Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tescodr
sziasztok ki szerettem volna próbálni a játékot trialba,de valamiért nem jön össze leszedtem a klienst regeltem az oldalon megjöt a megerõsítõ mail is,oldalon be is birok lépni de a játékba nem miért van ez?pls help!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Szaruman
<#szomoru2>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

árpikám mindenhol kiteszel magadért -> <#fogmosas> <-

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

hát igazán nincs mit, "O" betû-> rákeresel Prophecy, ráírsz valakire és szerintem a többi már intézõdik😊 gl hf

"Ezt az íves dolgot nem értem egész pontosan"

még én is értem : D

Szaruman
Lehet beleállni az ellenfél szájába, ez esetben 20-40%os dmg csökkenést érsz el pre1.2höz képest. Sokan emiatt rinyálnak, h overnerf, meg blabla.
Én is vertem el már puggal EVt. És fingtam ki klános csapattal is.

Ezt az íves dolgot nem értem egész pontosan.

A szürke utése simán taktikai dolog. Egy szürke akármi is tud dmgt csinálni, viszont garantáltan hamarabb fingik ki, mint egy 40es. Ezért egyszerûbb elsõnek kiiktatni, mint hagyni, h rambózzon.

Nem a klánomat fikázom, csak belõle pár embert. Amire megvan az okom. Titeket nem fikáztalak sosem, nem az a háta mögött kibeszélõs ember vagyok, erre már rájöhettetek volna.
Általában megmondom, amit gondolok, ebbõl már volt sértõdés (pl volt, aki azon megsértõdött, h gimped szarnak neveztem az SW-t).

Élõben is elküldök valakit a halál faszára, ha nem tetszik valami, de decemberben nem éreztem úgy, h bárkit is el kellene küldenem a halál faszára 😊

1v1re bármikor jövök a WEd ellen, csak szólj, h mikor/hova 😊

hát ezek a beszámolók alapján azt mondom,h a k8p szeró szerencsére mentes az ilyen emberkéktõl😊 nálunk sztem tök kellemes a hangulat😊

Ugyanúgy beállok az ellenfél szájába,ahogy elõtte,és viccen kívûl AoD-osokat is vertem agyon puggal sc-be....
Lehet sértegetni,nem veszem magamra,Lenkétõl és tõlem kaptál egy nagy ívet ami biztos megalázó,mert lányok vagyunk....Szóval ne haragudj de valahogy nem látom az érdemeidet,és nem,én nem a szürkét ütöttem elõször...😄
Am a kétszínûséget illeti sztem arra értik h itt fórum is fikázod a saját klánodat,és elképzelhetõ,sõt valószínû,h minket is fikáztál jó sokáig....egyébként van abban valami h csak itt nagy a szád,élõben nem voltál ilyen nagy ember😄
Remélem a WH-rel is ilyen kemény leszel ha találkozunk vmeik RVR területen<#nyes>
További szép napot<#vigyor2>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Nem kicsit😊 Arra emlekszem hogy a "roman" kifejezes altalaban a mondatok vegen szerepelt es 3-6 db valtozo hosszussagu es sulyossagu jelzo elozte meg😊 Egyebkent egy ideig szorakoztato volt, de idovel elveszett az elvezeti faktor😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Na, egyre többen szállnak be, öröm ezt olvasni. Épp most linkelte a haverom, hogy US eladási listán újra bent van a játék a top3ban. Én még egyenlõre várok a re-enlistmentre, remélem lesz EUban is 😊
Szaruman
Már akkor is románoztam? <#vigyor5>

sounds cool. koszi a valaszt. megveszem a game-t, elvegre ezekben a valsagos idokben el kell baszni valamire a penzt. Destron leszek, esetleg majd beszelhetnenk mi merre ha szuksegetek van egy nub playerre, gw-ben sokat toltam anno, valtakozo sikerrel, RP kezeskedik ertem, ugye?😊))

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Lol, erre a romanozasra maig emlekszem meg a regi XPs idokbol😊 El kell ismerni, Arpi mester egy dologhoz elvitathatatlanul ert megpedig a masok utalata😊

