Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a válaszokat!

Nálunk GC 7199-ért van, szóval igen, kb 5-600 ft a difi a card javára. Amit eddig wow-ra költöttem, azt ezentúl erre fogom. No problem.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

pár száz forint a különbség (5-600? )

jelenleg jobban megéri gamecard-ot venni sajnos...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

12.99€

Mennyi az elõfizetés? Egy hónapra 12-13 euro körül?

a 2-vel lehet,h optimista voltam😊

Szaruman
Warhammer Offline: Age of Maintenance <#idiota>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ez persze azt jelenti,h kettõ körül már talán lesz vmi😊

Update 12:00 CET: We will reboot the servers at 12:30 CET to enable the Slayer and the Choppa for those of you who did not finish the Bitter Rivals event. The servers will be back up at 13:15 CET.

fórumot is mára ígérték😊

Miért nem tudok Choppat csinálni még mindig? Letelt az 1 hét nem?
Pepti
nem egy :-) hanem A Pepti ;-)

BEAST
omg egy Pepti :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát nekem a 2 40es karim pont 1 WP és egy KotBS és erre alapozva még mindig azt mondom a legbrutálisabb soloban a tank. Messze jobban sebez a WP az biztos, de még healel is jóval sebezhetõbb.
Volt olyan elf chapter20-ban 3 tankal ütöttük ki a hard PQt 😊

Pepti
szerintem itt igazából magasabb szinten jön meg a játék élvezete.

Elsõ karimat (witch elf) felhúztam kb 80%-ban PvE-vel, majd szenvedtem, hogy legyen elég renown rankom felvenni az annihilator szetet.

Második karim (DoK) ennek ellenkezõje: rank 20-ig kb 50-50%-ban PvE és scenario. rank 20-on átmentem T3-ba, majd rank 29-ig gyakorlatilag csak RvR volt. A 10 szint felhúzása majdnem annyi idõ volt, mint Makkmarcsi (a WE) felhúzása 1-rõl 40-re :-) De ezt iszonyatosan élveztem. Aztán rank 29-en átmentem T4-be, kb 5 szintet húztam vegyes felállásban. De mivel a healing speces DoK nagyjából annyi dps-t tol ki magából soloban, mint egy bolha a bálnára, ezért átspeceltem és pár nap alatt csak PvE-vel felhúztam rank 40-ig. Ott visszaspec healingre, és ez már nem fog változni.

Amit T4-rõl tudni kell: a normál zerg dögunalmas healerrel. Ha nincs nagy csata, mert kerülgeti egymást az order és a destro, akkor nagyjából néha el kell sütni egy kis party meg aoe healt és kész. Viszont ad valamennyi renownt.

Nekem a kedvencem, amikor összeáll egy kis csapat, és szépen elkezdjük tutujgatni ordert gerilla harcmodor stílusban :-) Na, ez ontja az influence-t és a renownt is, plusz még izgalmas is :-)

Pepti
ezzel nem értek egyet :-) Destro oldalon szerintem a DoK a legjobb ilyen téren :-) Ha nem healre van speckózva, hanem "dps"-re, akkor az equal champion is sima ügy, magát akkor is egyszerûen kihealeli. Amikor húztam Makkmarcit felfelé, egy easy herot is majdnem leütöttem, csak nem volt rá elég a 15 perc az egyik PQ stage 3-ban :-) Igaz, ahhoz már kellett 2-3 healing poti is közben, nem volt elég a saját heal.

Jó, mondjuk én erõsen rá vagyok gyógyulva a DoK-omra, akárki akármit mond, az egyik legjobb healer kaszt destro oldalon :-)

Order oldalról nem tudok nyilatkozni, sosem játszottam olyanon és nem is tervezem :-) De gondolom WP kb ugyanezt tudja.

Ezt nézzétek: http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=UTZ9X8
Szaruman
Tegnap láttam egyet egy SCben. Gondolom rr20-30asok...

nálatok is vannak már 40es choppák slayerek? nálunk már szombaton lehetett velük találkozni. sok kockagépállat 😊

Szaruman
Ha majd újracsináljátok a dragonflyt, a híres magyar sikerguildet. Ja bocs, az becsõdölt...

Raszta, ezt a kétszínûs marhaságot fejtsd már ki. Megint csak a szart dobálod.

T4 a legnépesebb végülis ott zajlik az endgame, mindig van valahol csata, a többi tier is "népes" mostanság, mivel bejött 2 új kaszt slayer/choppa és rengetegen indítottak karaktert, vagy ezekhez supportot.

nálunk az eight peaksen mindegyik tierben nagy élet van, de itteni olvasmányok alapján az azgalon is, szóval azt hiszem ebben nem lesz hiba egyik szerón sem

Minden területen van 3 pq - easy/normal/hard, ha ráviszed az egeret a mapon akkor ki is írja pl. hány ember szükséges hozzá, és persze a végén a reward is ettõl függ, az easy pq-kat kaszttól függõen szólózni is lehet. group questek nagyjából csak az instákban vannak.

teljesen jól megvagyunk nélküle, szerintem senkinek nem hiányzik a ventrin az õ ordibálása anyázásokkal, románozásokkal stb... de szerintem ti is megtapasztaltátok már.

A PQ-ról már olvastam, ez például nekem is nagyon bejön. Még egy kérdés, aztán tényleg abba hagyom: mennyire solozható a játék? Olyan mint a wow, hogy a gruop questeket is lenyomom egyedül ( nulla kihívás ) vagy olyan mint a lotro, hogy rengeteg fellowship quest van, viszont azokat valóban csak csapattal tudod megoldani? A különbözõ tierek mennyire népesek? A group questekhez találni embereket?

