Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hm ennyire jól nézett ki saphery mindig vagy 1.2be lett ilyen? 😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
ööö miért lenne az? Ezzel gyorsítják a továbbhaladást nem lassítják.

Pari
Tehat ha nem megy be a masik realm vedeni, akkor eselytelen 2 ora alatt tovabb manni a kov stagere? ez remek otlet...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

BEAST
Tul nagyok az elarasaid, ez egy pure damage jatek. Itt nincs helye healereknek es supportoknak. <#nezze>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kemelol
arrol nincs info, hogy esetleg healereknek is legyen loot pvp bol, vagy tul nagyok az elvarasok ?<#whatever>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

TDC Geronimo
Na már egy nolifer fel is vitte 40re choppat állítólag rank 1rõl ,5nap 2 óra játékkal oO

TDC Geronimo
Úgy nézegettem choppat, hogy direkt nem raktam be crites taktikot meg a crit dmgset, mert ebbe a buildbe még nincs nerfelve. Weaklin killaval lehet szépeket csapkodni. Medium armorosba 1100as crit körül üt 28as szinten, igaz összes mastery pont arra az ágra van téve. Akik elérték 29et írják, hogy a git to da choppa elég durva 😄 Üthet 1kt is 2 secenként 6 secig , ha crittel és a pullja is fincsi. Choppanal mindhárom ág kifejezetten jó így nehéz lesz a választás :s Savage ág végén a Furious choppin is jó nagyokat sebez és a sebzést ugye visszahealeli szal fogalmam sincs milyen builden leszek majd 40en.

k8p -en indítotok karit, keress meg minket. Casus Mortis

TDC Geronimo
28as template van már ptsen, akit érdekel

nagy kar... akkor majd azgalon talalkozunk Orderen.
Szaruman
K-azgal, nagyon jó orderes community van. Vlagon tudtommal nincs magyar, sem order, sem destro.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

csao! Mi is par barattal ugy dontottunk lerakjuk az agyon csepelt nagyon elkurt wowot, es jovunk vissza warra... Csak az a gaz hogy mi Karak-Vlag serveren kezdtunk aztan nem akarunk mar atmenni mashova max ha Orderrol van szo... szoval legyszi Destructionos aki Vlagon van irjon mar hogy megtalaljuk egymast... es egy orderes magyar servert is ajanlhatnatok.

Köszi!
TDC Geronimo
jajjhát azért ott nem tartunk 😄

Röviden pvp cucc nerf(mégnehezebb lesz emgszerezni,farmolni) és pve buff, ugye LV upgrade miatt. Csak pve játék lesz ez a végén és akkor elmondhatjuk, hogy wow hasonmás.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Azgalos IB videója T1-ICig. Jópofa videókat csinál ez a srác mindig.

Szaruman
Csodás. Vagyis a lószar PQ rendszeren nem változtatnak = esélytelen az invader cucc.

TDC Geronimo
Pár city siege változás 1.2be

* We have reduced the amount of time that a Capital City will remain in the Contested state from 6 hours down to 2 hours.
* Capturing Battlefield Objectives in the Cities will now contribute more Victory Points towards City capture.
* Killing players in the Cities will now contribute more Victory Points towards City Capture.
* In order to give players more time to collect their rewards from the City Public Quests, we are increasing the loot timers from 2 minutes to 4 minutes.

jah és köszi a gyors választ, és bocsi a doublepostért is 😊
Azt még nem mondtam hogy visszajövök, csak gondolkodok... de egyre jobban <#ravasz1><#email><#eplus2><#felkialtas>
TDC Geronimo
Lényegesen jobban fut, mint megjelenéskor és ez 1.2vel tovább javul. Persze hatalmas RvRbe még mindig döcög. Mióta leléptél rengeteg dolgot javítottak/tettek bele. Combat is sokkal gördülékenyebb lett. Az endgame (city siege) az még mindig elég ratyi sajnos. Elvileg keep/fortress meg RvR revamp 1.3as patchel jön valamikor április/május környékén. Volt balanceolás 1.1el és most 1.2vel is lesz. BW kapott nerfet 1.1be WE meg most fog 1.2be. Legjobbkor jössz vissza szerintem, mert ez az új patch elég jóra sikerült, ami köv héten jön ki. És ezzel jön a 2 "új" mdps class is a choppa/slayer. Lehet válogatni <#idiota>

