Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze😊 szerintem valamivel összekeverte a kollega😊

questek is voltak oda nemde?:o

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

isle of dead? az eddig is ott volt...

Jockey
marc 2an erek haza guatemala/bol addigra remelem fellovik elesre is mert kivancsi vagyok..;p
bo-nal lesz valami erdemi valtozas?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hehe. Aranyos😊

Viszont BG absorbja mostmár egész pofás, R34en 1 egész ponttal anguishban liveon ~386ot absorbol, PTSen ~546. Így már egész jó, anguishban 15 ponttal 800+ 😊

TDC Geronimo
casterrel annyira nem érezhetõ, de melee karival annál inkább. Cast lagon még mindig dolgoznak, mert nincs teljesen eltûnve még PTSen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mindennemu healer buffnak orulni kell. 😉
A combat-valtozasra kivancsi vagyok. Igaz, mar sokkal gordulekenyebb a harcrendszer, mint a kezdetekben volt, de meg mindig nem teljesen instantok azok az instant kepessegek, es a cast time-os abilityk cast time-ja se halalpontosan annyi, mint amennyinek lennie kene. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Indítottam egy squiggert PTSen, ugyhogy igen ki tudtam próbálni. El is jutotottam vele lvl 2ig😊

Igazából nem nagy szám annyi hogy instant odateleportál WCbe ugyebár de kényelmi funkciónak nem utolsó😊

TDC Geronimo
Itt is van 1-2 dolog

TDC Geronimo
Néhány észrevétel PTSrõl egy blogban

TDC Geronimo
Ki tudtad próbálni? Nekem nincs karim t1/t2-be így nem tudtam.

Ez a rally call gomb tetszik 😊

TDC Geronimo
Megint behalt 😞 Na majd este tolom még kicsit. BGvel a combat számomra ég és föld live build és ez között. Animok valahogy sokkal gördülékenyebbek. Optimalizált wb meg party interface miatt érezhetõen jobban fut rvrbe és nem csinálja vagy legalábbis ritkábban azokat a kis be-beakadásokat.

TDC Geronimo
na csak visszamentem már elég jó kis rvr van reiklandon. Party/wb tagokat szépen mutatja kis csini karikákkal a mapon már végre. Kard ikonoknál lehet látni, hogy kb mennyien harcolnak az adott részen(8nál többen,16nál többen stb). Siege fegyó maradt olyan amilyen volt(igaz csak egyet néztem meg eddig). Wb interface sokkal informatívabb lett. Új lfg/open partys interface is csini -.- Na ennyit egyelõre :p

TDC Geronimo
Nem, leáll a régió. Vagy a kliens szar vagy a GOA szervere. empire/chaos rész is behal 10 percenként. Mondjuk lehet kliensel van valami, mert USbe leállították és patchelik erre hivatkozva.

TDC Geronimo
a direkt heal+hotot megnéztem hááát. Eddig se vittem túlzásba a használatát, ezután se fogom 😄 Shieldem 937et absorbál liveon ptsen 1387et. A morale viszont durva lett. Liveon asszem 1500 melee dmgt absorbol, ami ptsen 4500. Groupheal kb 250el healel többet.

BEAST
Ilyenkor lag miatt dobal ki vagy mi tortenik? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Na bejutottam scre, ahonnan 5 perc után megintcsak kidobott, de valahogy a combat fényévekkel jobb. Leírni nem tudom, de sokkal gördülékenyebbnek érzem az egészet. Egyelõre feladtam, majd este megnézem hátha jobb lesz a helyzet.

Varjuk a tovabbi tudositasaidat. 😊

TDC Geronimo
szerver kibaszkod 5 percenként kb, de így 1-2 dolgot már észre lehet venni. Térkép részletesebb lett, több dolgot árul el pl, hogy adott tierek chapterek hányas szinttõl vannak, milyen npck tartózkodnak benne stb. PQnál kiírja hogy épp hányan csinálják, ha egeret ráviszem mapon stb. Meg láttam egy kard jelet nagytérképen reiklandon, így gondolom ezt is lehet látni anélkül, hogy ott lennél. RvRrõl sok mindent nem tudok elmondani egyelõre, mivel orderest nem láttam még -.- Ja és DW felett ott az isle of the dead! igaz még csak a mapon -.-

TDC Geronimo
/sit /lie emoteok bekerültek, best patch <#idiota>

Ejj mit találtam!

