Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
bo-nal lesz valami erdemi valtozas?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A combat-valtozasra kivancsi vagyok. Igaz, mar sokkal gordulekenyebb a harcrendszer, mint a kezdetekben volt, de meg mindig nem teljesen instantok azok az instant kepessegek, es a cast time-os abilityk cast time-ja se halalpontosan annyi, mint amennyinek lennie kene. 😛
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Igazából nem nagy szám annyi hogy instant odateleportál WCbe ugyebár de kényelmi funkciónak nem utolsó😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Quote:
Originally Posted by grezer
are you serious? 😮
Did they actually wanna nerf choppa during beta?
During early closed beta, these things started to happen. It was slow at first, since it was purely speculation and tiny bits and pieces from conventions, even though convention builds changed almost weekly. It started with one or two, and it gained speed.
One of our users at the time start to compile a list of every class that had a "nerf/buff" thread made for them. It quickly passed the number of announced classes, and eventually passed the number of classes to be in-game (before the class cuts, so 24). I believe he gave up with the list after a number of these threads were made for Elf classes that were never to exist."
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Order is érdekel.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A feltartasrol jut eszembe: mostanaban parszor volt ra eset, hogy a kds es pajtarsai leszurkaltak a standardjeiket a bejaratokhoz, nehogy at tudjon mar menni rajta a tomeg. Eleg nagy b.zisagnak tartom. 😛
Én szoktam WBt vezetni és hiába is írsz ezeknek bármit is, van a fejükbe kis elképzelés és azt hiszik õk mind rambok vagy valami hasonló.
Másik megoldás a 2s tankfal ha elsõt szétlökik gyorsan odaáll 2.
Én azt is szoktam, hogy probálom a feljövõk közül amelyik középen van bestunnolni és õ majd feltartja többit és akit bestunnoltam kap 4 aoe-t attól ugy elkezdenek fickándozni a kis halak körülötte.<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Amit hozzatennek: voltam AD-ben parszor, emlekeim szerint egyszer tuljutottunk stage1-en, majd a Bright Wizard College PQ-ra mentunk, mintha sikerult volna megcsinalni, viszont a Sigmar's Temple PQ gaz volt, masodpercek alatt wipeolt a warband a PQ vegen levo lordon. Nagyon kell a cucc, es szerintem a vedoknek is adni kellene (ha kevesebb zsakot is), egyreszt mert jelenleg nincs semmi osztonzo ero, hogy vedd a varost, masreszt ha eltolodik az eroegyensuly egy szerveren, akik tobbnyire vedenek, sosem fognak full setet osszehozni, es nem is jutnak majd tovabb a varos PQkban,
Healerkent egyebkent eleg kiabranditoak a pvp setek (conq, invader), rengeteg int, weapon skill, bonus magic damage, magic crit chance set bonus van rajtuk... csak a ward miatt van ertelme felvenni oket. 😞
A warlord+ setekrol meg nincs ertelme egyelore beszelni.
Ez nem is lenne gáz, hiszen a védõk ne a lootért menjenek fõvárost védeni...
A gáz ezzel a hülye pq rendszerrel van...5 órán keresztül baszakodhattok az amúgy elég uncsi pq-val....ráadásul elég nehéz lockolni a dolgot, hogy stage 2 be kerüljön a csapat...arról nem is beszélve, hogy a king harcokhoz...ami talán stage 3 még kb nagyon kevés gear van....szal ha mondjuk túl is jut a csapat az elsõ pqn..kb fekszik a másodikon...
A következõ nagy peccsel ugye majd veszít a város csillagot is a végeredménytõl függõen...ami azért jó, mert az olyan szervereken ahol vmelyik oldal túlerõben van pikk-pakk lefarmolják 1es szintre azt jónapot...kb semmi insta...szal még az is elmegy onnan aki addig ott volt.
Az új domination rendszer jól néz ki elsõre, viszont így elég könnyû lesz zónákat lockolni...én jó sok capital city sieget várok olyan hajnali 2-3 tól reggelig...annak aki ráér, könnyû farm a full invader sethez...tiszta hülyeség.
A fõváros ostromoknak nem ilyen hülye pqnak kellene lennie, hanem valami iszonyat nagy csatának vmikor peak timeban...persze amíg egy fortress siege is kihívás a szervernek addig ez nem nagyon opció..valahogy a heti max ostromszámot is maximalizálni kéne...nálunk eltharionon szinte naponta vannak már capital city siegek...ami egyrészt iszonyú unalmas...másrészt nem nagyon van kedve az embernek xedszerre is pqzni...mást meg nem nagyon tudsz csinálni...fõleg úgy, hogy vagy az order vagy a destro vagy pedig mind a 2 fél üres instákat keres...
nem tudom miért nem lehet csak eleve full instákkal indulni...ez a válaszd ki hova mész egy nagy hülyeség...ha meg kiugranál az instából én ki is lockolnálak a siege végéig...
No, nem sírok többet mert 2 ostrom közti idõben elég sokat mókázunk a guilddel és hála istennek elég fasza kis harcok vannak minden nap/este.
Ezt rakjátok össze😊
Amig nemi sikerelmenyt nyujt a jatek (elfogadhato mennyisegu sc-t nyerunk, tudok instaba jarni, tudunk fortress-t foglalni), addig lesz kedvem vele jatszani.
Kis sztorizas: BP ostromnal meg nem voltam, mert altoztam, caledor lock elott atlogoltam mainre, de akkor epp nem nagyon lehetett az orderes tomegtol eljutni FL-be, ezert sokadmagammal a pve teruleten mentunk korbe, es ugy be a fortressbe. Nagysokara sikerult caledort lockolniuk, lement a fortress ket kapuja, destro szepen betomorult vedeni, valoszinuleg tele volt az erod. _Par_ percig ugy ment minden, ahogy a mi ostromainknal szokott, aztan egyszeruen csak felozonlott az osszes orderes, keresztul a destrosokon. Nem halt ott senki sem eloszor, legalabbis az en warbandambol, megis feljutottak, mondhatni siman. Vagy hihetetlenul skillesek, vagy a destro teljesen hulye, de ilyet en meg nem lattam a destrotol.
A langolo IC poen volt, szamomra hangulatosabb AD-nal, de lehet csak azert, mert mi vedtunk. 😊 Negy-ot PQ erejeig maradtam abban az instance-ben, ahova eloszor behivott, ugy tunt, nem ragadt be a contribution, mint AD-ben. Ami meglepett: nem volt sarga loot bag, csak lila, neha meg az se. Ezt azert gaznak tartom, hogy a vedok nem szerezhetnek setet.
Kesobb atmentunk masik instance-be, mert itt elfogytak az orderesek. Ott viszont 4x order vs 2x destro volt a felallas. Egy darabig poen volt, mert az elkoborolo embereket levertuk, de meguntam, mikor mar huszadjara ment at rajtam az orderes banda. Fel negy utan inkabb mentem aludni.
A vegkifejletrol tud valaki? Order meddig jutott a PQzassal?