Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyne szedne le barkit a WH! Barkit leszedet es most is.

Szaruman
Egyelõre nekem is kivan a faszom a rangedekkel. SH nagyobbat lõ, mint amekkorát a meleek ütnek, a casterekrõl nem is beszélve. Atm AoEben osztanak nagyobb sebzést, mint én single target... Pre 1.2 a WHt nem szedte le sorc úgy, h én nyitok stealthbõl...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

m1 a sírásnak elõbb utóbb nerf lesz a vége, ezt azthiszem már sokszor láthattuk...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

bw-ket aprítom nem is ezzel van a gond, az volt a bajom, hogy a skill amivel +25%distrupt esélyt kapok+megnöveli a willpoweremet is kalap xart se ér, mert sose distruptol... a resisteket meg elbaszták ennyi.

nem tudom ezt hol olvastad ki az írásomból. csak a tényeket irtam le mielött elsiratod a rangedeket akik hátulról biztosnágból puffogatatnak...szerintem igenis ne adjank le akkor dameget mint egy melee akinek be kell menni a szar közepébe
tankok sebzésérõl meg anyit, ne vicellj, vki dob rád egy hot ot, az nagyából elég is arra mit egy defes tank bohockodik rajtad

Meg meleen van 20 hot jó estben ha nem 1vs1rõl beszélsz és full dps melett meg se mozdul hpja.
Másik meg 20 dot nem lehet rajta csak ha berohan zerg közepébe, de akkor a te elméleted szerint 1 wb ne tudjon megölni 1 karit mind1 milyen az?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Gondoltam, hogy 2hed BOtól 1 sec alatt az 1500 dmg balanced meg gondolom IB ugyan ez + össze meleenek a nagy dps és szerinted az a normális mint patch elött, hogy tanokra 1xx criteltél BWvel, õ meg a 10xesét üti vissza rád.

de ez baromira nem 1v1-rõl szól. meleen van 20 dot mire odaér jó esetben megöl vkit mire elpatkol

Felrakok 2 dot-ot és ottvan a melee rajtam a 3. castom elött és kb 5 sec. Ugyanakkor nem 1 olyan melee van aki messzebrõl tud CCzni. Ergo ellõsz 1 spellt és bekapod CCt 2. elött majd CC lejárta elött rajtad van.
Na most BWnek van 1 rootja mit összes melee tud törni és ennyibe ki is merült a védekezése.
Hát nekem engim nincs, de BW 80ra tud.

Ezzel csak 1 gond van, meleenek oda kell menni mig a rnged szépen kilóméterrõl biztosnságból osztja a halált...na ez hülyeség így.
Nekem van 1 kis engeenerem na abban példáúl a legundorítób, az hogy 100 yardra aoezik...na ez a vicc

Talán mert immunis lesz elsõ után és hiába proccolsz?😊) BWre mindig silencelnek messzirõl. Hát akkor valamit nem jól csinálsz mert a BW halála a chosen,BO,BG. Pajzs+ 1hed és ahogy írtad van ez a hülye disruptos baromság ami miatt lõni se lehet.
Te azt hitted gondolom én, hogy olyan lett mint WE, hogy odafutsz casterhez és meghalt.
Most ez hogy odafutsz 1 casterhez semmit se jelent, fõleg ha van healere és nem is téged lõ/kiteol/CCz)
Nem 1 olyan SCbe voltam ahol dok+ zealot + 3 tank volt és megölhetetlenek + össze vissza CCznek.
Azt elmondom neked, ha BW elsõ ágán van ott 1 olyan tactik, hogy fireballt/pyroplastik-ot nem lehet resistálni,védeni és mellé berakják flasfire taktikot ami annyit tesz ha disruptot kapsz valakitõl kövi lövésed insta. Na most ilyenkor nyomják el a fireball barrigeet ami elméletileg 3 sec 3 fireball ami így insta lesz és így könnyen bekaphatsz insta 4k +os sebzést 1 pillanat alatt. Ezek mellé ott a gyûrû set ami -200 resist vagy ignite proc ami -321 resist. Ebbõl 1iket használják mert debuffok nem stackelnek.

