Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Durván néz ki IC így :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Ahogy nézem, inkább IC ostrom lesz 😉

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
A zone domination rendszer tesztelése meg holnap lesz este 7tõl, bár fórum nélkül szerintem nem sokan fognak tudni róla. RvRbe sokkal jobban megy, mint liveon meg a harc is gördülékenyebb, ahogy régebben írtam. Logolj be a fostos IBvel és nézd meg te is :p

Szaruman
Lassan telik az idõ vazze^^ 😄

TDC Geronimo
csak 1 milyen 3.

Szaruman
Hurrá, 3 nappal az amcsik után -.-

TDC Geronimo
Lehet ptsre karikat másolni már.

TDC Geronimo
március elején

mikor indul az event?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Nekem mondod 😄

akkor látom téged szeret, látod látod (értem miért akarsz pihenni kicsit) 😉

😄DDDDDD

Jol van, meglatjuk. Engem tegnap hivott. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

apropó holnap lejár a lockom LV-be mehetnénk is, hívott demo;D szabin lesz..

Akkor megvan, mi lesz az 5. 40-esed. 😊)

hát nem kellett volna megnéznem a choppat 18-as template-el :S iszonyat durva és bár orc játszható😊

TDC Geronimo
Nézegettem pár orderes karit 18as templattel ptsen. RPvel fun healelgetni és úgy tûnik a castlagot is sikerült fixelni, mert gyönyörûen lehetett dobálni a hotokat meg a cast timeos healeket ;o

Bizom benne, hogy sokat javitottak rajta. 😊

Lotro-t kipróbáltam anno triallal, hát valahogy a pve és a kibalanszolatlanság a wowos idõkre emlékeztetett gyorsan ott is hagytam😊

Irok privit, hogy ne offoljunk. 😊

BEAST
Lotro nagyon szorakoztato az elejen, tetszett ahogy szep lassan haladtam a tortenettel... es meg zenelni is lehet benne! :d Csak ott is a jatek "vege" fele kezdodnek a problemak 😞 Eve meg kifejezetten akkor jo ha megvan a magad tarsasaga hozza. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
A csillag bukás egy faszság. Ha jól emléxem, 1-2 hónap volt összenhozni a 4-5 csillagokat. Ha ez bukta, akkor az azt jelenti, h középtávon elég jelentõs gear hátrányba fog kerülni az egyik oldal. A rr70es setben lévõket ugyanis nehéz lesz leverni, tehát egy idõ után esélytelen lesz eljutni az ellenfél fõvárosáig.

Azért az orvr frame rate igen sokat változott a release óta. Nekem speciel semmi gondom nincs vele általában...néha van az, hohy balanced -ra le kell venni..de csak ennyi....a fortress siegek is sokat javultak...emlékszem az elsõknél kb csak a földet lehetett nézni és akkor volt vagy 2fpsed...még nem az igazi, de már jobb...persze most van cap is ami valszeg dob az egészen...

Zerg vsZerg tényleg nem annyira nagy móka, de ajánlom a kiseb b csapatokban mozgást...mi a kis 6os guildgroupokkal nagyon faszákat pvpzünk...persze ha belefutunk a zergbe akkor ledarálnak..de fasza kis 6v6okat 6v6+okat nyomunk...részt veszünk minden fontosabb megmozdulásban, szal jelen vagyunk a csatáknál/keep defenseknél meg keep takeknél is...

A fõvárosok szarok...a legnagyobb baki az, hogy nem tudsz mást csinálni igazán, mert a többi zóna is lockolva lesz.....én azt szeretm, ha hajnalra idõzítik ezeket...kifarmolják maguknak a cuccot én meg tudok játszani amikor online vagyok...

Sok dolgot kell javítaniuk még az tény...remélhetõleg az 1.2es változások csökkentik a zergelést...bár itt az is iagaz, hogy egy kisebb csapat simán tud zónákat lockolni hajnalban...meg ha jók még fortresst is foglalni...ami ugye megint érdekes lesz mert a városok onnatól buknak 1-2 csillagot....ez olyan szervereken lesz igazán nyomasztó, ahol valamelyik oldal fölényben van..az egyik fõváros kb 1 csillagos lesz örökre...se city dungeonok, se többi bónusz...

