Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ha LV partyba van hely, akkor lehet visszanezek, egyuttal meglesem mit tud az uj po:cs. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
F
mostmaar 5/5, de lesser a nagyja..
instazni gyulolok, szal ketlem lennem komoyabb erolelepes tovabbiakban..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Btw, most melyik ventrin/tsen vagytok?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akkor erre valaki válaszolna? Lehetõleg HC MMO-s. Anno rendes ping meleett is volt egy szolid command lag, az animációk miatt állandóan elcsúszott a castfázis, az UI meg elég kezdetleges volt. Most mi a helyzet?
Egyébként az érdekel, hogy release óta mennyit javítottak az irányíthatóságon és UI-n.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Hát pont ez az, hogy 2K +os RoFal megölj 1 premadet nem elég berohanni és nyomkodni pár gombot ala KDS, mert ha a másik tud játszani kiszívatnak a fenébe. Én sose akartam RoF-fal 2 shotolni embereket, ahogy ez nem is lehetséges.
sanyii:
Az a baj, hogy amirõl te beszélsz mind idõ/lehetõség.
-idõ kell a 100 combus felviteléhez,idõ kell berohanni közéjükúgy, hogy ne CCzenek és nekik 1 bizonyos helyen kell állniuk, mert ha külön állnak akkor 1-2 emberre nyomod csak el a többi meg közbe CCz téged vagy a healereidet.
-valamint 2k+ os RoFhoz kb 1100as int kell ami azt jelenti 5k hp-d van és healer valamint premade nélkül nem tudsz játszani még várba se egymagad, mert olyan gyorsan kinyirod magad.
Te jogosan kiemeltél 2 helyet. Várajtó és a lordnál a rámpa, amibe igazad van. Mert mind1, hogy sorcik vagy BWk vannak fent oda nem lehet feljutni. Tudom mert én is támadtam olyan várat és védtem is várat.Ezt a 2 helyet említed te is ahol ez probléma, mert ugye sc-be símán ki lehet állni rofból meg orvrbe is + CCzgetni bedarálni meleebe a castereket.
Nem lenne 1xrübb a várat megváltoztatni mint sorc/bw-t teljesen lenerfelni a várak miatt?
pld a 2 posternt is be lehessen tõrni ne csak a várkaput(3 helyet nem tudnak ugyan úgy védeni) + a lordot a belsõ keepen belül bárhova el lehessen húzni(fel vagy le,alsó terasz,felsõ terasz,stb) és így ki lehet kerülni a fent várakozó aoesokat. Azthiszem ezekhez a változtatásokhoz nem kellene nagy munka csak pár dolgot átírni a várnál/fortnál.
Valamint a for/funnel p. visszavenni és ne tudjanak critelni.
Ezzel a pár változtatással megoldodna az egész helyzet, mert ha nerfelik sorci/bw-t akkor marad a single dps ág és 1000 caster mind ugyan azt fogja használni, mert többi ág semmire se jó
Az az érdekes, hogy Magus-t senki se említi meg pedig annál ugyan ez a helyzet.😊
Balance Changes
* Flurry: This ability will now hit up to three targets. The average damage will remain the same on this ability, but will now vary.
* Incapacitate: The ability now has a cooldown and the cost has been lowered.
* Retribution: This ability will now deal less base damage, but will now receive benefits from stats and do critical damage.
* Deep Wound: The cost and damage of this ability has been lowered. The cooldown has been removed.
* Devastate: Increased the amount of the Wounds debuff.
* Inevitable Doom: The AoE portion of the ability will now pulse moderate damage every 2 seconds for anywhere from 4 seconds to 8 seconds from your initial target.
* Short Temper: While Berserk all cooldowns are 5 seconds faster.
* Violent Impacts: You have a 50% chance that your Exhaustive Blow will grant you 25% Rage.
* Takin' Chances: Now heals a low amount of damage every 4 seconds while in Furious and a moderate amount of damage while in Berserk.
* Accuracy: This ability extends the range on Flurry to 20 feet and increases the number of targets to 9.
* Shatter limbs: Increases affected target's cooldowns by 5 seconds.
Choppa 1.2c Patch Notes
Balance Changes
* Lotsa Choppin: This ability will now hit up to three targets. The average damage will remain the same on this ability, but will now vary.
*
Sit Down!: The ability now has a cooldown and the cost has been lowered.
*
Bring It On!: This ability will now deal less base damage, but will now receive benefits from stats and do critical damage.
*
Can't Stop Da Chop: The cost and damage of this ability has been lowered.
*
Furious Choppin': Fixed a bug that allowed this ability to receive too much benefit from stats.
*
Yer All Bleedin Now: Fixed a bug that prevented the initial tick of this DoT from firing.
