Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legközelebb humoros részeket ne töröld.😊
Értem én, hogy ami velem történik az a kitaláció mûve, esetleg mély hipnózisba talán megtalálnám, hogy ez nem is velem történt csak azt hiszem.
Jó tudni ha 1 WB körbe vesz és megöl 1 WE azt csak képzelem és igazából valami mozgásszervi hiányosságomból adódik ez a képzet a fejembe és rezz után rájövök, hogy ez meg se történt.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Tudom sokan okoskodnak, hogy guild group meg guild wb, de én pld még csak KDS-tõl láttam guild WB-t azt is este 8 után csak. Szóval napközben mindenki pug WB-be tömörül mert más nincs.
AoDnál meg guild group sincs sajnos vagy csak ritkán amíg én játszom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Igazad van, nem értek az orvrhez, wbt még nem is láttam. De térképen láttam már, hogy vannak keepek, meg BOk és megcsináltam az összes scout questet. Még nem mutál a Renown rankom, de Renown pattanásaim már vannak. Ilyen lassan érõ típus vagyok.
A további személyedet esetleg sértõ - egyébiránt humoros részeket - töröltem...
Wallentinus
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
1Dmg... talán guardolva volt és reflexbõl detaunt rád? Ilyen velem is rengetegszer elõfordul, amikor healert ütök.
Az, hogy BOnal megöli a WE a karidat az a te hibád. Rossz helyen álltál. Kicsit kövesd Evul-t, vagy Pain-t és tanuld el hogy kell mozogni a BWvel. 😊 Nekik megy... neked is össze fog jönni idõvel. 😊
részemrõl vége
Wallentinus
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az a baj, hogy nincs kõ papír ollo. Amit én linkeltem videot nézd meg WErõl az majdnem mmind duel és 60+os tank,rp,stb minden van és mindet meg is öli.
Kõ-papír-olló szerint nekem tankokat ki kellene csinálnom, ami képtelenség. Fõleg duelbe ahol felvesz 1k+ resistet és elég ha szembeáll veled és afkzhat is te meg megölöd magad rajta. Nem nekem kell ezt elhinned , menj WA foromra és nézd meg annak a combat logját aki ezt letesztelte. Ennyit a duelbe kijön dologról.
Ma volt a rekordom 1 Malice nevû dok beállt Rain of Fireba és 1 dmg-t tickelt rajta a RoF-om úgy, hogy aoe ágon vagyok. Ezért nincs itt balance meg kõ-papír-ólló hülyeség.(eddig 1 BO tank tartotta 2 dmgvel a rekordot de ez a Malice megdöntötte, ennél kevesebb meg ugyse lesz)
WBt meg azért írtam, hogy az is 1vs1 mert többi afk vagy ki tudja mit csinál épp. Az hogy mellett van 23 ember semmit se jelent, ha tudnád hány BOnál ölték meg WE-k a karim, pedig ott még több is volt mint 1 WB mellettem.
Marauder (monastery) vagyok és azt mondtam, hogy jellemzõen legtöbb BWnek nincs esélye (többség ráadásul csak menekülni probál, ami miatt csak még biztosabban halnak), de párszor volt már meglepetésben is részem.
Azt irtam nem szabad 1v1ben nézni az egyensúlyt. A duelt meg pont azért irtam, hogy lásd elég papirforma az eredmény a karakterek között, ami az általad megkérdõjelezett kõ-papír-olló létét bizonyítja. Persze ágtól és renown skillektõl függõen lehet finomítani.
ORvRben az, hogy ki dõl el ki elött meg pláne nem mérvadó. Nem látod kin milyen buff van, kinek ki segít be távolról. Ilyen alapon én is láttam ahogy egy RP leszolóz egy szerencsétlen WE-et (csak egy fa mögött állt egy SW, akit nem láttam).
Akkor sem hiszem el, hogy nem az SCrõl szól. Orvrben még sosem voltam. Mi is az?
Ha egy wb-ben 1-2 healer van, és a többi huszonX dps/akármi nem képes kiiktatni egy WE idõben az nem a WE relatív eltápoltságát bizonyítja, hanem a wb inkompetennciáját. Mint irtad, hogy te is leszolóztál egy fél wb-t.
Orvrben nagyon ritka az 1v1, még akkor is ha azt látod 50feeten belül nincs senki (vagy nem látod) és emiatt azt hiszed, hogy éppen egymagad rambozol le valakit. De az is kell, hogy kiálljon ellened és harcoljon. Ha csak fut elõled, mert el akar jutni valahova, vagy csak menekül, akkor már az a helyzet sem az.
Eddig tán pár tucatszor volt "igazi" 1v1em.
Wallentinus
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
WEvel nincs gond, de azért azok az 1.5k fölötti critek, amik minden rr45+os WEnél alapból vannak, mókásak. Vagy 1.3k, mint nekem, de 8550 HPval. És ez gearrel csak javulni fog. Nem az zavar, h a WE táp, az zavar, h a WH egy gimped fos.