No, röviden..messze nem tökéletes a játék, de azért én nem temetném...DF-et meg meglátjuk milyen..ami videókat láttam belõle az nagyon nem jött be....igazából a rendszere se nagyon testzik ( már amennyit tudok róla)....mindegy 2 nap múlva elindul...megnézzük mit mondanak azok akik játszanak vele...úgy egy hónap múlva.
Minek az, ugyis eltakarja a tobbi cucc. A ribi DE-ken meg amugy se latszik semmi. 😊

EvE 21 napos trial tegnap jart le, bar befizettem... most ket het LOTRO kovetkezik, aztan lehet jovok vissza. <#idiota>

TDC Geronimo
:d

kemelol
most komolyan, mit vartok egy olyan jatektol ahol meg nadrag slot sincs ?

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

hát szomorú mindenesetre... gl hf

TDC Geronimo
Lui padre haverom

BEAST
Aha <#wilting>... erdekes dolgokat olvasol ki a sorok kozul az biztos 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
na de fejezzük be mert sose lesz vége 😄

TDC Geronimo
Azt ne mond, hogy nem változott a performance, mert induláshoz képest sokat. DFet meg te isteníted, meg mást se hallok tõled csak azt, így mertem feltételezni, hogy bízol benne és várod. "jelenleg sok ertelme nincs, foleg 1.2 vagy meg inkabb 1.3 elott." Errõl beszélek. 1.3 után meg jön ugyanez a szöveg csak 1.4 meg 1.5el 😄

BEAST
Nem tudom hol lattad tolem hogy "bizom" a DFben, foleg azok utan hogy irtam is nem tudok rola kb semmit sem, nagyon erolteted ezt a "azert fikazik mert masik jatek tetszik neki" blablat. A war rvr nem sokat valtozott a megjelenes ota, ha azt nem szamitjuk hogy 2-3 honappal megjelenes utan megoldottak hogy el lehet foglalni a zonakat 😄, performance reszt meg minden patchbe beleirjak de valahogy megsem tunt fel hogy folyamatos lenne a zerg rvr. Amugy sosem mondtam hogy nem fogok warozni, jelenleg sok ertelme nincs, foleg 1.2 vagy meg inkabb 1.3 elott. Nem tetszik igy a jatek, de ha lo nincs ugye...

Hajra. 😊 Nekem holnaputan lejar az acc, szerintem egy kis pihenot beiktatok.

Szaruman
Némileg örülök ,mivel a WHnál az egyik alapvetõ hiba orvosolva lesz (dual stat, talán dual crit is). Ha a stealth nem lesz elbaszva (aka nincs random kiesés stealthbõl, illetve egy légyfing nem dob ki belõle), akkor még az is elõfordulhat, h WH lesz slayer helyett.

nem õket hibáztatom, sõt le a kalappal elõttük, emlékszem mikor leléptek, hogy majd õk "kibalanceolják" a két oldalt, hát tényleg van aktívitás mind2 oldalt, amihez õk is hozzájárulnak rendesen, de ez így van jól, a drifterek meg amúgy se sok vizet mozgattak, se itt, se ott.
Apropó ezért is húzom a sorcimat 😊

TDC Geronimo
Rájuk fért, mert eléggé el voltak szállva dmgbe.

TDC Geronimo
Mikor megjelent a játék akkor is akadt rvrbe sõt még szarabb volt mégis játszottál vele hónapokig. Örülök, hogy bízol a DFbe, de ha egy jelenlegi stádiumban lévõ war pvpje nem elégíti ki a vágyaidat akkor egy frissen megjelent MMO mibõl gondolod hogy ki fogja, amit 8 vagy mittudomén mennyi évig fejlesztettek? Ráadásul olvasgattam utána, hogy milyen nagyszerûen megy a preorder és társai hát én drukkolok tényleg, de semmi jót nem nézek ki abból a játékból meg nem is érdekel. Rajtad látszik, hogy nem fogsz már visszajönni, mert téged nem köt már le, akár fejre is állhatnak akkor se, emrt mindig lesz valami ami nemjó :p

Szaruman
Érdekes lett ez az új 1.2 balance dolog. Végre vmi olyan változás is történt, amire szükség volt. Egyébként érdemes megnézni a sok nyomit a WE fórumon <#eplus2>