Kreeder44
Ejj ejj és nem a Karak Eight Peaks jöttél order oldalra??? nemtom miért írták át azgalra <#ejnye1>

magyar focisták nyernek

<#confused><#confused><#confused><#confused><#confused><#confused><#idiota>

anti hero

kakaoskalacs
hmm 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Remelem megy a kov siras order oldalrol WE nerf-ert,mert a cimboraidat fossa campelem Praagba!Mar hulyere kerestem magam a sok Anni-Coq-Epix droppjaitokbol!<#beka2>

Csak tudnám mit isnenítitek sonnyt... pug-gal olyan szépen esett kelt mint a többi(én is láttam). gondolom azért tartjátok nagy játékosnak mert RP haverjával duoba leraktak pugokat healer nélkül. Csak 1x érteném meg miért lesz ettõl valaki jó, hogy a legerõsebb duoval lepakolnak pugokat...
kb olyan mint amikor a magyar focisták nyernek valamit és egybõl megy az istenítés milyen jók vagyunk és elfelejtik, hogy lehet az ellenfél volt a béna...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vele már beszéltem:
Én: Magyar vagy?
Õ: What?
Én: Are you hungarian?
Õ: yes
<#hehe>
(utána megbeszéltük azért a dolgot😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A klassz választás már lehet, hogy baki volt😊)....csak viccelek, de próbálj ki pár másikat is...
kakaoskalacs
Nos kiprobaltam ^^ karak Azgal server elf white lion (: jonak tunik csak néha van lagg, kicsit furcsa egyenlöre de nemvolt rossz vétel az biztos .üdv

Szaruman
Ja, még vmi.
1.2 WE videó 😄

Szaruman
Azért ez a 'levittünk' instázni egy kicsit sántít. Ha jól emlékszem, abban, h 'levittetek', nekem is volt némi szerepem. És talán nem én mentem úgy, h 2 wardom volt. Undorító módon kihasználtam mindenkit, ez még viccnek is rossz. Dõl belõled a hülyeség. Gondolom persze ezt értelmezni kell arra a 3 másik emberre is, akik velem egyidõben átjöttek. Õk is... mik is, kétszínûek? Tudtommal ez a szó mást jelent.
Max a hálátlan lenne megfelelõ kifejezés, de továbbra sem érzem úgy, h szívességet tettetek, amikor lementünk... egy általam szervezett BE/BB körre...
Ami viszont megtörtént az order oldalon, 2 warddal levittek sentinel instába. Itt tényleg pofátlanság lenne lelépni. Lenne, ha az a 4-5 ember, akivel a cuccokat összeszedtem, nem ment volna vissza wowozni 1-1.5 hónapja. Így max azzokkal basznék ki, akiket most én viszek le 2-3 warddal (és esik ki nekik 2 kör alatt a 80% sentinel -.-).
Királynak nem hiszem magam (izé, tudom, h az vagyok <#idiota>).

A szürkéket ofc tudom csépelni, de ha jól emlékszem nem csak a szürkéket csépeltem. Viszont te mondjuk egy x fõs grpból kit/mit raknál le elsõre? Egy szarrágearezett 40est, vagy egy 6k HPs szürkét?

A WE lehet, h ugyanolyan erõs maradt, 1 lehetõséget viszont elvettek tõle: beleállni az ellenfél pofájába, és szembõl nyomni a játék (egyik) legnagyobb +sebzésével rendelkezõ skillt, (majdnem) 0 armor ellen (és odaadták a choppának ezt a lehetõséget, gg). Most már kell helyezkedni/gondolkozni is, ami... nem olyan 1xû a slice-slice-slice-OYK-loot után. És igazad van, nem tudok játszani a WEvel, mivel letöröltem. De sosem állítottam, h tudok 1.2 óta játszani WEvel 😊

Elhiszem, h jó a közösség, viszont január közepén kb úgy nézett ki, h heti 2x 2 órára az ember le tudott menni instázni, és este 8kor volt 3 ember online. Vagy kevesebb.
1-1 'anyád' továbbra is hagyja el a számat vagy néha 1-1 különbözõ népcsoportot nevezek meg, de ez max pár embert zavar (akik egyébként a kaki-pisi poénok szintjén mozognak atm az AoDban...).