Sziasztok ! Régebben jártam itt, sõt játszottam is egy hónapot, de sajna a gépem kevésbé bírta a WHO-t, de akkor ígértek valami olyasmit, hogy majd lesz patch, meg korrigálnak pár dolgot és akkor több FPS-ünk lehet stb... ez változott valamit az idõk folyamán? A másik dolog pedig, hogy elkezdtem gondolkodni a visszatérésen, de nem igazán tudom, hogy mi az összvélemény pár hónap után. Amikor én játszottam (elsõ hónap) akkor még mindig buzgott, de talán ez mára már kicsit csendesült (nem szeretnék oldalakat olvasni, ha nem haragszotok). A bright wizard még mindig annyira táp, vagy azóta lett más unbalanced kari? A witch elffel történt nagyobb változás?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
TDC Geronimo
Pár csepp könnyet azért elhullatok majd értük, ha nem felejtek el

nah igen😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

T1ben is rengeteg volt nemrég😛

Egyébként blast wave úgy volt a legszebb ahogy alapbol felment PTSre, szépen átrakták wounds debuffre csak a számokat elfelejtették átírni😄

Tehát annyi woundsot debuffolt mint elõtte resistet😊

a vicc, hogy most ugye húzok még 1 karit és t2-t3ba rengeteg engi van, ideje lenne õket nerfelgetni😊

Szaruman
Jól látod.
Slayer light armor front melee... könnyen hal. WH dettó, de legalább van stealth. De akkor is könnyen hal.
Engit egyrészt sztem úgyis fogják nerfelni, másrészt nem az én világom. Melee karik valók nekem 😊

SMet most használhatóvá teszik, és elméletileg dps kariként is mûködõképes lesz.

látom te nagyon nem tudod eldönteni mit fogsz kezdeni slayer/engi/wh/sm ?!😊 bõség zavara?
kíváncsi vagyok a chosenek blast wave-jei stackelõdnek-e,bár biztos nem 😞
engem jelenleg a sorci/choppa érdekel, de csak szépen sorjában😊

Szaruman
Discordos choosen undorító lett. Illetve az IBn nerfeltek, míg az összes tank buffolva lett...
Lehet, h csinálok egy SMet 😊

Chosen: Blast wave -1000~ hp 20secig egész pofás lett😊

rezes
Varhato volt hiszen most jon megint egy nagyobb account-lejarasi hullam.Valami mezesmadzag kell amiert az emberek hosszabbitanak.Es bar megkajalom en is a trukkjuket ,ugyhogy hosszabbitok megint de most egy picit keseru a szajizem.Bar az igaz hogy fun lesz felhuzni egy slayert(legalabb is addig amig meg nem unom hogy allandoan szetvagnak a choppak😄)

Fonok.Ki az a corporation?

TDC Geronimo
Hopp most jött newsletter és mit találtam benne. "WAR Patch 1.2 Goes Live March 3rd!" 😮 Hát nem tudom, hogy ez valós dátum-e, de ha igen akkor choppazhatunk már 10én \o/

TDC Geronimo
Szopóálarcos zealot advanced chaos mounton

TDC Geronimo
Dismountot már próbálgattam. kb 4. sebzõ skillel szedtek le mountról.

TDC Geronimo
jobban néz ki, mint a sima -.-

BEAST
ratyi gyik, semmi uj -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hülye vagyok slayerhez rosszat raktam be.

-Fierce Might: New effect: Increases crit dmg by +10% for every 10% of HP you lose

Ez az, wtb edit -.-

TDC Geronimo
Na order sírás elérte megint, amit akart :p

Choppa taktika
- Stab You Gooder: Decreased Crit Damage bonus to +25%

Slayer taktika
- Breaking Point : Reduced +Crit % bonus to +15%

Na melyik a jobb? ;>

TDC Geronimo
Megnézegettem BGvel ptsen az advanced mountokat. 60%os a speedje tehát nem sokkal gyorsabb, mint a sima. 150gbe fáj, ami nem sok. A dismount esélyt nem tudtam még kipróbálni. Nekem ez tetszett a legjobban, meg hát megy is a BGhez :p

Szaruman
^^

Inv set annyira nem szar IBnek, el tudnám viselni. Meg persze fasznak van kedve PvE farmolni LVben 😊
Egyébként a zsákokat fölújították, a 32esek helyett mostmár 40es cuccok vannak bennük, egy részük használható is.

