Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég irónikusnak tûnik a mondanivalód, darkfail?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Mar miert ne lenne mas valasztasi lehetoseg, lehet altozni peldaul, hamarusan itt lesz a ket uj kaszt is, mi mas kellene meg a jatekba? <#idiota> Amugy nem tudom mit lehetne csinalni ezzel a fovarososdival, ugy ahogy van egy rakas szemet, az egeszet meg nem holnapra fogjak atalakitani :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

viccelsz?😄 elég hamar leléptem, inkább húztam a 4. karit 😊 / megvan a full invader csak mivel chosennel annyira nem szeretek pvp-zni, hogy még mindig nincs meg az RR hozzá, szvsz nem is lesz...

Sikerult vinni invadert? 😊
Valamit surgosen ki kell talalniuk Jákobéknak, mert egyre inkabb ugy tunik nekem, hogy ez a varosostromosdi lesz a jatek halala. Baromi unalmas AD/IC az x. alkalom utan, es nincs mellette valasztasi lehetoseg, hogy inkabb megyek sc-re/orvr-re.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
Honnan tudod milyen lesz. Nézd majd meg ptsen és utána ítélkezz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

-k

ingyenes aurákkat meg feldughatják nagyjából...

hát a chosent eddig is csak instázásra használtam sztem ezután talán még lost vale-be se fogom járatni...:S

quad
jah hat ahhoz erdemileg egyenlore nem tudok hozzaszolni 😊

nem ez. az 1.2-re gondoltam

quad
mar fellehet tenni nem annyira nagy csak a serok nem onlineok

megvan ty

azért nem lesz kicsi ez a pecccs😊

TDC Geronimo
Elküldtem biacs

nem tudnál adni egy olyan linket amit melóba is meg tudnék nézni?😊 txt file vagy vmi, vagy adok egy mail-t és arra elküldöd az is jó?:o

most kezdõdik majd csak a sírás... KDS azzal szórakozott, hogy fogta a wbjét és instanceról instancera járt a kis csapatával ölni a destro ORVR-be szart se értek a sok aoebw-vel itt ugye szûk hely volt szal azért daráltak rendesen...

TDC Geronimo
Kiegészült 1.2es note. WH <3, BG exile változás végre, ingyenes aurak stb.

TDC Geronimo
Na akkor most remélem be lett fogva az order szája egy idõre 😄

TDC Geronimo
Jaa hogy altdorf. Nem értettem mikor rámírtál, hogy mi az az AD :d Volt ID alliance event, hogy eljutottak odáig ilyenkor?

quad
oh, guild esetleg? 😊 mmo-ban nem vagyok uj , de ez a vvarhammer teljesen felfedezesre var 😊

ok. akkor ha online lesznek a szerverek akkor invellek

quad
eight peaks , innen a topicbol valasztottam serot , marmint a fejlec alapjan ;D

melyik karakon?😄

quad
hali megvettem a jatekot karakon inditottam order karit aki tudna helpelni maintance utan irjon ram ingame quadrel a karim neve koszi elore is

nah tegnap este AD fight volt kb olyan 8órától mindenkinek elérhetõ volt Azgalon, így kicsit érdekesebb volt, hogy emberi idõben történt, védõ is volt szép számmal, fõleg KDS, akik mellett lehetetlenség volt pq-t csinálni tekintve, hogy a 48~ emberbõl 15bw/15engi/10healer/tank stb setuppal mozogtak aoe-zgetve😊 fun^^

TDC Geronimo
Holnaptól valószínûleg letiltják a choppat/slayert és lehet másolni karikat megint.

TDC Geronimo
Ja láttam sok nub azt csinált azt dobálja be az aoe szarjait a tömegbe. Volt hogy 10 engi dottal futottam ki persze sokáig nem éltem 😄

rezes
Hat a mai napi T2 beli tortenesek utan tovabbra is az a velemenyem hogy a slayert erositeni kell.

Fonok.Ki az a corporation?

