Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ofcorse ha papírkutyával játszol, akkor az éle nem lesz könnyebb akkor healerrel sem sokkal..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
A pve részt igazából leszarom, az azért van, h elbasszunk 20-30 napot lvl 40ig. Illetve késõbb a loot miatt, de minél kevesebb, annál jobb.
A pvp: alacsony tierben NAGYON fun a pvp. Ha a max szinten van vki az adott tierben, és tudja használni a karit, akkor nagyon jól lehet szórakozni. Sajna egyre több CC van a magasabb tierekben, de elméletileg a C&C team ezt is változtatni akarja.
T4ben van pár dolog, ami szar tud lenni. Egyik a lag. Ez sztem fõleg a franciák sara, de mind1, én utálom õket enélkül is (headstart, anyone? 😄). Aztán az elbaszott aoe. A HP 10-20%a lemegy egy spelltõl, amit egyszerre 5en tolnak= halál 4 sec alatt. Aztán az elbaszott keeptervezés. És az elbaszott fõváros ostrom. Ezt elméletileg javítják 1.3ban (április). Én most faszául elvagyok, mondjuk 1 hónapja kicsit depis idõszak volt, de 1.2 földobott (buffolták a karimat 😄).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
a játék hangulata szerintem el van találva. ez az idióta angol akcentusa az orkoknak, a kis idegesítõ mitugrász törpök, szóval össze van rakva na. de hogy megmondjam az õszintét, én jobban bele tudtam élni magam a nightelfembe. De ez ízlés kérdése, szerintem tényleg nagyon jó ez is. a tájak mondjuk nekem konkrétan annyira nem tetszenek, még ezeken a képeken se annyira. A wowban is egy idõ után unalmasak, de azt a hangulatot, amíg felnevelgettem a kis nightelfemet, azt egyelõre ez nem tudta visszaadni. persze t1-ben vagyok...
a fejlõdés viszont nagyon jó... az elsõ karakteremmel, amit 10-ig húztam, nagyon bejött, hogy van lore, meg el is olvasgattam a questeket, és izgalmas volt fejlõdni. Aztán mikor csináltam egy tankot és healert pvp-re, akkor azért elég szar volt végignyomkodni a questleírásokat, nem izgattak különösebben. de ez, hogy lvl1-tõl is lehet pvp-vel fejlõdni, ez szerintem egyedülálló.
viszont ez a pvp, hááát... iszonyatosan szórakoztató, ezt bevallom, de azt az érzést érzem, amiért a DotA-t is abbahagytam. Hogy legszívesebben a családjaik elõtt akasztanám fel a csapattársaimat. Föl tud baszni, hogy egy tuti biztos nyertes pozíciót azért vesztünk el, mert nem tudja csak pár ember, hogy mi a dolga. Ötletesen van kitalálva a pvp a játékban, de nem kell nekem a feszültség... magasabb szinten premadeval biztos más, de nincs fixen idõm, akkor játszanék amikor épp van idõm/kedvem, ezért pugra vagyok kárhoztatva
és amúgy meg leszophat az összes mmo, olyanok mint a drogok, leírhatatlanul jók, csak közben elviszik az idõdet, megfogadtam hogy nem...
summa summarum, ha elõfizetnék vmire, akkor tuti ez lenne. egy idõre. aztán persze, ha már megtörtem a fogadalmam, akkor visszamennék wowozni, de ez most nagyon bejött
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pozitív: hangulatos, jó pvp lehetõség, ha van normális csapatod.
Negatív: Zergfest általában, bugok, lagok.
Meg nem dontottem el hogy befizessek erre, segitsetek nemi tanaccsal pls😊 Korabban guild warsoztam jo sokat
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tehat nem kizart😄
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
máshogy kérdezek, hátha megérted:
Hányszor voltál az IB-el 1v1-et keresve rvr területen? És hányszor találkoztál 1v1-el rvr területen és ez milyen arányban van a tényleges pvp játékidõdhöz képest?
Értjük mi miröl beszélsz, csak nem 1 classt kéne kiragadni, hanem általánosságban beszélni, mert ez volt az a alap kérdés...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Két kezemen meg tudnám számolni hány tiszta, halálig tartó 1 vs 1-ben vettem részt szeptember vége óta (igaz nincs "orgyilkos jellegû" dps kasztom, akinek ez mondjuk lételeme 😊).
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
1v1: nem mindenki szereti a zerget. Atm a zerg a healer/rdps karik mekkája. Illetve még az aoevel rendelkezõ mdps-é (= destros mdps karik -.-). Én a WHval vagy megyek leechelni egy warbandbe, vagy megpróbálok megütni valaki, ami kb úgy néz ki, h random leesik a stealth, és kifingok a 23525242545 PoS-tól. Úgyh ilyenkor jön az, h megyek arra, amerre nincs zerg, és tudom, h van átmenõ forgalom. Ott pl lehet jó kis verekedéseket rendezni. Vagy pl SCben van pár olyan WE, akirõl tudom, h keresztbe(SPben)/hátulról fog jönni, és várok rá. Kombajnovával(rr69 WE) egész jó kis 1v1eket szoktam tolni 😊
Teljesen mindegy, milyen a geared, milyen a renown szinted, ha RVR-ben vagy sc-n 3an mennek rád, heal-el megtámogatva, míg éppen neked senki nem segít, mert másra figyelnek. Nincs tiszta 1 vs 1 szituáció (na jó az egy-két genyó WE-t / WH-t leszámítva, kik azt lesik valahol az ellen warcampja mellett megbújva, hogy mikor jár arra egy magányos lovas 😊), vagyis ahogy RaSzTah is leírta nem sokat számít a jobb gear / magasabb renown.
#14627: sokan a funért játszanak, de mivel ebben a játékban a gear számít sokat (többet, mint a skill), ezért nem mind1, h miben rohangál az ember. 3 hónapja nagyon fasza volt a WEm anni gearben (meg persze kicsit OP volt a kari is), de most már bárki agyonverné. Ahogy a szar zöldekben lévõ IBmet is lerákták, viszont sentinelben ilyen gondjaim már nem voltak. És ugye ezek még nem is highend gearek.
Hidd el sok játékos van ezzel így. A "játékért" játszanak és nem a maxolásért. Sosem lesz 50nél magasabb renown-om, vagy full invader setem, és tudod mit? nem is érdekel. Ellenben jól elvagyok a többi karakteremmel (melyek közt bizony van destru is 😊).
A válasz tehát: bizony lehet hosszú távon is több karakter, és éppen a helyzet / lehetõségek döntik el mihez van az embernek épp kedve.
annó tökjó volt amikor szépen ketté volt választva,h order: dron, destro: azgal.
mindkét szerón tudtam rendesen normális magyar közösségben játszani. namármost akkor aki most kezdi, annak esélyt se akar senki sem adni,h ezt megtehesse?
azért a fegyókat érdemes Lv-bõl kiszedni