"Quote:
Originally Posted by grezer
are you serious? 😮

Did they actually wanna nerf choppa during beta?

During early closed beta, these things started to happen. It was slow at first, since it was purely speculation and tiny bits and pieces from conventions, even though convention builds changed almost weekly. It started with one or two, and it gained speed.

One of our users at the time start to compile a list of every class that had a "nerf/buff" thread made for them. It quickly passed the number of announced classes, and eventually passed the number of classes to be in-game (before the class cuts, so 24). I believe he gave up with the list after a number of these threads were made for Elf classes that were never to exist."

persze munkaidõben nem nagy a valószínûsége,h fennvagyunk (mostanában sajna nem érek rá melóból játszani. hüpp😊 )

Ok,

k8p ha érdekel guild keress meg minket nyugodtan: Harq, Toxikus, Combi, Rhilen

Azgalon indítottam destros karit, de inkább Burlokon folytatom a destros karriert, viszont k8p-n egy knightal vagyok jelen tegnap óta.

Szaruman
Azgalon is érdemes karit csinálni. Btw, a ptsen egyszerre van fön order és destro karim 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

order: k8peaks (esetleg azgal?)

Hali, most hol érdemes indítani karit? Sajna nem találom a régiket, mert a szerverek nincsenek listázva 😞 eltünt a jó kis witch hunterem.

Order is érdekel.

Szaruman
Megy az eu pts, és még megvan a WEm 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

push the tempo

Igy kene hogy menjen, tobbnyire viszont azt latom, hogy a moralt feltoltik az emberek, megy a nagy visszaszamlalas a push-ig, aztan megtorpannak.😊) A lord szinte konstans combatban van: igy nics normalis resurrect, masreszt a lord nyomja az aoe sz.rsagat a tomegre, ami raadasul atmegy a padlon is neha.

Ja, ha jól van irányítva a tömeg...meg figyel is, hogy mit kell csinálni, akkor r4 morallal a tankok megindulnak, és szétlökik a védõfalat....az mdpsnek oersze szintén a tank falat kell lõni...elég hamar szétmegy, ha mindenki egyszerre nyomul...utána meg figyelni kell, hoyg szépen megtisztuljon a szint meg fölfelé kell szaladni healereket ütni....és persze az is jó, ha a lordot nem nagyon agrozzák..ez ugye a rezek miatt fontos..10 perc alatt múltkor 3 ilyen pusht csináltunk úgy, hogy a nagy résznek respawnolni kellett...mert vmi hülye egyfolytában aoezte a lordot...
Azt ertem, hogy szetlokik, csak azt nem, hogy altalaban miert nem sikerul ezt kiviteleznunk. Ruhellek 1 oran at bw aoeban allni a foldszinten es group healt spammelni. 😛
A feltartasrol jut eszembe: mostanaban parszor volt ra eset, hogy a kds es pajtarsai leszurkaltak a standardjeiket a bejaratokhoz, nehogy at tudjon mar menni rajta a tomeg. Eleg nagy b.zisagnak tartom. 😛

Én már láttam ilyet destrotól KA-n. Szétlökik a védõfalat és feljönnek, de itt még nem lenen baj ha valaki lord után feljárót védené, de senki...pedig annyiszór elmondom nekik. Feljáron lévõ healerek/casterek nyugodtan tudnának tevékenykedni de valami piros mindig feljön és ott silencelget,disable,lökdös lefelé,stb
Én szoktam WBt vezetni és hiába is írsz ezeknek bármit is, van a fejükbe kis elképzelés és azt hiszik õk mind rambok vagy valami hasonló.
Másik megoldás a 2s tankfal ha elsõt szétlökik gyorsan odaáll 2.
Én azt is szoktam, hogy probálom a feljövõk közül amelyik középen van bestunnolni és õ majd feltartja többit és akit bestunnoltam kap 4 aoe-t attól ugy elkezdenek fickándozni a kis halak körülötte.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Egyetertek veled.
Amit hozzatennek: voltam AD-ben parszor, emlekeim szerint egyszer tuljutottunk stage1-en, majd a Bright Wizard College PQ-ra mentunk, mintha sikerult volna megcsinalni, viszont a Sigmar's Temple PQ gaz volt, masodpercek alatt wipeolt a warband a PQ vegen levo lordon. Nagyon kell a cucc, es szerintem a vedoknek is adni kellene (ha kevesebb zsakot is), egyreszt mert jelenleg nincs semmi osztonzo ero, hogy vedd a varost, masreszt ha eltolodik az eroegyensuly egy szerveren, akik tobbnyire vedenek, sosem fognak full setet osszehozni, es nem is jutnak majd tovabb a varos PQkban,
Healerkent egyebkent eleg kiabranditoak a pvp setek (conq, invader), rengeteg int, weapon skill, bonus magic damage, magic crit chance set bonus van rajtuk... csak a ward miatt van ertelme felvenni oket. 😞
A warlord+ setekrol meg nincs ertelme egyelore beszelni.

