Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Persze nem csak a Casual mortis létezik. K Azgal order oldalon is vannak magyar klánok.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

mondjuk nekem pont ez szimpatikus benne, hogy igazából itt nem a gear hajszolásáról szól a játék (vagyis én személy szerint csak azért akarom, mert jól néznek ki 😊 ) statokra sokszor egy-egy kék cucc sokkal jobb.

Ez igen, ennyi konkrét példát, érvet / ellenérvet ne sorolj már fel, mert a magamfajta átlagos fórumozó korlátolt felfogóképessége nem teszi lehetõvé azok megértését <#idiota>

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

ha orderrel indítasz, szeretttel vár a Casus Mortis a karak eight peaksen😊 van most sok low lvl játékosunk😊

destróval meg gondolom karak azgalon próbálkozz😊

warlord set nem lenne rossz azért😉 de abban igazad van, hogy statra minimális az eltérés...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ami a legroszabb a jatekban, az a szombati maintenance utan kovetkezo hetfoi maintenance... szerdan megint lesz egy vagy mi a szosz.?.
valóban. viszont az nagyából egy szánalmas fos jelenleg a játékban
és csak arra való hogy kiszedj egy ujabb geart ami nem kell semmire 😊

altdorf/IC fighthoz nem árt a nagyobb ward invader/DP

nem wowoztunk mi egy klánban BS-en anno?😊

Az hogy menyire tudsz fejlõdni, attül függ mennyit tudsz/akarsz játszani. A gearekrõl csak annyit, hogy ez nem errõl szól, itt nem leszel attól sokkal jobb hogy megvan vmeik "szuper páncél"
Bárki simán fel tud öltözni, szinte ahogy a kedve tartja, a nagy szetek max. anyiban különböznek, hogy talán jobban néznek ki...ennyi.

Ivan erzem eza te kedvenc videod lesz 😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

BEAST
fanboi <#nezze><#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
A pugokban sok a hülye, premade csapattal általában nincs gond.

magasabb szinteken mennyire tudják az emberek, hogy mi a dolguk? kicsit zavaró, hogy a nagy ork tankok hátul kuporognak a sarokban, mindenki a tankot üti elõször, a healerek a turreteket ütik kézzel ahelyett hogy helalelnének. a dpseseket ha bántják a healerek még véletlenül sem foglalkoznak vele (a tankokkal se nagyon).

A csavo tuti Bloddscalp-os. <#gunyos1>

Alapjatekhot kapsz 30 napot.

Valoban rosszabb mint a wow,mert nem ugralhatsz egesz delutan a kisvonatoddal Orgrimmarba,meg nemkell levernek 10.000 mobot,hogy megvehesd magadnak a legjobb lovat.

kakaoskalacs
egy kérdés, rögtön rendeljek 60 napos cardot is mellé vagy elég egyenlöre a game?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Vmiért úgy érzem, h nem ennek a kollégának lesz mérvadó a véleménye.

Torzonborz
jah minden rosszabb mint a wow.
a wow az über .
a wow a legyõzhetetlen.
húúú megyek is wowzani

jah /szarkazmus <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

zomgzerg
egy negatívuma van; rosszabb mint a wow

kakaoskalacs
hmm ez elég jonak tünik 😊 hetfon rendelem is 😄

A recsegõ-ropogó, akasztott emberekkel díszített, varjak által körberepkedett szélmalmokat semmi nem tudta nekem ûberelni a warban, sõt, más játékban se sûrûn. Mondjuk igaz, ami igaz, T4ekben nem nagyon jártam. Sajnos azonban ezeknek a fílingjét nem igazán tudja egy kép visszaadni.
TDC Geronimo
Grafika stílusos és szép, ehhez kicsit bele kell turkálni a videókari driverbe is 😊 Itt van 1-2 hely, lentebb írta valaki, hogy hiányoznak neki a szép tájak. Hát azért van bõven WARba ilyen 😊

kakaoskalacs
kössz 😊

jaja😊 de amúyg most rákerestempár magyar fórumra,h hátha valahol jól leírják... hát basszsu 99%ban mindegyiken egymást baszogatják😄

mindenki ignorálja azt a részt,h "...véleményem szerint.." 😄

TDC Geronimo
mindjárt jönnek és jól lefanboioznak! 😄

az én véleményem:

+sztem überfasza
+grafikája nagyon szép
+public questek
+pvp állatisten😊
+klassz kasztok => függenek egymástól a csatatéren

-szakmák

TDC Geronimo
Nézd meg magad, ott a trial :p

kakaoskalacs
Üdv 😊 diohéjban valaki foglalja össze a jatek pozitivumait /negativumait ha kérhetném 😊 Grafikailag milyen meg stb
a heten beruhaznek rá fontos lenne

Hali.Aki nagyon vágja a warhammer online-t és régóta játszik meg mindent tud róla azzal szeretnék beszélgetni.Egy msn cimet dobhatna privátba vagy ide.
vannak tök szép tájak is benne😊 szakmák télleg gagyik😊 amúgy az,h abbahagyták.. hát adott szervereken ígyis tömeg van. sztem az hagyja abba, akinek a játékban a cél a farmolás meg cuccok szerzése, és nem a játékjélmény, a nagy csaták, stb... (mondjuk közelegnek az új szettek, újabb rvr rendszer, stb...)

wotlk

Azt mondja az eggyik küldetésben hogy a toronyõröket a Cluster of Stenc c. tárgyal nyírjam ki... DE azt hogy kell használni? Akármit kattintok rá nem reagál..
r40 az rank40 vagyis ahogy te mondod lvl40 (1-40)
az rr40 pedig a renown rank40, vagyis a pvp rang (1-80).

anti hero

Eddig én se nagyon értem. nagyon hangulatos a cucc...
Áruljátok már el miért hagyta abba annyi ember a játékot. Eddig nekem így lvl 10-ig nagyon tetszik a játék. Mi van, illetve mi nincs high lvl-en, ami hiányzik? Nekem eddig a wow-ból ismert professionok, meg a szép tájak/városok hiányoznak...

egyébként mi ez az r40, meg rr40?

Oké azt vágom hogy itt lehetne venni.De nekem csak 30napos kellene,az a 2.99euro sok érte.Vagy hol kell átutalással vásárolni pontosan ha lehet?
war-europe.com-on. énis sima bankártyával tolom

Hali.Letöltöttem a trial verziot.Ugytudom hogy a triallal is lehet tolni ha felupgradelem.1honapra megakarom venni a pre paid kártyát,de banki átutalással akarom csinálni.Azt hol tudom megtenni?
tipikus fel 12 mult es semmi mozgas...
na vazeg akkor ugyanaz lesz mint wownal... buzi franciak, es akkor hogyan lesz choppam? 😊
Szaruman
Már semmit. Az eventnek szerdán vége volt.

És azért ilyenkor van karbantartás, mert a csigazabálókra bízták a szervereket.

De miert szombat reggel van karbantartas? miez a hulyeseg...?

amugy en mint noob had kerdezzem mar meg miez abitter rivalsz szal mit kell tennem hogy lehessen choppam...?
Szaruman
VMiért megint nem mennek a szerverek...

Sorci megcsinálja ugyanezt. Miért lenne hányinger?
Caster ez a dolga. Ha már minden szálfuvalattól összeesik hagy sebezzen már.
Amúgy meg ha egy szál healt se kapsz teljesen mind1 hogy 3sec alatt vagy 8 sec alatt halsz ki.
De jó látni hogy a destronak is tud annyi esze lenne mint ordernek 😊 Rohanjunk elõre ész nélkül 😊
De healerként azt mondom hogy rendes csapattal ez az aoe nem lehet gond. Persze ha nem 5x többen vannak.
"We will perform a server maintenance on all European servers on Saturday morning, between 9.00 CET and 11.00 CET. We'll keep you updated here!"

Ennyi.
Az üzenet pedig lényegtelen, valószínûleg valamit tesztelnek, updatelnek, állítgatnak és az ezt a hibaüzenetet kreálja. És amint jók lesznek a szerverek írni fogják, mert írni szokták.

..remélem a közelgõ re-enlistment miatt tartanak karban 😄
ElfQT
OK valszín azért mert állnak a szerverek. Az üzenet mindenesetre balfasság.

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Leszedtem az EU trialt. Mindegyik szerver aszondja hogy not available to trial accounts. Király. Van trial, de nincs.

Vigyázat, a leopárd harap!