BEAST
Lehet hogy jelenleg ez a legjobb jatek ha valaki mass pvpzni akar, de ettol meg nem lesz jo jatek. Ha szerinted kakan is csomo keresese az hogy szeretnek normalis beallitasok mellett 10 fpsnel tobbet elerni egy egy zerg vs zerg aoe-hanyadekban akkor lehet nem nalam van a problema :d Mellesleg vicces nezni hogy abban a hozzaszolasban amiben jol megmondod hogy akinek nem tetszik valami az azert failezik mert ezzel nyugtatgatja magat, azert te is jol odafailezel egy jatekra amibol kb egy kepnel tobbet nem lattal, es kb annyit tudsz rola mint en... azaz nem sokat 😄
Az ilyen "Paul megmondta, biztos ugy is lesz!!4!!" lelkes fanboy szovegeket meg ismerjuk mar AoCbol "Heads will roll!4!" ugye malav? :dd A hsz odaig rendben van hogy neked szorakozast nyujt, de ne magyarazd mar meg hogy csak a capital siegek lettek rosszak meg unalmasak amikor az rvr annyiban mas hogy valtozatosabb a tobb zonanak koszonhetoen. 1.2 meg 1.3 lesz, de akkor ezek szerint meg 2-3 honapig legalabb ilyen marad a jatek.. amilyen? 😄

Nem ok a hibasak. Van nehany career a jatekban, ami nagyon tap a tobbihez kepest. Ha warband meretekben gondolkozunk, akkor pedig hozzajon meg az, hogy elonyosebb a wb-t ranged careerekkel feltolteni. KiDS-ek ezt csinaljak, az SM, SW es hasonlo careereket meg nem eroltetik, ha van naluk erosebb. Meg persze van sok healeruk.
Honapok ota hajtogatom, hogy eros balanszolasra (es eroteljes healer tapolasra) lenne szukseg. 😊

TDC Geronimo
Pedig jó tankokkal rvrezni. 1h+shieldel én élvezem a BGvel. WAR nagyon messze áll a fail kategóriától. Tény, hogy a fõvárosostrom nem lett jó és unalmassá válik, de nekem az orvr még a mai napig is szórakozást nyújt. Vannak itt emberek, akik saját magukat próbálják meg nyugtatgatni ezzel a failezéssel és társaival, hogy ne kelljen visszajönni vagy nem tudom ;o Aki akarja megtalálja a szórakozást a jelenlegi rvr rendszerbe is, és van aki a kákán is csomót keres továbbra is. Rengeteget fejlõdött a war a megjelenés óta erre az embereknek egy szava se lehet és az 1.2vel mégtöbbet fog. RvR rendszeren csiszolni kell ez egyértelmû, de semmi sem megy egyik napról a másikra. Azt hiszem azt is megmutatták, hogy odafigyelnek a játékosok kéréseire, észrevételeire. 1.3ba jön a keep/fortress revamp meg az RvR csokor. Akinek ez se elég az mehet DFezni... 1 hétig <#hehe>

jah nerf BW!😉

hát vszleg így van;D de komolyan tegnap te is láthattad a KiDS nevû guildet ugye, fogták egymás kukiját és közben indiánszökkenésben énekelve aoeztek, hát komolyan röhögõgörcs tört rám a sok noob pirosgatyás nyomitól:s

Igen, porgosebbe kene tenni. Viszont ott van a gear problema is. Az elso PQ utan a BW-s reszt meg sikerult megcsinalni, de a templomos lordon masodperces wipeok voltak emlekeim szerint. Mikor lesz egy warband full invader/dp-ben? Bar lehet, hogy csak a destro noob megint. 😊

minden lehetséges😊

Altozni lehet, persze, mindig. De ez nem alternativa arra, ha a main karakteremmel szeretnek jatszani.
Tuti, hogy meg egy darabig ez igy marad. Bizom benne, hogy talan az orvr-t atalakitjak annyira, hogy inkabb azt reszesitsik majd az emberek elonyben a fos city/fortress ostromokkal szemben.

Torzonborz
WHo : age of failing ? <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

azért annyira unalmas, mert ugyanazt a pq-t farmolod órákig, ha hamarabb tovább lehetne jutni rajta kicsit dobna rajta... kinget mindenki szívesebben látná mint az alapPQ-t

BEAST
huh? <#wilting>