"king farm" ez jó vicc;D

amíg nem reformálják meg a city fightokat nem fogok oda járni, voltam mind2 oldalról kb semmi különbség... meg a fenének se kell semmit sem érõ invader set, nem mintha WL kéne a pvphez, de azért mégis valahogy kinézzen az a bádogdoboz hamár azt kell nézzem...

Szaruman
DP settel nem fogsz menni kinget farmolni, ahhoz WL set kell. Úgyh a LV után lesz még egy pár kör Aldorf/IC farm.

Tegnap amúgy kurvára szar volt az IC ostrom, bõven túltett a pár héttel ezelõttin (akkor voltam elõször), ott legalább volt bent pár destros, és nem a spawnpontot campeltük.

sajnos bõven van igazság abban amit mondtál, igazából már régen be kellett volna vezetni a token systemet (mint wowba), értem itt keepekre, fortressekre, de még az instákra is ahol már kb 60 squiget felöltöztettünk volna full sentibe, mert mindig ugyanazt dobja kb...
wow pve-ben természetesen jobb, de pvp-ben nem hiszem, ha a balanceot nézzük pl. bár néha warban is elgondolkozom ezen a balance témán😊)
elviekben a fortressek több zsákot fognak dobni, plusz a védésért is aranyzsák fog járni... elviekben.
én ezt a "ward"-os témát utálom az egészben, mert gyakorlatilag a set-ek nagyon kis mértékben térnek el egymástól, magyarul farmold ki az annit, utána a sentit, aztán mehetsz a darkpromise-ért, hogy aztán mehess "king"-et ölni... hozzáteszem az invader set egy kalap fos...
továbbá hiányolom a set-ek "egyedi" kinézetét, mert pl. a chosen setek ugyanúgy néznek ki, kivéve az invadert ami egy vicc, mint egy legokatona kisgatyában... concept artok?!:S
ennek ellenére még leköt a játék, igazából várom azt az RvR dungeon-t ami ki tudja milyen lesz😊
hirtelen ennyi

Sõt azt ki is felejtettem, hogy pvp része semmivel se jobb vagy több mint wow-é ami köztudottan pve alapokra épít.

2 probléma is van. Mégpedig bementek 48an és ha van védõ semmit se tudtok csinálni, ha nincs védõ akkor meg kb mindig ugyan az az 3-4 ember nyeri a zsákokat és mind1 mit csinálsz. kb 3-4 óra latt 48 ember felcuccol 3at teljesen és ez akár 37es játékos is lehet mint pld tegnap. Na most õ mikor fogja használni invadert?..soha. Ráadásul ha alacsony szintû az ellenfél invader cipõt se dobhatnak. Tegnap is csak ani cipõk estek+ zöldek...
Másik probléma, hogy pve játékká formálják WO-t. Pve insták dropját erõsítik. Sentinel sethez 6 ember kell és pár óra 3 naponta és a vele egyszintû conqeror sethez meg több wb ember+ rengeteg idõ és 150 ember dob a pár zsákra ami megint tök random. Szóval pvevel hamarabb szeded ki seteket mint pvpbe(ami lehet a randomnak köszönhatõen sose lesz meg. Ezzel a pq dobós redszerrel hqa nem csinálnak valamit akkor ez lesz a játék vége))

nah a destro nagyjából ugyanez volt altdorfnál😊

Szaruman
Ma 2kor untam meg. Úgy nézett ki, h ha nem üres instába mentünk, akkor vagy becampelte a destro azt a templom szart, ahonnan nem lehetett kiütni õket, vagy csak simán kitalálta az order (ha üres instába bejött destro), h menjünk át másik üres instába. FOOOOOOS.

hát igen, legalább láttam ic-t is lángok alatt ad mellett, sok különbség nincs max a hazai pálya😊 részemrõl a city fightok továbbra sem tartoznak az endgame tartalom közé, csak kár, hogy a zónák lockolásakor megszûnik egy pár scenario, azt a lehetõséget is elveszik ami fun 😞

Szaruman
Hû, de érdekes volt a tegnapi ostrom...
Ekkora fost hogyan hozott össze a mythic?

TDC Geronimo
Asszem ennyi elég is volt :d 10 seces lagok nemneed 😞