Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
ha van normális healer mennyiség akkor igen csak élvezetes harcok alakulnak ki..
ofcorse ha papírkutyával játszol, akkor az éle nem lesz könnyebb akkor healerrel sem sokkal..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Magh
Engem meg pont az zavar alacsony szinten, hogy gyakorlatilag nincs CC, így egy zergfest az egész.

BEAST
Working as intended! Valojaban te vagy a nub, mert szegeny orderes kasztok mind underpoweredek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

majd nerfelelik, kicsit viccesnek tartom, hogy a WE-nek közel kell mennie az a szerencsétlen WH rangedbe nyomja ugyanazt...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szaruman
Épp wipe volt instában, szóval van 1 kis idõm 😄

A pve részt igazából leszarom, az azért van, h elbasszunk 20-30 napot lvl 40ig. Illetve késõbb a loot miatt, de minél kevesebb, annál jobb.

A pvp: alacsony tierben NAGYON fun a pvp. Ha a max szinten van vki az adott tierben, és tudja használni a karit, akkor nagyon jól lehet szórakozni. Sajna egyre több CC van a magasabb tierekben, de elméletileg a C&C team ezt is változtatni akarja.
T4ben van pár dolog, ami szar tud lenni. Egyik a lag. Ez sztem fõleg a franciák sara, de mind1, én utálom õket enélkül is (headstart, anyone? 😄). Aztán az elbaszott aoe. A HP 10-20%a lemegy egy spelltõl, amit egyszerre 5en tolnak= halál 4 sec alatt. Aztán az elbaszott keeptervezés. És az elbaszott fõváros ostrom. Ezt elméletileg javítják 1.3ban (április). Én most faszául elvagyok, mondjuk 1 hónapja kicsit depis idõszak volt, de 1.2 földobott (buffolták a karimat 😄).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Én is leírom, csak most kis orvr van t1ben 😄

ertem koszi. meg elmelkedek akkor egy sort a trial 8 napja alatt😉

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

ja igen, ami engem zavart azért, lehet hogy mást nem, az az, hogy az egésznek olyan hangulata van, mintha az egész világ háborúban állna, és mindenhol ostrom lenne. nincsenek olyan nyugodt idilli területek, mint egy Elwynn Forest, vagy akármi... Jó, oké, hogy még a rövidítése is az, hogy WAR, meg pvp orientált, egy perc nyugalom sincs, de pont ebbõl fakadóan nincs értelmes profession sem benne, nem lehet annyira elmélyedni benne ebben az értelemben. persze kinek mi jön be

hm, hm, hm, amennyit lehetett a triallal, azt most megnéztem, de nem fogok elõfizetni rá... elég sok mmo-t megjártam már, huzamosabb idõt csak az swg-vel és a wow-al töltöttem mondjuk.

a játék hangulata szerintem el van találva. ez az idióta angol akcentusa az orkoknak, a kis idegesítõ mitugrász törpök, szóval össze van rakva na. de hogy megmondjam az õszintét, én jobban bele tudtam élni magam a nightelfembe. De ez ízlés kérdése, szerintem tényleg nagyon jó ez is. a tájak mondjuk nekem konkrétan annyira nem tetszenek, még ezeken a képeken se annyira. A wowban is egy idõ után unalmasak, de azt a hangulatot, amíg felnevelgettem a kis nightelfemet, azt egyelõre ez nem tudta visszaadni. persze t1-ben vagyok...

a fejlõdés viszont nagyon jó... az elsõ karakteremmel, amit 10-ig húztam, nagyon bejött, hogy van lore, meg el is olvasgattam a questeket, és izgalmas volt fejlõdni. Aztán mikor csináltam egy tankot és healert pvp-re, akkor azért elég szar volt végignyomkodni a questleírásokat, nem izgattak különösebben. de ez, hogy lvl1-tõl is lehet pvp-vel fejlõdni, ez szerintem egyedülálló.

