Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah és ismételten megjelent a hatalmas lagg i <3 this game...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

faxa...😊 azóta nem sikerült kijavítaniuk?! omg, a zone domination egy fos szvsz, legalábbis azoknak a kedvez akiknek nincs munkájuk, életük stb...

BEAST
Az a shield a jatek betaja ota bugos, ha disruptolsz is (az erdeti disrupt eselyeddel bejon) akkor sem jon be a silence.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

enyhén elbaszták a resisteket, méghogy a discordos chosen durva lett, ne vicceljünk már... hiába van magas resistem mostmár xart se érek vele kb, próbaképpen kiraktam egy skillt masterybõl, ami szerint 10 secig 25% distrupt, és ha distruptol silence a casterre, nah ez a mókás mert kb 1,5 át mentem direkt bw-kre és EGYET! sem distruptolt... nc😊

rezes
jah megjelentek a 2000 damaget kopkodo squigek.

Fonok.Ki az a corporation?

és igen, végre. erre vártunk...felduzzasztjuk pár 40essel a K8Ps guildet 😊

Hát ezt egy kicsit elszabták.
A WE eddig nem volt azért annyira erõs. Egy célpontba és közelharcba ütött idõnként akkorát. A mostani rezisztekkel ekkorákat csapkodnak a RDPSek több célpontba távolról, még a tankokba is.
Nem nagyon lesz egy ideig keep foglalás, ha van védõ.

Wallentinus

Szaruman
LOL. Szóval az 1200as slice crit helyett most 480at ütsz ugyanarra a targetre? Ne viccelj.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hat nemtudom,de mereseim szerint a dps 60%-al csokkent es a Kiss-ek se dingelnek,az eddig 200-350 helyett 60-120-at tol.Ez azert eleg brutal nerf.De aze megkaptam ma a BW 2300 ROF-okat meg a SW-tol a 4300-as loveseket.

Szaruman
<#eplus2><#eplus2>
Ne mondjad, h nem volt OP. És azt se mondjad, h gagyi lett. Annyi történt, h elvették az IWIN buttont (és odaadták a choppának, persze ez egy másik történet).

Illetve legalább a WH egy szinten lett vele.

Meglett az oromotok!! A WE-et lehet a zsakba tenni.

Szaruman
Új transfer.
Végre át tudom dobni a WHmat a hirnrõl az azgalra. Még szerencs, h az új WHm már 30as <#zavart2>
Összesen 5 eu szerver fog maradni, a korábbi 40-60ból. Érdekes. Remélem, h a folyamatos szerver-crasheknek vége lesz.

Btw, mintha kicsit kihalt lenne mostanában a fórum 😊

TDC Geronimo
US fórumot már lehet olvasni login nélkül. Szerintem egész pofás lett. EU még mindig nincs pedig 1.2re ígérték -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ez az új sc jópofa csak ne akadna ennyire a toronyban 😞

TDC Geronimo
Hát ez a git to da choppa kurva egy skill :d

TDC Geronimo
40es template van már EU PTSen. Slayert néztem meg ott pár dolog át lett alakítva. Trollslayer ág néz ki a legjobbnak. 2 purewin taktika(nem resetelõdik rage,10% critdam 10% hp veszteség után) Heal debuff átkerült ide de már 50%ot ad meg az ág tetején a healelõs channeles sebzõ képesség is jó nagyon. Armor taktikával van 64% dmg elnyelés, nem is olyan rossz az -.-

Szaruman
Ptsen megnéztem a 40es WH-t. Eléggé baba lett 😊

Szaruman
1.2
Elméletileg ez a végleges, ami az amcsi szerverekre megy föl.

monca

anti hero

egészségedre

BEAST
:broaf:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
csini

TDC Geronimo
csiri olvasod még a topikot? Jelentkezz 😄

pfff 😄DDDD

s0n1c
Flipi

Sikerült már otthagyni wow-ot? 😊 Ha Azgalra jöttök orderezni szóljatok. Írjatok rá Bármelyik Aod-osra ha úgy gondoljátok.
TDC Geronimo
Tegnap keresgéltem ptsen 1v1re choppakat, de fél óra alatt nem találtam csak hármat. Azt megörökítettem. Hatalmas fun mindkét class, rohadékok tudják, hogy kell az embert ott tartani 😄

A hónapja tartó +20% destru bónusz megtette a hatását: T1-T3-ban semmi babér nem terem ordernek (tényleg ünnepnap, ha egy várat sikerül elfoglalnunk és hosszabb ideig megtartanunk 😊), T4ben viszont még order fölény, bár fort / IC ostrom már nemigen van.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

ez is elmés mondat volt😄 (gy.k.: nélkülöz minden értelmet😄 )

Hát T4ben egyenlõre még orderes fölény van, bár hatalmasnak nem nevezném. T1-T2-õt viszont ellepte a destro...ha azok egyszer felnõnek...

s0n1c
Azért, hogy ezt a roppant lényeges kérdést feltehesd itt a forumon mindennap tenyér dörzsizés közben.
TDC Geronimo
Még mindig hatalmas order fölény van ott?

