Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kreeder44
hozzák már helyre.. !!! ezért nem mentem ma suliba??? XD

Jah az szép :S:S:S:S

Köcce!
Szaruman
A csigazabálók megint elb@sztak valamit. Másnak sem megy. Éljenek a franciák!

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hali all. Olyan problémám lenne, hogy nem akar elindulni a játék.
Megál Initializing..... nél és semmit nem csinál. Eddig pedig rendesen mûködött valami ötlet? Ha felrakom megint a patch-et megint le kell majd hogy töltse?
Lockolt zonaban multkor bevertuk egy keep 2 kapujat, tehat ez is elkepzelheto. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

összeesküvéselmélet😄 videót kellett volna venni róla... igazából lexarom, csak így esélytelen volt védeni😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szaruman
Na majd kipróbálom. Sztem csak egy újabb összeesküvés-elméletrõl van szó, vagy a mythic megint elbaszott valamit...

érdekes, mégis sikerült😛

Szaruman
Amíg a fortress nem contested, tudtommal nem lehet ütni a kaput.

token rendszer bevezetésével mindjárt másabb lenne egy kicsit a game😊 amúgy az megint csak elszomorító, hogy pl. az order úgy foglalta be a fortresst, hogy beütötték a kaput egy csapatnyi emberrel viszont csak akkor mentek fel a lordhoz mikor az elõzõ zónát lockolták, így a destronak ideje sem volt védeni...😊 Xploit?

Bááááááz akkor ezért volt ilyen ismerõs az elején a tag, de egyszerûen képtelen voltam a warhammer univerzumon kívülre asszociálni... Hülye én 😄 Köszi!
A másodikhoz nem tudok hozzászólni, én warhammer univerzumhoz hülye vagyok leszámítva néhány regényt. De inkább az érdekelne, hogy hol szerepelt az a videó.
TDC Geronimo
lol az bhaal a diablo univerzumból, ami az elején van, semmi köze a warhammerhez. Ami a végén az meg egy tomb king, ha nem tévedek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lenne 2 kérdésem nagy warhammer computer game expertekhez.

Adott EZ A GUILD PROMÓCIÓS VIDEÓ
Na és ebben 2 CGI-szerû jelenetet nem tudok hová tenni pedig úgy rémlik, hogy minden warhammeres játékkal játszogattam. mondjuk végig nem játszottam mindet, szóval valószínûleg valami ending cinematicok lehetnek de érdekelne, hogy pontosan mik.
Az elsõ ilyen 0:53 és 1:03 között a rusnyaság, aki mondja, hogy "There is no escape from chaos, it marks us all."
A második pedig 2:39-2:53 között a nyakigláb kétfejû démoncsóka.
TDC Geronimo
ja ott. Nem láttam hányan hullottak elöl, csak hátrafele néztem <#idiota>

TDC Geronimo
Az is jó lenne, ha kolbászból lenne a kerítés. Nem mondtad hogy nem tetszik csak látni ahogy látványosan szenvedsz itt jónéhány emberrel együtt 😄 Nincs semmiféle ködfelhõ, látom a hibákat én is, de megpróbálok mindig olyan dolgokat keresni, ami szórakoztat.

örülök, hogy elõtted a rózsaszín ködfelhõ fél év után is... nem azt mondtam, hogy nem tetszik a játék😄 jó lenne ha nem lagg lenne az egész... meg CC hegyek...

Szaruman
DBS várnál? Öntöttem az olajat 1000rel, jött a RP rendesen 😄

TDC Geronimo
Elõbbi várbevétel DWbe megint kurva jó volt. Gyönyörû tankwall elõl vagy 6 tank tolta Hold the linet egy vonalbam mögöttük meg szépen rendezetten a többi. 85%os állandó disruptal meg tolhatták a fos aoejüket a BWk sokat nem éreztem belõle :p Ilyen dolgok miatt maradok inkább az RvR zónába és nem teszem be a lábam az instákba, mert lehet hogy olykor lagos fos meg kismillióan vannak, de rengeteg olyan momentum van, ami nagy élmény és hát ugye a játék azért játék, hogy az ember szórakozzon -.- Tud ez rendkívül szórakoztató is lenni ám, de aki csak azért logol be 3 naponta, hogy letolhasson x instát utána meg elhordja mindennek az RvRt, annak elhiszem hogy fos a játék.