Ezeket a criteket te honnan veszed? A BW video ami linkelve van ide pár poszttal lejjebb azon is 0 combus-sal kezdi vagy azt hiszeed lóról lesszálsz és 100on vagy? jobb az 50% critnek is mert hpra megy majdnem minden BW.
Ha jól emlékszem te Chosen-nel játszól és ha ez így van BW hogy esz meg téged 1vs1 ?
Az elöbb azt írtad, hogy a játékot nem lehet 1vs1be nézni most meg nézzek meg duelt?
Amugy orvrbe nem is egy WP,RP,tankot láttam eldölni WE-tõl ugyanis WPnek/tanknak/rp-nek is olyan ágon kell lennie hozzá ami jó WE ellen, de ugye emberek nem úgy rakják ki, hogy ha jön WE az ellen jó vagyok hanem ahogy a csapatnak a jobb. Dok/WP-t nehéz megölni healerek közül, hozzájuk fg kell.😊
Amugy tudod hihetetlen de attól, hogy este SCztek csapattal 2-3 órát a játék nem errõl szól csak. Rengeteg olyan szituáció van ahol érvényesül 1vs1 és ez igaz zergbe is. Ugye zerge is sokszór van, hogy 1-2 healer van 24 emberre és ott ha betámad 1 WE akkor Sanyi, mert csak rezzelni tudnak, vagy afkznak,nem figyelnek,ezer 1 dolog van amiért igenis is rengeteg 1vs1 van ami nem duel.
Az én tapasztalatom eddig az volt, hogy WE nagyon gyorsan lepörgette a WP-t, RP-t tankokat is....pár napja két WE meg gey DoK halomra ölt minket rvrben...azért az vicces, hogy pikk-pakk lenyomták a tanklokat is mi meg kb semmit sem tudtunk csinálni....mondjuk két igen jó WE volt és a DoK is fasza...de akkor is lenyomták a szerver jobb IB-eit meg Wp it kb pár sec alatt.
A WE nagy sebzésével semmi gond nincs ..az a dolga....viszont védelmének nem kéne lennie....kis bikini ne védjen már nagyot....tegnap este Praagban 5en ütöttünk egy We-t és nagyon nem akart meghalni...ja és nem volt healere a közelben...akkor logolt be...rossz helyre😊).
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Inditsatok healert, aztan majd megtanuljatok megbecsulni azt, ami van. 😛
1v1ben általában megeszem a BWt reggelire, vagy õ tesz zsebre nagyon tud játszani a karakterével. Mert ez a lényeg. Én special nem megyek neki soha tanknak 1v1ben, mert sajnos az én karakterem azok ellen max arra jó, hogy lekössem õket egy ideig míg odaérnek a többiek. RDPSnek lendületbõl neki mehetek mert kvázi esélytelen, MDPS ellen nagyon jó ki-ki meccseket lehet csinálni, Healere meg válogatja, valakit le lehet ütni, valakit meg sem lehet karcolni még WE-fel kettesben sem.
Aki a WEet 1v1ben erõsnek érzni az nézzen meg rendes pár WE - WP,RP vagy tank duelt.
MDPS > RDPS > TANK > MDPS ...
Wallentinus
Sem a WE sem a BW nem op. Csak olyan szituációkban vizsgáljátok amelyben az egyik félnek közel 0 esélye van. Ez a játék nem az 1v1rõl szól, nem arra van kiegyensúlyozva.
A KDS BW csapata sem kezelhetetlen - ha mi is rendes grouppal megyünk be meccsezni, akkor rendszeresen megesszük õket.
Wallentinus
Minden meleet max rangrõl kezd és dot ágon van 3 sec stunnal ami miatt tud kitolni, kölönben elbukta volna. Valamelyik meleenél disruptot kap stunjára és el is kezd sprintelni csak melee elég béna+ rootot 1ik se töri ami alap. 1ik WEse használja 7 sec magic immunitást vagy lopakodást, sõt még a távolra dobálást se. Szerinted BW mikor találkozik ilyennel? kb mint a videoba 5 hónap alatt 2x.
Szóval ha nincs stunod nem nagyon kiteolsz ami azt jelenti aki a másik 2 ágon van ilyet nem tud.
"néhanapján akasztják a hóhért"
Ebbõl látszik, hogy te elehiszed amit a video sugal. Szerinted nap mint nap ez van a szerveren , nem ám több hónap munkája van a videoban és ebbõl született ez a rövid video. Szerinted ahol disruptolták rootját,stunját azok miért nem kerültek bele a videoba? Mert ott meghalt...? Vagy aki lopakodásból vagy nem max távolságról kezd miért nincs benne a videoba?