viszont ez a pvp, hááát... iszonyatosan szórakoztató, ezt bevallom, de azt az érzést érzem, amiért a DotA-t is abbahagytam. Hogy legszívesebben a családjaik elõtt akasztanám fel a csapattársaimat. Föl tud baszni, hogy egy tuti biztos nyertes pozíciót azért vesztünk el, mert nem tudja csak pár ember, hogy mi a dolga. Ötletesen van kitalálva a pvp a játékban, de nem kell nekem a feszültség... magasabb szinten premadeval biztos más, de nincs fixen idõm, akkor játszanék amikor épp van idõm/kedvem, ezért pugra vagyok kárhoztatva

és amúgy meg leszophat az összes mmo, olyanok mint a drogok, leírhatatlanul jók, csak közben elviszik az idõdet, megfogadtam hogy nem...

summa summarum, ha elõfizetnék vmire, akkor tuti ez lenne. egy idõre. aztán persze, ha már megtörtem a fogadalmam, akkor visszamennék wowozni, de ez most nagyon bejött

akkor esetleg mas sokkal batrabb valaki?😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

BEAST
Ide nem meri, mert lebuktatnank hogy megint kamuzik <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

esetleg ha leirnad😊 akkor masok is okulnanak ezen a decens kis forumon😊

Szaruman
Akkor nem fogom tudni elmondani a tapasztalataimat 😊

viccelsz? dehogy van meg😊) mar ts-em sincs egy ideje😄

Szaruman
Megvan még a GWs ts címe? Ha igen, gyere föl 😊

Nohat, reg nem latott ember, mizujs arpikam? Na, igen PVP erdekelne leginkabb de amit eddig lattam az kb ilyen ally battlera emlekeztetett😊

Szaruman
Gyuri, te itt? 😄

Pozitív: hangulatos, jó pvp lehetõség, ha van normális csapatod.
Negatív: Zergfest általában, bugok, lagok.

Sracok, epp most trialolgatom ezt a WAR-t, tudna esetleg valaki egy rovid osszefoglalot irni hogy miert jo ez a jatek? Eddig kb ket napot jatszottam, PVP-bol nem sokat lattam, PVE-be meg kicsit sok volt a jovesmenes.

Meg nem dontottem el hogy befizessek erre, segitsetek nemi tanaccsal pls😊 Korabban guild warsoztam jo sokat

Megláttam a szalagcímet "Big news on the horizon" és már meg is örültem, hogy jön az EU-s re-enlistment, de tévedtem, brühühü.
TDC Geronimo
Na szerdán megkapjuk végre EU fórumot -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

huha😄 jokerdes wow elejen voltam BS en aztan atmentem TNRe😄
Tehat nem kizart😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

BW/sorcinak Invader set utolsó bonuszara(+20 range)én nem mondanám, hogy fos vagy nem lesz a karid erõsebb, jobb. Az a +20 range orvr,váraknál,scbe harc kimenetelét nagyban befolyásolja. Caster ennél többet nem is nagyon kívánhatna. Messzebbre lehet rakni a gtaoe<#hehe>, vagy fentrõl a tetejérõl a várnak tudsz lõni bárkint viszont õ nem ér el, vagy orvr/scbe 120ról tudsz kiteolni. BWnek invader visz mindent, szerintem<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
Ja, az afk RvE BOnál az sem segít 😉

TDC Geronimo
nekem meg hiába van 3-4k armorom 😄

Szaruman
Nekem viszont ahhoz kell, h ne a respawn gombot bámuljam. +- 1k hp sokat számít, ahogy néhány 100 stat is. Nekem nincs 3-4k armor 😊

TDC Geronimo
Nekem nem kell cucc, hogy jól érezzem magam, meg amúgy is gimped classal játszom :p Ha healelnek úgyis lehet pwnolni, ha meg nem akkor mind1. Bár találtam egy speccet végre azon a fos BGn is, ami elég jó 1v1re pár class ellen ;o