Szaruman
A próféta szóljon belõled. Egyelõre nagyon szar lett a t4es zerg, lagos fos sajnos.

BEAST
Hogy mondhatsz ilyet!? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

saxicola
A 10 napos trial verzióval akarok játszani, de nem enged be az elkészített felhasználónevemmel és jelszavammal. Mi lehet a probléma?

www.gportal.hu/bioshock

TDC Geronimo
"nagy változást nem nagyon fog eszközölni a mythic," ezt honnan veszed? Gondolod, hogy szarnak rá és nem csinálnak semmit annak érdekében, hogy jobb legyen az RvR mikor az összes fórum ettõl hangos? City sieget elismerték, hogy elszúrták és átalakítják azt is. 1.3-ba lesz elvileg az RvR revamp(token rendszer, keep/fort átalakítás stb.), de ezzel meg kell várni Mark haverunk postját :p US fórumot érdemes ám olvasgatni. EU meg nem tudom hol van, mert 1.2re ígérték azóta egy kurva szót se szólt a GOA róla.

hát bazd... amíg még van accom elvagyok így, nagy változást nem nagyon fog eszközölni a mythic, még 1 kari pl mint choppa már nem mozgat... idõhúzás? érted city siege-t is levitték 2 órásra, végén egy lord amit senki nem fog beütni😄 szal eltolták az "endgame"-et is...😊

jah igen RR-t alapból nem adtam volna bo-ért... legnagyobb baromság volt...

TDC Geronimo
izgalmas lehet 3 karival is letolni a vérgagyi pve instákat warba <#wilting> Ennél az RvE is izgalmasabb :p

a playerek azért járkálnak instába mert lassan már élvezhetõbb mint az orvr (élvezhetõbb/jobb szórakozás) mégpedig azért mert egy szarlagg az egész, teljesen mindegy milyen géped van, ahhoz meg kurvára nincs kedvem hogy BO-BO-KEEP-BO-BO és ezek között ugrálgassak... sc, insta, ennyi elég egyenlõre ezekbõl 3 karival felváltva folyamatosan tudok menni Lv-be / bb,be-be, mást nem nagyon lehet csinálni, playerek a hibásak, inkább a készítõk... nem hiszem, hogy nem látják pl. mennyi bw, engi mozog order oldalon és ezek ellenére még tápolják õket😛 GG

TDC Geronimo
😄

A BW-k meg szuper skillesek!Ma is megyek open rvr,es csak azt latom,hogy a BW-k pofaval a Fá-ba acsorogva toljak a killeket.Atmegyek Keephez mit latok? A Keep oldalaba pofaval a falba allva nyögnek a BW-k sorba.Aztan jott a siras,hogy a WE atvagta a torkukat.Pff

Szaruman
A mara mindig is ilyen no skill karakter volt, h kb 1 aoet kell vele nyomogatni? Ahogy nézem a nagy részüket, még facerollt sem lehet mondani, még azzal is több gombot nyomnának meg...

Szaruman
Mivel az endgame PvP része (fõváros ostrom) is gearcheckel, ezért KELL a loot. A stage 2 NEM csinálható meg inv/DP cuccok nélkül. Ez a probléma. A RvE részen én már túltettem magam, ott tök jól lehet farmolgatni (a playereket) 😊

TDC Geronimo
Teszek a gearre nagy ívben. Részben a playerek is hibásak, hogy nem hajlandók másért játszani csak a kibaszott lootért. Azért nem fogok egy halálbugos és még annál is unalmasabb pve isntába mobokat ütögetni, hogy +2 statom legyen a gearemen. Azért játszok, hogy szórakozzak és az nem az. Amíg az emberek nem változtatnak a hozzáállásukon addig lehet bármit csinálni. Én pl alapból elvenném a BOkért járó renownt, mert az, hogy meglátok orderest és egyedül futok ki a BOtól a másik 30 meg bent dekkol és 30 feetes távból végignézi, ahogy megöl 10 orderes az valahol kurva idegesítõ. Ja hát ha meg elvennék a renownt akkor még ennyire se foglalkoznának vele, hogy kié. Ez egy ördögi kör ;>

