Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk GC 7199-ért van, szóval igen, kb 5-600 ft a difi a card javára. Amit eddig wow-ra költöttem, azt ezentúl erre fogom. No problem.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Volt olyan elf chapter20-ban 3 tankal ütöttük ki a hard PQt 😊
Elsõ karimat (witch elf) felhúztam kb 80%-ban PvE-vel, majd szenvedtem, hogy legyen elég renown rankom felvenni az annihilator szetet.
Második karim (DoK) ennek ellenkezõje: rank 20-ig kb 50-50%-ban PvE és scenario. rank 20-on átmentem T3-ba, majd rank 29-ig gyakorlatilag csak RvR volt. A 10 szint felhúzása majdnem annyi idõ volt, mint Makkmarcsi (a WE) felhúzása 1-rõl 40-re :-) De ezt iszonyatosan élveztem. Aztán rank 29-en átmentem T4-be, kb 5 szintet húztam vegyes felállásban. De mivel a healing speces DoK nagyjából annyi dps-t tol ki magából soloban, mint egy bolha a bálnára, ezért átspeceltem és pár nap alatt csak PvE-vel felhúztam rank 40-ig. Ott visszaspec healingre, és ez már nem fog változni.
Amit T4-rõl tudni kell: a normál zerg dögunalmas healerrel. Ha nincs nagy csata, mert kerülgeti egymást az order és a destro, akkor nagyjából néha el kell sütni egy kis party meg aoe healt és kész. Viszont ad valamennyi renownt.
Nekem a kedvencem, amikor összeáll egy kis csapat, és szépen elkezdjük tutujgatni ordert gerilla harcmodor stílusban :-) Na, ez ontja az influence-t és a renownt is, plusz még izgalmas is :-)
Jó, mondjuk én erõsen rá vagyok gyógyulva a DoK-omra, akárki akármit mond, az egyik legjobb healer kaszt destro oldalon :-)
Order oldalról nem tudok nyilatkozni, sosem játszottam olyanon és nem is tervezem :-) De gondolom WP kb ugyanezt tudja.
Raszta, ezt a kétszínûs marhaságot fejtsd már ki. Megint csak a szart dobálod.
Még mind a ketten a trialt toljuk, nem 100 %, hogy megvesszük a játékot ( kb 98 % 😄 ) egyenlõre a karaktereket próbálgatjuk. Sem a szerver, sem az oldal nem eldöntött még, de ha tiszta lesz a kép, megkereslek majd.
hogy milyen oldalon es milyen neven inditotok karaktert kuld mar el porivatba legyszi, lehet kezdek en is meg1et.
Fonok.Ki az a corporation?
kvesztek szerintem jól el vannak találva😊
aki meg nem a farmolásra hajt meg a vonatozással egybekötött harc nélküli renown szerzésre, annak nem izgalmas az endgame. aki élvezi a csatákat, esetleg nekiáll tome unlockokat összeszedni, az szerintem teljesen jól elvan t4ben😊
Azonban volna még egy-két kérdésem:
A játékban mennyire dominálnak a questek? Mennyire szerepjátékos a game? Sok quest van, vagy a fõ hangsúly a pvp és mobok gyilkolászása?
Ha egy barátommal együtt kezdünk, de külön fajt indítunk, akkor megoldható hogy összefussunk valahol, és együtt nyomjuk a játékot, vagy ez csak magasabb szinten érvényes? A játék magasabb szinten olyan jól összerakott, mint low lvl területeken, vagy itt is bele estek abba a hibába hogy magasabb szinten nincs igazi tartalom?
Tudom, hogy sok a kérdés, amiért sorry, és elõre is köszönöm a válaszokat!
Nincs veletlenul kilatasba valamelyik destro karakter felisteni szintre emelese?Hatha akkor visszamegy hozzatok...
Fonok.Ki az a corporation?
de igazából, olyat indits ami szimpatikus, mert az a lényeg.
order oldalon nagyából egyenlõ az elosztás: Karak Eight Peaks és Karak Azgal közt...viszont ha Azgalon inditasz ordert, akkor destrot már nem tudsz...
Viszont néha jöhetnétek 6v6ozni, elvégre ti dobtátok fel az ötletet<#rolleyes>#rolleyes>
de ahogy érzed😊
sötét oldal vagy a nyálcsorgatós árpi😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill