozik "invalid surface"ek közé.

Nem olvasok banner bug/exploitról, lord exploit,stb ami pont az rvr játékosokat érinti...elég idegesítõ amikor 3 wb védi a lordot és lehuzzák+ megölik vagy zászlókat feljáróra rakják és nem tudsz felmenni lordhoz.

Azt kihagytad, hogy mostmár nem kell leverni 2. ajtót(ala Daoc), mert felbaktatnak és kivülrõl groupheal és leverik lordot. Másik szóló oilos emberkék halottak mostmár + ha kevés a védõ + healerük sincs vagy csak 1, akkor azok is halottak.
1.2tõl mi az ami mégjobban kell majd? A mégnagyobb zerg...védõ és támadó részrõl
Amugy szerintem BW-t ugyan úgy leveri ezután is WE mint eddig csak nem 3 sec kell neki, hanem 6 sec.<#hehe>
Az, hogy tankot nem tud megölni mostmár nemhinném ,hogy nerf, mert ugye mindneki azt mondta WE-t BW ellen terveztés és nem az összes class ellen.<#buck>

Szaruman
haha^^

Remélem, h a slayer nem lesz egy gimped szar. Akkor talán még van esélye a játéknak (nálam). Egyelõre elég szarul áll, az utóbbi 10 napban összesen ha 1 órát voltam online.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
Viszont azon kivul kb nincs is mas.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor hasonlítanak rád 😉

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szaruman
Ok, a WE/WH rész világossá tette, h a mythic egész egyszerûen retardáltakból áll.

Fetch: This ability's range has been reduced to 65 feet, and its cost has been reduced. Additionally, this ability's cooldown has been increased to 30 seconds.
ennyi😊

nah legalább van egy pár dolog ami tetszik 😊 zone domination érdekes lesz..😊

tegnap azért már jobban sikerült...lett pár használhatatlan sentinelünk...vicces, hogy szinte minden dropp olyan amilyen kaszt nincs lenn.
Cryptset pucoltuk ki a két csókáig (azok a vége lehtnek gondolom), na azokkal nem birtunk váltásnál mindig agyoncsapták a tankot...ma tax nézés van...azt megpróbáljuk ujra (nemigen néztünk taxot elötte, elég hack & slash ezek a warhammer insták)

TDC Geronimo
Kis ízelítõ, hogy hol tart az 1.2es note. Remélem holnap már kipostolják. "55 pages, over 17,000 words. Jess and Andy need some <3 /cheer!" :y

TDC Geronimo
Videó végén lehet látni az alpha fázisban lévõ land of the deadet. Igaz a videó minõsége is elég szar, de nem lesz ez rossz 😊 Azok a csapdák meg tiszta indi fíling :p

TDC Geronimo
Jeff és Paul beszél 1-2 dologról. Ez még a comic conról való.

A Crypts szerintem sokkal könnyebb mint a warplade tunnels /skaven tunnels.

Cryptsnél az elsõ pár mobot nehéz lecsapni..azok a rohadt priestek jönnek 4en is ha nem jól húz a tank.... a pókoktól már könnyû. Mi 2 tank 2 healer 2 dps csapattal mentünk..az egyik tanknak csak 2 ward volt....nálam megvolt mind.

Warpblade tunnels az szenvedõs volt...igaz akkor is ward nélküli emberek jöttek velünk..gyakorlatilag feküdtünk/keltünk végig...nagyon lassan ment..azok a warlock patkányok nagyon erõsek....mondjuk aztán belejöttünk és aztán bedaráltuk õket..de még így is szar.

Most próbálgatjuk ezeket újra guild grouppal..lasan mindenkinek megvannak a wardok...meg tudjuk is, hogy mire figyeljünk..szal így már könnyebb egy hangyányit.
núúbiai szted mire írtam?😊

Szaruman
A vaLYon szó mit jelent?

Ha már wardokról van szó, Supreme ward valyon mi ellen védhet?😊

Csak azért kérdem mert olvasgattam wardokról de errõl összvissz annyit találtam hogy:
"Presumably, this ward only exists as a separate entity just in case something beyond King Fights are required."

Szaruman
Senti instába mivel kellene lemenni he? 😊

TDC Geronimo
EZ kb minket sehol se érint amíg EU egyik legjobb szerverén játszunk.

Nem ismerem az orderes instakat, de ha olyan bugosak, mint a destrosok, akkor keszuljetek fel: falbol kimaszo mobok, felvehetetlen kuldetesek, bugos wardok (gyakorlatilag mintha rajtad sem lenne a set, ilyenkor celszeru levenni-relogolni-felvenni ujra), stb. <#vigyor>

anniban mentek le 😞

sam9981
oltozetek att ha bementek az instaba, tobnyire csak akkor mukodnek a wardok. wardok nelkul szetcsapnak seperc alatt

BF3: shishkeza

sajnos mi csak a destro oldalát ismerjük a dolognak, de a tapasztalat, 1 tank 3 dps 2 healer felállással kb 1óra 20perc alatt ki lehet pucolni mind2 city instát szvsz, order oldalon gõzöm sincs, de ott se lehet sokkal nehezebb, ajánlom figyelmetekbe: www.youtube.com / www.warhammermovies.com / nekem segített anno...😊

most hívtam az embert, válasz vísszahívlak fél óra múlva😊

tegnap tesztjeleggel lenéztünk WTbe meg SCbe ... kell ezekre vmi spéci taktika?
csak mert WTbe az elsõ pakk ugy összecsukott minket mint a papirkutyát 2 kotbs tankal 4/5 meg 5/5 aniban 2 healerrel
SCben már vmivel jobb volt a helyzet ott a 3. pakkig jutottunk, akkor 4et huztunk ott véreztünk el.
Mit csináltunk rosszul? vagy enyire óvatossan kell menni, estleg 2 party alatt el se induljunk? (mert csak 5en voltunk, persze szigórúan teszt jeleggel, sokmindenre nem számitottunk)

Van mar geped? Menni kell LV-be, meg begyakni valamikor a napi sarkanyomat. 😉

t4-ben mostanság megint van order rendesen szinte minden zónában, kellemes összezörrenések mennek, remélem ez csak javulni fog folyamatosan a patchekkel, habár annyi elõfizetõje vszleg már nem lesz, mint amennyi volt startkor, de ez szinte minden mmoval így van...

Mar 5 honapja kint van a jatek, tehat ha utanaolvasol kicsit es ugy veszed meg, akkor nem zsakbamacskat kapsz. 😊
Teny, hogy az elmult idoszakban megcsappant az elofizetok szama, de hogy mennyivel, mindenhol mast olvasni. En pl. sosem lattam meg annyi embert osszegyulni egyszerre egy zonaban, mint az elmult par hetben tapasztaltam nehany alkalommal. Persze ez szerverfuggo.

quad
szornyu hogy meg az mmo-kra is kihat nincs nyugta az embernek :]

na mindegy koszonom a valaszokat azthiszem meg varok egy kicsit a megvetellel.

TDC Geronimo
gazdasági válság velejárója, ez van.

márciusig jön pár peccs és elvileg egyikkel jön trial is.

Igen. Márciusban be van tervezve egy kiegészítés. Nem tudom meddig lesz WHO. Te döntsd el, megéri-e vagy más esetleg írjon véleményt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

quad
hat nem tudom pont most olvastam egy cikket miszerint a fejleszto brigadbol joparan elparolognak :]