Én is voltam ezen az ágon csak tudod rájön az ember, hogy csak a cucc nélkülieken mûködik+ a bénákon és sajnos a legtöbb ellenfeled nem ilyen. Insta roottörés + disruptolja igniteod akár 3x is egymás után és akkor bye-bye stun lehet sprintelne elszaladni, ahogy a videon is látszik 1x.
UI:
Szerinted én nem öltem meg dps,tankot? Ha jól elmlékszem majdnem minden classból megvan már az 1000 killes rang. Csak tudod ha én is videora vettem volna akkor neked az jönne le BW milyen OP vagy kiteolva tud ölni, nem ám az, hogy többi milyen béna volt...pld nem 1 esetben volt, hogy reggel egymagam bevédtem 1 várat 1-1,5 group ellen. Lord roomnál bebuktak aoe-ba.Szerinted én ettõl azt gondolom BW mnilyen op és milyen király a class? Vagy esetleg azt, hogy ilyen balfaszokkal is ritkán találkozok akikre megy az aoe fentrõl és lent ütik npcket és 1iknek sincs annyi esze, hogy feljöjjön a lépcsõn?
Sorcival álmomban sem tudnék legyakni valakit csak így magyarosan hátrafelé nyilazva.
Szóval inkább örülnél, hogy kaptál egy élvezetesen használható karaktert, amivel tényleg könnyedén gyakhatod a népet.
Az meg, hogy néhanapján akasztják a hóhért... hát istenem, megesik.
UI.:
Maradj csak a Keep védelemnél, ott úgyis halomra AoE-zheted a destrot. 😊
Amugy ez a videó nem a csapatjátékot demonstrálja, mert ez mind szóló kill.
Gondolom berakják CQ taktikot amivel +25% dmg közelre és Annihilate+ SA spam megy ami 3 BWnél elég halálos max 10 sec szerintem és meghal mindenki ott.
Legalábbis nem láttam semmi olyat, hogy 3-4 sec alatt megöl 60+os jó felszerelésbe lévõ játékosokat.
Amit én linkeltem videohoz Vnboardson van topik is ahol le van írva ellenfelei 60+os darkpromis/invader cuccba és LV fegyverekkel.
Lehet, hogy csak én látok a 2 video között különbséget?😊
Azt nem értem amikor BW-t nerfelték miért nem nerfelték WE-t is...ja de tudom, mert destro sírt(többség).<#hehe>#hehe>
Tegnap találkoztam 10% hps WE-vel.. na gondoltam ezt talán meg tudom ölni.. de tévedtem. Összes spellem disruptolta(gondolom elnyomta 7 sec immunitást)utána silencet kaptam és meghaltam, de 5% hpt azért levertem róla a botommal...lol.(azért érdekes volt visszaolvasni combat logom és találkozni 1 olyannal harc felénél, hogy you can not use this ability while mounted, harc közbe még ilyennel se találkoztam.
You really shouldn't jump to conclusions, especially when you slam us. Here are the facts:
1) We have a Core Tester program, we always have. They will have earlier access to the 1.2 patch, just as they always have had access. This is a small (150) group of players who have signed NDAs and have been part of our early testing program. This version is not being made available to the general public in North America/Oceania/Russia so there is of course no way to make it available to the European players either. This is just another internal phase of testing.
2) Once the version passes through the Core Testers, the version will be open to the public but without the Slayer and Choppa at first. In this version of 1.2, we want the players on the PTS to focus on the changes/fixes and not the new careers. This version will be made available to our European players within a 24 hour window once it goes LIVE here.
3) Once that version moves through the PTS, the Slayer and the Choppa will be added to the PTS version and once again GOA will put the version back up on the PTS for testing by the general public within 24 hours of the version going LIVE here.
Due to time differences and the occasional major glitch with a new version, putting it up here and then letting GOA put it up there shortly afterward is simply the best way to do things.
Now, I don't think you are that upset about a possible 24 hour difference are you? I assume you misunderstood what the Community Manager for GOA said correct?
Mark
EUba is lesz pts 1 nappal késõbb, mint USbe és elején choppa/slayer nélkül, hogy az új tartalom tesztelésére figyeljenek oda és ne a 2 új classra, amit a core testerek tesztelnek addig. pts meg köv héten valamikor lesz, de már lehet patchelni(470mb).
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
I can confirm that the changes to resists are indeed included in 1.2, they seem to have been left off during the editing process however. We'll update the Herald first thing tomorrow, but in the meantime, the note will read something like this:
"Resistances
-Magic resistance over 40% will now experience diminishing returns. Players will receive less resistance per point of stat over the cap
-Resistances that have reached diminishing returns will be displayed in Orange text on the character sheet."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az alap bugfixeken kivul a Domination cucc ami emlitesre melto szerintem, de majd kiderul mennyit valtoztat az egeszen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."