Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
még én is értem : D
Én is vertem el már puggal EVt. És fingtam ki klános csapattal is.
Ezt az íves dolgot nem értem egész pontosan.
A szürke utése simán taktikai dolog. Egy szürke akármi is tud dmgt csinálni, viszont garantáltan hamarabb fingik ki, mint egy 40es. Ezért egyszerûbb elsõnek kiiktatni, mint hagyni, h rambózzon.
Nem a klánomat fikázom, csak belõle pár embert. Amire megvan az okom. Titeket nem fikáztalak sosem, nem az a háta mögött kibeszélõs ember vagyok, erre már rájöhettetek volna.
Általában megmondom, amit gondolok, ebbõl már volt sértõdés (pl volt, aki azon megsértõdött, h gimped szarnak neveztem az SW-t).
Élõben is elküldök valakit a halál faszára, ha nem tetszik valami, de decemberben nem éreztem úgy, h bárkit is el kellene küldenem a halál faszára 😊
1v1re bármikor jövök a WEd ellen, csak szólj, h mikor/hova 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lehet sértegetni,nem veszem magamra,Lenkétõl és tõlem kaptál egy nagy ívet ami biztos megalázó,mert lányok vagyunk....Szóval ne haragudj de valahogy nem látom az érdemeidet,és nem,én nem a szürkét ütöttem elõször...😄
Am a kétszínûséget illeti sztem arra értik h itt fórum is fikázod a saját klánodat,és elképzelhetõ,sõt valószínû,h minket is fikáztál jó sokáig....egyébként van abban valami h csak itt nagy a szád,élõben nem voltál ilyen nagy ember😄
Remélem a WH-rel is ilyen kemény leszel ha találkozunk vmeik RVR területen<#nyes>#nyes>
További szép napot<#vigyor2>#vigyor2>
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#idiota>#idiota>
anti hero
kb olyan mint amikor a magyar focisták nyernek valamit és egybõl megy az istenítés milyen jók vagyunk és elfelejtik, hogy lehet az ellenfél volt a béna...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Én: Magyar vagy?
Õ: What?
Én: Are you hungarian?
Õ: yes
<#hehe>#hehe>
(utána megbeszéltük azért a dolgot😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
1.2 WE videó 😄
Max a hálátlan lenne megfelelõ kifejezés, de továbbra sem érzem úgy, h szívességet tettetek, amikor lementünk... egy általam szervezett BE/BB körre...
Ami viszont megtörtént az order oldalon, 2 warddal levittek sentinel instába. Itt tényleg pofátlanság lenne lelépni. Lenne, ha az a 4-5 ember, akivel a cuccokat összeszedtem, nem ment volna vissza wowozni 1-1.5 hónapja. Így max azzokkal basznék ki, akiket most én viszek le 2-3 warddal (és esik ki nekik 2 kör alatt a 80% sentinel -.-).
Királynak nem hiszem magam (izé, tudom, h az vagyok <#idiota>#idiota>).
A szürkéket ofc tudom csépelni, de ha jól emlékszem nem csak a szürkéket csépeltem. Viszont te mondjuk egy x fõs grpból kit/mit raknál le elsõre? Egy szarrágearezett 40est, vagy egy 6k HPs szürkét?
A WE lehet, h ugyanolyan erõs maradt, 1 lehetõséget viszont elvettek tõle: beleállni az ellenfél pofájába, és szembõl nyomni a játék (egyik) legnagyobb +sebzésével rendelkezõ skillt, (majdnem) 0 armor ellen (és odaadták a choppának ezt a lehetõséget, gg). Most már kell helyezkedni/gondolkozni is, ami... nem olyan 1xû a slice-slice-slice-OYK-loot után. És igazad van, nem tudok játszani a WEvel, mivel letöröltem. De sosem állítottam, h tudok 1.2 óta játszani WEvel 😊
Elhiszem, h jó a közösség, viszont január közepén kb úgy nézett ki, h heti 2x 2 órára az ember le tudott menni instázni, és este 8kor volt 3 ember online. Vagy kevesebb.
1-1 'anyád' továbbra is hagyja el a számat vagy néha 1-1 különbözõ népcsoportot nevezek meg, de ez max pár embert zavar (akik egyébként a kaki-pisi poénok szintjén mozognak atm az AoDban...).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anti hero
Fonok.Ki az a corporation?