Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeboo
Közben újra regeltem és megadta a 10 napot.

Zeboo
Hi all,

Bocs a n00b kérdésért. Ma regeltem az eu-s oldalon, hogy kapjak 10 napos free trial-t, kész az account, de serial-t honnan tudnék szerezni?

0Fritz0
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kemelol
Endgame pvp, meg rr farm, hat te nagyot fogsz koppani <#whatever>
Elobbi nem letezik, utobbi meg total ertelmetlen, valahol rr55 kornyeken rajossz, hogy innentol mar semmit se szamit az rr sem. Kiteszed a 6% crit heal/damage renown szart es felveheted full invadert is. Annihilator anno setagalopp volt, most atlag masik 100 emberrel dobsz ra a total idiota cont systemmel :d invadert fidel leirta, dps kasztnak az a top kb pvpbol, healerkent annihilator felett ne is almodj gearrol pvpbol mert mind dps.
Amugy full casual jatek, nuku content es pvpnek sincs legalabb igazi melysege.

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Abba haltam bele, hogy nem eldobtál hanem neki az oldalának és lesetem, de ilyenkor már zuhanás sebez. 1 szintel lejjebb estem és 1 valami visszasebzés megölt 30-40 hpról.😊)
Amugy ott volt 1 n00b 40es archmage is, de healet nem adott hanem lordnál bevárta destrosokat, pedig ha feljön velem egész szép írtás lehetett volna.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Mibe haltál bele, mert 100 haten eldobtalak elvileg ami áthajít 1.2 óta a pályán, de miután eltoltam eltûntél a szemem elõl 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Most fognak valamit kezdeni az aoekkel, remélem ennek a javítása közötte lesz -.-

TDC Geronimo
Mondjuk ez persze a játék hibája is, hogy ilyen lehetséges 😞

CoF-nál?
Gondolhattam volna, hogy 1 magyar zaklat.😊 pár embert azért magammal vittem így egalba távoztam én is ti is a keeptõl. Amugy ha nem jössz fel kövi RoFnál megölöm magam.😊
Látod nem a spellel van a baj hanem a gtaoe-val, de én ezt már akkor tudtam amikor még el se kezdtem a játékot, mert Daocba ugyan ilyen volt gtaoe váraknál. Ott is elbujhattál, sõt ott még koordinátát is be lehetett írni és elmenthetted õket, így nem kellett keresgetni a pontokat mint itt.😊

TDC Geronimo
Melee nem basz agyon a sarokból egy fal mögött megbújva 80 feetrõl. Olyan szinten irritálóak ezek a BWk számomra hogy elmondhatatlan :d Ahogy láttam, hogy ma befutottál keepbe egybõl fent kerestelek valami eldugott sarokba, ahonnan szpemmelheted a LoS aoet :d

76os a legmagasabb Azgalon 1 runapriest, ebbõl ki tudod számolni.😊) Õ kezdettõl nyomja és elég sokat. Én 74 leszek talán holnap ha minden jól megy és ahhoz, hogy 76 legyek 2 hétig olyan 10-12 óra pvp kellene.
Cuccot lehet szerezni orvrbõl is pld én még mindig 3 annihilator 2 conqueror-ba járok ami orvrbõl megszerzhetõ/vagy SC.
A legjobb cuccok atm pve instából esnek(még jó hogy pvp játék...)ebbõl az következik ,hogy jön 1 fullra felszerelkezett kari pvebõl és pikk-pakk lerak. Õ lehet rr30is is akár.
Mire rr40 lennél valõszínû kijön 1.3 és abba conqueror set már tokenbõl jön. Ami annyit jelent, hogy te mint friss játékos kb olyan szintû cuccban leszel mint én.<#hehe>
rr40 +1 pont 10esével kapsz új rangot és pontot mastery treekre és +renown pont minden 1es rr szintnél. Jobb setek rr szinthez vannak kötve, de kb elérhetetlenek a random miatt.

TDC Geronimo
Altabon voltam -.-

egyébként ahogy haladsz elõre a játékban lesz több scenairo is?

Magh
Komolyan kérdem, mert fingom nincs, HammerWiki meg elég ramaty, tehát inkább itt érdeklõdök 😊 rr40 fölött van tactic/gear bármi a renown "tree"-n kívül? Úgy tudom, rvr-bõl nagyon nehéz highend cuccot szerezni, ezért inkább az instákat járják, errõl mi a vélemény?
rr80-hoz mennyit kell játszani amúgy? SOk ilyen van a servereken?

