Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a n00b kérdésért. Ma regeltem az eu-s oldalon, hogy kapjak 10 napos free trial-t, kész az account, de serial-t honnan tudnék szerezni?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elobbi nem letezik, utobbi meg total ertelmetlen, valahol rr55 kornyeken rajossz, hogy innentol mar semmit se szamit az rr sem. Kiteszed a 6% crit heal/damage renown szart es felveheted full invadert is. Annihilator anno setagalopp volt, most atlag masik 100 emberrel dobsz ra a total idiota cont systemmel :d invadert fidel leirta, dps kasztnak az a top kb pvpbol, healerkent annihilator felett ne is almodj gearrol pvpbol mert mind dps.
Amugy full casual jatek, nuku content es pvpnek sincs legalabb igazi melysege.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Amugy ott volt 1 n00b 40es archmage is, de healet nem adott hanem lordnál bevárta destrosokat, pedig ha feljön velem egész szép írtás lehetett volna.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gondolhattam volna, hogy 1 magyar zaklat.😊 pár embert azért magammal vittem így egalba távoztam én is ti is a keeptõl. Amugy ha nem jössz fel kövi RoFnál megölöm magam.😊
Látod nem a spellel van a baj hanem a gtaoe-val, de én ezt már akkor tudtam amikor még el se kezdtem a játékot, mert Daocba ugyan ilyen volt gtaoe váraknál. Ott is elbujhattál, sõt ott még koordinátát is be lehetett írni és elmenthetted õket, így nem kellett keresgetni a pontokat mint itt.😊
Cuccot lehet szerezni orvrbõl is pld én még mindig 3 annihilator 2 conqueror-ba járok ami orvrbõl megszerzhetõ/vagy SC.
A legjobb cuccok atm pve instából esnek(még jó hogy pvp játék...)ebbõl az következik ,hogy jön 1 fullra felszerelkezett kari pvebõl és pikk-pakk lerak. Õ lehet rr30is is akár.
Mire rr40 lennél valõszínû kijön 1.3 és abba conqueror set már tokenbõl jön. Ami annyit jelent, hogy te mint friss játékos kb olyan szintû cuccban leszel mint én.<#hehe>#hehe>
rr40 +1 pont 10esével kapsz új rangot és pontot mastery treekre és +renown pont minden 1es rr szintnél. Jobb setek rr szinthez vannak kötve, de kb elérhetetlenek a random miatt.
rr80-hoz mennyit kell játszani amúgy? SOk ilyen van a servereken?
Szerinted az lenne a normális, hogy 4-5 aoe ágas BW ne bírjon kinyirni 1 helyen álló pug csapatot? Mint 1.2 elött mi , amikor ott állnak RoFba és röhögnek rajtad... hát igen van aki szerint ez a balance, hogy 1 maxos ág legerõsebb spelljébe fürödjenek és röhögjenek a destrosok...
Nem tudom meleenek , hogy esne ha 1 ágát fullra kivinné és az ott lévõ legnagyobb dmg-s skillje 1xx critet sebezne 1 BW-n a BW meg ott röhögne rajta, hogy mit kapálózik.
Tõlem maradhatott volna resist kap és armort felemelték volna 75%ra melee ellen és megnéztük volna melee, hogy sír amint az 1500as ütésébõl 200as lesz.
Akkor gondolom veled 1ütt ment volna a könnytenger a forumokon. Csak néha nézni kellene mind2 oldalt.
pld magus behúzza csapatot és mondjuk 3 marauder lerakja az egészet kis idõ alatt az rendben van, de ha 3 bw rakja le õket kis idõ alatt akkor megyünk a forumra sírni...
Btw, BOnál afkkat farmolni jó 😉
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az alagutba be lehet menekulni ha halovany emlekeim nem csalnak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
rr80 tobb honap massziv pvp, ez olyan mint a szintzes, elejen gyorsan megy aztan belassul..felaktiv jatekkal en jelen vagyok rr43korul es preorderes voltam..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
volt egy event, most lett elerheto a slayer/choppa ezert van sok beloluk, mert mindeki ki akarja probalni..
ami robban az robban, egyszeru, tapasztald ki meddig tart a robbanas sugara es fuss elole, elotte egy kurt figyelmeztet amugy is..
amúgy mit tud ez a Slayer, amiért ennyire erõs? nem indíthatok Slayer karaktert, de azt látom, hogy az ellenfél 90%-ban ezekbõl a törpékbõl áll, a többi healer. és bedarálnak mindenkit...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ja, de T4-ben is csak 1-2 hete ilyen a helyzet, amikor jött 2 nagyobb destro transzfer hozzánk erõsítésnek. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
anti hero
Javult a helyzet a patch-el azóta? Vagy még mindig szaggat pvpben?
Mennék vissza, mert a szivem húz, csak nem akarok kidobni 4 ropit azért, hogy utána ne játszak?
---+ Chaos never sleeps... +---
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Válasz 2: Azgal passz, K8P-en jelenleg desto uralom minden tierben. T4 talán kicsin egyensúly-szagú. Élet az szerintem minden megmaradt szerveren van 😊
Válasz 3: 40es knightom van. Mechanizmusa idegesítõ, tankolni már elég nehéz vele, de rvr-ben még lehet élvezkedni.
Válasz 4: Ezt passzolnám 😊
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Viszont a Casus Mortis él és virul, 50+ aktív taggal, szval ha gondolod hozzán nyugodtan jöhetsz Pio...elég sokan kezdtek most kiskarikat a guildbõl, meg vannak minden tierbe altok...a szerver aktivitásról annyit, én csak scvel szintezek, másra nincs idõm, mert folyamatossan behiv.
Ha szeretnék hazánkfiaival találkozni kik vagy a rend dicsõ avagy a káosz romlott útját járják hová forduljak? 😊
slayer is, de az a baj annyira papir mind2 nemtom melyikkel bohockodjam,mert még mindig zuzda az isten egyenlõre..:-p

Nincs nagy erdeklodes? Attol fugg. Sokkal tobben jatszanak vele, mint egyes mmokkal, amikbol meg mindig megelnek a fejlesztoik, es sokkal kevesebben jatszanak vele, mint pl. a wowwal. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
én azt hallottamm hogy a game 1 kicsit veszélybe van mert nincs nagy érdeklõdés iránta :S ez igaz ?
Másik most játszok a 10 napos triallal és hát jó lenne utána is de nem tom megvegyem e az eredetit mert hát a KOTOR online-ra akarok gyûjteni de ha VAN TÖRT SZERVER ??? a warhammerhez akkor az jó lenne.