Jockey
nem látod a fától az erdõt úgy fest..
máshogy kérdezek, hátha megérted:
Hányszor voltál az IB-el 1v1-et keresve rvr területen? És hányszor találkoztál 1v1-el rvr területen és ez milyen arányban van a tényleges pvp játékidõdhöz képest?
Értjük mi miröl beszélsz, csak nem 1 classt kéne kiragadni, hanem általánosságban beszélni, mert ez volt az a alap kérdés...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A te általad felvázolt helyzetben persze, hogy számít a gear, ebben teljesen igazad van. De a WAR magja a csatatér, az ostromok, az sc, ahol nem bírod kerülni a "túlerõ" jellegû szituációkat.
Két kezemen meg tudnám számolni hány tiszta, halálig tartó 1 vs 1-ben vettem részt szeptember vége óta (igaz nincs "orgyilkos jellegû" dps kasztom, akinek ez mondjuk lételeme 😊).

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

félre vagyok értve áááá😊

Szaruman
3v1ben persze, h mind1, h mi van, de sztem azért normális ember kerüli a 3v1 szituációkat. Viszont sokan keresik a kiegyenlített fightokat (én is), ott pl más a helyzet. Én fõleg arról beszéltem most.

Ember, el se olvasod amit írok: "Teljesen mindegy, milyen a geared, milyen a renown szinted, ha RVR-ben vagy sc-n 3an mennek rád, heal-el megtámogatva, míg éppen neked senki nem segít, mert másra figyelnek." (Tox ez rád is vonatkozik).

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Szaruman
Ofc nem a hülyelámákról beszélek. Ha valaki béna, és pl a pozicionális skilleket szembõl nyomogatja (torment/AW), akkor azon a rr80as set sem segít. Ellenben ha vki tudja használni a karakterét, és mondjuk DP setben van (WHnak az elég jó) LVes cuccokkal, akkor te az annihilátoros karaktereddel a fejed tetejére állhatsz, õ akkor is hatékonyabb lesz.

Szaruman
Tudok neked ajánlani pár videót (tropik WE video pl...). Ha azok után azt mondod, h nem számít a gear, akkor más játékkal játszunk. A gear az egyik legfontosabb ebben a játékban. Bárki bármit mond.

1v1: nem mindenki szereti a zerget. Atm a zerg a healer/rdps karik mekkája. Illetve még az aoevel rendelkezõ mdps-é (= destros mdps karik -.-). Én a WHval vagy megyek leechelni egy warbandbe, vagy megpróbálok megütni valaki, ami kb úgy néz ki, h random leesik a stealth, és kifingok a 23525242545 PoS-tól. Úgyh ilyenkor jön az, h megyek arra, amerre nincs zerg, és tudom, h van átmenõ forgalom. Ott pl lehet jó kis verekedéseket rendezni. Vagy pl SCben van pár olyan WE, akirõl tudom, h keresztbe(SPben)/hátulról fog jönni, és várok rá. Kombajnovával(rr69 WE) egész jó kis 1v1eket szoktam tolni 😊

hát ezt énis aláírom,h a 3anni+2conq szettemmel simán überelm a conq+darkpromis kombót viselõ wh-kat.. 😊

Még mindig ez az 1 vs 1 mentalitás... néhányan soha nem fognak kinõni belõle, és mindig azt fogják nézni, hogy az adott karakterük egy adott felszereléssel milyen egy másik ellen.
Teljesen mindegy, milyen a geared, milyen a renown szinted, ha RVR-ben vagy sc-n 3an mennek rád, heal-el megtámogatva, míg éppen neked senki nem segít, mert másra figyelnek. Nincs tiszta 1 vs 1 szituáció (na jó az egy-két genyó WE-t / WH-t leszámítva, kik azt lesik valahol az ellen warcampja mellett megbújva, hogy mikor jár arra egy magányos lovas 😊), vagyis ahogy RaSzTah is leírta nem sokat számít a jobb gear / magasabb renown.