Azt kifelejtettem, hogy RoF 2 secenként tickel. Na most több olyan játékos is van aki szeret benne állni, mert megszokták, hogy patch elött a 100as tickeken lehet röhögni és figyelmen kívûl hagyni. 1.2tõl ki kell állni belõle...

Pedig patch elött WE OP volt nem erõs. Ugyan úgy lehet várat foglalni mint eddig, vagyis a n00b pugok elbuknak a szervezettek meg felemnnek és behúzzák a várat.
Azt történt, hogy kb dpseket 1 szintre hozták. Eddig melee dps dominák és caster/ranged dps felett volt jóval. Most a caster/ranged dps-t melee dps szintjére hozták. Ennek a következménye az lett, hogy mindenki gyorsabban hal. Felgyorsult a játék

Hát BW-vel is anno ez történt és aki szerette a karit az maradt, 1szerûen máshogy kell vele játszani. Ugyan úgy ki tudja nyírni a castereket és elméletileg (szerintetek)erre csinálták. Most azt, hogy nem tud kinyirni minden classt a WE nem a világ vége.
Ezt a 2300as RoF ticket honnan vetted, mert ekkorát nem tud sebezni. Hacsak nem valami negatív resisted van, de én ilyet még nem láttam.8vagy fel kell öltözni elemental resistbe)
2 ranged dps-t SH és az orderes SW-t tényleg buffolták, SH rám is 2k felett lõ ami teljesen új.

rezes
Jo volt tegnap az ORVR Caledorban.Koszi minden destrosnak.

Fonok.Ki az a corporation?

mikor jössz csicso?

felhasználók szûkösségét tekintve igen van mitõl;D

s0n1c
Ah ezt nem is figyeltem, kösz!
TDC Geronimo
Ez a trial ez a USes kliens meg ehhez kell a fileplanetes reg 😊 Tedd be ezt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
Valakinek valami ötlet miért nem változik a betûméret, hiába változtatom font size-t?
TDC Geronimo
Szerintem tegyétek bele bannerba, hogy van trial, mert régebben többen is érdeklõdtek.

Szaruman
IC/Aldorf ostrom állítólag nagyon szar lett...

BEAST
Csak felnek a darkfalltol! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
jobb késõbb mint soha :p

Jo idozites szerintem. Masreszt rendbe is raktak mostanra nagyjabol a jatekot. Igaz, kellett hozza fel ev.<#vigyor1>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

beindult a 10napos trial😊

TDC Geronimo
ja de az is :y

BEAST
Hitetlen! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szoval akkor minden szep es jo, igazandibol csak ket gond van meg mindig a jatekkal: pve-bol hamarabb es jobban feloltozol, mint pvpbol, masreszt endgame nem nagyon van tovabbra sem. 😊

Nem biztos, hogy be tudjak fejezni addig a nerfeleset, mire ki kellene jonnie. <#idiota>

BEAST
A chopa mar nem is jon? :o

TDC Geronimo
1-2 dologtól eltekintve jó lett a patch. Tegnap kismillióan voltak és az új rendszerrel be is lockolt a destro 2 zónát. Nemsokára meg jön a slayer is!

TDC Geronimo
*reik

TDC Geronimo
Zone domination szerintem meg jó lett. Tegnap raikbe is ment a normális kommunikáció a chaten, wbk védték a BOkat, ahol gáz volt oda mindig ment valaki így sok "kisebb" csata vlt 1-1 BOnál. Nem tudom mi a problémád vele. Chosen miatt meg sírni mikor mást se látni csak azt, hogy mekkora damageket tol ki tank létére háát :p PTSen egy 2 héttel ezelõtti builden nagyon faszán ment az orvr, de az utolsó héten valamit tényleg elcsesztek, mert most még talán rosszabb mint volt.

http://www.totalwarhammer.hu/

ezt hol irták?

war-europe.com/trywar <-elvileg nemsokára élesítik

rezes
Back to the roots.