A másik meg h jobb a közüsség mint valaha volt,ha vártál volna egy kicsit hidd el h most jobban jártál volna.....nem mintha hiányozna a visításod....

Az kérlek szépen,hogy átjöttél hozzánk,levittünk instázni,aztán hálátlan módon visszamész a régi guildedhez,és még örülsz is neki.Undorító módon kihasználtál mindenkit a környezetedben,azt hiszed magadról h fú de király vagy,de fel világosítalak.A WH felerõsítése lehet h neked jót tett,még mindig tudod csépelni a szürkéket,De a WE a nerf óta is ugyanolyan jó mint volt,ezek szerint Te nem tudsz játszani vele. És most is ugyanúgy káromkodsz ventrin lemerem fogadni...ez nem az én szintemrõl árulkodik.....<#ejnye1>

TDC Geronimo
Caak összehasonlításként ez a US fórum és ez az EU, amire ennyit kellett várni. Hát szóltak volna nekem összedobok különbet rövidebb idõ alatt 😄

TDC Geronimo
Hát ez az EU fórum egy nagy nulla UShez képest

TDC Geronimo
Na ne szopass, hogy még egy guildbe is vagyunk most olvasom csak 😄

TDC Geronimo
lol ki van itt 😄

0Fritz0
/vazelin

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

/popcorn

anti hero

Szaruman
De mi köze van a stílusnak a 2színûséghez? Továbbra sem értem.

nem szájkaratézok találkoztam árpival élõben is ott nem volt nagy az arca, fórumon elengedi magát az ember...😞

Torzonborz

😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szaruman
És annak mi köze van a 2színûséghez?

stílus árpikám azzal volt az egyetlen gond.

Szaruman
Sajnálom, h fáj, h páran meguntuk azt a töketlenkedést, ami ment az infernumban, és leléptünk a picsába. Abban az infernumban, aminek TE lettél volna a vezetõjé. Ehelyett csak hisziztél, és ragequiteltél a guildböl. És arról sem én tehetek, h a 3 destros magyar klánnak meg kellett várni, míg egyenként mind a 3 mûködésképtelen lett, mivel annyian léptek le, és csak azután jöttek rá, h egy zergelésre építõ játékban a 6 fõt kiállítani képes guild életkptelen. És talán az sem az én hibám, h emiatt (is) egy halom ember hagyta abba a játékot. De továbbra is köpködhetsz a fórumon, max pár idióta ex-dragonflyossal egymásra találtok, és megalakíthatjátok az elsõ magyar order-destro kommunát.

nem dobáltalak szarral az igazságot mondtam és ha nem tudod mirõl is van szó merülj el magadban jó mélyen és tedd fel magadnak azt a bizonyos kérdést😊

Szaruman
De azt is megtehettem volna, h összevissza pofázok vkinek a háta mögött. Vannak, akik ezt csinálják. Szar emberek.

igazán...öö.. szimpatikus arcnak tûnik akkor...

<#zavart2>

rezes
Ennel az a jobb hogy amikor legenkelt valakit a WE-jevel utana atjott az Angels of Darkness ventrijere verni a mellet es rohogni a levertem.Szimpatikus emberke.

Fonok.Ki az a corporation?

nemtünt fel,elvoltam foglalva hogy megköszönjem hogy felélesztett egy priest😊
kakaoskalacs
😊 bizakodva indulok neki

szemetek😊 amúgy nem volt ingame figyelmeztetés,h szevasz, puszi, valami?

irhatnánk valamit ingame is nagybetükkel hogy most lesz leállás,megszivtad hiába vezettek morkába😊
hajráhajrá😊 jó játékot!

kakaoskalacs
jelentem postás meghozta 😊 nagyon jo kis csomag 😊 igényes cucc már feltelepult 😊 este ki is probalom

"The servers will be back up at 13:30 CET." fél órával a 13:15után módosítják 13:30ra. én nem értem, az az igazság😄DD