Most nem azért de ahogy én számoltam ez 4 BW vagy 5. Másik meg 12xx a max dmg, kb nekem is ennyi szokott lenni. Itt is meg más forumokon is non-stop 2k+os tickekrõl beszél mindenki.
Szerinted az lenne a normális, hogy 4-5 aoe ágas BW ne bírjon kinyirni 1 helyen álló pug csapatot? Mint 1.2 elött mi , amikor ott állnak RoFba és röhögnek rajtad... hát igen van aki szerint ez a balance, hogy 1 maxos ág legerõsebb spelljébe fürödjenek és röhögjenek a destrosok...
Nem tudom meleenek , hogy esne ha 1 ágát fullra kivinné és az ott lévõ legnagyobb dmg-s skillje 1xx critet sebezne 1 BW-n a BW meg ott röhögne rajta, hogy mit kapálózik.
Tõlem maradhatott volna resist kap és armort felemelték volna 75%ra melee ellen és megnéztük volna melee, hogy sír amint az 1500as ütésébõl 200as lesz.
Akkor gondolom veled 1ütt ment volna a könnytenger a forumokon. Csak néha nézni kellene mind2 oldalt.
pld magus behúzza csapatot és mondjuk 3 marauder lerakja az egészet kis idõ alatt az rendben van, de ha 3 bw rakja le õket kis idõ alatt akkor megyünk a forumra sírni...

Szaruman
Errõl beszélek 😊

Btw, BOnál afkkat farmolni jó 😉

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

MrStokes
Ha mind2 zaszlos helyet elfolglalja ugyanaz az oldal akkor ezt kovetoen 5-10 mp mulva atomfelho razza meg a helyet 😉

Az alagutba be lehet menekulni ha halovany emlekeim nem csalnak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jockey
khm, ez most komolyan kerded?
rr80 tobb honap massziv pvp, ez olyan mint a szintzes, elejen gyorsan megy aztan belassul..felaktiv jatekkal en jelen vagyok rr43korul es preorderes voltam..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

egy hónap alatt rr80at nem éred el😊

Magh
Ha most vagyok r10, megveszem a játékot, az ingyen hónap alatt meddig tudok fejlõdni kb? Gondolom a r40 nem ügy, de rr80 is elérhetõ, meg valami használható gear, vagy csak kacat? Az érdekel, hogy az endgame pvp-t meg lehet e tapasztalni ennyi idõ alatt.

Jockey
nem feltetlen karakter erossege hatarozza meg milyen kairval jatszanak az emberek, ez nem wow..
volt egy event, most lett elerheto a slayer/choppa ezert van sok beloluk, mert mindeki ki akarja probalni..
ami robban az robban, egyszeru, tapasztald ki meddig tart a robbanas sugara es fuss elole, elotte egy kurt figyelmeztet amugy is..

humm, Khaine's Embrace scenarioban mi az ami robban? mindig csak azt látom, hogy robban, és meghalok.

amúgy mit tud ez a Slayer, amiért ennyire erõs? nem indíthatok Slayer karaktert, de azt látom, hogy az ellenfél 90%-ban ezekbõl a törpékbõl áll, a többi healer. és bedarálnak mindenkit...

TDC Geronimo
De gondolom meg lehet, de hányinger attól függetlenül.

Szaruman
Ezt PoSsal nem lehet megcsinálni, ugye? 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Nesze fidel itt a harmatgyenge BWd 😄

"Azgal passz, K8P-en jelenleg desto uralom minden tierben. T4 talán kicsin egyensúly-szagú."

Ja, de T4-ben is csak 1-2 hete ilyen a helyzet, amikor jött 2 nagyobb destro transzfer hozzánk erõsítésnek. 😊

Valamit javult a helyzet, de ha sok player van kis helyen meg mindig durvan leesik az fps. Meg most az uj patch ota van egy kis "altalanos" lag is. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

lag, meg a szomszed fuje mindig zoldebb effekt, mivel meleekent pont forditva latod a helyzetet 😄

anti hero

Régiek, egy kérdésem lenne. Kb 3 hónapja hagytam ott a kis sámánomat Kergét, Karak Azgalon, a folyamatos "diavetítés rulez" miatt.
Javult a helyzet a patch-el azóta? Vagy még mindig szaggat pvpben?
Mennék vissza, mert a szivem húz, csak nem akarok kidobni 4 ropit azért, hogy utána ne játszak?

---+ Chaos never sleeps... +---

aoe?;D ám a meleeknek meg pont ez a baja, hogy mellettük állnak és "too far away"

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Magh
Professionök mennyire vannak már kidolgozva? Felvettem culti+apot kombót, én sosem szerettem a valódi craftingot, mindig potigyár voltam. Egyébként elsõ érzésre sokat javult a játék release óta, igazából egyetlen dolog zavar: pvp-ben az ellenséges melee karakterek kb. 10 méterrõl is simán ütnek. Ez lag vagy normális?