A kezdeskor volt ekkora lagg.Szokatlanok meg az uj zonafoglalas koncepcioi es mar elore anyazok ha arra gondolok hogy mikor fogom annihilatorbol felszerelni az altjaimat.Azt meg hogy ezekbol a fos PVE instakbol szereljem fol magam egy PVP jatekban, kesz rohejnek tartom.
Az uj scenario nagyon allat csak sajna laggos az is, viszont a polipdobalas megint egy olyan apro geg ami miatt ugy erzem erdemes meg maradni a jatekban mert van meg sok otlet a keszitokben.

Fonok.Ki az a corporation?

A siras az megy, latom. 😊) De osszessegeben hogy tetszik nektek az uj patch? Az instance loot, crafting system stb. valtoztatasoknak gondolom mindenki orul, de milyen most az elet kint a pusztaban (RvR)? 😊

Szaruman
IBt. WHval nem nagyon erõltettem a PTSt, mivel 4 hónapja nem játszottam vele. Azt sem tudom, h melyik skill mire való 😄

#14173: persze, csak elfelejtettek 1200at critelni, folyamatosan (!) leszívni az APt, folyamatosan fönntartani a debuffokat a bulletbõl, AoE borítani, és 1 féle statra/critre pakolni, 1000 armort levenni a célpontról (vagy 75%, vagy mind2...).

az ib-det verte szét a chosen vagy a WH-dat?😛

Nemtom milyen WH-at lathattal,de ugyanugy szetkaptak barkit tankon kivul 2 sec alatt. Nem egy WH-al talalkoztam f2f aki gyalazta a WE-et es csorikam meg utanam is lovi az 5 combot.

BEAST
Inkabb rerolloltak... koh. :ddd

Szaruman
Nem játszottam chosennel sosem, csak dueleztem velük. Ott vert szarrá folyamatosan egy chosen a discordos szarjaival.
A WE cryt meg továbbra is viccnek tartom. Még így is erõsebbek, mint a pre1.2 WH, mégsem ragequiteltek a WHk 6 hónap alatt...

ne boríts ki😊 szívesen odaadom az accomat próbáld ki a chosent mekkorákat sebez, pedig LV-s cuccokból van felöltözve, sírva fogod visszaadni😊 nem várok nagy dps-t egy tanktól nem is ez a dolga, de hogy a kezdetek óta nem mûxik egy skille az egy kicsit nevetséges, ám ahogy indult a chosen mint "anti-caster" tank hát szvsz köze nincs hozzá, Viki tegnap kb fél órát játszott a WE-jével ami szintén fullos cuccokba van aztán ki is kapcsolta, hogy egy xar... nagyüt ütök magic dmg-vel túl sokat nem játszhattál chosennel mert pl a reistes auram gyakorlatilag kuka, pedig musz azt használni, mert ugye az én reseimet nem növeli fel annyira, mivel a resistek alig akarnak 40%- felé menni, max az ellennek viszem lejjebb... hurrá.

Szaruman
A WH eddig sokkal szarabb volt. Most kb a WEvel van 1 szintten. Úgyh nem dölt össze a világ. A SH továbbra is nagyobbat lõ rám a halál f@száról, mint én amekkorát meleeben ütök rá. Mutass egy SWt, aki komoly fenyegetést jelent bárkire. Arról nem is beszélve, h a SA (WE megfelelõ ES) tegnap 9et (!!!) sebzett egy kis nyomi SHen. Totál szétkúrták az összes openert sajnos...

Discordos chosennek meg ne a hülye disruptot nézd. Hanem azt, h magic dmgvel tudsz kurvanagyot ütni. És amíg phys dmgre 75% mitgate van (a tankomnak), addig magic dmgre gyakorlatilag 40% fölé lehetetlen/felesleges menni.

patch notes😛 amúgy minden kaszthoz hozzányúltak...

double post ftw...

MOstani patchel melyik carrierekt buffolták/nerfelték?

Mostani patchel melyik carrierek lettek buffolva nerfelve?