Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Azt mond inkább, hogy RvR partyt mikor szerveztek :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pepti
sot, ha jol tudom, akkor ma este, vagy holnap megy egy party biztosan LV-be. Holnap én is leszek este valamennyit, úgyhogy végre én is benevezek még BWE-re meg BB-re :-) A héten nem sokat jutottam fel, de jövõ héten ha leszek, elvileg meglesz a két party is LV-re :-)

Ninnki: BWE-t négyen 18 perc alatt ütöttük le egyszer, szóval nem igazán volt jó az a csapat. Bug ide vagy oda :-)

ninnki, ventri.. minden este van vmi insta party többségében😞

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nem kell banolni, lassan lejar az acc es sztem ugy is marad. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
PvE warba <#banplz>

Jah, prok. Valamelyik este lementem rigor mortis+eva vix felallassal enclave-be, mert a guilddel nem nagyon jutok mar le sehova se. A megszokott 10-15 perc helyett kellett vagy haromnegyed ora, mire levertuk a 2 boss-t. Igaz bugos volt az utolso, de akkor is. <#vigyor>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
-t

TDC Geronimo
én olyan 50vs50rõl beszéltek kb 😄

utóbbi pár napban az rvr területeken végre nem csak a zerg volt, hanem kis csapatokban mozgott a destro és az order is, faszás kis 10v10-ek alakultak ki jópár helyen...

TDC Geronimo
Chaos wasten voltam bgvel és voltak kismillióan. Király volt összepakolni pár orderest. Érdekes ez a game, mert tegnap annak ellenére, hogy voltak bõven, tök faszán futott -.-

tegnap ellátogattam sorcival praagba, késõbb chaos wastes-re, hát mit mondjak kár, hogy nem sorcit húztam fel elsõre😊 nagyon fun volt;D

TDC Geronimo
minek, ha ez egy szar? <#hehe>

nem lehetett nem észrevenni 😊

TDC Geronimo
ezek is instába nubkodnak. RvR zónába nem látom egyiket se -.-

tescodr
beszarok... most jó lett
ugyan ezt játszottam már el 3 szor csak most kreáltam gmail fiókot és így elfogadta a trialt.. megyek zúzni ^^

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tescodr
havernál is ez van,hát nemtudom

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Szaruman
Vmiért nekem sikerült belépni, a hiba nálad van.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

tescodr
bocs kibõffent belõlem,de képzeljétek el a szitut ki akarom próbálni a trialt nah mondom ha jó megveszem,erre 4 napja regeltem meg is erõsítettem az accountomat,oldalra be is birok lépni de a patcher kidob hogy authentication failed pls re enter your cardinals hát mi ez kérem?!hanyagság,ha már vevõket toboroznak akkor legalább legyen jó.
Ha beszólnátok hogy láma vagyok:4 éve játszom aktívan mmorpg-vel ebben volt több ingyenes de fizetõs is wow,runes of magic,cabal,everquest 2
szóval nem én vagyok a béna...

Írtam neked privát üzenetet, egy tipp, hogy mi lehet a gond.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Ha core szerveren szeretnél order lenni, akkor Karak Eight Peaks, guild: Casus Mortis.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

quad
láma-e vagY? 😄

köszönjük emese

tescodr
hmm jó nagy szar a játék...ha már beloginolni se lehet.. ennyit errõl

" "O" betû-> rákeresel Prophecy, ráírsz valakire és szerintem a többi már intézõdik😊 gl hf "

PLO!

magyar klán: Prophecy

BEAST
rohatt! :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kemelol
lehet jonni rigor mortisba pro KA destro guild.

lol, lopom az utanpotlast

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

kemelol
Ketrecharc az orderes padawanokert na, na ? <#crazya>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

order: karak eight paks

Magyar kllánhoz természetesen...

Még csak trial vagyok de ha minden jól megy maradok utánna is. 😊

Vagy majd késõbb szerzem be teljesben.. a lényeg hogy leszek. 😊
BEAST
<#ijedt>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Destro oldalon egy szép szál Chosen legénnyel melyik klánhoz forduljak? És persze hogy érhetem el õket? 😊
Na a diszkrimináció<#vigyor2> Csak mert lány vagyok azt nem azt jelenti h nem tudok játszani,vagy kevesebb képességem lenne<#worship> Téged is megöltelek párszor már<#vigyor2> A guildbe 3-an vagyunk lányok,úgyh nõuralom van<#crazya>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

nem kell félteni, végülis egy család vagyunk😊

ennyi lány nincs is az interneten
<#vigyor>

anti hero

Na végre 1 domina aki megalázza a nagyfiúkat.<#nevetes1>Sõt többet is 1szerre...hova jut ez a világ.<#buck>

"Ugyanúgy beállok az ellenfél szájába"-tõlem még jól is hangzana, de 1 lánytól?<#vigyor2>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Menjetek k8p-re orderezni inkább, itt már túl nagy lagot csinálnak a játékosok. Mondjuk 1.2 óta alap lagom van mindenhol.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

meglesz, koszi!

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
K-azgal, Angels of Darkness guild.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Megvettem a játékot. Order oldalon szeretnék játszani, melyik szervert javasoljátok? Esetleg guild is érdekelne.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

http://www.youtube.com/watch?v=rhVny-wB2nA

4:00

Csak kifelé vagy hülye, guilden belül remek csapatjátékos vagy és törõdsz az alacsony szintû guildtagokkal.

nincs is követelmény😊 nekem is annyi eszem van mint egy csirkének, illetve a kultúra is csak hányni jár belém😄D

Azért Tox, mert nálunk egy követelmény van, a kulturált viselkedés. Az ilyen alakokat páros lábbal rúgnánk ki a guildbõl.

tescodr
egyénként mennek a szerverek? mert beloginolni még mindig nem tudok, vagy kell szerezni trial cdkeyt?

sose tanulsz?😞

sztem a wow topikba osszad az eszt, ha ennyire unatkozol :d
erzed a *hint*et ?

anti hero

tescodr
wildor mindig ez megy sg-n 😞

látom itt még mindig a neverending szájkarate megy.
legalábbis végigolvasva az utolsó 50 hsz-t, egyetlen érdemi hozzászólást se láttam, egymás szidásán kívûl.
hát ehhez csak gratulálni tudok <#taps>