Még mind a ketten a trialt toljuk, nem 100 %, hogy megvesszük a játékot ( kb 98 % 😄 ) egyenlõre a karaktereket próbálgatjuk. Sem a szerver, sem az oldal nem eldöntött még, de ha tiszta lesz a kép, megkereslek majd.

nálatok is sikerült kisebb fan klubbot alakítania?

najah<#nyes>
meg esetleg melyik szerveren😊

questek ugyanugy szamitanak mint mas gameben... plane a PQ -k. elegge szerepjatekos, szinte minden kis mozzanatert kapsz tapasztalat pontot. Sok quest van, de pvp ben ugyanugy kapsz XPt. az elso nagyobb varosban van flight master mindenhol, szoval ott tudtok talalkozni. max szintem 32 de eddig rohadtul nem unalmas... 😊

hogy milyen oldalon es milyen neven inditotok karaktert kuld mar el porivatba legyszi, lehet kezdek en is meg1et.
rezes
Es ha fizetunk erte ?Visszacsaljatok valamivel?Akarmivel es akarmennyiert..

Fonok.Ki az a corporation?

attól függ milyen sebes a neted😊

a legelejétõl tolhatjátok együtt, csak át kell utazni egyikõtöknek a másikhoz😊

kvesztek szerintem jól el vannak találva😊

aki meg nem a farmolásra hajt meg a vonatozással egybekötött harc nélküli renown szerzésre, annak nem izgalmas az endgame. aki élvezi a csatákat, esetleg nekiáll tome unlockokat összeszedni, az szerintem teljesen jól elvan t4ben😊

Nos, tank még egyetlen game-ben sem voltam, lehet megfogadom a tanácsodat 😊

Azonban volna még egy-két kérdésem:
A játékban mennyire dominálnak a questek? Mennyire szerepjátékos a game? Sok quest van, vagy a fõ hangsúly a pvp és mobok gyilkolászása?
Ha egy barátommal együtt kezdünk, de külön fajt indítunk, akkor megoldható hogy összefussunk valahol, és együtt nyomjuk a játékot, vagy ez csak magasabb szinten érvényes? A játék magasabb szinten olyan jól összerakott, mint low lvl területeken, vagy itt is bele estek abba a hibába hogy magasabb szinten nincs igazi tartalom?

Tudom, hogy sok a kérdés, amiért sorry, és elõre is köszönöm a válaszokat!

addig is it van unalomuzonek: http://www.kongregate.com/games/urbansquall/bloody-fun-day?referrer=flummoxed
<#duma> most megint 11 ig nem lesznek serverek? <#wilting> NEEEEEE!!! <#wow3> Heti 2-3 karbantartas... <#gonosz3> Legalabb a pq kat resetelhetnek mert fele bugos. <#szomoru2><#bdead>
MEGNYERTÉTEK, Tiétek!😄 hozzánk biztos nem jön vissza, mondhatni ha jönne se lenne helye, túl sok örömöt szerzett túl sok embernek, a kétszínû embereket amúgysem szeretjük.

rezes
Baszottul nem kupalodott ki sot...
Nincs veletlenul kilatasba valamelyik destro karakter felisteni szintre emelese?Hatha akkor visszamegy hozzatok...

Fonok.Ki az a corporation?

elvégre még akkor te is destros voltál, jelenleg jobban leköt minket más, de vszleg kerítünk rá alkalmat 😊

Solozni, világot megismerni sztem a tank karakterek a legalkalmasabbak, velük szinte bárhová be tudsz menni...és ki is jösz 😊
de igazából, olyat indits ami szimpatikus, mert az a lényeg.

destro oldalon: Karak Azgal a legnépesebb magyarok szempontjából
order oldalon nagyából egyenlõ az elosztás: Karak Eight Peaks és Karak Azgal közt...viszont ha Azgalon inditasz ordert, akkor destrot már nem tudsz...

Szaruman
Veletek semmi bajom sincs. Sok romlott eretnek, büdös gomba és homár hipóarcú 😄
Viszont néha jöhetnétek 6v6ozni, elvégre ti dobtátok fel az ötletet<#rolleyes>

Szaruman
Ja, pár napja jelentette be 😞 Egyik legjobb játékos volt a szerveren, ha nem a legjobb.

azért ment vissza orderezni, mert sonny mindig legyakta😞 "I want to be Sonny" kb...😛

nem vagyunk csábítóak mint Árpi, még a végén elkezdi szídni a mi guildünket is😊 destro community jó, egyesültek a magyar guildek, napi insták, scenario, stb...
de ahogy érzed😊
sötét oldal vagy a nyálcsorgatós árpi😛

BEAST
A nagy nevek akik az ilyeneket szerettek mar nem igazan jatszanak, tobbek kozt Sonny sem ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
Ezért vannak, akik ircen/forumon lefixálják. Nem mindenki szereti a 100v101-et. 3 fps rulz 😄

0Fritz0
Ez sosem az 1v1-rõl szólt, ezért nem is értem a sértõdést. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kemelol
mivel ugyanolyan nagyszeruek itt is az emberek mint barmelyik mas mmorpgben igy 1v1-3v3 ne is almodj hacsak nem fixalod le elore ircen. Bar a tobbseg akik szerettek az ilyet mar amugy is quitolt. Mythic is megmondta, War is everywhere !44 szoval super happy fun 100v101 rol szol a jatek.

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

csak ugratlak, masoktol velemeny esetleg?😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
Gyurci, gyurci... akkor majd annyit kérek, h kari nevedet add meg, hátha összefutunk valahol 😄