Szaruman
Túl sok információ volt 1xre, fejtsd ki bõvebben.

#14627: sokan a funért játszanak, de mivel ebben a játékban a gear számít sokat (többet, mint a skill), ezért nem mind1, h miben rohangál az ember. 3 hónapja nagyon fasza volt a WEm anni gearben (meg persze kicsit OP volt a kari is), de most már bárki agyonverné. Ahogy a szar zöldekben lévõ IBmet is lerákták, viszont sentinelben ilyen gondjaim már nem voltak. És ugye ezek még nem is highend gearek.

4 40-esem van mostmár, egyik sem érte el az rr50+-t, szvsz sokat nem is számít az a pár % +crit... jobban mozgat az, hogy bármelyikhez van kedvem, healer/tank/ranged/melee van mibõl választani😊

TDC Geronimo
<#eljen>

És mi van ha mégsem? Mi van ha nem az a cél, hogy csak egy karakter és az legyen max gear, max renown?
Hidd el sok játékos van ezzel így. A "játékért" játszanak és nem a maxolásért. Sosem lesz 50nél magasabb renown-om, vagy full invader setem, és tudod mit? nem is érdekel. Ellenben jól elvagyok a többi karakteremmel (melyek közt bizony van destru is 😊).
A válasz tehát: bizony lehet hosszú távon is több karakter, és éppen a helyzet / lehetõségek döntik el mihez van az embernek épp kedve.

értemÉN ám akkor ne vedd magadra, igazad volt egyoldalú😛

FAQ-ba nincs is ilyen😊 ám egy bizonyos idõ után már ez se lehetséges.

vissza szerencsére már nem fogod kérni, mi mindenképpen jobban jártunk a "távozásotokkal" gondolok itt arra a 3-4 emberre, akik mentek mondván ott milyen jújjdejólesznekik, így legalább egyesülhettek a magyar klánok destro oldalon 😊 ha ennyi kellett volna az elején akkor kapásból kickeltem volna ;P , fõleg, hogy utálom a kétszínûséget, akinek nem inge...

vissza lehet kérni letörölt karit? na errõl nem tudtam (FAQ-t nem olvasgattam😊 ), és ez viszont jó dolog

Szaruman
Hosszú távon úgysem fog senki sem 2 karival játszani. Le fog maradni a többiekhez képest mind gear, mind RR tekintetében. Egyszer eldönti, h mit akar, és kész. Ha nem tetszik neki, vált (ahogy én tettem). Karit lehet törölni, és letörölt karit vissza lehet kérni.

ez abszolute nem versenyzés sztem és senki nem ócsáról semmit. amit leírtam azt elolvastad?

annó tökjó volt amikor szépen ketté volt választva,h order: dron, destro: azgal.

mindkét szerón tudtam rendesen normális magyar közösségben játszani. namármost akkor aki most kezdi, annak esélyt se akar senki sem adni,h ezt megtehesse?

vicces, ahogy "versenyeztek" az emberekért egymást ócsárolva😊

Ja még annyi, hogy persze, hogy létezik Azgalon is order (AoD-ról tudok), de hol láttál olyat, hogy rossz szóval illettük õket (sõt még burkolt dicséret is ment nem egyszer, hisz' elég sok volt guildtag van most AoD-ban).

ez így van😊 ha a gearen múlna minden akkor már megint egy sokat emlegetett játékban érezném magam...:S
azért a fegyókat érdemes Lv-bõl kiszedni

Neked tulajdonképpen mi a bajod, hogy egyfolytában cseszegeted a CM-t? Eddig nem foglalkoztam vele, de a sokadik után gondoltam megkérdezem.

ez így van de ha mondjuk ki akarja próbálni mindkét oldalt, ráadásul ne adj isten magyar közösségben, akkor sajna ezt egy szerveren nem tudja megoldani, és ha jól tudom azgalon azért a magyarok fõleg a destro oldalon képviseltetik magukat