Szaruman
Engivel NAGYON lehet alázni a choppacsürhét 😄 Úgy érzem, h mégsem slayert fogok csinálni 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Hát jockey ezt a karit imádni fogod 😊

TDC Geronimo
hú baszki milyen t2 orvr van csupa csupa melee dps karival 😄

TDC Geronimo
Hát kiváncsi vagyok erre a karira 40en, de így 18as templateval kegyetlen jó és hatalmas fun vele játszani <3

TDC Geronimo
DW choppa

2h choppa

TDC Geronimo
18as templatek elérhetõk EU ptsen.

s0n1c
De ráértek b+!
nem is értem miért kell ennyit sírni egy rohadt kaszt miatt, a választás lehetõsége mindenkinek megvolt az elejétõl kezdve.

Azért nem kell félteni a slayert sem. Van ott is finomság, például rampage.

Szaruman
Az IP a crit dmg-t 150%ról 200%ra emeli. Kb 30-40%os crit esély mellett ez már brutális burst dmg-t ad a karakternek.
17% crit lófasz, alapból ezzel a tacticcal 15% criten lehet ülni. És mivel a legtöbb finisher szar a WEnél (gyakorlatilag csak az OyK ér vmit), ezért megéri ülni 5 BLon. 30-35% crit esély simán építhetõ, ha hozzáadod az ellenfél initjébõl adódó 10-15%ot, akkor 50% környékére sem olyan nehéz menni. Azt gondolom nem kell magyarázni, h miért jó minden 2. ütésnél egy 1200+os slice.

A destronak is jar imba career. 😛
Egyebkent meg akarmi megtortenhet. A BG miatt is jo nagy siras volt a forumokon, aztan jol elcsesztek.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Figy mán,lehet en vagyok hulye,de az azt irja,hogy ha critet ut a WE akkor a crit bol szarmazo sebzeshez ad 50% damaget.Ez nem azt jelenti ,hogy alapbol 50% a cirte a WE-nek.Szoval peldaul nekem az alap critem 17% reno-bol kirakva.Elegge elvagytok tevedve a WE-el kapcsolatban.

Szaruman
Egész pontosan az IB volt az egyetlen karakter, ami ki tudta nyírni a WEmet. IBnek a CCje imba, de az nerfelve lesz 1.2ben. WE ezzel szemben gyakorlatilag buffolva lesz (feltéve, h a stealthet nem basszák el teljesen).

A problémám pedig az, h beraknak egy AoE WE-t a destronak.

hozzáteszem, hogy amikor WE-vel játszottal akkor meg az IB-ket anyáztad,stb.. hogy imbák, akkor most hogyisvanez?

pontosan most megint mi is a bajod? eljöttél destrozni, idézlek: "megcsinálom a játék legdurvább kariját (WE)" , aztán visszamentél orderezni, most akkor mi a problémád?😊

Szaruman
Tényleg? Ha nem mondod, nem jövök rá<#circling>

A szöveg alapján nem + 50% critet ad, hanem a kritikus ütések sebzését dobja meg 50%-kal.<#whatever>

Szaruman
A t1et mindenki leszarja. Nekem továbbra is a crit dologgal van gondom.

TDC Geronimo
Én meg 10bõl 7et buktam choppaval na akkor most mivan? 😄 Ez a t1be kikaptam jajjdeop a másik meg iszonyat röhejes. Ti nem érzitek annak?

rezes
Ha esetleg nem ertitek miert megy a siras a forumokon toljatok fel egy slayert lvl 10-ig sceneriozva.Kivancsi leszek a velemenyetekre ezutan.Bar sirni nem fogok de tegnap egesz delutan sceneztem slayerrel es egyetlen sceneriot sikerult nyernem csak.A vicces az volt hogy aktiv destros karakterekkel jatszo emberek is kevesnek talaltak T1-ben a slayert.Lehet hogy magasabb tierben valtozik a helyzet de kiprobaltam choppat is es T1-ben valoban erosebbnek erzem.Szvsz van meg finomitani valo az uj classokon de hat errol szol a tesztszerver nem?Tesztelni kell es remeljuk eltalaljak az egyensulyt.

Fonok.Ki az a corporation?

Szaruman
Egész pontosan K-azgal a legnépesebb eu szerver mindközül 😊

TDC Geronimo
karak-azgalról tudok csak nyilatkozni. Összes tierbe nagy az aktivitás és minden nap megy az rvr t4be is igen nagy létszámmal.