Szaruman
Malav, a gond az, h a mythic teljesen elbaszta a PvP gear progresst. Ha van védõ, akkor LEHETETLEN megcsinálni azt a PQ azokkal a bossokkal. Ha nincs védõ, akkor max 5-6x csinálod meg, de ahhoz is 30-35 ember kell LEGALÁBB. Ami 10-12 zsák, ami kb 1-2 embernek full inv set (TFH nincs 4 vállas 4 zsákban, ahogy a fórumon olvastam). A védõknek még kevesebb. Ezek után mit vársz? Szar az egész. Ráadásul mindezt egy lagos fos környezetben. Sokan inkább lemennek LVbe, ott azért jóval több eséllyel esnek cuccok, amik hasonló kategóriát képviselnek.
Egyelõre a mythicnek kellene vmit tenni, nem a playerek a hibásak.

TDC Geronimo
Remélem nemsokára elérünk oda, hogy IC veszít csillagot és lockodik az összes nyomorék insta. Végigkerestem az összes nagyobb guildet és mindegyik az instákban dekkol, ahelyett, hogy segítené a realmjét, merthogy ez pvp játék lenne vagy nem? Majd ha lockolva lesznek talán kimerészkednek és rájönnek, hogy hoppá talán mégis meg kéne védeni azokat a nyamvadt BOkat meg keepeket -.-

Szaruman
A perlolra? 😊

TDC Geronimo
Hát a gyerekes szpemmjeidre mi másra :p

Szaruman
Mire gondolsz? 😊

TDC Geronimo
Fogadjunk hogy a te WHd neve Andreu. Más nem lehet ilyen szerencsétlen 😄

TDC Geronimo
Hát azért IBt nem kell félteni még mindig :p 1.3ba elvileg foglalkoznak majd IB/BG párossal. BGre rá is fér a kis tuning :y

Szaruman
IB már csak közepes-közepes alatti tank. Ahogy néztem, most chosen a dps-király tank, illetve majd a SM.
Erõviszonyok alatt más értettem, nem a balance-ot 😊

változtak bizony, order OP lett... érdekes azóta fidel se panaszkodik... nc😊

TDC Geronimo
tegnap anguish/loathing buildel elvertem egy IBt. Nem hittem a szememnek ráadásúl 80% hpm maradt végére <#idiota> Igaz ez BG és nem Chosen :p Mennyi armort szed le 1.2 után az IB? Érezhetõ, hogy BGvel már nem kap szét 10 sec alatt -.-

Szaruman
Egyik embernek már volt ilyen. Azt hiszem, h vmi data file volt neki sérült, és újra rakta a cuccost. De nem vagyok benne biztos.

MEdievil
Bármelyik szerverre lépek is be 1 perc után ledob addig pedig maximum egy kis területet járhatok be mert nem tudok beszélni az npc-kel és megtámadni sem lehet semmit. Tegnap délután még tudtam játszani este óta viszont ez van. Van bárkinek valamilyen ötlete mi lehet a gond? Net probléma nem hiszem minden más tökéletesen megy online.

F

Rage47
pedig kipróbálnám, mert nagyon megtetszett a Warhammer világa, miután játszottam a DoW2-vel😊
Szaruman
Hogy mekkora imba szar lett a chosenböl...

Szaruman
Azóta... változtak az erõviszonyok 😉

lehet róla szó szvsz😊 csak pont az AODnál volt régen, hogy az "szabályellenes"😛

lemerült a billentyûzet annál a két karakternél😊

Szaruman
Kellene 6v6okat szervezni. Legalábbis nálunk lenne rá igény 😊 Végre nekem is olyan cuccaim vannak, h nem égõ mennem 😄

egy boss kivételével easyplay