*
Chop Fasta!: Your group will receive a 5 second cooldown reducing buff for 20 seconds.
*
Git to Da Choppa: The cost and damage have been reduced on this ability. Fixed a bug that prevented the pull from respecting immunity.
*
Yer Gettin Soft: The bonus on this ability now only applies to Path of Da' Savage abilities.
*
Red Goes Faster!: While Berserk all cooldowns are 5 seconds faster.
*
Wear Em Down: You have a 50% chance that your Exhaustive Blow will grant you 25% Rage.
*
Longer and Stronger: Now heals a low amount of damage every 4 seconds while in Furious and a moderate amount of damage while in Berserk.
*
Extra Choppin': This ability extends the range on Lotsa Choppin' to 20 feet and increases the number of targets to 9.
KDSt meg mi is összevertük már párszor, ettõl függetlenül igenis fájt 70% resisttel amikor tizen nyomták az aoet.
Egyébként meg továbbra is azt mondom hogy vagy a soft capen emelni kell valamennyit illetve valamennyivel jobban kell adnia afölött is a resisteknek mint most, vagy az aoe sebzéseket leszedni. Ez esetben megmaradna a megnövekedett single target dps, ami szerintem jár a kasztereknek, az viszont nem jár hogy öten megvédjenek egy keep doort 40 embertõl.
szerintem.
Amugy ha te RoF spammelesevel akarsz 1v1 ben tankokat 2shotolni, hat egeszsegedre. <#wow3>#wow3>
Meghat kurva sokat kell tenyleg gondolkodni, melyik aoe heal/damage skillt nyomogasd izombol, mert kb ez a war pvp :d
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Én csak néha lenyomok néhány gombot.
Egyszer már sikerült eljutni a WB kapuig, de nem jöttem rá, hogy hogyan nyílik.
Na én mára befejeztem az unalomig ûzött Fidel Vs ALL játékot.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
FoR nem tud akkorát critelni...wildfire se tud critelni
Miután szép lassan rdps lenukeolja az ajtokat akkor bementek azert hogy a rámpa tetejére /aljára spammelje mindkét oldal a gtaoet és se le se fel mert ha megprobálsz átszaladni rajta akkor halsz.
Szóval tök szép és jó hogy újra tudsz gyilkolászni a BWddel csak ezt nem úgy kellett volna megoldani szerintem hogy nemhogy egy mdpst de egy tankot se lehet nagyon kihealelni rvrben.
Mindezt ugy hogy BWk 75-80%a scben finom falat😊
Vagy a 40% soft capen kéne változtatni, bár ezt rossz ötletnek tartom mert pach elott nem sokkal már nekem is 70% koruli elemental resem volt és röhögtem az arcukba. A single target ágaik egyelõre én ugy nézem kb jók így ahogy vannak.
Viszont ha sok BW aoezett egy helyre igenis fájt 70% ressel is. Ez annyit tesz hogy egy szervezett bw/sorci-ra alapozó csapat teljesen ellehetetlenít minden meele karaktert.
A 2k+ BW crit meg nemes egyszerûséggel annak tudható be hogy, bár ha jól emlékszem a notes szerint pont hogy nem kéne nekik, de a funnel power és flames of rhuin critelnek, és intbõl is kapnak bónuszt. Tehát full combustion mellet kb 800at critel a FoR....
Az hogy a wildfire critel-e még nincs megerõsítve de nem lennék rajta meglapõdve...
Ebbõl te mit olvasol ki? 20 dothoz kb 6 BW kell ilyet még SCbe is ritkán látsz, fõleg olyat, hogy mind 1re focuszál. Akkor ez a mondat mirõl szól? Zrege berohan tank és meghal, különben 20 dot nem lehet rajta, nincs más oylan szituáció ahol ez lehetséges. Akkor ki nem ért valamit?😊)
"tankok sebzésérõl meg anyit, ne vicellj, vki dob rád egy hot ot, az nagyából elég is arra mit egy defes tank bohockodik rajtad" na ebbõl ki is derül mennyit értesz hozzá... eleve 750eket sebzek magamon átlag 2 secenként, ha chosen van akkor jóval többet + amit sebez õ. BO is elég szépen sebez még 1 kezessel is. Kérdezd meg a tankjaitokat mennyit sebeznek BWken ütés+ skill+ proc és ez pár secenként...amugy 1 hot nem tart ki még akkor se ha nem támad senki, jobb ha ezt tõlem tudod.
-á van mindenféle
-akkor kérek egy csokit
-tessék egy vanília
-de én csokit kérek
-tessék egy vanília
az mit csináljon, aki mondjuk core szerón oreder és destro karaktert is akar indítani?
ehhez tényleg sok ész kellhetett😊 vagy sok rinya priviben😊