Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor eldolt: destro, a forditast koszi😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
CC= tömegoszlatás
SoM= egy skill neve
WO = ez nemtom mi 😄
IB=egy tank (sok armorral rohangáló törpe)
PA= egy imba skill, amit nerfeltek
WH=isten
OP=imba

K-azgal szerver, order oldal. Ott vagyok én, tehát ott van királyság 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Koszi a leirast mindenkinek (foleg azoknak akik meg tudtak allni a - szamomra jelentes nelkuli - CC, SoM, WO, IB, PA, WH, OP roviditesek extenziv hasznalatat😊

Az itt jelen levo becses community melyik oldalt ajanlja (=hol fogok tobb magyarral talalkozni) a jatek megvetele eseten (azt lattam hogy csak egyik lehet az egesz account - aki ezt kitalalta annak egy ipari meretu cukorrepat tolnek a seggebe hogy oszinte legyek😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
Vagy=van -.-

BEAST
Nem, ilyenkor hazaertem es eszek... queue meg csak most jon!: D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
Ilyenkor queue vagy a DFben? 😄

TDC Geronimo
Nem játszom fastesten soha 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Mar megint fastesten jatszol vagy ez a warhammer? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#idiota>

ps: csá gero

anti hero

PsyhoApu
Jó gyerek, nem bántani 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

TDC Geronimo
Haverotok <#idiota>

TDC Geronimo
<#banplz>

Szaruman
Ja te? Basszus, már olvasni sem tudok -.-

Szaruman
Mi néz ki úgy, mint subzero?

TDC Geronimo
? 😄

Szaruman
Hol? Az okádék narancssárga karimmal? Vagy az sgs kutyafasza?

TDC Geronimo
Úgy nézek ki, mint sub zero -.-

Szaruman
Van minden, de fõleg a zerg menõ.

Szaruman
Találkoztam már veled máskor is. De... tudod ti buta hipóarcú elfek nem mindig láttok az orrotoknál messzebb 😄
Mint írtam, próbálom kerülni a pajzsos tankokat. Fölraknak egy snaret, és gyakorlatilag lehetetlen mögéjük (létezik ilyen szó? 😄) menni.

TDC Geronimo
Ez a játék nem az instanceolt pvprõl szól. Ennek ellenére mennek sck is, de megy az összes tierbe az RvR ezerrel. Tömeg az változó, de ez függ attól is, hogy milyen idõszakba játszol. Esténként vannak a nagy, akár többszáz fõs RvRek.

TDC Geronimo
"illetve talán a pajzsos BG (ilyennel nem sokat szoktam találkozni)" Velem mindig akkor találkozol, mikor van veled 2-3 másik AoDos is 😞

Magh
Amúgy 40-en milyen pvp megy leginkább? Gyakori a world pvp (a nem-instanced pontokra gondolok, biztos van valami nevük), ostrom, vagy inkább a scenariók? Gyakori az 1v1 - 3v3 nagyságú összecsapás, vagy inkább 10v10 a minimum? Konkrétan meddig tart a szintezés /playedben?

Szaruman
Order oldal a kevésbé rossz, destro a nagyon gonosz. Destronál több hangsúlyt fektettek a karakter designra, néhány kari jobban néz ki. Order oldalon van a WH, a leghangulatosabb kari a játékban 😊
Balance szempontjából nagyjából egyenlõek, pár kisebb eltérés van, de annyira nem lényegesek. Úgyis az aoe a menõ most 😄

Igazándiból eddig nem pvp-ztem ( Lotroban nem vonzott, WoW no comment ), ezért szeretném kipróbálni. RvR dungeon? hm, ez nagyon jól hangzik... 😊
Amúgy melyik oldalt javasoljátok? Order, vagy Desc.?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Szaruman
Vagyis balanceolják õket. Egyelõre azt az atomállat agyonverek mindenkit érzés nincs meg, mint a WEvel, de az agyonverem a lámákat érzés kezd kialakulni 😊

ha szereted a masspvp-t akkor tetszeni fog😊 hamaraosan jön az rvr dungeon, remélem élvezetes lesz...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

elõre lehetett tudni, hogy buffolják wh-t we-t nerfelik😊 meg várható is volt elõbb utóbb..😊
de igen ahogy zuzda mondta ez egy neverend story😊)

Szaruman
Lófaszt<#beka2> WH volt az elsõ 40es karim, amikor még békafing volt a karakter. Az, h pont azt buffolták 1.2ben (pontosabban a WEvel szintre hozták), az egy jó dolog.

kakaoskalacs
szerdán jön a game (: patchelés mennyi idöt vesz igénybe? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

A trialban archmage-m van, voltam vele scenarioban, számomra nehezen volt átlátható környezetem, épp kit kell healelnem. Ez nyilván lehet azért, mert ismeretlen a kezelõfelület, a játékkörnyezet, és a dolog pug volta miatt.