aztá meg majd visszateszik amikor majd mindenki sír, hogy jajj. nem tudtunk egy instába menni a guild grouppal/wbvel....az egészet ki kéne dobni a francba.
TDC Geronimo
Ki fogják szedni az instance választás lehetõségét, hogy elkerüljék azt, hogy üres instákba mennek cuccokat farmolni az emberek ellenséges realm nélkül.

Amikor ti vagytok a védõk akkor nem nagyon esik gold bag. Max 1...de inkább lilák, kékek meg zöldek..azokból is kevesebb.

Ez nem is lenne gáz, hiszen a védõk ne a lootért menjenek fõvárost védeni...

A gáz ezzel a hülye pq rendszerrel van...5 órán keresztül baszakodhattok az amúgy elég uncsi pq-val....ráadásul elég nehéz lockolni a dolgot, hogy stage 2 be kerüljön a csapat...arról nem is beszélve, hogy a king harcokhoz...ami talán stage 3 még kb nagyon kevés gear van....szal ha mondjuk túl is jut a csapat az elsõ pqn..kb fekszik a másodikon...

A következõ nagy peccsel ugye majd veszít a város csillagot is a végeredménytõl függõen...ami azért jó, mert az olyan szervereken ahol vmelyik oldal túlerõben van pikk-pakk lefarmolják 1es szintre azt jónapot...kb semmi insta...szal még az is elmegy onnan aki addig ott volt.

Az új domination rendszer jól néz ki elsõre, viszont így elég könnyû lesz zónákat lockolni...én jó sok capital city sieget várok olyan hajnali 2-3 tól reggelig...annak aki ráér, könnyû farm a full invader sethez...tiszta hülyeség.

A fõváros ostromoknak nem ilyen hülye pqnak kellene lennie, hanem valami iszonyat nagy csatának vmikor peak timeban...persze amíg egy fortress siege is kihívás a szervernek addig ez nem nagyon opció..valahogy a heti max ostromszámot is maximalizálni kéne...nálunk eltharionon szinte naponta vannak már capital city siegek...ami egyrészt iszonyú unalmas...másrészt nem nagyon van kedve az embernek xedszerre is pqzni...mást meg nem nagyon tudsz csinálni...fõleg úgy, hogy vagy az order vagy a destro vagy pedig mind a 2 fél üres instákat keres...

nem tudom miért nem lehet csak eleve full instákkal indulni...ez a válaszd ki hova mész egy nagy hülyeség...ha meg kiugranál az instából én ki is lockolnálak a siege végéig...

No, nem sírok többet mert 2 ostrom közti idõben elég sokat mókázunk a guilddel és hála istennek elég fasza kis harcok vannak minden nap/este.

az egy dolog, hogy a gépemben múlt héten kicserélték vadi újra a procit és az alaplapot is már, de azza is ugyanazt csinálja, mint eddig, vicc az egészben, hogy már a szervízesek se tudják mi lehet a baja, a winyón kívül mindent kicseréltek benne 😄, a másik, hogy a netszolgáltatóm volt olyan kedves és kikapcsolta a netemet?! (számlát befizettem természetesen-nincs díjtartozásom), felhívtam, küldtek a t-comhoz ott visszaküldtek a datanethez és mindenki mutogat a másikra,hogy nem tudják miért van felfüggesztve a net, a legviccesebb "egyedi eset", tegnap már bementem a székhelyükre is, gondoltam, hogy személyesen hátha jobban tudok hatni a dologra, elvileg ma hívnak legalábbis azt ígérték. szal már lassan 2 hete ezzel szopok.
Ezt rakjátok össze😊

Minden nap meghal valaki, ha nem megyunk LV-be. Gondolj erre, es erezz felelosseget.