Szaruman
Mert eredetileg különbözött.

lol. télleg át van írva ajánlott szerver. csak akkor tudnám,h minek van destrura/orderre szétszedve?😄 sok észre vall😄

TDC Geronimo
Kétkezesbe csak spear meg glaive van. Egykezesbõl van kard.

Kreeder44
Black Guard magasszinten tud kardal is harcolni vagy a végén csak a dárdás van?

Kreeder44
remek 😊 lehet holnap akkor veszek végre egy 60 napos gamecardot :S bár akkor a héten nincs boltba menetel kajáért 😊 hétvégén meg többnyire hazamegyek... szval akkor én nem nagyon fogom érezni a sokaságot 😊 akkor a héten tali ingame 😉 szia

Élünk és virulunk, kb 70en vagyunk most (10-15 ember online egyszerre, hétvégén több, nagyon sok újonc 1x szintû jött mostanában). K8P-et nem tudom miért írták át, majd fogják azok a fejüket akik egyszerre akarnak destru és order karaktert is az AJÁNLOTT core szerveren 😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

igen, keress rá a Prophecy guildre és sztem úgyis lesz aki felvesz gl hf

TDC Geronimo
Git to da choppa akcióban US ptsen 😄 Ott már van 40es template

leraktam en is wowot jo ideje,megint ramjott az mmo-zhatnek,hat vettem egy war online-t,karak azgal destruction oldalon jatszanak magyarok? 😊
kemelol
Felreertettel, en az itemizacion sirtam, hogy csak dps gear esik pvp bol healerknek :[
Btw nem tudom valtozott e city pq loot system, de anno nalunk teljesen fix volt. Neha resetelt par embernek a +cont de amugy akkor jutottal elore ha valaki kilepett kb. Semmi koze ahhoz, hogy mit csinalsz tenylegesen. Afk 6 oran keresztul, ez a high end pvp <#wilting>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Kreeder44
http://www.gamevive.com/Warhammer-eu/Warhammer-CD-key-eu/Warhammer-CD-key-eu.html

itt a 19.9 dolcsishoz jár szerintetek 30 nap? haveromat érdekli.. elõre is thx

Kreeder44
eddig ordernél a core nál nem a Karak Eight Peaks server volt kiírva?
Márciusban tok csak visszamenni... Casus Mortis él és virul még ugye?? 😄

Valószínû amelyik group csinálta a legtöbb mindent azok kapják a legtöbb + pontot és így õk viszik az összes lootot city pq-nál.(többi 7 group meg semmit)
pld én is dps vagyok de sose kaptam magas + pontot a végén, pedig ugyan azt csináltam mint a + 500 pontos BW és én is aoe ágon vagyok. Érdekes az õ csapatából majdnem mindenki nagy +okat kapott mindig.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
A prophecyben gondüzõ alt?

TDC Geronimo
najó átspecceltem anguish/loathingra. Olyan durva a selfheal meg a shield így hogy 15 perces duel után, mindketten 90% hpn úgy döntöttünk a Kotbsal, hogy abbahagyjuk 😄

TDC Geronimo
Az annyit jelent, hogy több vp jár érte, mint eddig, tehát rosszabb nem lehet csak jobb a jelenleginél.

Pari
"Killing players in the Cities will now contribute more Victory Points towards City Capture"
ez ket dolgot jelenthet szamomra:
1, mint orvrbe a lock, nincs kit megolni nem lesz vp belole, nem lesz lock
2 amit te is feltetelezel😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
SMeket jól felbuffolták. 2h-s SM úgy összepakolta a Loathing specces 1h/pajzsos BGm , hogy csak pislogtam. Igaz BGm 38as "csak" és nem 40, de akkor is oO Kotbsal a 10 perces duel vicces volt viszont 😄

Choppaból csak 28as template van így nem nagyon lehet felmérni, hogy mit is lehet kezdeni vele majd t4be a sok 40es ellen. Remélhetõleg pár nap múlva lesz t4es template is. Az viszont érdekes, hogy úgy nerfelnek dolgokat, hogy a furious stance még mindig bugos és többet sebeznek a skillek a kelleténél. Azt javítják akkor eleve kisebbet sebez majd a choppa a nerfel együtt meg ugye még kevesebbet. Bár lehet core testereknek már javított build van és az alapján balanceolgatnak -.-