A válaszokat köszönöm, végig tolom a trialt, kipróbálok pár kasztot, és meglátom. Bár nagy benyomást tett rám a játék, szóval igen nagy az esélye egy rendelésnek 😊

Jockey
kórtörténet elég egyszerû:-)
amikor we volt op akkor azzal játszott, mikor szembesült vele, hogy egyedül IB-t nem tudja leverni és tényként kicsit erõs volt az IB akkor IB-re váltott, most hogy IB-t helyrepofozták toltak egyet WH-n most érthetõen WH-l tolja..:-)
ez egy neverend story, a lényeg hogy balanszos legyen akari..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szaruman
Egy jól játszott chosen ellen esélytelen vagyok, pajzsos BO ellen is, illetve talán a pajzsos BG (ilyennel nem sokat szoktam találkozni). Általában pajzsos tanknak nem esek neki, ha egyedül vagyok.

Az meg, h ha kifingok, nem jelent semmit. Fingtam már ki 1v1ben úgy, h nyilvánvalóan én basztam el, anyáztam is 1000rel. Az meg, h tömegjelenetben elborulok, nem jelent semmit. Mindenki tudta, h a WE nem azért volt imba, mert 525242 embert föltartott egyedül. A WH nem imba, csak hatékony, IB meg egy totál átlag tank lett. És ja, kikupálódtam, de gondolom azért ti is fejlõdtök (kivéve malav ofc 😄).

healerek feladati ha úgy nézzük kötöttek illik healelni a csapattársaidat, bár van ugye a DoK/WarriorP, aki healben ott van de azért dmg-t is tud tolni, tankok, hmm elég jó dps-t ki lehet belõlük hozni, de pajzsal 1h-el is elég hasznosak tudnak lenni a csapat számára, dpsrõl nincs mit írni😊

healer szvsz rune priest/zealot, shaman/archmage -en kívül az összessel gyorsan lehet pvezni, de igazából a healerekkel sincs gond, mivel pvpbõl is gyorsan lehet lépkedni a szinteket... ha sikerült eldönteni, hogy megveszed-e és kitaláltad melyik oldalon/szerveren játszol akkor majd több tájékoztatást tudunk adni azthiszem... gl hf

Sziasztok!

Kipróbáltam a játékot, erõsen gondolkodom a megvételén. Ha a megvétel mellett döntenék, ti melyik karriert javasoljátok kezdésnek? ( A célom vele, hogy megismerjem a világot ) A különbözõ feladatok ( healer, dps, tank ) mennyire kötöttek? Pl egy healer PVE környezetben egyedül is megállja a helyét ( tud némi dps-t is tolni ), vagy kell mellé aki megvédi?

A válaszokat elõre is köszönöm!

de tényleg Árpikám van olyan kaszt amit nem tudsz kinyírni?;D Halvány emlékeim vannak arról, hogy te akkor játszottál a WE-vel mikor szted OP volt, és hmm hány anyázás, stb.. is volt mikor megölt vki?😊)))) szóval nem hiszem, hogy a kis WH-d annyira imba lenne, ugyanez az IB-dre is igaz, vagy talán kikupálódtál?😛

Lassan kezdem azthinni,hogy te valami bogyot szedegetsz mielott ide beirnal barmit is.Minden karival tudni kell jatszani! A WE-et is kette lehetett vagni ket utesbol meg a nerf elott is.Nemegy class-al talalkoztam nerf elott tiszta f2f-be,hogy szetszopatta a WE-et.

Szaruman
Vmi kis nyomi goblin volt, nem? Vagy hipóarcú lett? 😄
Sorcikat szeretem a legjobban. SoM -> jön a detaunt, 50% helyett 135% dmg 😄 7 sec alatt a legtöbb beborul 😄

van talán ott torrent link is...

And5
De a downloader folyamatosan megakad 16%-nál, azt mondja nincs elég helyem pedig van 13 GB szabadon és elvileg 11 GB kell neki ..

hivatalos oldalról

And5
Csao, eltört az egyik DVD-m 😞. Valaki nem tudná, honnan tudnám letölteni esetleg ?

nem zöld, szép fehér, és sorci 😉 28-as, már csak Vikivel t3azok mert a dokja még csak 26, amint eléri a 28-at megyünk t4 sczni😊

TDC Geronimo
helyesbítek Luii Padred <#hehe>

Szaruman
Hanyas vagy a kis zöld csírával? Majd úgyis kipurgállak 😄

Biszt, egyébként most WHval tolom, az IB parkolópályán van. Azzal csak instázok.

nembaj, majd Lui Padre-m seggbe durrogtat nemsokára;D

helyesbítek akkor is az volt😛

BEAST
Az a vicc ebben az egeszben, ha nem mesz vissza IBzni akkor most te lennel a leghangosabb a "nubcake WE-k" kozt 😄

Szaruman
Egyelõre azért a WEnek is vannak olyan eszközei, amik eléggé erõsek (aoe borítás, superior kiss system, extra crit esély tactic). A probléma az, h nem PA-slice-slice-slice-loot lett a karakter. Adapt or quit.
Ha a WH nerfelve lesz, akkor a WE is, és mind2 karakter menni fog a kukába. A sok nubcake WE így is telesírja a fórumokat, még egy nerfet nem bírnának ki.

igen igen, el is gondolkodtam rajta, miért adtak neki egyáltalán az egyik kezébe egy piszkafát, miért nem rögtön dual beretta?:o