TDC Geronimo
még mindig azzal szenvedsz? 😄

ezeknek már én is örülnék, ha jó lenne a gépem/netem, de nagyon azt akarják odafent, hogy ez ne így legyen😞

En se ertem ezt. Mindenkinek b.ssza a csoret, hogy nehol tul vannak tapolva az orderes careerek, de ezert en nem valtoztatnam meg az elkepzeleseimet, es nem mennek at orderezni.
Amig nemi sikerelmenyt nyujt a jatek (elfogadhato mennyisegu sc-t nyerunk, tudok instaba jarni, tudunk fortress-t foglalni), addig lesz kedvem vele jatszani.

TDC Geronimo
Nehogy forduljon a helyzet balanceügyileg. Most olvasgattam, hogy a Titans is átment orderbe, de hogy minek azt nem tudom meg k8prõl is jöttek orderes guildek. Titanst abszolút nem értem, pedig õk is voltak jó sokan meg elég jól szervezettek voltak :s

Volt. Szurkoltam is az ordernek, ideje volt mar, hogy eljussanak ok is idaig. Kivancsi vagyok, nekik hogy tetszett ez az endgame-nek nevezett valami. 😊
Kis sztorizas: BP ostromnal meg nem voltam, mert altoztam, caledor lock elott atlogoltam mainre, de akkor epp nem nagyon lehetett az orderes tomegtol eljutni FL-be, ezert sokadmagammal a pve teruleten mentunk korbe, es ugy be a fortressbe. Nagysokara sikerult caledort lockolniuk, lement a fortress ket kapuja, destro szepen betomorult vedeni, valoszinuleg tele volt az erod. _Par_ percig ugy ment minden, ahogy a mi ostromainknal szokott, aztan egyszeruen csak felozonlott az osszes orderes, keresztul a destrosokon. Nem halt ott senki sem eloszor, legalabbis az en warbandambol, megis feljutottak, mondhatni siman. Vagy hihetetlenul skillesek, vagy a destro teljesen hulye, de ilyet en meg nem lattam a destrotol.
A langolo IC poen volt, szamomra hangulatosabb AD-nal, de lehet csak azert, mert mi vedtunk. 😊 Negy-ot PQ erejeig maradtam abban az instance-ben, ahova eloszor behivott, ugy tunt, nem ragadt be a contribution, mint AD-ben. Ami meglepett: nem volt sarga loot bag, csak lila, neha meg az se. Ezt azert gaznak tartom, hogy a vedok nem szerezhetnek setet.
Kesobb atmentunk masik instance-be, mert itt elfogytak az orderesek. Ott viszont 4x order vs 2x destro volt a felallas. Egy darabig poen volt, mert az elkoborolo embereket levertuk, de meguntam, mikor mar huszadjara ment at rajtam az orderes banda. Fel negy utan inkabb mentem aludni.
A vegkifejletrol tud valaki? Order meddig jutott a PQzassal?

Még jó, hogy szólsz.😊 rr45 óta napi 8-10 órát vagyok orvrbe és sejtettem én, hogy amit megtapasztalatam az nem a valóság.😊(tudtam én, hogy nem játszhat ennyi tudatlan ezzel a játékkal, több mint a wow-val)Vagy csak eljátszák a játékosok ,hogy milyen tudatlanok. Pedig a sok önjelölt Napoleon ami pug WBbe van átmenne wowba nem bánnám😊 Nagy kópék ám ezek.<#hehe>

Reggel 8ig tartott kb, csak azt nem értem fél8kor miért nem tudtam bemenni ICbe...

TDC Geronimo
Hm most olvasom tegnap éjjel volt IC siege. A gazdasági válság ennyire kihatott az orderesekre is és ennyien lettek munkanélküliek idõ közben? 😊