Válasz 1: Jól emlékszel, magyar orderesek legalább annyian vannak K8P-en ,mint azgalon. A különbség csak annyi, hogy azgalos magyarok vitték a karaktereiket (így ott 80%-ban 40esek vannak), K8P-en viszont újrakezdtünk mindent (Casus Mortis 85 karakterébõl kb 15-20 40es van).
Válasz 2: Azgal passz, K8P-en jelenleg desto uralom minden tierben. T4 talán kicsin egyensúly-szagú. Élet az szerintem minden megmaradt szerveren van 😊
Válasz 3: 40es knightom van. Mechanizmusa idegesítõ, tankolni már elég nehéz vele, de rvr-ben még lehet élvezkedni.
Válasz 4: Ezt passzolnám 😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Nekem nincsenek ilyen átfogó ismereteim az összes szerverrõl, hogy kijelenthessem, hogy a K8P a legjobb...
Viszont a Casus Mortis él és virul, 50+ aktív taggal, szval ha gondolod hozzán nyugodtan jöhetsz Pio...elég sokan kezdtek most kiskarikat a guildbõl, meg vannak minden tierbe altok...a szerver aktivitásról annyit, én csak scvel szintezek, másra nincs idõm, mert folyamatossan behiv.

jah es valamiert azt csinalja amit regen, ugy 20 percnkent ledob a server, eleg idegesito. Ha tud valaki egy router vagy tuzfal beallitasokrol szolo oldalt, legyszi ne habozzon bevagni ide.
na csa probalok atmenni azgalra transferrel de meg egyenlore nem sikerult. majd ha megy akkor egy 25 shamant viszek... es kene par ember friends listbe a szint korul...
Sziasztok! A trial erejéig be fogok nézni az öreg világ kies vidékére.

Ha szeretnék hazánkfiaival találkozni kik vagy a rend dicsõ avagy a káosz romlott útját járják hová forduljak? 😊
Jockey
megnéztem choppa-t igazad volt telleg tetszik.:-)
slayer is, de az a baj annyira papir mind2 nemtom melyikkel bohockodjam,mert még mindig zuzda az isten egyenlõre..:-p

TDC Geronimo
Szegény IC mostanában elég gyakran néz ki így 😞

TDC Geronimo
is-is. Haverral csináltunk slayert k8pre, de azt csak akkor toljuk, ha mindketten tudunk egyszerre játszani és együtt haladni. Amúgy meg azgalon destro továbbra is. Másfél hónap alatt csak meglesz az a 10 szint végre orvrbõl 😄

Jockey
most akkor orderezel amugy vagy mi van?😊

Magh
Ha esetleg más is hasonló gondokkal küzd, mint én, jelentem, hogy a 2. letöltés, negyedik újratelepítés és 6. mailcím után végre beengedett. Sétagalopp.

TDC Geronimo
Elhiszem, hogy jópár ember félre van informálva, mikor ilyen cikkek jelennek meg pl a HWn, hogy zárják a WAR szervereket 😄

Masfel millio peldany kerult a boltokba. Az elso honap utan lehetett kb. feleennyi elofizeto. Teny, hogy most kb. haromszazezer elofizeto van. Itt az uj patch, meg a trial, talan novekedesnek indul ez a szam.
Nincs nagy erdeklodes? Attol fugg. Sokkal tobben jatszanak vele, mint egyes mmokkal, amikbol meg mindig megelnek a fejlesztoik, es sokkal kevesebben jatszanak vele, mint pl. a wowwal. 😊

0Fritz0
Jó ez a peccs, lagfest van. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nincs és nem is lesz.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hali
én azt hallottamm hogy a game 1 kicsit veszélybe van mert nincs nagy érdeklõdés iránta :S ez igaz ?

Másik most játszok a 10 napos triallal és hát jó lenne utána is de nem tom megvegyem e az eredetit mert hát a KOTOR online-ra akarok gyûjteni de ha VAN TÖRT SZERVER ??? a warhammerhez akkor az jó lenne.
Játszottam én 30 nap plusz mittudoménmár milyen alapon 3 hét idõt és az alatt se jutottam el T3ig (na jó az egyik karim elvittem 21ig), tettem mindezt úgy, hogy a bétában már elõtte végigteszteltem minden kasztot. Most 4 teljesen új kipróbálandó kaszt áll elõttem, szóval szerintem simán elleszek 5-7 napig T1ben és utána mozdulok ki T2be valamelyikkel. De persze majd meglátjuk... elõször is az kéne, hogy legyen az EUban is ilyen call to arms cuccos 😊
a helyzet hogy beenged mindenhova csak a patchernel irja hogy nem aktiv az accom... jo szar helyzet
TDC Geronimo
õ szerintem a git to da choppara gondolt :p

Szerinted meglep, hogy egy orderes career erosebb lesz a destros tarsanal? 😊